Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4701 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
leškarenje wrote::lol: koja je razlika izmedju Ilje i Bege pa se Ivica prihvatio posla :-) nikakva....nije govno,nego se neko posro.
Razika je sto smo pod Iljom otisli u pizdu materinu i zamalo se ugasili a pod Begom i Ivicom na SP u Brazil!
Susic nas je odveo :thumbup:

DaBogda onda Begic ,Bakovic i kompanija dozivotno bili na funkcijama.
Samo Susic? nisu igraci?
omega369

#4702 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by omega369 »

Tomahawk11
Globalni moderator

#4703 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

"Osim zna sve o našem klupskom nogometu i sigurno bi u reprezentaciju ugurao igrače iz domaće lige. Time bi i liga napredovala. Prosinečki? Nisam siguran da bi vjerovao igračima iz domaćeg prvenstva", piše Samir Šišić, novinar Faktora.
Koji ono forumaš isto reče :zoka:
hrasno38

#4704 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:Nego, puna hrvatska pitara 8-) 8-)

http://www.index.hr/sport/clanak/prosin ... 15952.aspx
ja i :?
Crvena Tifoza

#4705 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Crvena Tifoza »

manijak1 wrote:
Oni što su učili, učili su. Ne prikupljaju više znanje, kao nekada. Kakvi su bili na selektorskim pozicijama, takvi će biti i u narednim godinama trenerske karijere.
Valjda u svakoj profesiji moraš konstantno učiti da bi mogao bolje raditi.Posebno u onoj gdje se stvari brzo mijenjaju .
Markoodmilana , šta misliš o ovom kandidatu :? Šta njega handri pa nije interesantan savezu :?
Pretpostavljam i za tebe je tarabić čim radi u ovoj haš šaš Ligi :D

Dakle možemo rezimirati tužnu i žalosnu istinu a ta je Osim ante portas :!: :lol:

Inače Amar je poznat po tome kako hoda po Evropi i pohađa razne seminare da bi naučio najmodernije prakse u fudbalu kao sportu, treniranju istog itd. :-)
markomilanov

#4706 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

E vidis tako je u Srbiji.....i u Hrvatskoj......pa sta treba da se BiH ponasa kao njihova kolonija![/quote]

Samo si zaboravio jednu nebitnu činjenicu,da pola stanovništva bih čine srbi i hrvati,pa ako baš nema kvalitetan stručnjak da je bosanski hrvat ili bosanski srbin,neće se oni ljutiti ako izabreš kvalitetnog trenera iz susedstva,
hrasno38

#4707 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

markomilanov wrote:E vidis tako je u Srbiji.....i u Hrvatskoj......pa sta treba da se BiH ponasa kao njihova kolonija!
Samo si zaboravio jednu nebitnu činjenicu,da pola stanovništva bih čine srbi i hrvati,pa ako baš nema kvalitetan stručnjak da je bosanski hrvat ili bosanski srbin,neće se oni ljutiti ako izabreš kvalitetnog trenera iz susedstva,[/quote]

Ne cine....vecinu cine Bosnjaci ako me vec vuces za jezik!!! A bili su Blaz Sliskovic i Ciro Blazevic H i Drago Miso Smajlovic S! Ajde sad fataj se Srbije i tu nacionalni pricu provlaci duz Morave.
Crvena Tifoza

#4708 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Crvena Tifoza »

markomilanov wrote:E vidis tako je u Srbiji.....i u Hrvatskoj......pa sta treba da se BiH ponasa kao njihova kolonija!

Samo si zaboravio jednu nebitnu činjenicu,da pola stanovništva bih čine srbi i hrvati,pa ako baš nema kvalitetan stručnjak da je bosanski hrvat ili bosanski srbin,neće se oni ljutiti ako izabreš kvalitetnog trenera iz susedstva,

Ti što konstantno prebrojavaš krvna zrnca ideš opasno na neku stvar. Rat se završio prije 20 i kusur godina. Popusti čovječe više sa tom pričom jel Srbin Hrvat Bošnjak. Ovo je sport. Izađi malo na zrak, živi život jbt. Proći će ti život u mržnji drugog i drugačijeg.
omega369

#4709 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by omega369 »

hrasno38 wrote:

Procitas komentare i sve ce ti biti jasno :wink: Znaci balkan kompletan je skontao kakva je ovdje igra u pitanju, samo se jos vi pravite ludi
relativno84

#4710 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by relativno84 »

Koliko muke ovdje ima :shock: Amar budi bolne uspomene. Treba to postovati, nije lako.
hrasno38

#4711 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:
hrasno38 wrote:

Procitas komentare i sve ce ti biti jasno :wink: Znaci balkan kompletan je skontao kakva je ovdje igra u pitanju, samo se jos vi pravite ludi
he ovo je prepisano sa jdenog BH portala i iz jucerasnjeg Avaza ako te bas interesuje.....a to sto raja komentarise to je druga prica....naci cu ti ja mjesta gdje su komentari totalno suprotini ovima. Naravno da ce u Hrvatskoj gurati Robija!!! Bez veze se ofiras......
Tomahawk11
Globalni moderator

#4712 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

relativno84 wrote:Koliko muke ovdje ima :shock: Amar budi bolne uspomene. Treba to postovati, nije lako.
Jes, jes, pogotovo dijaspori, ljudi se još sjećaju tih vremena sa reprezen.....kojom reprezentacijom :?
leškarenje

#4713 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Sisic i Borovina....fali jos Dzekin Ljigata i to je onda to....
MensurM

#4714 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MensurM »

leškarenje wrote:Sisic i Borovina....fali jos Dzekin Ljigata i to je onda to....
http://sportske.ba/anketa-bh-sportski-n ... aru-osimu/
Tomahawk11
Globalni moderator

#4715 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

MensurM wrote:
leškarenje wrote:Sisic i Borovina....fali jos Dzekin Ljigata i to je onda to....
A kad se ovdje napiše kako novinari podržavaju (na sve moguće načine) osima, onda si pitar, ovakav, onakav.
Šta kaže Ligata, nemam pojma o Robiju, a sa Amarom sa sarađivao, bolji je :mrgreen:
hrasno38

#4716 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
MensurM wrote:
A kad se ovdje napiše kako novinari podržavaju (na sve moguće načine) osima, onda si pitar, ovakav, onakav.
Šta kaže Ligata, nemam pojma o Robiju, a sa Amarom sa sarađivao, bolji je :mrgreen:
Ali fakat mi niste jasni......ko god je iz nekog javnog sportskog zivota rekao da je za Amara on je kreten ovakav ili onakav. Ispade sada samo Ligata za Amara! I sta onda covjek drugo da konta nego da pjenite od muke!!! Pape za Amara...Ciro za Amara....vecina BH trenera za Amara, novinari za Amara i svi su oni kite. Da su za Zutog onda bi kao bili OK!!!! U prvoj anketi koja je ovdje postavljena Amara je pomeo ostale kandidate i to je bilo nevalidno a kao sadasnji rezultat je validan jer naravno Amar ne vodi.
missko

#4717 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by missko »

Ako ce bizi okosnica tima igraci iz domace lige i ja sam za Amara a ako misli filozifiju orodavat ovima nasim strancima onda bolje Robi
relativno84

#4718 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by relativno84 »

Tomahawk11 wrote:Jes, jes, pogotovo dijaspori, ljudi se još sjećaju tih vremena sa reprezen.....kojom reprezentacijom :?
Jedan dijaspora bar 7,8 komsiluk i sve tako :roll: To sto neko nije u stanju da proguta realnost njegov je problem, koji to mentalni sklop da prednost strancu u odnosu na nekog naseg ako su skoro na istom nivou. Da ga jebes nije normalno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4719 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Ali fakat mi niste jasni......ko god je iz nekog javnog sportskog zivota rekao da je za Amara on je kreten ovakav ili onakav. Ispade sada samo Ligata za Amara! I sta onda covjek drugo da konta nego da pjenite od muke!!! Pape za Amara...Ciro za Amara....vecina BH trenera za Amara, novinari za Amara i svi su oni kite. Da su za Zutog onda bi kao bili OK!!!! U prvoj anketi koja je ovdje postavljena Amara je pomeo ostale kandidate i to je bilo nevalidno a kao sadasnji rezultat je validan jer naravno Amar ne vodi.
hrasno, prestani mi tovariti tu uopštenu priču.
Ovo je jedno 50-ti put da si napisao ''fakat mi niste jasni'', da pišem na kineskom, pa hajde. Pišem jasno, razgovijetno, nigdje nisam napisao to što ti komentarišeš. Ne kontam što kvotaš moj post, a obraćaš se širem auditorijumu?! Čemu potreba citiranja, ako fuliš poentu?
Ne pjenim od muke. Da ponovim, kad je bila priča kako se lobira za Amara, kako to rade sarajevski novinari, onda je bila isto tako priča da se ništa ne razumije i da se pjeni, evo čovjek zakači link sa tekstom koji potvrđuje da se lobira, fakat ne kontam u čemu je problem :-)
Logovan

#4720 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

missko wrote:Ako ce bizi okosnica tima igraci iz domace lige i ja sam za Amara a ako misli filozifiju orodavat ovima nasim strancima onda bolje Robi
Okosnica igrači iz Premijer lige? :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#4721 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

relativno84 wrote:
Tomahawk11 wrote:Jes, jes, pogotovo dijaspori, ljudi se još sjećaju tih vremena sa reprezen.....kojom reprezentacijom :?
Jedan dijaspora bar 7,8 komsiluk i sve tako :roll: To sto neko nije u stanju da proguta realnost njegov je problem, koji to mentalni sklop da prednost strancu u odnosu na nekog naseg ako su skoro na istom nivou. Da ga jebes nije normalno.
Meni smeta ova priča na relaciji bordo-plavi, realno.
Ovo je reprezentacija i tu mi je bordo opcija u potpunosti isključena. Naravno da mi je drago kad bude neko pozvan iz moje ekipe, ali ne trudim se da s tim nekom nabijem na nos ili da to potenciram. Glupo, nisko, bezveze.
A upravo se ta bitka odvija na ovoj temi. Uglavnom bespotrebno i bez ikakvog efekta. Jedni brane, drugi napadaju. Zato što je Amar vodio Želju. Govorim o bordo-plavoj priči.
Ja sam za Prosinečkog, ne zato što ne mogu Amara nego što mislim da je bolje riješenje za repezentaciju.
Ako i Amar bude izabran, poželjeću mu da što bolje rezultate ima i pozdraviću svaki uspjeh.
missko

#4722 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by missko »

Logovan wrote:
missko wrote:Ako ce bizi okosnica tima igraci iz domace lige i ja sam za Amara a ako misli filozifiju orodavat ovima nasim strancima onda bolje Robi
Okosnica igrači iz Premijer lige? :-)
Pa ako stavis prioritet na to a ne na "Ako"
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4723 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

U Premijer ligi trenutno imaš 3 igrača koji bi možda mogli upast na spisak kao 21., 22. i 23. igrač, a i oni će svakako brzo put inostranstva tako da to neka priča Amar zbog domaćih igrača je smješnija nego Amar je trofejan trener.
ultima_palabra

#4724 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by ultima_palabra »

A nije trofejan?
hrasno38

#4725 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
hrasno, prestani mi tovariti tu uopštenu priču.
Ovo je jedno 50-ti put da si napisao ''fakat mi niste jasni'', da pišem na kineskom, pa hajde. Pišem jasno, razgovijetno, nigdje nisam napisao to što ti komentarišeš. Ne kontam što kvotaš moj post, a obraćaš se širem auditorijumu?! Čemu potreba citiranja, ako fuliš poentu?
Ne pjenim od muke. Da ponovim, kad je bila priča kako se lobira za Amara, kako to rade sarajevski novinari, onda je bila isto tako priča da se ništa ne razumije i da se pjeni, evo čovjek zakači link sa tekstom koji potvrđuje da se lobira, fakat ne kontam u čemu je problem :-)
Nije to lobiranje to je argumentovano odgovaranje koje konstantno ti i ovdje neki pretvarate u lobiranje. Po vama je svako misljenje za Amara lobiranje......jer ga ne volite i to vam je jedini kontraargument. Sta onaj kaze "odvratan je jebo ga cuko u guzicu"!!!! Jesma li ti ja kriv kada pises sve ono sto pisu dokazani ovdje na forumu ljudi koji mrze sve sto tukne na plavo. Ti i @logovan kao eto ovdje glumite glasove razuma a u biti pisete isto kao i @bjelave i @lesko samo na kulturniji nacin. Pusti ba suplje meni nisam ti ja pubertetlija od 20 godina koji kaze da su mu Zeljo ili Sarajevo najvazniji u zivotu niti sa svojim godinama hodam po gradu kao neki u dresu Sarajeva ili Zelje. Znas li ti uopste sta znaci rijec lobiranje? Cisto sumnjam jer svako misljenje koje je razlicito od tvog je ocito lobiranje!
Locked