Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dzeno123
#4701 Re: Manchester City FC
Hoce li ovaj Tevez otici vise???
-
omar little
#4702 Re: Manchester City FC
gdje je otisao??trcicu trceci wrote:evo danas je otisaodzeno123 wrote:Hoce li ovaj Tevez otici vise???
-
omar little
#4703 Re: Manchester City FC
sto si saljiv, uh.
- Ridjobrki
#4704 Re: Manchester City FC
Voza se na motoru, doć'e on...omar little wrote:gdje je otisao??trcicu trceci wrote:evo danas je otisaodzeno123 wrote:Hoce li ovaj Tevez otici vise???
-
sarajevomd
#4705 Re: Manchester City FC
na arsenalovoj stranici
Arsenal can confirm that they have agreed terms for Samir Nasri to move to Manchester City.
The 24-year-old midfielder, who has spent three years with the Gunners, has been omitted from Arsenal's squad which flies to Udinese this afternoon and instead will travel north for a medical.
The move will be subject to Nasri passing a medical and formal registration processes.
- MyCore
#4706 Re: Manchester City FC
Jos samo da Teveza neko kupi....
- Charuga
- Globalni moderator
#4707 Re: Manchester City FC
Njega i Balotelija u paketu za neku sitninu prodati, svakako je sejk halalio te pare ..MyCore wrote:Jos samo da Teveza neko kupi....
- Obuca9
#4708 Re: Manchester City FC
Neće dati onaj kloc svog mezimca Balotelija, ne bojte se. Nego, kloc kakav i jeste, će ko da gledam zamjeniti Edina i Balu, čim prođe utakmica u kojoj Edin ne dadne gol.
Mancini je to.
Mancini je to.
- quasar
#4709 Re: Manchester City FC
Rotirace on njih. Previse je utakmica u sezoni. Igrace Balo vjerovatno ove Carling i FA u startu, dok se ne zakuha. A tad ce prvu postavu zasluzivati bolji. Nadam se Edin.
- lord blackadder
#4710 Re: Manchester City FC
Kakav je Nasri s engleskim?
Johnsona sad trebaju poklonit nekom.
Johnsona sad trebaju poklonit nekom.
- k3ngur
#4711 Re: Manchester City FC
Haj Balo i nekako, ali onog vola Teveza sto prije prodati, ne mogu ga smisliti ocima...
- just principe
#4712 Re: Manchester City FC
i gdje ce sad Nasrija utrpati u pocetnih 11 
- BHF_Manijak
#4713 Re: Manchester City FC
Umjesto Milnera ili umjesto nekog od centralnih veznih...just principe wrote:i gdje ce sad Nasrija utrpati u pocetnih 11
-
zilla_
#4714 Re: Manchester City FC
nek igra umjesto turea i imaće jaku ekipu... kad bi mene pitali uvijek bi ostavio milnera a maknuo turea... ture mi je bezveze igrač i ne čudi me što ga sebarselona tako brzo riješila...
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4715 Re: Manchester City FC
Yaya Toure je igračina. Barcelona ga se nije riješila, nego je on želio da ide jer nije bio prvi sastav. Busquets je bio ispred njega. To ne znači da je Yaya loš igrač; naprotiv, Yaya je igračina ali Busquets puno više odgovara Barcinom sistemu.zilla_ wrote:nek igra umjesto turea i imaće jaku ekipu... kad bi mene pitali uvijek bi ostavio milnera a maknuo turea... ture mi je bezveze igrač i ne čudi me što ga sebarselona tako brzo riješila...
Silva i Yaya Toure su igrači koji imaju najbolji first touch u Cityu i kao takvi su neophodni u distribuciji lopte i konekciji odbrane i napada.
-
zilla_
#4716 Re: Manchester City FC
da da dobro si rekao... potrebni su za distribuciju loptiSilva i Yaya Toure su igrači koji imaju najbolji first touch u Cityu i kao takvi su neophodni u distribuciji lopte i konekciji odbrane i napada.
- bandini
#4717 Re: Manchester City FC
zilla_ wrote:da da dobro si rekao... potrebni su za distribuciju loptiSilva i Yaya Toure su igrači koji imaju najbolji first touch u Cityu i kao takvi su neophodni u distribuciji lopte i konekciji odbrane i napada.![]()
![]()
svi znamo kakva je distribucija prema naprijed u režiji ta dva igrača... više je puta edin asistiro nego njih dvojica zajedno... a lafo uloga mu vezni igrač, kreativac... da ne kažem šta je
dajte ba, necemo pretjerivati, silva je igracina, sad sto biste vi htjeli da samo dzeki dodaje i da dzeko daje po 5 golova po utakmici, to je vas problem
- quasar
#4718 Re: Manchester City FC
Nema mjesta za to da se o kvaliteti Silve diskutuje, ali cinjenica je da malo zazire od davanja dobrog pasa prema Dzeki. Obicno razmislja malo duze prije nego se odluci na to.
Edin ce dobrim igrama skratiti to vrijeme razmisljanja, ali istina je jos i ovo: Edin im daje primjer kako se lopte podvaljuju. Valjda ce nesto i od njega nauciti.
Milner je dobar ove sezone i ja bih ga volio cesce vidjeti. Yaya nije nista pokazao u ove tri tekme.
Meni se svidja i SWP, ali ga nesto Mancini ne voli. Odigrao je odlicno pripremne tekme.
Edin ce dobrim igrama skratiti to vrijeme razmisljanja, ali istina je jos i ovo: Edin im daje primjer kako se lopte podvaljuju. Valjda ce nesto i od njega nauciti.
Milner je dobar ove sezone i ja bih ga volio cesce vidjeti. Yaya nije nista pokazao u ove tri tekme.
Meni se svidja i SWP, ali ga nesto Mancini ne voli. Odigrao je odlicno pripremne tekme.
- bandini
#4719 Re: Manchester City FC
quasar wrote:Nema mjesta za to da se o kvaliteti Silve diskutuje, ali cinjenica je da malo zazire od davanja dobrog pasa prema Dzeki. Obicno razmislja malo duze prije nego se odluci na to.
to sve stoji al jbg mora se covjek pokazati i zadobiti povjerenje
nekako je normalnije da ce jedan silva dodati tevezu koji svake sezone da barem 20 golova pa kako god da igra, nego novom igracu u timu koji se ako cemo bas biti realni, jos uvijek nije iskazao na najvisem nivou svjetskog fudbala, iako ocekujem da se to desi ove sezone
odlicno je krenuo i ako ovako nastavi za par tekmi ne vjerujem da ce vise imati problema sa tim da neko nece da mu doda loptu, jer i silvi je kao i drugim kreativcima u cilju da imaju sto vise asistencija
- bandini
#4720 Re: Manchester City FC
trcicu trceci wrote:glupost, kvalitetan post navaljan glupostima...kao i vecina ovdjebandini wrote:quasar wrote:Nema mjesta za to da se o kvaliteti Silve diskutuje, ali cinjenica je da malo zazire od davanja dobrog pasa prema Dzeki. Obicno razmislja malo duze prije nego se odluci na to.
to sve stoji al jbg mora se covjek pokazati i zadobiti povjerenje
nekako je normalnije da ce jedan silva dodati tevezu koji svake sezone da barem 20 golova pa kako god da igra, nego novom igracu u timu koji se ako cemo bas biti realni, jos uvijek nije iskazao na najvisem nivou svjetskog fudbala, iako ocekujem da se to desi ove sezone
odlicno je krenuo i ako ovako nastavi za par tekmi ne vjerujem da ce vise imati problema sa tim da neko nece da mu doda loptu, jer i silvi je kao i drugim kreativcima u cilju da imaju sto vise asistencija
nemamo svi tvoj umni kapacitet
-
zilla_
#4721 Re: Manchester City FC
daće i džeko 20 golova ako bude imao minutažu kao što je imao tevez.... tevez kad počne granat rukama nek stisne neku stvar bilo ko a da mu ne doda loptu... ali neka, edin ako se bude borio i čupao i nogama i zubima za svaku loptu kao u ovoj sad utakmici, moraće i njemu davat više lopti...
-
Baudelaire
#4722 Re: Manchester City FC
Yaya Toure je mazga, ne igračina. Ono je cirkus od igrača zahvaljujući Manciniju. Ima predispozicije da bude najbolji box to box veznjak u Engleskoj ( kako to oni zovu ), ali uloga koju mu je dodijelio genijalac Mancini pravi cirkus od njega. On igra na poziciji gdje treba da kreira, dribla i dodaje, a on samo trči i puca. Meni je smiješno gledati ga.
- bandini
#4723 Re: Manchester City FC
trcicu trceci wrote:ne znam kako funkcionise kod tebe logika...ali ako je dzeko otvoren a tevez pokriven, on znaci ipak treba dodati tevezu jer covjece on daje svake sezone najmanje 20 golova , neko bi rekao da je to radio 5 sezona za redom...bandini wrote:trcicu trceci wrote: glupost, kvalitetan post navaljan glupostima...kao i vecina ovdje
nemamo svi tvoj umni kapacitet
koliko se puta desilo da je dzeko bio otvoren a ovaj mu ne da lopte...
ne znam da li si ikad trenirao neki sport, ja jesam i to dugo godina
i kad sa nekim igras godinu, dvije i to funkcionise dobro, kao npr izmedju silve i teveza onda kad dodje neki novi igrac malo teze se odlucujes da njemu dodas loptu, vec trazis provjerenu kombinaciju
zadnje tri sezone tevez i daje oko dvadesetak golova po sezoni i to je cinjenica
isto kao sto je cinjenica da je on u engleskoj a i u svijetu dokazan igrac, za razliku od dzeke koji je bio zvijezda u wolfsburgu i gdje mu je bilo lakse igrati, jer se sve vrtilo oko njega, a i liga je bila slabija
meni je dzeko veoma pozitivan i kao igrac i kao osoba, prvo sto je iz bosne i hercegovine, drugo sto je ama bas sve postigao svojim radom i niko ga nije gurao nikad, ali vi se prvo vodite osjecanjima pa onda razumom
treba biti realan i reci da on mora izboriti svoje postovanje u novom klubu i novoj ligi, bez obzira na to sto je bio nabolji napadac u njemackoj
nadam se da je malo jasnije
- bandini
#4724 Re: Manchester City FC
zilla_ wrote:daće i džeko 20 golova ako bude imao minutažu kao što je imao tevez.... tevez kad počne granat rukama nek stisne neku stvar bilo ko a da mu ne doda loptu... ali neka, edin ako se bude borio i čupao i nogama i zubima za svaku loptu kao u ovoj sad utakmici, moraće i njemu davat više lopti...
pa sta sam ja rekao drugo??
meni bi bilo veoma drago da dzeko ove sezone uspije, al jednostavno kao i u svemu u zivotu kad dodjes na novo radno mjesto, u novi grad, medju nove ljude moras se ponovo dokazati i to je tako, ako hoces da zasluzis postovanje
previse se vodite osjecanjima al eto
- bandini
#4725 Re: Manchester City FC
trcicu trceci wrote:ti mislis da on nece uspijeti ove sezone ?bandini wrote:zilla_ wrote:daće i džeko 20 golova ako bude imao minutažu kao što je imao tevez.... tevez kad počne granat rukama nek stisne neku stvar bilo ko a da mu ne doda loptu... ali neka, edin ako se bude borio i čupao i nogama i zubima za svaku loptu kao u ovoj sad utakmici, moraće i njemu davat više lopti...
pa sta sam ja rekao drugo??
meni bi bilo veoma drago da dzeko ove sezone uspije, al jednostavno kao i u svemu u zivotu kad dodjes na novo radno mjesto, u novi grad, medju nove ljude moras se ponovo dokazati i to je tako, ako hoces da zasluzis postovanje
previse se vodite osjecanjima al eto
cisto da udje u zapisnik pa da na kraju sezone citiram ove nebuloze
ti si preskocio citanje u osnovnoj
da si procitao ostale postove vidio bi da nisam rekao da nece uspjeti, vec suprotno, ovdje sam naglasio da se mora dokazati na pocetku sezone, da bi zadobio postovanje i saigraca i navijaca i trenera
ako nemas sta pametno reci nemoj se ni javljati fakat
a zapisuj u zapisnik sta hoces, bole me briga