Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amrica wrote:
Nezvanično saznajemo da su spomenute osobe povrijeđene u Bezistanu kada je 17-godišnji Benjamin D. iz pištolja pucao u pravcu Almera Inajetovića koji je bio u društvu sa Harisom Drljom. Njih dvojica su ostala nepovrijeđena, a ispaljeni hici ozljedili su slučajne prolaznike. Koliko je moguće saznati, u pitanju je sin Ramiza Delalića Ćele, ubijenog 2007. godine.
Pa dečko baš ne zna sa pištoljem. Ovaj Almer je širok metar i po, nije ga ni lagano fulit...
Ne znam kako Almer izgleda, samo znam da je lik koji ne izlazi iz crne hronike zadnjih par godina. Vazda je neka pucnjava, frka, ovo ono... a on drito na slobodu.
evo ga na pofalicima kod ekonomske sudar tri auta,neki je proletio kroz crveno i na sred raskrsnice je nakacio lika i kako je proletio prema grbavici fisno u lika koji je stajo na semaforu.ovaj na semaforu nije puno izgleda,al ova dvojica izgleda su fino nastradala,a jedan od golfa dvica cini mi se okreno skroz prema ilidzi,a isao prema gradu
njega ocito bushe svaka dva mjeseca skoro ali bez nekog uspijeha..
Objavljeno 16.06.2010. u 17:08
Napadači pobjegli
Almer Inajetović povrijeđen u pucnjavi kod Vijećnice
Almer Inajetović (1984) lakše je povrijeđen u pucnjavi koja se oko 14 sati dogodila u sarajevskoj ulici Mustajpašin mejdan, kod Vijećnice.
Kako nam je potvrdio glasnogovornik sarajevske policije Irfan Nefić, napadač koji je pucao na Inajetovića pobjegao je s mjesta događaja i policija još uvijek traga za njim.
"Mi smo o pucnjavi obaviješteni u 14 sati. Još uvijek radimo na rasvjetljavanju događaja, te ne možemo iznositi više detalja", rekao je Nefić.
Povrijeđeni Inajetović dovezen je u bolnicu Koševo u 14.45 sati.
"Zadobio je prostrjelnu ranu drugog prsta desne noge. Nakon ljekarske intervencije pušten je kući", navela je glasnogovornica bolnice Biljana Jandrić.
Prema prvim, nezvaničnim, informacijama, Inajetović se nalazio u kafani "Uranak" kad je na njega otvorena vatra iz automobila. Napadači su, naravno, odmah pobjegli, a iza njih su ostale čahure.
Neki tekst,kao osvrt na zadnja desavanja bodenje nozem u tramvaju,pucanje ispred bezistana itd. neki osvrt kako se u prvom slucaju radi o napadu zbog "navijackih"relacija i spominje se da se sem u raspravama na forumu nigdje posebno ne spominju razlozi i komplikovanost koja sve vise i vise nastaje na relaciji Hz i TM.
Ide slika u sklopu tog clanka na kojoj se vidi moj avatar,nik ,kao i ona slika "stop nozevima" .Spominje se i stranica i forum,kao i forumasi sa-x
-LIBERO- wrote:Jutros citam "Oslobodjenje" i frapirah se.
Neki tekst,kao osvrt na zadnja desavanja bodenje nozem u tramvaju,pucanje ispred bezistana itd. neki osvrt kako se u prvom slucaju radi o napadu zbog "navijackih"relacija i spominje se da se sem u raspravama na forumu nigdje posebno ne spominju razlozi i komplikovanost koja sve vise i vise nastaje na relaciji Hz i TM.
Ide slika u sklopu tog clanka na kojoj se vidi moj avatar,nik ,kao i ona slika "stop nozevima" .Spominje se i stranica i forum,kao i forumasi sa-x
to samo pokazuje neprofesionalnost ove novine koja uzima za izvor nečiji post na forumu. Smiješno baš, sad neko napiše nešto na forumu protiv tebe i oni to prenose kao činjenicu u članak.
Terete ga za 2 pokusaja ubistva i 2 ometeanja javnog reda i mira i puste ga. Bravo policijo,svaka cast. Drzave i krc-a i sto nece opet izbost. bravo,bravo.
Dialer wrote:Terete ga za 2 pokusaja ubistva i 2 ometeanja javnog reda i mira i puste ga. Bravo policijo,svaka cast. Drzave i krc-a i sto nece opet izbost. bravo,bravo.
A gdje da ga smjeste kad nemamo izgradjen pritvor za maloljetnike?
Ovdje treba izgraditi zatvore sto prije kako bi strpali ovakve i slicne ljude, dotad ce nam slobodno setati Ferhadijom kao i svaki drugi covjek.
Jutros sam pricao sa jednim policajcem,kaze da ovom Ismaru kad izadje iz zatvora nece past napamet nkad vise da uzme noz u ruke,10-tak policajaca je igralo picigena sa njim,bugrege su mu odbili,to se trazi,svaka cast
ultra@rajvosa wrote:Jutros sam pricao sa jednim policajcem,kaze da ovom Ismaru kad izadje iz zatvora nece past napamet nkad vise da uzme noz u ruke,10-tak policajaca je igralo picigena sa njim,bugrege su mu odbili,to se trazi,svaka cast
Svaka cast za malo "vaspitnih",ali...Retard je pokusao UBITI i to ne samo jednom