heretike imaš na pijaci pored merkatoraFalcon wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu mogu naci Dune, tj sve knjige... najbolje na engleskom.
a u laguni u merkatoru imaš nova reizdanja u 3 knjige... na našem
Moderator: Chloe
heretike imaš na pijaci pored merkatoraFalcon wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu mogu naci Dune, tj sve knjige... najbolje na engleskom.
poceo par puta i smorio me (ili ja nisam bio u elementu)komi wrote:ko je ćito Hiperion jel mu bio težak početak za pofatat pojmove?
Pokusaj pronaci na sajmu . Alnari je izdavac(prevoda), tako da ce kod njih biti najjeftinije pa jos kad su u kompletu ide dodatni popustFalcon wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu mogu naci Dune, tj sve knjige... najbolje na engleskom.
Guido NRW wrote:vjesticanametli wrote:o cemu se radi? na prvu sam se smijala zbog naslova![]()
![]()
Ako si ikada gledala Charlotte Roche na Vivi mozes predpostaviti.
Dakle jedna fina djevojka je sama sebe povrijedila priliko intimne depilacije i mora u bolnicu i onda je dalje filozofski
zaplet...
vjesticanametli wrote:znala samdu teufel

salji to u sarajevo da i ja citamGuido NRW wrote:vjesticanametli wrote:znala samdu teufel
![]()
Knjiga je medjutim vodila 7 sedmica bestseller listu u Njemackoj, prodano preko milion primjeraka.
Cak su tu bile neke i nagrade.
A Charli ima i sarma malo![]()
Charlotte lezi u bolnici. Zapravo recnula se prilikom depilacije na anusu i sada ceka operacijuSolange ich denken kann, habe ich Hämorrhoiden.
Viele, viele Jahre habe ich gedacht, ich dürfte das keinem
sagen. Weil Hämorrhoiden doch nur bei Opas wachsen. Ich
fand die immer sehr unmädchenhaft. Wie oft ich mit denen
schon beim Proktologen war! Der hat mir aber empfohlen,
die dran zu lassen, solange sie mir keine Schmerzen ver-
ursachen. Das taten sie nicht. Sie juckten nur. Dagegen
bekam ich von meinem Proktologen Dr. Fiddel eine Zink-
salbe.
Er hat einen Vertrag mitgebracht, den soll ich unter-
schreiben. Da steht drin, dass es durch die Operation zu In-
kontinenz kommen kann. Ich frage ihn, was das alles mit
Pipi zu tun hat. Er schmunzelt und sagt, es handele sich
hierbei um eine Anal-Inkontinenz. Noch nie von gehört.
Plötzlich wird mir klar, was das heißen könnte: »Sie mei-
nen, ich kann meinen Schließmuskel nicht mehr kontrol-
lieren und mir läuft da immer und überall Kacke raus, ich
brauche eine Windel und rieche dann die ganze Zeit da-
nach?«

Nisam nikad cuo za tu igricu. Inace sam Shogun 2 Total War igrac i tamo imaju uvijek na loading screens citati odkomi wrote:ja sam sun cua čitao dok sam igrao cenc tiberian san![]()
![]()
![]()