Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Kikibombona

#4701 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

Marks protiv Engelsa

Mi smo jedan veoma los i pokvaren narod (kriminal, korupcija, nepotizam, oportunizam itd). Iz pokvarenog ne mozes izdvojiti potpuno zdravo preko noci. Nemoguce je. Potrebna su makar dva izborna procesa da se stranka filtrira i kristalizira. Ne moze Hadzikadic sve ispratiti, provjeriti svakog covjeka. Bitno je da u sami vrh stranke postavi prave ljude a gradski odbori ce se vremenom filtrirati.

...

Bas sam pogledao video sa jucerasnjeg javljanja. Hadzikadic je kao gosta pozvao covjeka koji je napisao: ne zna promijeniti gumu a zeli biti predsjednik. :D Covjek radi u GRAS-u i nije dobio platu cetiri mjeseca. A bitna mu je guma, kao da je to neka karakteristika, kao da svjetski uspjesni ljudi mijenjaju gume. :D To je mozak naseg covjeka, ako ne znas drzati kramp i lopatu nisi nizasta. :D

Hadzikadic je poslije objasnio da je pokusao promijeniti gumu ali da nije uspio jer su sarafi zapekli. Al' to nikoga ne zanima, odmah ujedamo kao zmije. Pune je zlobe u nama. Covjek je zurio na sastanak i zelio je da ga neko poveze u Sarajevo. Niko nije stao.

Vozaci auta koji su prolazili nisu mogli znati da je pukla guma. Mozda je nekome pozlilo!?? Poenta je da nece niko da stane. Denisa Mrnjavca su ubili u punom tramvaju. Rijetkost je da neko danas starici pomogne da ponese teret, da pomogne covjeku u nevolji. Vecina ce radije zaobici.
insomnia78

#4702 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by insomnia78 »

Jah
MaksprotivMarksa

#4703 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by MaksprotivMarksa »

Kikibombona wrote:Marks protiv Engelsa

Mi smo jedan veoma los i pokvaren narod (kriminal, korupcija, nepotizam, oportunizam itd). Iz pokvarenog ne mozes izdvojiti potpuno zdravo preko noci. Nemoguce je. Potrebna su makar dva izborna procesa da se stranka filtrira i kristalizira. Ne moze Hadzikadic sve ispratiti, provjeriti svakog covjeka. Bitno je da u sami vrh stranke postavi prave ljude a gradski odbori ce se vremenom filtrirati.

...

Bas sam pogledao video sa jucerasnjeg javljanja. Hadzikadic je kao gosta pozvao covjeka koji je napisao: ne zna promijeniti gumu a zeli biti predsjednik. :D Covjek radi u GRAS-u i nije dobio platu cetiri mjeseca. A bitna mu je guma, kao da je to neka karakteristika, kao da svjetski uspjesni ljudi mijenjaju gume. :D To je mozak naseg covjeka, ako ne znas drzati kramp i lopatu nisi nizasta. :D

Hadzikadic je poslije objasnio da je pokusao promijeniti gumu ali da nije uspio jer su sarafi zapekli. Al' to nikoga ne zanima, odmah ujedamo kao zmije. Pune je zlobe u nama. Covjek je zurio na sastanak i zelio je da ga neko poveze u Sarajevo. Niko nije stao.

Vozaci auta koji su prolazili nisu mogli znati da je pukla guma. Mozda je nekome pozlilo!?? Poenta je da nece niko da stane. Denisa Mrnjavca su ubili u punom tramvaju. Rijetkost je da neko danas starici pomogne da ponese teret, da pomogne covjeku u nevolji. Vecina ce radije zaobici.
:thumbup: :thumbup:
Ja_Ja

#4704 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Ja_Ja »

Kiki u sridu kao i uvijek. Prečesto se hvatamo floskula bez razmišljanja o suštini.
Sara03

#4705 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Sara03 »

...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
neon-x

#4706 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by neon-x »

MaksprotivMarksa wrote:
Kolege smo, nego šta ima novo u Zenici, jel pala mrtva glava :lol: :lol: :lol:
Gdje ti je drug Asim "preduzetnik" :lol: :lol: :lol: 8-)
U Zenici nisam odavno a za aktivno bavljenje politikom u BiH nemam niti zelje niti stomaka a neki bi rekli ono malo nize. Jedino zasto me vrag naveo da gubim vrijeme na forumu je sto mi se Platforma i Mirso cine kao taj kljucni tas na vagi da se narodnjacima izbije moc iz ruku. Opcija koja ce privuci normalni cestiti, radni svijet, politicki neopterecen, ali kojem sve lijevo od centra previse igra po zivcima da bi glasao za njih.

Moderna gradjanska stranka sirokog centra koja nastoji podici ljestvicu politicke odgovornosti je po meni jedina nada da se napravi neki znacajniji poremecaj trenutnih postavki.

Naravno da se moze naci hiljadu zamjerki i Mirsi i Platformi koje su mozda i objektivne ali se gleda sira slika i kontekst a ne prljavi ves. Ne ocekujem ja od tebe da ces gledati na taj nacin jer si, izivnices na direktnosti, nepopravljivi profil mahaluse kojeg prepoznam s Jupitera, ali govorim ovo generalno za one koji zbog prljavog vesa mogu stvoriti pogresnu sliku koja je u stvarnosti uvijek puno veca i kompleksnija.

Zanimljivo je to da su dvije stranke koje su po meni najblize nekakvim normalnim postavkama, Nasa stranka i Platforma, pracene fenomenom insajderskih iznesaca prljavog vesa. Ko moze zaboraviti legendarnog Vedrana u vidu sabine1. S tim da se bojim da si ti daleko mahalskija verzija, sabina1 za siromasne rekli bi zlobnici poput mene :)
Roccohljup

#4707 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Roccohljup »

ne upratih to za Vedrana i sabina1? pliz do tel...... :D :D :D
zilog

#4708 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by zilog »

Mirsad Hadžikadić wrote:S druge strane, čekajući BIHAMK, pokušali smo ispitati svijest vozača koje smo zaustavljali kako bi nam eventualno pomogli, ali niti jedan vozač, od njih 40ak nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć
Kikibombona wrote:Hadzikadic je poslije objasnio da je pokusao promijeniti gumu ali da nije uspio jer su sarafi zapekli. Al' to nikoga ne zanima, odmah ujedamo kao zmije. Pune je zlobe u nama. Covjek je zurio na sastanak i zelio je da ga neko poveze u Sarajevo. Niko nije stao.
Samo malo, jel' bilo ispitivanje svijesti, ili autostop? :roll:

Nije majka Muju karala sto se kock'o...

Profesore, cujemo li se?
MaksprotivMarksa

#4709 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

neon-x wrote:
MaksprotivMarksa wrote:
U Zenici nisam odavno a za aktivno bavljenje politikom u BiH nemam niti zelje niti stomaka a neki bi rekli ono malo nize. Jedino zasto me vrag naveo da gubim vrijeme na forumu je sto mi se Platforma i Mirso cine kao taj kljucni tas na vagi da se narodnjacima izbije moc iz ruku. Opcija koja ce privuci normalni cestiti, radni svijet, politicki neopterecen, ali kojem sve lijevo od centra previse igra po zivcima da bi glasao za njih.

Moderna gradjanska stranka sirokog centra koja nastoji podici ljestvicu politicke odgovornosti je po meni jedina nada da se napravi neki znacajniji poremecaj trenutnih postavki.

Naravno da se moze naci hiljadu zamjerki i Mirsi i Platformi koje su mozda i objektivne ali se gleda sira slika i kontekst a ne prljavi ves. Ne ocekujem ja od tebe da ces gledati na taj nacin jer si, izivnices na direktnosti, nepopravljivi profil mahaluse kojeg prepoznam s Jupitera, ali govorim ovo generalno za one koji zbog prljavog vesa mogu stvoriti pogresnu sliku koja je u stvarnosti uvijek puno veca i kompleksnija.

Zanimljivo je to da su dvije stranke koje su po meni najblize nekakvim normalnim postavkama, Nasa stranka i Platforma, pracene fenomenom insajderskih iznesaca prljavog vesa. Ko moze zaboraviti legendarnog Vedrana u vidu sabine1. S tim da se bojim da si ti daleko mahalskija verzija, sabina1 za siromasne rekli bi zlobnici poput mene :)
Slicno razmisljamo o misiji Platforme, ali to ne znaci da javnost ne treba biti upucena u desavanja u Platformi i da je sve divno, ja sam sve napisao kako bih animirao ljude da to ne dopuste, ja u mom odboru radim protiv toga, znam ljude koji su u drugim odborima i reaguju na takve stvari, to sto je politika u Bosnjaka neka cosa nostra stvar koja toboz ne treba da se iznosi je jedan od razloga zasto nam je drustvo u ovakvom stanju, Platforma je politicka opcija i ljudi imaju pravo da ne budu prevareni zarad sitnih interesa lokalnih debilcica, ukljucujuci i tvog preduzetnika. Nikakav prljavi ves nije iznesen, samo istina i realnost, realnost protiv koje ce se ljudi boriti, a ukoliko se negativan trend nastavi javnost ce biti obvjestena, meni je svejedno jel me radi Dodik, Bake ili Mirsad, poenta je da nas ne rade i da mozemo bolje, steta je da pozitivna energija postane osnov za mesetare i njihovu dobrobit, a ne dobrobit drustva u cjelini, a potencijal i volja su tu.

Vedran je stvari radio iz licnog interesa i sujete, ovdje sam pobrojao cinjenice iz svih odbora, ja nemam licni interes u Platformi, naravno da je tebi tesko to shvatiti, drugacije su nam postavke.
General War

#4710 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by General War »

Sara03 wrote:

...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup:
neon-x

#4711 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by neon-x »

MaksprotivMarksa wrote:
neon-x wrote:
MaksprotivMarksa wrote:

Slicno razmisljamo o misiji Platforme, ali to ne znaci da javnost ne treba biti upucena u desavanja u Platformi i da je sve divno, ja sam sve napisao kako bih animirao ljude da to ne dopuste, ja u mom odboru radim protiv toga, znam ljude koji su u drugim odborima i reaguju na takve stvari, to sto je politika u Bosnjaka neka cosa nostra stvar koja toboz ne treba da se iznosi je jedan od razloga zasto nam je drustvo u ovakvom stanju, Platforma je politicka opcija i ljudi imaju pravo da ne budu prevareni zarad sitnih interesa lokalnih debilcica, ukljucujuci i tvog preduzetnika. Nikakav prljavi ves nije iznesen, samo istina i realnost, realnost protiv koje ce se ljudi boriti, a ukoliko se negativan trend nastavi javnost ce biti obvjestena, meni je svejedno jel me radi Dodik, Bake ili Mirsad, poenta je da nas ne rade i da mozemo bolje, steta je da pozitivna energija postane osnov za mesetare i njihovu dobrobit, a ne dobrobit drustva u cjelini, a potencijal i volja su tu.

Vedran je stvari radio iz licnog interesa i sujete, ovdje sam pobrojao cinjenice iz svih odbora, ja nemam licni interes u Platformi, naravno da je tebi tesko to shvatiti, drugacije su nam postavke.
Ne znam sta si se dohvatio ovoliko "preduzetnika". Covjek mi je poznanik iz proslog zivota za kojeg mi je bilo zanimljivo da se vrzma oko Mirsada. Znam da posjeduje neke kvalitete, da je dobro umrezen, ali nisam bas siguran da li bi bila veca korist ili steta od njega.

Necu da detaljisem previse, samo cu ti reci da ovo sto ti radis je klasicno mahalanje po forumu od prvog svoga posta na ovoj temi, a ti to sebi racionaliziraj kako god zelis. Ako si se vec aktivirao u stranci valjda mozes sebi postaviti malo vece ciljeve od toga, ali daBogda. Kako god, nek ti je sa srecom. A i stranci s tobom.
Kikibombona

#4712 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

Kod nas ima previse ljudi koji se bez licnog interesa raduju kada nesto propadne. Eto, bude im drago sto je nesto propalo i sto je neko porazen i ponizen. I nije to odlika iskljucivo neuspjesnih i neostvarenih, kao sto se cesto kaze, vec i onih za koje smatramo da su uspjesni. Pokvarenost, zavist, zluradost.

Onda imamo jos vecu grupu onih koji se raduju propasti iz licnog interesa. Ogromna armija uhljeba.

I na sve to imamo jos vecu grupu lokovjernih, podloznih manipulacijama, dovoljno agresivnih da pokrenu javni linc i hajku. Obicno neobrazovana i zatucana grupa ljudi koja nema kapacitet misliti svojom glavom.

Kao bonus na sve imamo etnicku i vjersku podjelu, frankenstajn ustroj, ratnu psihozu itd.

...

Zaista treba biti GENIJ pa dobiti podrsku ovakvog naroda BEZ kupovine medija, ratne kampanje, nacionalizma i doziranog fasizma, organizovanih iftara i korida, politickih hajki i manipulacija, raznih prevara i najnizih strasti kojima se narod 25 godina svakodnevno hrani. Prejeben zadatak za postenog covjeka koliko god bio kvalitetan i sposoban.

...

Puno lakse bi bilo doci na vlast agresivnom nacionalistickom kampanjom, poput Haretove 100% BiH, sa kojom se predstavio kao najradikalnija opcija u BiH. Odmah udariti na glavog, reci da je Bakir Izetbegovic izdajnik Bosnjaka. Najaviti blokadu cijelog sistema dok RS ne prizna genocid. Zapaljivim jezikom porucivati da vise nema popustanja i povlacenja pod neprijateljima BiH. Obecati da se nece dozvoliti ponizavanje muslimana LGBT paradom. Najaviti promjenu kaznene politike i dozivotnu robiju za teska ubistva, drakonske kazne za kriminal i korupciju. Najaviti masovne javne radove i godisnji rast od 5%.

E na ovakve stvari svjetina klice, ne kontaju da je lafina...

...

Hadzikadic je odlicno krenuo profilisavsi se kao politicki centar. On sam je vjernik - susretljiv prema LGBT, Bosnjak je - govori o BH nacionalizmu koji mora ukljuciti Srbe i Hrvate, govori da treba pamtiti proslost - posebno naglasava da je sadasnjost i buducnost primarna itd. Tako se postavio da na svoju stranu moze dobiti sve kategorije drustva. I desnicu, ljevicu i liberale, i Bosnjake i pro-BiH Srbe i Hrvate, i one sto im je glava u proslosti i one u buducnosti, i vjernike i nevjernike itd. Jedino ne moze dobiti stranacke uhljebe ali njih ne bi dobila ni Angela Merkel da se kandiduje.

...

NS za koju glasam nema sirinu. Njen limit je 100 000 glasova. Uprkos tome, veoma je vazno da BiH ima liberalnu, multi-kulti opciju. Bez multikulturalnosti nema BiH. To je temelj drzave. Kada toga ne bi bilo drzava bi bila korak blize raspadu. Tanka nit koja veze i koju niposto ne treba prekidati. NS kao takva nikad nece diktirati procese na drzavnom nivou. To mora uciniti neko poput Hadzikadica ili nadam se reformisanog i zdravog SDP-a.

...

Problem naseg naroda je sto politiku posmatra suvise navijacki, kao da se radi o fudbalskim klubovima. To su ljudi koje biramo da nas najbolje vode. Ne mogu shvatiti da se neko veze za stranku, kao sto ima ljudi sto su vezani za SDP pa isti dozivljavaju kao fk iz rodnog grada. Ja sam glasao za NS i Hadzikadica. Sutra cu glasati za NiP ako nastave raditi dobro. Glasat cu i za SDP ako se popravi. To se posebno odnosi na nize nivoe gdje mi idelogija nije vazna. Nece mi biti problem glasati za NiP iako se od Konakovica razlikujem kao nebo od zemlje.
cadburry

#4713 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by cadburry »

...

:lol: :lol: :lol:

Koliko cemo se jos baviti ovim Mirsinim trivijalnostima? A jel znao gumu zamijenit, a sto niko nije stao, a jel imo prsluk, a jesul ljudi znali da ne zna saraf odvrnut, a jel saraf zapeko, a ejl clan BIHAMK-a, a jel imo odgovarajuci kljuc...

Ako se dan po jutru poznaje, dobili smo novog klauna, a ne politicara.
cassius

#4714 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by cassius »

cadburry wrote:

...

:lol: :lol: :lol:

Koliko cemo se jos baviti ovim Mirsinim trivijalnostima? A jel znao gumu zamijenit, a sto niko nije stao, a jel imo prsluk, a jesul ljudi znali da ne zna saraf odvrnut, a jel saraf zapeko, a ejl clan BIHAMK-a, a jel imo odgovarajuci kljuc...

Ako se dan po jutru poznaje, dobili smo novog klauna, a ne politicara.
A jel znas ti zamijenit gumu ?
svi u napad

#4715 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by svi u napad »

Mirso mi je drag. Moj bivsi sugradjanin al imal iko u njegovom stabu da skrene ovu jebenu gumu u stranu. Napravio los marketinski gaf pa onda uvali se jos dva metra dublje u blato. Zajebo si zemljace (ili ovi tvoji mislioci) suti pokrij se usima i za dva tri dana svi bi zaboravili ovu gumu al ne da djavo Bosnji mira neg hajmo sad se nesto pravdati pa onda dobijes onaj fini osjecaj kad odes na pijacu pa te seljak onako strucno zajebe uvaljujuci ti losu robu i uz to ti jos naplati vise. Tek kad dodjes kuci osjetis se bijedno i glupo. E tako je i ovo naknadno pametovanje oko jebene gume.
Kikibombona

#4716 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

svi u napad wrote:Mirso mi je drag. Moj bivsi sugradjanin al imal iko u njegovom stabu da skrene ovu jebenu gumu u stranu. Napravio los marketinski gaf pa onda uvali se jos dva metra dublje u blato. Zajebo si zemljace (ili ovi tvoji mislioci) suti pokrij se usima i za dva tri dana svi bi zaboravili ovu gumu al ne da djavo Bosnji mira neg hajmo sad se nesto pravdati pa onda dobijes onaj fini osjecaj kad odes na pijacu pa te seljak onako strucno zajebe uvaljujuci ti losu robu i uz to ti jos naplati vise. Tek kad dodjes kuci osjetis se bijedno i glupo. E tako je i ovo naknadno pametovanje oko jebene gume.
Kada narod voli trivijalnosti i mahalanje, dosadne mu ozbiljne price.

A potez je bio odlican. Pokazao je ono sto svi znamo, da smo manje nego ikad spremni pomoci. O tome nismo puno mislili. A o tome Hadzikadic najvise govori, o promjeni svijesti, promjeni sebe da bi svima bilo bolje. Mozda ce ovo nekoga sutra navesti da stane ako vidi da neko trazi pomoc.
Nivelacija

#4717 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Nivelacija »

Kikibombona wrote:
svi u napad wrote:Mirso mi je drag. Moj bivsi sugradjanin al imal iko u njegovom stabu da skrene ovu jebenu gumu u stranu. Napravio los marketinski gaf pa onda uvali se jos dva metra dublje u blato. Zajebo si zemljace (ili ovi tvoji mislioci) suti pokrij se usima i za dva tri dana svi bi zaboravili ovu gumu al ne da djavo Bosnji mira neg hajmo sad se nesto pravdati pa onda dobijes onaj fini osjecaj kad odes na pijacu pa te seljak onako strucno zajebe uvaljujuci ti losu robu i uz to ti jos naplati vise. Tek kad dodjes kuci osjetis se bijedno i glupo. E tako je i ovo naknadno pametovanje oko jebene gume.
Kada narod voli trivijalnosti i mahalanje, dosadne mu ozbiljne price.

A potez je bio odlican. Pokazao je ono sto svi znamo, da smo manje nego ikad spremni pomoci. O tome nismo puno mislili. A o tome Hadzikadic najvise govori, o promjeni svijesti, promjeni sebe da bi svima bilo bolje. Mozda ce ovo nekoga sutra navesti da stane ako vidi da neko trazi pomoc.
To da niko nista nece pomoci znam i ja, sjecas se kad sam te zamolio u pp da preuzmes koji plakat od mene od Platforme i Hadzikadica jer je Zenica povelika da ja sam sve odradim(barem u svom dijelu grada da polijepis. Naravno da si me ispalio pa sam sve sam morao. Tako da mi je glupo sad nakon 8 mjeseci i izbora da prozivas ljude da nisu spremni pomoci. Manite se forumanja ovdje svakako cita istih 100 ljudi uvijek. Nikoga novog neces osvijestiti sto ces pisati kilometarske postove od 2 sata dok niko nece izaci letak promocije podijeliti ili plakat zalijepiti.
Kikibombona

#4718 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

Nivelacija wrote:To da niko nista nece pomoci znam i ja, sjecas se kad sam te zamolio u pp da preuzmes koji plakat od mene od Platforme i Hadzikadica jer je Zenica povelika da ja sam sve odradim(barem u svom dijelu grada da polijepis. Naravno da si me ispalio pa sam sve sam morao. Tako da mi je glupo sad nakon 8 mjeseci i izbora da prozivas ljude da nisu spremni pomoci. Manite se forumanja ovdje svakako cita istih 100 ljudi uvijek. Nikoga novog neces osvijestiti sto ces pisati kilometarske postove od 2 sata dok niko nece izaci letak promocije podijeliti ili plakat zalijepiti.
Kakvi tebe prenosi pucaju momce? :lol:

Aj sljedeci put cemo zajedno lijepiti plakate Nase stranke, nase drage sugradjanke Sanje Renic, i to preko plakata SDA. Moze? :)
Nivelacija

#4719 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Nivelacija »

Kikibombona wrote:
Nivelacija wrote:To da niko nista nece pomoci znam i ja, sjecas se kad sam te zamolio u pp da preuzmes koji plakat od mene od Platforme i Hadzikadica jer je Zenica povelika da ja sam sve odradim(barem u svom dijelu grada da polijepis. Naravno da si me ispalio pa sam sve sam morao. Tako da mi je glupo sad nakon 8 mjeseci i izbora da prozivas ljude da nisu spremni pomoci. Manite se forumanja ovdje svakako cita istih 100 ljudi uvijek. Nikoga novog neces osvijestiti sto ces pisati kilometarske postove od 2 sata dok niko nece izaci letak promocije podijeliti ili plakat zalijepiti.
Kakvi tebe prenosi pucaju momce? :lol:
Re: pozz
Sent: 01/10/2018 00:27
From: Kikibombona
Recipient: Nivelacija

Nivelacija wrote:
Kikibombona wrote:
Nivelacija wrote:
druze jesi ti iz zenice ?

Jesam

Da li bi preuzeo i poljepio u svom dijelu grada plakate Hadzikadica..najava za BNP..
Ako podrzavas, sve je volonterski jbg

Necu biti u prilici.
MaksprotivMarksa

#4720 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Pa šta te ispalio, čovjek ti rekao da nije u prilici da učestvuje u ljepljenju plakata, inače najvažnije stvari u političkom djelovanju, više vrijedi jedan dobar post ovdje nego 50 plakata širom Zenice, nije ovo 1933-a da plakati nešo predstavljaju, to je folklor političkog marketinga koji će iščeznuti za deceniju jer nema potrebe za tim.
insomnia78

#4721 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by insomnia78 »

Nije ba mog’o. Lijepio druge
General War

#4722 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by General War »

MaksprotivMarksa wrote:Pa šta te ispalio, čovjek ti rekao da nije u prilici da učestvuje u ljepljenju plakata, inače najvažnije stvari u političkom djelovanju, više vrijedi jedan dobar post ovdje nego 50 plakata širom Zenice, nije ovo 1933-a da plakati nešo predstavljaju, to je folklor političkog marketinga koji će iščeznuti za deceniju jer nema potrebe za tim.
:thumbup:
Da je do plakata u tuzli bi imao pet glasova.
El_comadante

#4723 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by El_comadante »

čujem poslije ramazana su krenuli formirati općinske odbore, polagano se radi i priprema za lokalne izbore.
Moenx

#4724 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Moenx »

Radi se velikim zarom
tvojkomsija

#4725 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by tvojkomsija »

Iskre Visokog odlučne u širenju plamena Platforme za progres!

Sinoć, 07.juna u prepunoj sali Kulturnog centra Altindag u Visokom održana je Osnivačka skupština Platforme za progres Visoko.

Na Osnivačkoj skupštini za Općinski odbor izabrani su sljedeći kandidati: Edib Gojak, predsjednik OO Visoko, Amila Beganović, potpredsjednica, Zijad Kadrić, Ismar Kadić, Haris Valjevac, Evelin Genjac i Džemal Kadić.

Izabrani delegati za Regionalnu skupštinu regije Bosna su: Melina Džajić Valjevac i Admir Babić.

Ispred Platforme za progres Visoko izabrani član regionalnog odbora za regiju Bosna je Alija Šahinović.

Podršku iskrama u Visokom pružili su i predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić, v.d. potpredsjednice Elida Osmanović, kao i članovi Predsjedništva i Kadrovske komisije Platfome za progres, ali i iskre iz drugih gradova i općina.
Image
Locked