Stavi se u poziciju, meni bi smetalo.sherbett wrote:Nemam veze s Vukovarommiki.ba wrote:A smeta li tebi cirilica u Vukovaru?sherbett wrote:boli me dupe! bitno mi je da znam šta sam ja
Desavanja u Hrvatskoj
-
miki.ba
#4701 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#4702 Re: Desavanja u Hrvatskoj
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/415433/St ... sve-u-redu
Razlikovaće Slovence i Hrvate u EU Gajgerovim brojačem ako se nastavi...
-
benderr
#4703 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Lajavikrelac wrote:http://www.blic.rs/Vesti/Svet/415433/St ... sve-u-redu
Pametovati, a ne znati osnove.
Navedi položaj NE Krško i opravdaj svoju tvrdnju.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#4704 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mislim da ako vrisne elektrana biće svejedno kolika je udaljenost.....Černobil je jednim reaktorom ozračio preko milion kvadratnih kilometara. A vlade Hr i Slo su vlasnici elektrane 
-
benderr
#4705 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Naravno da neće. Černobil je splet toliko nesretnih povezanih događaja koji se teško mogu ponovno dogoditi. Pogotovo poučeni nesrećom u Černobilu. Ne brini ti za Slovence i Hrvate.
Nego, kaj je ovo?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/umjesto- ... /131027029
OPET Hrvati kradu "vekovne" teritorije i "naše" more. Samo sad nisu u pitanju Srbi nego neki drugi susjedi.
Čudo kak nam zemlja izgleda poput kifle kad tako pohlepno okupiramo "vekovna ognjišta".
Nego, kaj je ovo?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/umjesto- ... /131027029
OPET Hrvati kradu "vekovne" teritorije i "naše" more. Samo sad nisu u pitanju Srbi nego neki drugi susjedi.
Čudo kak nam zemlja izgleda poput kifle kad tako pohlepno okupiramo "vekovna ognjišta".
- seln
#4706 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jer niste mogli silom, vec samo na lopovluk?benderr wrote: OPET Hrvati kradu "vekovne" teritorije i "naše" more. Samo sad nisu u pitanju Srbi nego neki drugi susjedi.
-
coffee
#4707 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ak mi možemo delat Pelješki most vi napravite most Neum(znakovito)- otvoreno more i "mirna bosna" 
-
coffee
#4708 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A da zaboravio sam imali smo i mi ministra pomorstva Ševu pokoj mu duši . ( Malnar - "najt mer stejđ"). možete i napravit mornaricu . Bit će te najmanje 5a pomorska sila na jadranu

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4709 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mi Hrvati u Bosni na to gledamo s tugom i boli. Pogotovo mi koji imamo veze s onim entitetom koji se zove RS. U kojem nema niti jedne ploče niti na jednoj instituciji na hrvatskom jeziku. Osim onih vezanih za Crkvu. Ako mi netko javi da postoji općina u RS-u na kojoj uz „opština“ stoji i „općina“, ja ću se javno ispričati. A tako je i s drugim institucijama. A mi smo k'o fol konstitutivni i u RS-u. Ali što nema hrvatskih natpisa niti ičega hrvatskog u RS-u, to niti koga zabrinjava niti tko oko toga diže galamu niti pravi bilo kakav problem. Kao da su se svi s time pomirili.
- seln
#4710 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma, jebo RS, vazno je dobiti komad Federacije.Black swan wrote:Mi Hrvati u Bosni na to gledamo s tugom i boli. Pogotovo mi koji imamo veze s onim entitetom koji se zove RS. U kojem nema niti jedne ploče niti na jednoj instituciji na hrvatskom jeziku. Osim onih vezanih za Crkvu. Ako mi netko javi da postoji općina u RS-u na kojoj uz „opština“ stoji i „općina“, ja ću se javno ispričati. A tako je i s drugim institucijama. A mi smo k'o fol konstitutivni i u RS-u. Ali što nema hrvatskih natpisa niti ičega hrvatskog u RS-u, to niti koga zabrinjava niti tko oko toga diže galamu niti pravi bilo kakav problem. Kao da su se svi s time pomirili.
-
udrch
#4711 Re: Desavanja u Hrvatskoj
stvarno me ovi Hrvati iznenađuju..jebo ih ćirilica..kaže Stožer za odbranu hrvatskog Vukovara od ćirilice..
-
udrch
#4712 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kakav službeni naziv?
- fatamorgana
#4713 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Samo da upitam, a imate li i SDA i u Hrvatskoj?udrch wrote:kakav službeni naziv?
- Truba
#4714 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kad sam prvi put glasovao za mesića u veleposlanstvu slučajno pogledam ko ga podržava kad ono SDA HRVATSKE
odmah sam zatvorio listić i išao povratiti
ODRON
- Truba
#4715 Re: Desavanja u Hrvatskoj
u prvom krugu sam za Budišu
sve skupa dno dna kad pogledam račanovu vladu pa ovog slinanovića
salamandera i ostale afere
majke mi što više razmišljam dolazim do zaključka kako krivousti i nije bio tako loš on sam.. u tom momentu postigao je mnogo više nego što ovi mogu sanjati
majke mi što više razmišljam dolazim do zaključka kako krivousti i nije bio tako loš on sam.. u tom momentu postigao je mnogo više nego što ovi mogu sanjati
-
benderr
#4716 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Naravno, francuska škola diplomacije. I kad izgubimo, pobijedimo.seln wrote:Jer niste mogli silom, vec samo na lopovluk?benderr wrote: OPET Hrvati kradu "vekovne" teritorije i "naše" more. Samo sad nisu u pitanju Srbi nego neki drugi susjedi.
http://www.jutarnji.hr/ustavni-sud-upoz ... -/1135981/
Dobar komentar ispod teksta.
Odluke ustavnog suda ne vrijede jer ne počivaju na antifašizmu, i ne uvažavaju tekovine naše socijalističke revolucije.
SDP ne prihvaća Ustavni sud nego samo sud Partije. Socijal Demokratske Partije
Ako budale ovako nastave bude HDZ uvjerljivo osvojio izbore.
Ponovno lopovi na vlast, pa opet Partija i nanovo u krug.
Ili Bandić kao treća opcija i spasitelj. A to mu je glavna ambicija.
- Danguba
#4717 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Black swan wrote:u prvom krugu sam za Budišu
![]()
i to sve demokratski...
Last edited by Danguba on 28/10/2013 19:45, edited 1 time in total.
- Truba
#4718 Re: Desavanja u Hrvatskoj
krivousti je stvorio državu nakon 1102
a ovi će je sjebati za 20 godina
ustvari su je već sjebali
a ovi će je sjebati za 20 godina
ustvari su je već sjebali
- Havatar
#4719 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Isao si povratiti zato sto su predstavnici Bosnjaka iz Hrvatske podrzali MesicaBlack swan wrote:kad sam prvi put glasovao za mesića u veleposlanstvu slučajno pogledam ko ga podržava kad ono SDA HRVATSKE
![]()
![]()
ODRON
-
udrch
#4720 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:udrch wrote:kakav službeni naziv?Code: Select all
Stožer za odbranu hrvatskog Vukovara od ćirilice..
ovo "od ćirilice" sam ja dodao, jer je to povod..ali ja nisam rekao da je to službeni naziv..rekao je predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić.
-
benderr
#4721 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vidi.Black swan wrote:u prvom krugu sam za Budišu
![]()
Građanima Hr ne odgovara niti jedna opcija na trenutnoj političkoj sceni. SDP je uvjerljivo dobio prošle izbore zbog revolta prema stranci lopova. Glasa se protiv određene stranke, a ne za neku stranku.
Davnih dana su građani izgubili svaku nadu u političare. Uvjeren sam da se na sceni pojavi nova stranka s imalo korektnim programom i poštenim (ovo je ključ) ljudima odnijela bi uvjerljivu pobijedu na sljedećim izborima.
-
udrch
#4722 Re: Desavanja u Hrvatskoj
danas je u prvom čitanju prošla izmjena zakona koji se tebe tiče, pa pripazi kad izlaziš iz dječije sobe..fatamorgana wrote:Samo da upitam, a imate li i SDA i u Hrvatskoj?udrch wrote:kakav službeni naziv?
- dječak sa šibicama
#4723 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kaze covjek koji bi zubima klao po skoli u Konjevic Polju jer nastavnica govori ekavski.udrch wrote:stvarno me ovi Hrvati iznenađuju..jebo ih ćirilica..kaže Stožer za odbranu hrvatskog Vukovara od ćirilice..
Ejvala....
-
udrch
#4724 Re: Desavanja u Hrvatskoj
što lažeš..dječak sa šibicama wrote:Kaze covjek koji bi zubima klao po skoli u Konjevic Polju jer nastavnica govori ekavski.udrch wrote:stvarno me ovi Hrvati iznenađuju..jebo ih ćirilica..kaže Stožer za odbranu hrvatskog Vukovara od ćirilice..
Ejvala....
- Truba
#4725 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ne sjećam se više dobro prošlo je 12-13 godinaHavatar wrote:Isao si povratiti zato sto su predstavnici Bosnjaka iz Hrvatske podrzali MesicaBlack swan wrote:kad sam prvi put glasovao za mesića u veleposlanstvu slučajno pogledam ko ga podržava kad ono SDA HRVATSKE
![]()
![]()
ODRON
lik kojemu niko nije predviđao više od 2% glasova zahvaljujući vandrednim izborima
i željom naroda za promjenama ( s titinog generala čini se na pionira
zahvaljujući svim glasovima manjina ( bilo je na spisku barem 10 stranaka)
ulazi u drugi krug prebacujući lika u čijoj je stranci bio do 1994. čini mi se...
i onda zajaše 8 godina brukajući hrvatsku državu gdje god je stigao... ovaj novi barem lijepo izgleda