Pricaj mi o tome...karanana wrote:jes onaj leeds shugav tim u p.m.
BTW, imam prijedlog da se ovatema preimenuje u Kla(di)onica...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Pricaj mi o tome...karanana wrote:jes onaj leeds shugav tim u p.m.
PriNc_ba wrote:a evo za one koji hoce da vise ulazu
25' do kraja vode 1-0 pa cemo vidjetinewells old boys vs lanus - azijski hendikep (za svaki slucaj) 1 1.35
gosti su lose krenuli u sezoni a stari momci su mlatnuli proslo kolo bocu juniors 4-2 koja je kolo prije toga mlatnula ove iste goste 2 razlike
![]()
kvota 1 betis vs albacete - azijski hendikep (za svaki slucaj) 1 1.25
betisu dobro ide, neuobicajen pad kvote u spanskoj drugoj ligi, albacete nije pobjedio u ovoj godini nikoga ali i tesko gube, nisu toliko losi gosti ali betis zato nema nijednog poraza kod kuce i samo 4 primljena gola u 11 domacih tekmi pa prema tome mislim da nema sanse da ce zijaniti
west ham vs hull - domacin daje gol 1 1.15gledao sam hull protiv celzija i protiv man city-a i ono je katastrofa fkt
west ham mora dobiti i malo veci pad kvote mi garantuje da ce ako nista zabiti gol
kavala vs xanthi - azijski hendikep 1 1.55( po meni najsigurniji par danas iako me strah neke stele al cisto sumnjam)gosti nemaju pobjede na strani, domacini imaju samo jedan poraz kod kuce, gosti su postigli samo 2 gola u 10 gostujucih tekmi ali isto tako nisu puno ni primili, 11
tako da ocekujem neku minimalnu pobjedu ili u onom gorem al i dalje podnosljivom slucaju da bude x
a u prilog ovome svemu jos ide to da je kavala proslo kolo mlatnula panatu na strani 0-2 (jest da su se ovi spremali za romu , al opet...) tako da mislim da pobjeda nije upitna ali za svaki slucaj azijski hendikep 1
![]()
kvota 3a ako neko hoce jos malo da popravi to moja preporuka je basel preko 2,5 gola ili barca preko 2,5 gola pa ko voli nek izvoli
na oba para je kvota 1.4
![]()
PP traži minimalno 3Sajo---: wrote:Moze li se u Premieru igrati samo jedan "P.P." par na listicu (bez ikakvih drugih parova)?
By the way, Aston Villa - Burnley?
Mislim da ce Villa uraditi sve da pobijedi, jer je za petama Liverpoolu koji danas ima tesko gostovanje u Machesteru, gdje bi mogao i zijaniti. U tom slučaju, Aston Villa bi napredovala barem za jedno mjesto!
ev jos real goloviPriNc_ba wrote:heheheh prodje ono moje sinoc al sto sam postavio a kloc odigram cistog kecavode ljudi 1-0 i imaju igraca vise i prime u 85' gol
al nema veze
nadam se da je neko igrao ono sto sam postavio pa dobio kakve takve pare
za danas
omonia (cipar) 2 1.45
aston villa 1 1.3
fulham daje gol 1.25
real preko 2,5 gola 1.35
juve ah2 1.46
kvota 4.6sa srecom ljudi
za koliko parova ovo vrijedi? na primjer, ako na listicu odigram 8 parova a prodje mi prvi par, mogu li odmah dici pare?PriNc_ba wrote:ev jos real goloviPriNc_ba wrote:heheheh prodje ono moje sinoc al sto sam postavio a kloc odigram cistog kecavode ljudi 1-0 i imaju igraca vise i prime u 85' gol
al nema veze
za danas
omonia (cipar) 2 1.45
aston villa 1 1.3
fulham daje gol 1.25
real preko 2,5 gola 1.35
juve ah2 1.46
kvota 4.6sa srecom ljudi
![]()
a ev vidim dobra opcija u premieru od sutraprije pocetka tekmi mozes podici dobitak uz oduzete kvote naravno
odigras npr 8 parova i 6 se zavrsilo i ti pogodio i odes u kladionicu i preuzmes dobitak do tog trenutka a ona dva para ko shisha onda
PriNc_ba wrote:heheheh prodje ono moje sinoc al sto sam postavio a kloc odigram cistog kecavode ljudi 1-0 i imaju igraca vise i prime u 85' gol
al nema veze
za danas
omonia (cipar) 2 1.45
aston villa 1 1.3
fulham daje gol 1.25
real preko 2,5 gola 1.35
juve ah2 1.46
kvota 4.6sa srecom ljudi
mozes podici kad godkaranana wrote:moje pitanje je bilo ako odigram 8 parova i uplatim 10 maraka, i prvi par sa kvotom 1,20 prodjem, mogu li odmah otici i podici 12 maraka? ili je minimum prolaz tih 6 parova kao sto su u tvom primjeru pa onda dizanje?
Kako ne more...dobro ti heFta krenulaGavaz wrote:Može li ovako:
Evo jucer sam pitao ovu jednu radnicu da mi to objasni...nakon pogodjenih 5 parova na listicu mozes traziti isplatu, naravno ako do tad nisi ni jedan par promasio. Ostali parovi se jednostavno obracunavaju kao ,,kvota 1'' i tvoj se ulog mnozi sa kvotom tih 5 (ili vise) parova koje si pogodio. Fazon je samo sto moras biti uclanjen u Premier klub i na listicu ti mora biti tvoj clanski broj. Ima i sms broj tako da ne moras ici u kladionicu da bi odradio to storniranje, vec se jednostavno posalje broj listica i clanski broj sms-om, kao kad hoces da provjeris stanje listica da li je dobitniPriNc_ba wrote:mozes podici kad godkaranana wrote:moje pitanje je bilo ako odigram 8 parova i uplatim 10 maraka, i prvi par sa kvotom 1,20 prodjem, mogu li odmah otici i podici 12 maraka? ili je minimum prolaz tih 6 parova kao sto su u tvom primjeru pa onda dizanje?
Tu misao imam svakog ponedeljka : ...dosadilo braTekaranana wrote:svaka cast gavaz!
moglo se jucer.
Nakon dugo dugo sušnog perioda!karanana wrote:svaka cast gavaz!
moglo se jucer.