Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- Point.
#4701 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ovo se pretvorilo u meksičku safunjicu. Još samo da se Esmeralda pojavi i stane na nečiju stranu.
- Magarece_godine
#4702 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ptps nezvanicno javlja da Davorov advokat pregovara sa okruznim tuziocem o predaji ..Jedini uslov je da se ne odredi pritvor, a MUP to nece...Hajd sad znaj jel istina..
- SaraFina
- SaraFina
#4704 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Magarece_godine wrote:Ptps nezvanicno javlja da Davorov advokat pregovara sa okruznim tuziocem o predaji ..Jedini uslov je da se ne odredi pritvor, a MUP to nece...Hajd sad znaj jel istina..
Upravo stavila link
- Matzan
#4705 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Možda se sakrio u Ambasadu Srbije.
-
dezurni_ucenik
#4706 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
radostan dan wrote:
viD, ovo mi promaklo...
a jesi li rođo tako rezonovO kad sam zajedno sa Kortom i još tek par likova ovdje na forumu 2014 osuđivao nasilne proteste u sarajevu, naspram sile kvazirevolucionara i bijednih forumskih internet navijača?
ono kad su gorile zgrade i institucije fbih, lomili se izlozi, itd, itd..? jesam i tad -cvikO- za sJpsku, rođo?
Kume, proslo pet 5 godina od tih protesta. Bas se sjecam ko ih je branio ko je bio protiv.
-
costacurta
#4707 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mi smo generalno pichke. Nije važno kako se izjašnjavaš, kojem Bogu se molimo.
Konkretno Ovih 199 000 valjda konta da njih neće sutra na pješačkom pokositi budaletina koja će biti napolju zahvaljujući vezama, parama, štelma.
Neće njihovo dijete zadesna smrt "zadesiti",
Samo šuti i kroz prozor gledaj Davora budalu, što mu to treba. Ubili mu sina hajd šta ima veze. Bitno je da imamo Republiku Srpsku i 9. Januar. Srpske šume, Srpsko Sarajevo.......
Mi se svako malo krhamo sa policijom, iskazujemo neke proteste, blokiramo puteve, palili zgrade. Ako je tačno njihova JZP je od rata na ovamo intervenisala slovom i brojem 2 puta. 2001. kod napada na Ferhadiju u BL i neki dan na trgu. Što će reći, dobro im.
Ne žale se, imaju RS i treba da je "njeguju".
Više me nerviraju ovi "moji" po Tuzli koji nešto kenjaju, pružaju podršku a sve hare krišna levati zarad klikova na FB i kojekakvih šablona "Tuzla multikulti...". De ba
Konkretno Ovih 199 000 valjda konta da njih neće sutra na pješačkom pokositi budaletina koja će biti napolju zahvaljujući vezama, parama, štelma.
Neće njihovo dijete zadesna smrt "zadesiti",
Samo šuti i kroz prozor gledaj Davora budalu, što mu to treba. Ubili mu sina hajd šta ima veze. Bitno je da imamo Republiku Srpsku i 9. Januar. Srpske šume, Srpsko Sarajevo.......
Mi se svako malo krhamo sa policijom, iskazujemo neke proteste, blokiramo puteve, palili zgrade. Ako je tačno njihova JZP je od rata na ovamo intervenisala slovom i brojem 2 puta. 2001. kod napada na Ferhadiju u BL i neki dan na trgu. Što će reći, dobro im.
Ne žale se, imaju RS i treba da je "njeguju".
Više me nerviraju ovi "moji" po Tuzli koji nešto kenjaju, pružaju podršku a sve hare krišna levati zarad klikova na FB i kojekakvih šablona "Tuzla multikulti...". De ba
- CPT
#4708 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ti to neces skontati ni do 2025... Ne postoji obaveza "Pojaviti se". Ako izvodjac NECE da nastupi (kao sto kaze) sasvim je svejedno hoce li se POJAVITI.Janjicar wrote:Imsomnia i CPT jestel' skontali ?
Haris je nastupio u istom gradu prije desetak dana. Uostalom organizator (gradonacelnik) tvrdi da su izvodjaci PLACENI iako su unaprijed rekli "NECE BITI KONCERTA". Placani su za sta tacno??? Btw, sta mislis da radi opreme orkestra na bini?
Najava koncert (22.12) za kojeg je Haris rekao da ga nece biti. Valjda nije znao za proteste?! Valjda je "atmosfera" 22.12.2018 bila ok?
-
nepoznati988
#4709 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
pa nije ni leš igla da ga se tako lahko riješiti. zaboravljaš da ovdje operiše đuture obavještajnih službi koje prate sve i svašta, satelitima i čudesima raznim. ovo pogotovo ako draško ima njihovu podršku. nisu ni stranci bas tako naivni da nisu ukalkulisali ovakav scenario.KatarinaKosaca wrote:[qu
Pa nece baciti tijelo u Crkvenu. Ostace nestao... a oni ce kao imati tjeralicu za njim. Da je u ambasadi, ne bi sutio. Ni on. Ni ambasada. Klasixan spin
- SaraFina
#4710 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
U kratkom saopštenju se odbacuju takvi navodi i ističe da Velika Britanija ničim nije umiješana u proteste Pokreta “Pravda za Davida” u Banjaluci, kako je to nedavno izjavio član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.
Stav Britanske ambasade po ovom pitanju je sljedeći:
“Ujedinjeno Kraljevstvo u potpunosti odbacuje navode da se gospodin Dragičević nalazi u našoj Ambasadi ili da smo mi na bilo koji način povezani sa organizacijom protesta u Banja Luci. Ujedinjeno Kraljevstvo je partner i prijatelj cijeloj BiH i našu posvećenost i predanost građanima BiH pokazujemo dugi niz godina.”
U pojedinim medijima se pojavila informacija da se Davor Dragičević nalazi u Ambasadi Velike Britanije u Sarajevu gdje se, prema njihovim navodima – krije.
- insomnia78
#4711 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne bih ja podcjenjivo iskustvo u sakrivanju lesevanepoznati988 wrote:pa nije ni leš igla da ga se tako lahko riješiti. zaboravljaš da ovdje operiše đuture obavještajnih službi koje prate sve i svašta, satelitima i čudesima raznim. ovo pogotovo ako draško ima njihovu podršku. nisu ni stranci bas tako naivni da nisu ukalkulisali ovakav scenario.KatarinaKosaca wrote:[qu
Pa nece baciti tijelo u Crkvenu. Ostace nestao... a oni ce kao imati tjeralicu za njim. Da je u ambasadi, ne bi sutio. Ni on. Ni ambasada. Klasixan spin
-
Nadzorna_ploca
#4712 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Urota velikobritanska protiv jadnog Dodika.
Majke mi zalim ih.
Majke mi zalim ih.
- SmokingMan
#4713 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Atmosfera je takva kao da je Dragicevic vec pokojni.
-
nepoznati988
#4714 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
doduše, ne manjka im iskustva.insomnia78 wrote:Ne bih ja podcjenjivo iskustvo u sakrivanju lesevanepoznati988 wrote:pa nije ni leš igla da ga se tako lahko riješiti. zaboravljaš da ovdje operiše đuture obavještajnih službi koje prate sve i svašta, satelitima i čudesima raznim. ovo pogotovo ako draško ima njihovu podršku. nisu ni stranci bas tako naivni da nisu ukalkulisali ovakav scenario.KatarinaKosaca wrote:[qu
-
Neregistrirani
#4715 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne mozete biti ozbiljni i staviti tvrdnju koju je objavio portal infosrpska, a prenio rtrs. Taj portal je fake news tvornica i "neimenovani izvor" rtrs-a za sve vece lazi i spinove.SaraFina wrote:Magarece_godine wrote:Ptps nezvanicno javlja da Davorov advokat pregovara sa okruznim tuziocem o predaji ..Jedini uslov je da se ne odredi pritvor, a MUP to nece...Hajd sad znaj jel istina..![]()
Upravo stavila link
- mO k3
#4716 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Na skupu u nedjelju šta je rekao Davor ?? Da neće biti vise skupova ?
-
Neregistrirani
#4717 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Halo! Kako se Saudijci rijesise Kasogija?nepoznati988 wrote:
pa nije ni leš igla da ga se tako lahko riješiti.
-
Nadzorna_ploca
#4718 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Znaci rezim moze likvidirati bilo koga ko mu se ne svidja?
I to je kao legitimno i po zakonu.
Zanimljivo je to tamo, valjda bi se ako nista zbog toga trebali ljudi dici ako se ispostavi da je covjek nestao ali ne svojom voljom.
Zanimljivo je to tamo, valjda bi se ako nista zbog toga trebali ljudi dici ako se ispostavi da je covjek nestao ali ne svojom voljom.
-
Neregistrirani
#4719 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Predugo se ovdje salje takva poruka narodu. Jos od eksplozije u kojoj je Kopanja izgubio noge i one u kojoj je Milan Vukelic izgubio zivot, a za koje nikad nije pronadjen krivac, iako je u istrazi ucestvovao i FBI. Ako lajes i rovaris, ne bude te i to je to.Nadzorna_ploca wrote:Znaci rezim moze likvidirati bilo koga ko mu se ne svidja?
-
nepoznati988
#4720 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
HALO! kako su ga se riješili kad cijeli svijet zna da su ga smaknuli? kontaš?Neregistrirani wrote:Halo! Kako se Saudijci rijesise Kasogija?nepoznati988 wrote:
pa nije ni leš igla da ga se tako lahko riješiti.
- bosan
#4721 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne vjerujem da je Davora murija otela jer znalo bi se to odmah , nije on nikad bio sam . Ali ako se sklonio iz nekih razloga i sad ako pregovara s murijom oko predaje onda je stvarno picka najveca .Zasto je onda pravio ovaj cirkus uopste i izdao te ljude koji su ga podrzavali i koji su sebe uvalili u nevolje dajuci podrsku njemu i iskazujuci otvoreno nezadovoljstvo rezimom . Ako si usao u otvorenu borbu protiv mnogo jaceg neprijatelja onda ides na sve ili nista i nemas sta traziti po kojekakvim ambasadama i jazbinama . Tip je stvarno naivan ili njim upravljaju jos naivniji tipovi nego sto je sam .
Postao je neozbiljan , te imam ja dokaze koje cu iznijeti tad ako policija sama ne prizna sta se desilo , te nece biti izbora , te sve ce ih ukloniti itd itd
Meni je ova prica bila interesantna sa aspekta odnosa sistema prema nekome koji je taj sistem izgradio i borio se za njega i jos uvijek vjeruje u njega .
Jebiga nije jednostavno .
Postao je neozbiljan , te imam ja dokaze koje cu iznijeti tad ako policija sama ne prizna sta se desilo , te nece biti izbora , te sve ce ih ukloniti itd itd
Meni je ova prica bila interesantna sa aspekta odnosa sistema prema nekome koji je taj sistem izgradio i borio se za njega i jos uvijek vjeruje u njega .
-
normala brate
#4722 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa Davor kad bi nestao sve bi bilo u plamenu, to bi baš bio fitiljda se odvali.bosan wrote:Ne vjerujem da je Davora murija otela jer znalo bi se to odmah , nije on nikad bio sam . Ali ako se sklonio iz nekih razloga i sad ako pregovara s murijom oko predaje onda je stvarno picka najveca .Zasto je onda pravio ovaj cirkus uopste i izdao te ljude koji su ga podrzavali i koji su sebe uvalili u nevolje dajuci podrsku njemu i iskazujuci otvoreno nezadovoljstvo rezimom . Ako si usao u otvorenu borbu protiv mnogo jaceg neprijatelja onda ides na sve ili nista i nemas sta traziti po kojekakvim ambasadama i jazbinama . Tip je stvarno naivan ili njim upravljaju jos naivniji tipovi nego sto je sam .
- bosan
#4723 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tamo nit je bilo kakvog plamena a sad ga pogotovu nece biti . A svijet ima svojih problema i nece viso niko da se zajebava sa divljacima na ovom dijelu planete .
-
normala brate
#4724 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nije to poenta, poenta je da je jedina mogučnost da sruše vladu ako Davor odjednom nestane..bosan wrote:Tamo nit je bilo kakvog plamena a sad ga pogotovu nece biti . A svijet ima svojih problema i nece viso niko da se zajebava sa divljacima na ovom dijelu planete .
- SaraFina
#4725 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
normala brate wrote:Nije to poenta, poenta je da je jedina mogučnost da sruše vladu ako Davor odjednom nestane..bosan wrote:Tamo nit je bilo kakvog plamena a sad ga pogotovu nece biti . A svijet ima svojih problema i nece viso niko da se zajebava sa divljacima na ovom dijelu planete .
Kakvu vladu? Trollaš?