Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4702 Re: Serie A
Realno nije Roma nesto posebno odigrala.
Jedan potez starog golgetera je rijesio utakmicu, da je Pirlov slobodnja usao druga bi prica bila
U svakom slucaju ja napoli ne smatram konkurencijom, oni ce mozda vec danas PONOVO kiksati
vaznija je bila pobjeda nad onim krkanima u ligi prvaka 
Jedan potez starog golgetera je rijesio utakmicu, da je Pirlov slobodnja usao druga bi prica bila
U svakom slucaju ja napoli ne smatram konkurencijom, oni ce mozda vec danas PONOVO kiksati
-
Son1
#4703 Re: Serie A
Svaka cast DonVito na pogodjenim parovima i analizama do sada
Roma sinoc zasluzeno, Juventus odavno gori nije bio.
Imala je Roma jos i sanse da pobjeda bude ubjedljivija, ali nekad Gigi, nekad neznanje Rominih igraca i ostade "samo" 1:0.
Roma sinoc zasluzeno, Juventus odavno gori nije bio.
Imala je Roma jos i sanse da pobjeda bude ubjedljivija, ali nekad Gigi, nekad neznanje Rominih igraca i ostade "samo" 1:0.
- BegA_
#4704 Re: Serie A
Ovo samo moze reci covjek koji ove sezone nije pogledao nekoliko tekmi Napolija.bosanska senzacija wrote:Kolera Napoli je "one man" ekipa, zatvori Cavania i riješio si čitav posao.
- DonVito
#4705 Re: Serie A
@Beg Ljubomora.BegA_ wrote:Ovo samo moze reci covjek koji ove sezone nije pogledao nekoliko tekmi Napolija.bosanska senzacija wrote:Kolera Napoli je "one man" ekipa, zatvori Cavania i riješio si čitav posao.
Sigurno neki simpatizer Juvepunta..
- Dr. Kuca
#4706 Re: Serie A
Mali klub ko sto je napolji nece nikad prvak biti, Juventus ce im na kraju pobjec 8-10 bodova.
Sinoc se Roma nalozila pravo, al tako obicno biva kad igra mali klub protiv velikog.
Sinoc se Roma nalozila pravo, al tako obicno biva kad igra mali klub protiv velikog.
- BegA_
#4707 Re: Serie A
Zivi bili pa vidjeli.Dr. Kuca wrote:Mali klub ko sto je napolji nece nikad prvak biti, Juventus ce im na kraju pobjec 8-10 bodova.
Vidim svi navijaci Juventusa razmisljaju isto. 'Ta ce Napoli, pobjec' ce njima Juve... To govorite evo nesto vise od mjesec dana, a Napoli jos uvijek puse za vratom.
- Bianconeri1988
#4708 Re: Serie A
Napoli može samo ganjati Juventus, ali prestići teško. Puhali su oni za vratom i čitavu jesenju polusezonu pa je Juve pobjegao na +8. Juve smije kalkulisati u nekim utakmicama kao sinoć dok Napoli ne smije ako hoće da ostane u utrci, zato su i bojkotovali Europa ligu u četvrtak i obrukali sebe i italijanski fudbal za sva vremena.
- MOSALJOZE
#4709 Re: Serie A
oba kluba igraju u LP tj EL.To je dodatni umor za ekipe,što bi mogao i zaboravljeni Lacijo iskoristiti.Što se tiče juventusa u prednosti jer ima duzu klupu,tačnije izadje jedan udje drugi istog kvaliteta.Doveli su anelku nije loše.Napoli teško ce moci pratiti juve još 2 mjeseca.Još ako nastave EL.Sve se svodi na kavanija koji ako nastavi ovako će da pukne negdje,a puknuti=povreda.Hamšik nije loš.Vidjecemo...Bianconeri1988 wrote:Napoli može samo ganjati Juventus, ali prestići teško. Puhali su oni za vratom i čitavu jesenju polusezonu pa je Juve pobjegao na +8. Juve smije kalkulisati u nekim utakmicama kao sinoć dok Napoli ne smije ako hoće da ostane u utrci, zato su i bojkotovali Europa ligu u četvrtak i obrukali sebe i italijanski fudbal za sva vremena.
- Bianconeri1988
#4710 Re: Serie A
Igra i Lazio EL i oni će proći i ispoštovat će takmičenje za razliku od Napolitanaca što je za svaku pohvalu.
Napoli je ispao iz EL. U četvrtak će samo odigrati utakmicu revijalnog karaktera. CL i EL definitivno nije takmičenje na istom nivou. Prvo iziskuje mnogo više fizičkog napora i Juve ne može igrati sa rezervnim timom u CL kao što je Napoli igrao u EL.
Daleko od toga da tražim neki alibi, Juventus je pokazao karakter i svaki put kad bi mu se neko približio na tabeli ekipa bi reagovala na pravi način.
Napoli je ispao iz EL. U četvrtak će samo odigrati utakmicu revijalnog karaktera. CL i EL definitivno nije takmičenje na istom nivou. Prvo iziskuje mnogo više fizičkog napora i Juve ne može igrati sa rezervnim timom u CL kao što je Napoli igrao u EL.
Daleko od toga da tražim neki alibi, Juventus je pokazao karakter i svaki put kad bi mu se neko približio na tabeli ekipa bi reagovala na pravi način.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4713 Re: Serie A
Eto vam napoli...ebo vas on
Svaku priliku da se primaknu Juventusu su prokockali
- MOSALJOZE
#4714 Re: Serie A
ma nemaju ekipu da se primaknuYahel wrote:Eto vam napoli...ebo vas on![]()
- Ciprol
#4715 Re: Serie A
DonVito wrote:
Napoli-Sampdoria 1
Svima je jasno ko moze da osvj. na posten nacin Skudeto. Naravno da ce Napoli u ovoj tekmi ici samo na pobjedu, Sampdoria nije tako dobra u gostima kao kod kuce.
Tipujem na rez. 3-1
- ultima_palabra
#4716 Re: Serie A
Samp je dobra ekipa i kući na strani otkako je došao Delio. Nimalo iznenađujući rezultat.
- DonVito
#4717 Re: Serie A
Sampdoria parkirala bus.

Lazio kao sto sam rekao rutinski ce otresiti Peskaru sa 0-2 a Turino dosao do pobj. sa 2-1 pred sami kraj, steta tip. sam X tj. 1-1.
Ostalo sve glatko proslo doduse ne tacan rez.
jos se ceka Firenca.
FORZA NAPOLI

Samp. dosla po bod parkirala bus, tresla se i stativa ali.. nece.AC Milan-Parma 1
Chievo-Palermo X
AS Roma-Juventus 1
Catania - Bologna 1
Napoli-Sampdoria 1
Pescara-Cagliari 2
Torino-Atalanta X
Genoa-Udinese 1
Fiorentina-Inter 1
Siena-Lazio 2
Eto ukratko analiza 25 kola Seria A a ovi sto se vole da klade fino bi vam bilo da ovo uzmete, pare su vase.
Lazio kao sto sam rekao rutinski ce otresiti Peskaru sa 0-2 a Turino dosao do pobj. sa 2-1 pred sami kraj, steta tip. sam X tj. 1-1.
Ostalo sve glatko proslo doduse ne tacan rez.
FORZA NAPOLI
- KPNCTNJAH
#4719 Re: Serie A
Odavno nisam gledao losiju tekmu od ove Nap. - Samp. tek ulaskom Pandeva su malo zivnuli...
opet ni ona sinoc mi ne bi bila nista zanimljivija da nije bilo Pjanketa... koliko god gotivio ovu ligu, sve ih je teze gledati... valjda ce veceras biti bolje...
opet ni ona sinoc mi ne bi bila nista zanimljivija da nije bilo Pjanketa... koliko god gotivio ovu ligu, sve ih je teze gledati... valjda ce veceras biti bolje...
- wickerman
#4720 Re: Serie A
Napoli je rahljava ekipa i jedini razlog sto su drugi trenutno je sto AC Penal je ima pocetak sezone ko iz "snova" i vjerovatno ce ih do kraja sezone stici. Ocit primjer je bio danas kad se ocekivalo od njih da se ukljuce u borbu za skudeto. Sa obzirom na poraz,Juventus je odrzao "istu" prednost,a ima jedan manje mec sa velikim ekipama.
-
zdici1
#4721 Re: Serie A
a odmarali se protiv Plzena...
šta bi bilo da su tu utakmicu ozbiljno shvatili?
u nedjelju je bitna utakmica!!!

šta bi bilo da su tu utakmicu ozbiljno shvatili?
u nedjelju je bitna utakmica!!!
-
zdici1
#4722 Re: Serie A
Ja sam ubijeđen da ovaj Napoli na kraju sezone neće biti među prve tri ekipe.
Gledao sam danas, pa veze oni se fudbalom nemaju.
Gledao sam danas, pa veze oni se fudbalom nemaju.
- Atticus Finch
#4723 Re: Serie A
Jovetić zabi super gol. 
Ubi Viola.

Ubi Viola.

- scooby_dooby_doo
#4724 Re: Serie A
inter smeće.
-
Son1
#4725 Re: Serie A
Predobar go, al' prekasno.