Ja tebi konstantno upoređujem to sa konkurencijom, a ti i dalje pričaš šta si ti očekivao i mislio da treba.avaks wrote:Tresla se gora, rodio se miš...
Po mojoj računici, za 17 mjeseci s 200MB na 500MB je povećan internet a još malo i 2018ta godina i time se ne treba diviti nego poklopiti.
Zašto još minuta nije ubačeno? Zašto nije i tarifa 25 povećana nego se morala još jedna kao net ubaciti, kako god marketing vam je slabo odradio to.
Mogla je ova 25 hladno ići na 300 minuta i 3GB neta ako je već 35 ubačeno 450 minuta i 6GB neta...
Kakav telekom kakvi bakrači ali eto i oni više daju u zadnje vrijeme![]()
Velim da sam kao korisnik strašno razočaran, valjda sam se previše nadao jer ste pravili trendova u vrijeme kada sam potpisivao ugovor ali ste naglo stali s tim i osjetiće se to itekako na dugoročnom planu. Sada će polako korisnici da prelaze na konkurenciju i ćao drugari...
Tresla se gora, rodio se miš? Niko uopšte nije najavljivao ovo povećanje tarifa nigdje niti se nešto preuveličavalo.
Zašto bi se dodalo još minuta na Super 15 kada konkurencija nudi manje od ovoga i trenutno je to najviše što postoji za taj iznos? Zašto?
BH Telecom daje više u zadnje vrijeme? Kako? Čime? Na kojem to paketu (osim No Limit gdje je sve vezano unutar mreže) BH Telecom daje bolje benefite od Eroneta?
Pitam te sad za postojeće korisnike, znači gledaj sebe kao postojećeg korisnika u Eronetu i nekog ko je postojeći na Mini 15. Šta on ima više nego ti?
Isto tako, šta ima bolje korisnik Midi 30 paketa od korisnika Super 25 (a plaća ga 5-6KM skuplje)? Super 25 Net je uvedena na osnovu istraživanja navika potrošnje i ne možeš ti znati koliko kome čega treba. Dakle istraživanjem baze i pregledom potrošnje korisnika Super 25 tarife, očito je da je dosta korisnika iskorištavalo internet uključen u tarifu i uz to ga i po nekoliko puta mjesečno dokupljivalo, dok su im minute/sms ostajali neiskorišteni. Ja znam lično masu ljudi koji su trošili stotinjak minuta (a tebi je to malo i na Super 15), a trebalo im je više interneta, i oduševljeni su ovim uvođenjem dodatne tarife.
Vjeruj mi, to što lično tebi ne odgovara (a ja ti argumentiram da je to opet trenutno najbolje što postojeći korisnik bilo koje mreže može imat) ne znači da će se nešto "osjetiti na dugoročnom planu" i da će "korisnici da prelaze na konkurenciju".
Brojkama sam ti pokazao situaciju, a ti ako i dalje misliš da je negdje bolje, već sam ti rekao, za svoj novac radiš šta želiš i nemaš potrebu nekom objašnjavat to. Akcija je druga stvar i to traje 2-3 mjeseca, pa dođe neka nova i slično, s tim što toga ima svugdje i to ne možemo gledati kao stalnu ponudu.
Ovim završavam raspravu s tobom, jer ako i nakon ovog i dalje ne razumiješ šta hoću reć, nema smisla da pišem išta više.