CherryLips wrote:To sto si stavila sliku jednog rmpalije ne znaci da su svi isti. Kao i sto ja vjerujem da ima i pravih ljubitelja i zastitnika pasa i da nisu svi ludjaci i ludjakinje sa dijagnozom i zadnjim namjerama (čitaj -zaradom)
Vjeruj, isti su.. Edo Ismo (inace sa papirom da je lud, i kao takvome bi mu trebala biti oduzeta poslovna sposobnost, a uredno radi za Lokom) je nedavno bio na sudu jer je cukn'o jednu djevojku autom.. Ne biste vjerovali sta sve rade, al' eto, nek smo mi nakaradni sto ih sklanjamo na normalan nacin..
Ponavljam, kerovi treba da se maknu s ulice, ali za sve postoji HUMANO rjesenje.. Pa makar to bila i masovna eutanazija, neka je odrade kako treba..
vješalica wrote:
azil prača jel?
jel to onaj hotel gdje je vodstvo uzela idiotkinja zaštitnica životinja amela turalić?
koja se i intenzivirala po medijima kao spasiteljica?
ako je to tako,onda što pravi dušebržnici se ne angažuju po pitanju iste i javno ne iznesu njege falinke
Njoj smo uspjeli dohakati, ali slabo raja ima koristi od toga, pa niko ne ide.. Kad sam bila prosli put, pojedose kerovi 150 kila hrane dok rece sta bi..
Razumijem i strah ljudi i to da itekako ima profitera na racun kerova koji skupljaju nake hiljade za kerove, a kerovi na ulici gdje im NIJE MJESTO. Jebem mu mater, makar ga skloni pa trazi pare.. "moje" ulicne cuke su sklonjene uredno s ulice.. Ali ljudi, masovno trovanje i tome slicno nije rjesenje.. Al' eto, ima nas kojima je samo strasna i ober krvava smrt draga...