Chuk Norris ne prelazi ulicu, on je uvijek na obje strane
Chuk Norris jedini mozhe da pisha uz vjetar a da se ne poprska
Moderator: Chloe
Njega niko ne smije banovati na forumuMcMoy wrote:Chuck Norris psovao na forumu i pisao velikim crvenim slovima...
nekad su tvoji vicevi bili smijesni sad si pretjero... kako te samo nije stidatko wrote:Ide mujo ulicom kad ispred njega stade chuck norris i kaze
-znas li ti ko sam ja!?
Mujo mu zviznu samarcinu
Trljajuci obraz kaze chuck
-pa dobro sta se udaras ako neznas
atko wrote:Ide mujo ulicom kad ispred njega stade chuck norris i kaze
-znas li ti ko sam ja!?
Mujo mu zviznu samarcinu
molimo moderatora/administratora da odmah izbrise ovaj vicmoa wrote:nekad su tvoji vicevi bili smijesni sad si pretjero... kako te samo nije stidatko wrote:Ide mujo ulicom kad ispred njega stade chuck norris i kaze
-znas li ti ko sam ja!?
Mujo mu zviznu samarcinu
auuuuuuuu...bice ti noga za ovo...atko wrote:Ide mujo ulicom kad ispred njega stade chuck norris i kaze
-znas li ti ko sam ja!?
Mujo mu zviznu samarcinu
Chuck Norris je banovao zumketamoa wrote:Njega niko ne smije banovati na forumuMcMoy wrote:Chuck Norris psovao na forumu i pisao velikim crvenim slovima...
Sunrise00 wrote:Chuck Norris je banovao zumketamoa wrote:Njega niko ne smije banovati na forumuMcMoy wrote:Chuck Norris psovao na forumu i pisao velikim crvenim slovima...![]()
atko wrote:Ide mujo ulicom kad ispred njega stade chuck norris i kaze
-znas li ti ko sam ja!?
Mujo mu zviznu samarcinu
čak je i svima smiješan...fixer wrote:Mozete li prestat? Chuck jednostavno nije smijesan, barem meni
atko wrote:Ide Suljo ulicom kad i ispred njega stade chuck norris i kaze
-znas li ti ko sam ja!?
-jarane tebi izgleda nije dovoljno sto si u mujinom vicu dobio po picki