znaci sinoc je bilo gutavo hoce li jesti ili nelethalthreat wrote:Itekako, jer kada United dobije, i one omaste brkove dodatnim porcijama hraneglobosa wrote: takođe navijaju za Manchester United?
@zlo87- fala, fala
Moderator: anex
znaci sinoc je bilo gutavo hoce li jesti ili nelethalthreat wrote:Itekako, jer kada United dobije, i one omaste brkove dodatnim porcijama hraneglobosa wrote: takođe navijaju za Manchester United?
Slatke male Micke...lethalthreat wrote:Uskomešale su se pred kraj, ali kada ga Rooney zakuca, pođoše skakati oko mene
mojoj pascadiji je bio embargo na hranu, barca zijanilalethalthreat wrote:Uskomešale su se pred kraj, ali kada ga Rooney zakuca, pođoše skakati oko mene

pakica_ wrote:mojoj pascadiji je bio embargo na hranu, barca zijanila![]()

Neka se smiju, bar im uljepšamo danluna09 wrote:![]()
oj jest mi drago što vidim da još neko voda macu na povodcu, meni se smiju kad ja i moja gopđica Chupa tako uparađene šetamo

Što ti je harmoničan suživotPoison_Ivy wrote:
mala banda
Vjeruj mi, isto sam pomislila kad sam vidjela Zuzuami8 wrote:
P.S. @Divljanerka: Bambi me malo podsjeća na Zuzu, i ljubav prema kesicama Wiskasa im je zajednička
Zuzu mete sve što joj se dadne a ova druga je probiračica. A ako je Bambi mlada(do 1 godinu), onda ne brini, udebljaće se, tako su i ove moje bile mršave a jele su pravo a sad imaju po 5 kila i moram im smanjivati količinu hrane.Divljanerka wrote:Vjeruj mi, isto sam pomislila kad sam vidjela Zuzuami8 wrote:
P.S. @Divljanerka: Bambi me malo podsjeća na Zuzu, i ljubav prema kesicama Wiskasa im je zajednička![]()
Nadam se da bar ona jede sve sto joj se ponudi, Bambi nece ni pogledati gotovu hranu ako nije Whiskas i to piletina, nece vitaminske tablete, nikako da se udeblja iako pojede svaki dan 2 kesice hrane + brikete (koji su joj stalno na raspolaganju) i naravno sve sto mi jedemo i ona mora da proba, pa ako joj se svidi to je bonus...
Najjjjjjjjjjj fotka