BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#4701 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Uradio tri puta i sva tri puta Cile i Juzna Koreja + Spanija, Svicarska i Argentina. Znaci definitivno Cile i Juzna Koreja 
- ultima_palabra
#4702 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni se Belgija stalno ponavlja... još koliko smo pričali o Belgiji na forumu, garant ćemo ih izvući 
- Brkooo
#4703 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
isprovociracemo onda rat izmedju dvije Koreje, i problem rjesen sto se tice Koreje xdJack Be Nimble wrote:Uradio tri puta i sva tri puta Cile i Juzna Koreja + Spanija, Svicarska i Argentina. Znaci definitivno Cile i Juzna Koreja
- mO k3
#4704 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
meni dva puta njemacka , jos mi drugari juce govore kada bude igrala D-BiH gledam zajednoultima_palabra wrote:Meni se Belgija stalno ponavlja... još koliko smo pričali o Belgiji na forumu, garant ćemo ih izvući
-
tipico2
-
tipico2
#4706 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
-
tipico2
#4707 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
- swarley_s
#4708 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
E jesu pogani, nabijem ih!
- Jack Be Nimble
#4709 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Reportaza me podsjeca na ratne dnevnike nakon sto su dobili po guzici na ratistu 
-
lajk
- Paranoid
#4711 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Duh Ristana živi...Jack Be Nimble wrote:Reportaza me podsjeca na ratne dnevnike nakon sto su dobili po guzici na ratistu
- ultima_palabra
#4712 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Da su makar principijelni, pa da sa gnušanjem odbiju te "islamističke" pare 
- dadoka84
#4713 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jadnici. Pare odbiti nece ako ih zapadne sta.
- alanx
#4714 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Treba vremena da se postane covjek. Dug je to proces.
- mO k3
#4715 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nek bleje sljedece SP u ekrane i nek onaniraju kako mrze bosnu .... srbija nije na SP ,mogu jos samo da za rusiju navijaju kada grci ispadnu
-
tipico2
#4716 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Fuj, fuj, fuj.
Ovako medijska kuca RTRS izvjestava djeci u Konjevic polju....
Ovako medijska kuca RTRS izvjestava djeci u Konjevic polju....
- mO k3
#4717 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jesu smradovi da ih nema vecih , jesu im zinla guzica za param , jebo li ih dodik neka im on da
-
dede merdzane
#4718 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ne znam sto ne traze od Rusije dio novca?
"РЕПУБЛИКА СРПСКА | 15/10/2013 | 21:24
Додик: БиХ није наша репрезентација
Извор: СРНА
Репрезентација такозване БиХ није наша, ми смо срцем уз Србију. Није ми драго што се такозвана БиХ пласирала на свјетско првенство а Србија није. Ми нећемо навијати за БиХ, позваћемо играче поријеклом из Републике Српске да не играју за њу, а на свјетском првенству навијаћемо за Русију.
Милорад ДодикФото: РТРС
Предсједник Републике Српске тако је прокоментарисао пласман фудбалске репрезентације БиХ на Свјетско првенство у Бразилу сљедеће године. „Када смо ми хтјели да са Србијом одиграмо пријатељску утакмицу у Бањалуци, Фудбалски савез такозване БиХ убацивао нам је клипове у точкове. Слали су неке криминалце да нас опањкавају у УЕФА-и, да причају да ми желимо се отцијепимо из Фудбалског савеза такозване БиХ. Један њихов човјек чак је рекао да у Републици Српској почетни ударац на свакој утакмици изводи православни свештеник“, казао је предсједник Додик. „Ми смо реаговали са снимком вехабијског Фудбалског клуба ‘Курбан’ из Горње Маоче, који се некажњено такмичи у кантоналној лиги ФБиХ. Они прије почетка и на крају својих утакмица клањају неке молитве на арапском језику, и нико то не санкционише у овој карикатури од државе“, децидан је предсједник РС. „У контакту смо са неким великим свјетским именима која су изразила спремност да преузму фудбалску репрезентацију Републике Српске. За пола године рада са новим тренером, чије име не би спомињао ради неких шалабајзера који би од тога правили шпрдњу, репрезентација РС биће далеко квалитетнија него што ће екипа такозване БиХ икада бити“, закључио је предсједник РС."
"РЕПУБЛИКА СРПСКА | 15/10/2013 | 21:24
Додик: БиХ није наша репрезентација
Извор: СРНА
Репрезентација такозване БиХ није наша, ми смо срцем уз Србију. Није ми драго што се такозвана БиХ пласирала на свјетско првенство а Србија није. Ми нећемо навијати за БиХ, позваћемо играче поријеклом из Републике Српске да не играју за њу, а на свјетском првенству навијаћемо за Русију.
Милорад ДодикФото: РТРС
Предсједник Републике Српске тако је прокоментарисао пласман фудбалске репрезентације БиХ на Свјетско првенство у Бразилу сљедеће године. „Када смо ми хтјели да са Србијом одиграмо пријатељску утакмицу у Бањалуци, Фудбалски савез такозване БиХ убацивао нам је клипове у точкове. Слали су неке криминалце да нас опањкавају у УЕФА-и, да причају да ми желимо се отцијепимо из Фудбалског савеза такозване БиХ. Један њихов човјек чак је рекао да у Републици Српској почетни ударац на свакој утакмици изводи православни свештеник“, казао је предсједник Додик. „Ми смо реаговали са снимком вехабијског Фудбалског клуба ‘Курбан’ из Горње Маоче, који се некажњено такмичи у кантоналној лиги ФБиХ. Они прије почетка и на крају својих утакмица клањају неке молитве на арапском језику, и нико то не санкционише у овој карикатури од државе“, децидан је предсједник РС. „У контакту смо са неким великим свјетским именима која су изразила спремност да преузму фудбалску репрезентацију Републике Српске. За пола године рада са новим тренером, чије име не би спомињао ради неких шалабајзера који би од тога правили шпрдњу, репрезентација РС биће далеко квалитетнија него што ће екипа такозване БиХ икада бити“, закључио је предсједник РС."
- guber90
#4719 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
NEMOJTE O SMRADOVIMA NA OVOJ TEMI, SERI IH I NE SPOMINJI, NEKA PATE, NEKA PLACU, OVO SU SAMO NJIHOVI KRICI I NISTA DRUGO, SERI IH !!!

-
zlajapravaraja
#4720 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Zeljko Buvac, pomocni trener Borusije Dortmundadede merdzane wrote: За пола године рада са новим тренером, чије име не би спомињао ради неких шалабајзера који би од тога правили шпрдњу, репрезентација РС биће далеко квалитетнија него што ће екипа такозване БиХ икада бити“, закључио је предсједник РС."
Sve i da budu kvalitetniji od Brazila, preostaje im samo da igraju prijateljske utakmice sa Kosovom i Kurdistanom.
-
poostar
#4721 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
daaaaj..ne kvarite temu sa ovim politickim izdrkotinama
eno podforuma politika, tamo postajte izjave raznoraznih debila Koji nemaju nikakve veze sa sportom..
eno podforuma politika, tamo postajte izjave raznoraznih debila Koji nemaju nikakve veze sa sportom..
- mO k3
#4722 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
To ti je realnost druze , osim toga ah to je dodik nestalo mu inspiracije ,ovi politicari iz federacije na nasjedaju a i rejting mu je opao kod stampe u federacije pa mora malo biti glasniji ,nebil ga neko cuopoostar wrote:daaaaj..ne kvarite temu sa ovim politickim izdrkotinama
- Havatar
- Havatar
#4724 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Group G
Spain
U.S.
Chile
Bosnia and Herzegovina
- dust in the wind
#4725 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kako mozete kvariti temu... oni koji navijaju za nas iz dr.entiteta, dobro dosli...a ima takvih masala...oni koji ne navijaju, neka odj., neka placu, neka mrze.... treba samo pozitivne primjere spominjati, zlobu ignorisati... negativne emocije djeluju fuj na ljude i kvare radost...