Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BlueBlood

#4701 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by BlueBlood »

ganjeta wrote:Inače Zeničane treba dočekati sa cvijećem :-) .
i oni nas docekaju, sve sa saksijama sa zgrada!

inace, dok neki ulazu milione i grizu nokte gledajuci balerine na terenu, danas se na Grbavici mogla pogledati jedna prava fudbalska predstava za sve fudbalske sladokusce. Neke pete brazilca, borbenost, startovi glavom na nogu, debitantski nastup mladog juniora Željezničara Ajdina Mujagića koji nakon 15min provedenih na terenu postize i svoj prvijenac za Želju :thumbup: danasnje prelijepo poslijepodne na Grbavici je dodatno uljepsalo ovaj vikend :mrgreen:
MOSALJOZE

#4702 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by MOSALJOZE »

Ne zamjeri mladost ludost
insaneinthebrain

#4703 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by insaneinthebrain »

ma za dzabe im igraju i za ljubav vijernih im navijaca koji im jebu sve po spisku :lol:
Logovan

#4704 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Logovan »

insaneinthebrain wrote:ma za dzabe im igraju i za ljubav vijernih im navijaca koji im jebu sve po spisku :lol:
A vi eto svojima ne jebete sve po spisku, nego eto samo mi to radimo. :lol:
Maharadza

#4705 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Maharadza »

leškarenje wrote:
Lakat Jebić wrote:ako sarajevo ne placa igrace vise od ostalih "top" klubova lige, koji su to uslovi koje je uprava obezbijedila koje spominjete kada hvalite njen administrativni rad?

od price da su vam igrali losi i bezveze jedino je gluplja ta da niste potrosli brdo love.
Dugovi 0 KM...OK
Akademija u izgradnji...OK
Titula...OK
Kup...OK
Sponzori ...OK

i ono najbolje od svega sto se desilo AMIDZA...OK
Zaboravio si;

Savez, sudije i Bakir....OK! :oops:

Image
Last edited by Maharadza on 25/10/2015 21:03, edited 1 time in total.
Šibicar

#4706 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Šibicar »

Treba biti realan pa priznati da ni ove istrošene olupine i polovnjake koji su nekad,negdje,nešto igrali i vrijedili ne možeš dovesti u ovaj mulj od lige bez dobre i sigurne plate,od naše lige svi bježe glavom bez obzira ali eto s merakom trče da igraju u FKS za milju-dvije,šta ima....
supercali

#4707 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by supercali »

Šibicar wrote:Ma čista laž i podmetanje je da im igrači nemaju najveće plate,al' eto možda nafataju kakvog levata da im povjeruje.
pa nesto ne vjerujem da su u sarajevu igraci najplaceniji generalno
mozda tu iskace 3-4 igraca tipa benko (mada i benko je valjda na platnoj listi direktno kod tana iliti kardifa kako li vec) barbaric stepanov i to je to ostalo je vjerovatno prosjek sa ovim vodecim klubovima tipa zrinjski siroki sloboda i sl

delaca ovdje ne ubrajam jer je na posudbi i njega placa celzi
Norman

#4708 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Norman »

Lakat Jebić wrote:ako sarajevo ne placa igrace vise od ostalih "top" klubova lige, koji su to uslovi koje je uprava obezbijedila koje spominjete kada hvalite njen administrativni rad?
Topla voda. :oops:

Doduše, čuo sam i ja da im fakat isplaćuju dogovorenu platu, nije "dođem ti" sistem.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4709 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:I dok se mi smijemo jedni drugima, Zrinjski i Siroki grabe prema vrhu :roll:
Ako Sloboda ne uzme, onda Hercegovci hoce sigurno. Sarajlije trenutno nemaju kad, mjere ciji je veci.
Oooojjjjjjjjjjjjjjj zemljo otovori se napokon da neko napise krucijalnu i nepobitnu istinu,,,svaka cast Tomahawk...kad sam ja to pisao po ovom forumu!!!!
Eborg

#4710 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Eborg »

avetinja wrote:Ne bi bilo tako. Ja govorim onako kako jeste. Ne znam u čemu je sada problem?
OK, očito imamo različita iskustva.
hrasno38

#4711 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

BlueBlood wrote:
ganjeta wrote:Inače Zeničane treba dočekati sa cvijećem :-) .
i oni nas docekaju, sve sa saksijama sa zgrada!

inace, dok neki ulazu milione i grizu nokte gledajuci balerine na terenu, danas se na Grbavici mogla pogledati jedna prava fudbalska predstava za sve fudbalske sladokusce. Neke pete brazilca, borbenost, startovi glavom na nogu, debitantski nastup mladog juniora Željezničara Ajdina Mujagića koji nakon 15min provedenih na terenu postize i svoj prvijenac za Želju :thumbup: danasnje prelijepo poslijepodne na Grbavici je dodatno uljepsalo ovaj vikend :mrgreen:
jebo te Zeljo malo malo u ovoj sezoni ubacije jednog po jednog juniora a komsije eno hoce da otjeraju onog jednog jedinog sto imaju da je dosao iz juniora.......
hrasno38

#4712 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

Šibicar wrote:Treba biti realan pa priznati da ni ove istrošene olupine i polovnjake koji su nekad,negdje,nešto igrali i vrijedili ne možeš dovesti u ovaj mulj od lige bez dobre i sigurne plate,od naše lige svi bježe glavom bez obzira ali eto s merakom trče da igraju u FKS za milju-dvije,šta ima....
i te olupine su kad se skupi na kamaru skoro pa duplo skuplje od Sirokog a duplo skuplje od Zelje...a cetiri puta skuplje od Mladosti:)
hrasno38

#4713 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:A gdje to ti procita,starisa :shock:
Na vasem forumu:)

http://forum.klix.ba/aktuelnosti-fk-sar ... #p11888119
todd_smith

#4714 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:I dok se mi smijemo jedni drugima, Zrinjski i Siroki grabe prema vrhu :roll:
Ako Sloboda ne uzme, onda Hercegovci hoce sigurno. Sarajlije trenutno nemaju kad, mjere ciji je veci.
Oooojjjjjjjjjjjjjjj zemljo otovori se napokon da neko napise krucijalnu i nepobitnu istinu,,,svaka cast Tomahawk...kad sam ja to pisao po ovom forumu!!!!
ti si se na svako pravo na misljenje popisao kada si hladno rekao da te ne zanimaju niti sarajevo niti zeljo

dzaba se trudis da solis pamet ovdje raji :lol:
hrasno38

#4715 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

todd_smith wrote:
hrasno38 wrote:
ti si se na svako pravo na misljenje popisao kada si hladno rekao da te ne zanimaju niti sarajevo niti zeljo

bojim se da te nisam ama bas nista pitao...a i nemam srca da ti jos dodatno stajem na silne muke
insaneinthebrain

#4716 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by insaneinthebrain »

rodjendska proslava, red je pogledati jos koji put nevjerovatnu predstavu divova :izet:

todd_smith

#4718 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

hrasno38 wrote: bojim se da te nisam ama bas nista pitao...a i nemam srca da ti jos dodatno stajem na silne muke
koga boli briga bolan o cemu ti trabunjas :lol:
avetinja

#4719 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

Iskreno, ovo mi malo ide na živce. Liga je takva da su Željo i Sarajevo izjednačeni sa Zrinjskim i Širokim. I šta bi mi sada trebali? Ako su bolji, neka osvoje titulu. Ko je kriv Želji i Sarajevu? Sami sebi su krivi.
Logovan

#4720 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Logovan »

leškarenje wrote:
insaneinthebrain wrote:ma za dzabe im igraju i za ljubav vijernih im navijaca koji im jebu sve po spisku :lol:
:lol: :lol: :lol:

ovdje je ipak cvijece u pitanju :helou: :lol:

http://www.avaz.ba/clanak/197266/manija ... ljeznicara
I ja sam ovo htio naći, ali mrsko mi bilo tražiti.
Čist dokaz da su k'o i mi. U jednom trenutku pljuj, gađaj, psuj sve živo i mrtvo, a u drugom trenutku diži u nebesa, grli se sa igračima, itd.
hrasno38

#4721 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:A gdje to ti procita,starisa :shock:
Na vasem forumu:)

http://forum.klix.ba/aktuelnosti-fk-sar ... #p11888119
:lol: :lol: :lol:
JEDAN lik napisao i odmah je to stav sviju :lol: aferim starisa pa tako rezonujes :pisnuo:
Jl i ovo stav jednog navijaca......

http://www.radiosarajevo.ba/novost/1992 ... sale-video
smrdim/samir-radovac-navijaci ... juvali-me/
Tomahawk11
Globalni moderator

#4722 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

avetinja wrote:
Iskreno, ovo mi malo ide na živce. Liga je takva da su Željo i Sarajevo izjednačeni sa Zrinjskim i Širokim. I šta bi mi sada trebali? Ako su bolji, neka osvoje titulu. Ko je kriv Želji i Sarajevu? Sami sebi su krivi.
Naravno, ako su bolji nek osvoje. Nego, stvar je u tome da se jedno kolo oklizne Zeljo, sljedece Sarajevo. Vise je tu u pitanju ko je od nas gori, a ne koliko su oni bolji.
manijak1

#4723 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by manijak1 »

On je kazao :oops: mrsko mi sada baš tražiti original , da ni sarajevo ni željo mu nisu opsesija jedina u životu , nego da mu je željo jedna sasvim prihvatljiva i vrijedna zanimacija - ode se na tekmu pogleda se vako nako , ali nije čovjek više u dobu da vodi grupe :oops: :D ili da bude aktivni član istih već samo da zajebava vas pitare koji nam dajete i previše povoda za navedene radnje kad god može (isti sam takav) i da ne bih dalje ovo proširivao - nit se popišao na pravo na komentiranje nit je izgubio bilo koje pravo osim ako ne dobije bananu :D - a zadnja osoba si ti kome ćeš ovdje dati ili oduzeti neko pravo u vezi tipkanja :oops:
Dakle nadam se da se razumijemo oko prava bilo tuđih bilo vlastitih.
I još samo da dodam gospodin sa forum imenom leškarenje je odmah ono nako mahalski samo kako vi to znate navalio se na hrasnog - ti nisi ovo nisi ono .....užas baš kako ni iz čega napravite svašta ....još da ste takvi na tribinama i na terenu amidža se ne bi sekir'o.Vako....Husrefe :D :D na tebe je red :lol: :lol: :lol: :lol:
Ginkocel.
Ima ga u Velikom parku i u dvorištu Zemaljskog muzeja , zna to čovjek i bez tebe nabrati ...a amidža uzima naveliko Ginkocel :D :D inače ne bi mogao s vašim biznismenima na kraj izać'.
LSD

#4724 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

hajd dosta je šuplje price
LSD

#4725 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:hajd dosta je šuplje price
Pa djes ti,jesi OK :shock:
tu sam, dobro je, malo mi je bolje, sve je OK ;-)

ne može se doci do rijeci od neodgovornih pojedinaca
Locked