Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Naslovnica

#4701 Re: Problem pasa lutalica

Post by Naslovnica »

MJAU - da wrote:Eto, neka si ti normalna, ostali svi ludu, ili stuhe, trebalo bi i nas eutanizirati da vi normalni možete živjeti u miru sa svojim simpatijama. :kiss:
Ja sam normalan, a ne normalna. 8-)
Ne kažem da ove psihoze treba eutanizirati, gluho bilo, nego ih treba fino srediti, okupati, kutarisati psećih dlaka, i poslati malo u kvalitetno muško društvo.
MJAU - da

#4702 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Hahahahah, znam šta misliš... :-)
franceska

#4703 Re: Problem pasa lutalica

Post by franceska »

Meni je muka od paščadije koja nas drži kao taoce u vlastitom gradu.
Ovo je odavno prevršilo svaku mjeru.
Nismo više sigurni otići niti do najbliže prodavnice u mahali, jer su paščad zauzela svaki kvart u gradu.
Iskreno se nadam da će se ovaj OGROMAN problem riješiti što prije, jer ovakav život nije dostojan čovjeka.
Stjui

#4704 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

MJAU - da wrote:Eto, neka si ti normalna, ostali svi ludu, ili stuhe, trebalo bi i nas eutanizirati da vi normalni možete živjeti u miru sa svojim simpatijama. :kiss:
taman posla,gđice @mjau.doduše,ne bi bilo zgoreg,upakovati neke cukoljupce u ove,uvijek moderne žakete.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4705 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

A. Europsku konvenciju+ Konvenciju o pravima djeteta iz 1989.:

Pravo na život
Prava osobe da ne bude podvrgnuta mučenju ili nehumanom i ponižavajućem postupanju
Pravo na slobodu i sigurnost osobe
Pravo na slobodu izražavanja, mirnog okupljanja i udruživanja
Pravo na slobodu kretanja

Image

Image
franceska

#4706 Re: Problem pasa lutalica

Post by franceska »

Kako sam slatko sikterisala ovu dječurliju prije nekog vremena kad su me zaustavili sa parolama i lifletima o sterilizaciji :-)
Naslovnica

#4707 Re: Problem pasa lutalica

Post by Naslovnica »

Tačnije:

HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. /-SWIFT bank code: HAABBA22 /-Party: 25465288 /-SANDRA HUSEJNOVIĆ /-IBAN: BA393060372546528875
Image
Image
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4708 Re: Problem pasa lutalica

Post by japin_mutapi »

šta je to bilo u ilijašu juče
odsrtijel pasa neki lovci čujem

ko zna više
pakica_

#4709 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

CherryLips wrote:To sto si stavila sliku jednog rmpalije ne znaci da su svi isti. Kao i sto ja vjerujem da ima i pravih ljubitelja i zastitnika pasa i da nisu svi ludjaci i ludjakinje sa dijagnozom i zadnjim namjerama (čitaj -zaradom)
Vjeruj, isti su.. Edo Ismo (inace sa papirom da je lud, i kao takvome bi mu trebala biti oduzeta poslovna sposobnost, a uredno radi za Lokom) je nedavno bio na sudu jer je cukn'o jednu djevojku autom.. Ne biste vjerovali sta sve rade, al' eto, nek smo mi nakaradni sto ih sklanjamo na normalan nacin..
Ponavljam, kerovi treba da se maknu s ulice, ali za sve postoji HUMANO rjesenje.. Pa makar to bila i masovna eutanazija, neka je odrade kako treba..
vješalica wrote:
azil prača jel?

jel to onaj hotel gdje je vodstvo uzela idiotkinja zaštitnica životinja amela turalić?

koja se i intenzivirala po medijima kao spasiteljica?

ako je to tako,onda što pravi dušebržnici se ne angažuju po pitanju iste i javno ne iznesu njege falinke
Njoj smo uspjeli dohakati, ali slabo raja ima koristi od toga, pa niko ne ide.. Kad sam bila prosli put, pojedose kerovi 150 kila hrane dok rece sta bi..
Razumijem i strah ljudi i to da itekako ima profitera na racun kerova koji skupljaju nake hiljade za kerove, a kerovi na ulici gdje im NIJE MJESTO. Jebem mu mater, makar ga skloni pa trazi pare.. "moje" ulicne cuke su sklonjene uredno s ulice.. Ali ljudi, masovno trovanje i tome slicno nije rjesenje.. Al' eto, ima nas kojima je samo strasna i ober krvava smrt draga...
franceska

#4710 Re: Problem pasa lutalica

Post by franceska »

Naslovnica wrote:Tačnije:

HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. /-SWIFT bank code: HAABBA22 /-Party: 25465288 /-SANDRA HUSEJNOVIĆ /-IBAN: BA393060372546528875
Image
Image

:shock: :shock: :shock:

Kakva je ovo žena peksin :run:
MJAU - da

#4711 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

:lol: :lol: :lol: Ogadi mi se ručak.
Naslovnica

#4712 Re: Problem pasa lutalica

Post by Naslovnica »

Ona je HRONIČNO EMPATIČNA.
8-)
MJAU - da

#4713 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Nemoj bona generalizirati.
MJAU - da

#4714 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

pakica_ wrote:
CherryLips wrote:To sto si stavila sliku jednog rmpalije ne znaci da su svi isti. Kao i sto ja vjerujem da ima i pravih ljubitelja i zastitnika pasa i da nisu svi ludjaci i ludjakinje sa dijagnozom i zadnjim namjerama (čitaj -zaradom)
Vjeruj, isti su.. Edo Ismo (inace sa papirom da je lud, i kao takvome bi mu trebala biti oduzeta poslovna sposobnost, a uredno radi za Lokom) je nedavno bio na sudu jer je cukn'o jednu djevojku autom.. Ne biste vjerovali sta sve rade, al' eto, nek smo mi nakaradni sto ih sklanjamo na normalan nacin..
Ponavljam, kerovi treba da se maknu s ulice, ali za sve postoji HUMANO rjesenje.. Pa makar to bila i masovna eutanazija, neka je odrade kako treba..
vješalica wrote:
azil prača jel?

jel to onaj hotel gdje je vodstvo uzela idiotkinja zaštitnica životinja amela turalić?

koja se i intenzivirala po medijima kao spasiteljica?

ako je to tako,onda što pravi dušebržnici se ne angažuju po pitanju iste i javno ne iznesu njege falinke
Njoj smo uspjeli dohakati, ali slabo raja ima koristi od toga, pa niko ne ide.. Kad sam bila prosli put, pojedose kerovi 150 kila hrane dok rece sta bi..
Razumijem i strah ljudi i to da itekako ima profitera na racun kerova koji skupljaju nake hiljade za kerove, a kerovi na ulici gdje im NIJE MJESTO. Jebem mu mater, makar ga skloni pa trazi pare.. "moje" ulicne cuke su sklonjene uredno s ulice.. Ali ljudi, masovno trovanje i tome slicno nije rjesenje.. Al' eto, ima nas kojima je samo strasna i ober krvava smrt draga...
Znači, ipak si za eutanaziju, drugog rješenja neće izgleda ni biti, niti može biti. A to za ovu djevojku što spominješ je raja pisala, njoj ste dohakali, a njenom glavnom pomoćniku niste ni primirisali, veoma zanimljivo. Neko vam valja, neko ne valja, a isti koš sve, kako to majka mu stara....
costacurta

#4715 Re: Problem pasa lutalica

Post by costacurta »

Šta je to što šintere sprječava da rade?
Jel ima neki član nekog zakona na koji se ovi zastitnici životinja pozivaju?
pakica_

#4716 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

MJAU - da wrote:
Znači, ipak si za eutanaziju, drugog rješenja neće izgleda ni biti, niti može biti. A to za ovu djevojku što spominješ je raja pisala, njoj ste dohakali, a njenom glavnom pomoćniku niste ni primirisali, veoma zanimljivo. Neko vam valja, neko ne valja, a isti koš sve, kako to majka mu stara....
Nisam za kad su mirni kerovi u pitanju, a ima ih kamara, ali ako vec mora doci do toga, barem neka urade kako treba..
MJAU - da

#4717 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Pa imaš u Zakonu koji je donesen pod pritiskom da se ne smije ubiti životinja, osim ako nije opsasna po okolinu, ne znam bolesna, stara.
A način ubijanja je eutanazija.
haos1

#4718 Re: Problem pasa lutalica

Post by haos1 »

MJAU - da wrote:Pakice, pod eutanazijom ja mislim pravu humanu eutanaziju. Strašno mi i kad pomislim, ali eto 21. vijek, vidi gdje smo stigli, tj. nigdje... ubijamo bića koja smo kreirali da nam budu sluge, jednog dana ćemo i ljude tako od kojih nemamo koristi... strašno i previše.... :( :( :(
ti si jos u 20. vijeku, ni u 20. vise srednji vijek.
vješalica

#4719 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

problem je što dušebrižnici za pse ne dozvoljavaju eutanaziju zbog svojih inetresa i prikazuju je kao sadizam i zlostavljanje da bi namakli lovu za svoje paypal račune
pakica_

#4720 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

vješalica wrote:problem je što dušebrižnici za pse ne dozvoljavaju eutanaziju zbog svojih inetresa i prikazuju je kao sadizam i zlostavljanje da bi namakli lovu za svoje paypal račune
Ne svi, ne svi, ne sviiiii!!!!!!!! Pobogu vise!!!!
L u c i f e r

#4721 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

svi, svi...

:evil:
MJAU - da

#4722 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

NE SVI, ali ovu šačicu pokvari VEĆINA u očima običnog posmatrača.
MJAU - da

#4724 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

:lol: :lol: :lol: :kiss:
vješalica

#4725 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

Mislim na ove plasticne dusebriznike. Vazda neka reklama i njihovo ubleharenje. Kad su im dali Pracu,napravili gore svinjac i mrtvacnicu.
Locked