ma malo ce da poguslaju , ipak geni su geni....a onda sledi otreznjenje i povratak vjeri pradedovskoj i glanacanju obelezjaAlfons Kauders wrote:
Ahaaaa...
Oce se sad promijeniti nazad u Hrvate? Ili ce nastaviti po starom, vera pradedovska i tako?
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#4701 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
kockakockica
#4702 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bosanski katolici zadnjih 100 godina rade protiv BiH, vjerno zagrljeni u ljubavi sa velikosrpskom ideologijom. Nekada su ti ljudi voljeli BiH, branili je i zvali se Bosnjacima katolicima, a danas tako!
Bosanski katolici su bili partneri sa bosanskim pravoslavcima, i to u vrijeme dok je Vukovar gorio i kasnije. Tad sam shvatio da tim ljudima niije nista sveto, ne moze se vjerovati takvima koji rade cak i protiv Hrvatske i Hrvata
Bosanski katolici su bili partneri sa bosanskim pravoslavcima, i to u vrijeme dok je Vukovar gorio i kasnije. Tad sam shvatio da tim ljudima niije nista sveto, ne moze se vjerovati takvima koji rade cak i protiv Hrvatske i Hrvata
- mO k3
#4703 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako vas nije stid sa svim mogucim resursima koji imate da udarate po po juzno-srpskoj nejaci
jedini koji je jos ostao na prvim linijama je hafiz ali covjek nije skuzio da su se njegovi vec povukli u srpske redove
jedini koji je jos ostao na prvim linijama je hafiz ali covjek nije skuzio da su se njegovi vec povukli u srpske redove
-
Novak20
#4704 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema bolje kampanje za HDZ i D.Č. od ovog danonoćnog pljuvanja po Hrvatima. Samo nastavite kad vas to toliko veseli.
- mO k3
#4705 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nije istina , ovo pljuvanje se svodi na tu fasisticku malu skupinu okupljenu na kamenjarskom forumuNovak20 wrote:Nema bolje kampanje za HDZ i D.Č. od ovog danonoćnog pljuvanja po Hrvatima. Samo nastavite kad vas to toliko veseli.
- Alfons Kauders
#4706 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja?Novak20 wrote:Nema bolje kampanje za HDZ i D.Č. od ovog danonoćnog pljuvanja po Hrvatima. Samo nastavite kad vas to toliko veseli.
I?
Kao bilo bi sve ok kada ih ne bi prozivali? Do nas je?
Jest al u kurcu.
-
Hafis
#4707 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Genijalna teorija.kockakockica wrote:Bosanski katolici zadnjih 100 godina rade protiv BiH, vjerno zagrljeni u ljubavi sa velikosrpskom ideologijom. Nekada su ti ljudi voljeli BiH, branili je i zvali se Bosnjacima katolicima, a danas tako!
Kolega Alea, iskreno se nadam da ćete produbiti ovu hipotezu i pretpostavljam da se već i nazire zametak nekog znanstvenog rada.
Da vam sugeriram nalov teme: Glavni prediktori utjecaja Bosne na pojavu devijantnog i destruktivnog ponašanja u pripadnika Rimokatoličke crkve.
Iznimno će mi biti drago da Vam pomognem pri tvorbi metodološkog znanstvenog okvira u kom bi ste sproveli ovu studiju.
I ne samo to, rad sam Vam prijedložiti i instrumente istraživanja u provedbi potvrđivanja hipoteze i osobno vam učiniti statističku obradbu dobivenih rezultata.
-
kockakockica
#4708 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Genijalna teorija.kockakockica wrote:Bosanski katolici zadnjih 100 godina rade protiv BiH, vjerno zagrljeni u ljubavi sa velikosrpskom ideologijom. Nekada su ti ljudi voljeli BiH, branili je i zvali se Bosnjacima katolicima, a danas tako!
Kolega Alea, iskreno se nadam da ćete produbiti ovu hipotezu i pretpostavljam da se već i nazire zametak nekog znanstvenog rada.
Da vam sugeriram nalov teme: Glavni prediktori utjecaja Bosne na pojavu devijantnog i destruktivnog ponašanja u pripadnika Rimokatoličke crkve.
Iznimno će mi biti drago da Vam pomognem pri tvorbi metodološkog znanstvenog okvira u kom bi ste sproveli ovu studiju.
I ne samo to, rad sam Vam prijedložiti i instrumente istraživanja u provedbi potvrđivanja hipoteze i osobno vam učiniti statističku obradbu dobivenih rezultata.
Alea Hotel & Suites
Tema su katolici/Bosnjaci, transformacija patriotizma iz vremena Bosne Srebrene u faktor separatizma, simpatisanje i asistencija velikosrpskom projektu. Pripadnici Rimokatoličke crkve Italije, Francuske, Njemacke i ostalih drzava Evrope i svijeta nisu tema. Moj savjet, odgovor potraziti u cinjenici da danas imamo 350.000 bosanskih katolika u BiH, koji jos uvijek nisu i ne kontaju gdje ih je dovela politika i navika obitavanja u čmarovima bosanskih pravoslavaca. Rodbinske veze, Karpati, ljubav, ista vjera, to su stvari i razlog na koje samo Vi imate odgovore
- spreca
#4709 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kazu da se u 'ercegovini pojavila neka nova nacionalnost pod nazivom Hadezeovnjaci i da im je bozi poslanik neki Ciril Jugoslovenski i da se njegovi sledbenici mole na Njega

-
Hafis
#4710 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa o tome je i riječ uvaženi kolega Alea.kockakockica wrote:Hafis wrote:Genijalna teorija.kockakockica wrote:Bosanski katolici zadnjih 100 godina rade protiv BiH, vjerno zagrljeni u ljubavi sa velikosrpskom ideologijom. Nekada su ti ljudi voljeli BiH, branili je i zvali se Bosnjacima katolicima, a danas tako!
Alea Hotel & Suites![]()
Tema su katolici/Bosnjaci, transformacija patriotizma iz vremena Bosne Srebrene u faktor separatizma, simpatisanje i asistencija velikosrpskom projektu. Pripadnici Rimokatoličke crkve Italije, Francuske, Njemacke i ostalih drzava Evrope i svijeta nisu tema. Moj savjet, odgovor potraziti u cinjenici da danas imamo 350.000 bosanskih katolika u BiH, koji jos uvijek nisu i ne kontaju gdje ih je dovela politika i navika obitavanja u čmarovima bosanskih pravoslavaca. Rodbinske veze, Karpati, ljubav, ista vjera, to su stvari i razlog na koje samo Vi imate odgovore
Što je po vašem mišljenju glavni predikt takovog ponašanja navedene religijske skupine. Zašto pripadnici iste religijske skupine u drugim zemljama, poput Francuske, Njemnačke i dr. nemaju takovo specifično ponašanje niti takav odnos ka zemlji koju nastanjuju.
Vi pretpostavljate de je uzrok takvom devijantnom ponašanju bosanskih katolika utjecaj okoline u kojoj žive, tj Bosne?? Ili se pak po Vašem mišljenju radi o nekom kolektivnoj kongenitalnoj malformaciji, u čijoj podlozi postoji određena recesivnost. Jer genetiku moramo isključiti, obzirom da nam je izlazni parametar hipoteze religijska pripadnost.
I još nešto, ima li po vašem mišljenju ikakve razlike između tih bosanskih katolika u odnosu na njihovu južniju vrstu, tj. hercegovačke katolike. To bi bilo veoma interesantno područje za znanstveno istraživanje. Mogao bi se točno izmjeriti utjecaj okoline i utjecaj rimokatoličke religije, ali i sinergijski efekAt obaju parametara.
Mladiću, vidim obilujete idejama i potrebno ih je samo metodološki oblikovati i imate podlogu za izvanrednu znanstvenu studiju.
Osobno Vam mogu ponuditi svoje usluge tijekom metodološkog postavljanja studije po veoma povoljnim cijenama.
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#4711 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@ Hafiz
jarane ti si puk'o, gubis se, idi malo prosetaj... udahni malo dubokim plucima da ti mozak proradi, gubis daske...
jarane ti si puk'o, gubis se, idi malo prosetaj... udahni malo dubokim plucima da ti mozak proradi, gubis daske...
-
Hafis
#4712 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čini ti se. Radim nešto malo kompliciranije, pa malo odahnem ovdje.wonkaw wrote:@ Hafiz
Ako te netko bude pitao, da mu znaš reći: ja dnevno zaboravim stvari koliko deset ovih prašinara zajedno neće naučiti za cijeli život. Pa opet ih uvažavam, jer Gospod je imao neki svoj plan čim ih je takvim stvorio.
- Drvosjeca iz Dejcica
#4713 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Valjalo je danas Dodiku doći u Teheran...mislim da mu je bilo k'o da su ga vodili na streljanje. 
A ovaj liliputanac se i dalje koprca.
Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
A ovaj liliputanac se i dalje koprca.
- spreca
#4714 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zavoljece i on Teheran....nebi me zacudilo kakav je prevertit , da za par godina , bude dolazio u Teheran sa bjelacom na glavi(sa onom bijelon kapicom )sto donose s KjabeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Valjalo je danas Dodiku doći u Teheran...mislim da mu je bilo k'o da su ga vodili na streljanje.
-
Hafis
#4715 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Drvosjeca iz Dejcica, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Evo ih. Rekoh li ja.
Duše moje
Display this post.
spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Evo ih. Rekoh li ja.
Duše moje
- spreca
#4716 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kazem ja izmilili na sunce ...ugrijalo kamenjar i sad su se uzmigoljali i shishte......odmah ih za shiju

- Lincoln-Burrows
#4717 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne ne, baš sunniti, nije valjda da ti smeta?mO k3 wrote:Bosanski muslimani ....Lincoln-Burrows wrote:A imaju i bosanski sunniti, sve igra.
Bosanski kršćani bi bilo ekvivalent bosanski muslimani.
- mO k3
#4718 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zašto bi mi smetalo ??Lincoln-Burrows wrote:Ne ne, baš sunniti, nije valjda da ti smeta?mO k3 wrote:Bosanski muslimani ....Lincoln-Burrows wrote:A imaju i bosanski sunniti, sve igra.
Znam sta sam
- Lincoln-Burrows
#4719 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sve OK, nikad nije ni postojao problem kako netko nekoga zove,mO k3 wrote:Lincoln-Burrows wrote:Zašto bi mi smetalo ??mO k3 wrote:
Ne ne, baš sunniti, nije valjda da ti smeta?
Znam sta sam
jedini problem je kad se netko lažno predstavlja radi svojeg probitka.
Na pr. kad neko preko noći postane Hrvat i još katolik i
uđe u Dom naroda a crkve vidio samo izvana.
-
Hafis
#4720 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Malo ih je smela ova trka oko revizije. I sad kad je i to konačno prošlo, svi će se ovi problemi oko bosanskih katolika, Nerkeza, Čerkeza, Irokeza i ostalih nafaiza dovesti u red novim izbornim zakonom.
- mO k3
#4721 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@ lincoln jeli tinono juce napisa kako bosanski katolici ekonomski bolje stoje ?
- Lincoln-Burrows
#4722 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam siguran da razumijem što pitaš a i ne pamtim baš sve upise.mO k3 wrote:@ lincoln jeli tinono juce napisa kako bosanski katolici ekonomski bolje stoje ?
- mO k3
#4723 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema vezeLincoln-Burrows wrote:Nisam siguran da razumijem što pitaš a i ne pamtim baš sve upise.mO k3 wrote:@ lincoln jeli tinono juce napisa kako bosanski katolici ekonomski bolje stoje ?
Jedan si od normalnih ...
- Kolinda
#4724 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako bolestan moraš biti da bi sebi uzeo za pravo nekome nametati kako bi se on trebao izjašnjavati...
-
kockakockica
#4725 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Čini ti se. Radim nešto malo kompliciranije, pa malo odahnem ovdje.wonkaw wrote:@ Hafiz
Ako te netko bude pitao, da mu znaš reći: ja dnevno zaboravim stvari koliko deset ovih prašinara zajedno neće naučiti za cijeli život. Pa opet ih uvažavam, jer Gospod je imao neki svoj plan čim ih je takvim stvorio.
Nisi ti dobar majstore. Haluciniras zestoko, uz mitomaniju koju ste preuzeli od vase brace po krvi bosanskih pravoslavaca, jos vam se prividja, umisljate neke stvari, a ima i nekih meni nepoznatih pojava. Pojma nemam ko ti je taj Alea