nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
quarterback

#4701 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

mokhac wrote:
commendatore wrote:je l to umjetnicko djelo sto je treba napravila sto je Kuler spominjo

mozda bi sa "obicnim" M3 ili M5 i prosla al to je upravo sto SUV nije trkaci auto.... bas kao i onaj kreten sto je razbio nov Q7 na Nordšlajfu...
Jeste, djevojka je vozila. Usla u krivinu, ne previse brzo, ali onda zagasala. Jako je mlada i ne izgleda mi kao da je vozila ikad ista jace od fieste ili corse. A cini se da joj je i "instruktor" pomogao jer joj je ukljucio Sport + mode.
Steta auta.
instruktor htio da pokaze kako zajebano auto ima 8-)
commendatore

#4702 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

mokhac wrote:
commendatore wrote:je l to umjetnicko djelo sto je treba napravila sto je Kuler spominjo

mozda bi sa "obicnim" M3 ili M5 i prosla al to je upravo sto SUV nije trkaci auto.... bas kao i onaj kreten sto je razbio nov Q7 na Nordšlajfu...
Jeste, djevojka je vozila. Usla u krivinu, ne previse brzo, ali onda zagasala. Jako je mlada i ne izgleda mi kao da je vozila ikad ista jace od fieste ili corse. A cini se da joj je i "instruktor" pomogao jer joj je ukljucio Sport + mode.
Steta auta.
bio jedan grafit u Zenici primjenjiv na citavu drzavu pogotovo u trenutnom okruzenju - "u ovom gradu je tesko biti moron jer je konkurencija prevelika"
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#4703 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by un1ted »

vjesticanametli wrote:Image
Eh ovaj govnar je danas presao sve pune na relaciji doboj zen8ca....ugrozio sve zivo....sasjekao sve okolo i stjerao skoro auto s ulice. Ima li te policije igdje
U zadnje vrijeme cesto zovem policiju u voznju i prijavim divljanje ovakvih debila. Uredno se zahvale i kazu da ce proslijediti najblizoj patroli koja kontrolise saobracaj. Ako i jednog od njih zaustave, biti ce dobro :bih:
esso_sa

#4704 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

un1ted wrote:
Eh ovaj govnar je danas presao sve pune na relaciji doboj zen8ca....ugrozio sve zivo....sasjekao sve okolo i stjerao skoro auto s ulice. Ima li te policije igdje
U zadnje vrijeme cesto zovem policiju u voznju i prijavim divljanje ovakvih debila. Uredno se zahvale i kazu da ce proslijediti najblizoj patroli koja kontrolise saobracaj. Ako i jednog od njih zaustave, biti ce dobro :bih:
Mene je tako neki besposlicar prijavio policiji zato sto sam ga pretekao (zapisao mi tablice). Mjesec dana poslije tog preticanja (kojeg se uopste i ne sjecam), uredno mi policija osvanula na vratima i to u pola 10 navecer... Pitam ih sta je bilo, kazu "poslao nam taj i taj E-mail, zapisao ti tablice i prijavio da si ga prestigao".
Pitam ih ja: "pa sta je problem? Jel to zabranjeno preticanje ? Jesam li ga sta ugrozio svojim preticanjem? Jel sletio u jarak zbog mene i slicno"
Kazu: nisi, podnosilac prijave tvrdi samo da si ga brzo pretekao, pa se on prepao, zbog cega je smatrao da treba da te prijavi :lol:
Nisam mogao da vjerujem. Uglavnom, iako je prijava glupa i neosnovana, policija je bila u obavezi da dodju na adresu i naprave zapisnik, iako i sami kazu da sva prica nema osnova, jer nije policija bila tu na licu mjesta da svjedoce :-)
Last edited by esso_sa on 26/05/2016 12:16, edited 2 times in total.
citroen xm

#4705 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Čuj brzo pretekao pa se prepao. :lol: :lol: :lol: :lol:
esso_sa

#4706 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

Ma nemaju ljudi pametnijeg posla...
basicm

#4707 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by basicm »

E svasta. Da ga se barem sjecas pa petardu pod prozor da mu bacis, kad je tako plasljiv.
amar1994

#4708 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
dobar osjecaj

#4709 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by dobar osjecaj »

Ja sam samo jedanput zvala policiju da prijavim nekog ludaka vise zbog drugih ljudi na cesti nego zbog sebe.
Ulazim u tunel i vidim u retrovizoru crni golf iza mene. Pogledam za par sekudi u retrovizor nema golfa. Lik vozi paralelno uz mene, mase, smijulji se a iz suprotnog pravca (u tunelu smo) ide vise vozila. Bilo me je strah voziti dalje i jedva sam cekala da izadjem iz tunela i stanem na prosirenju. Kad sam stala lik uspori, mase ludjacki rukama, crce od smijeha. Zovnem policiju cisto da upozorim da je ludak na cesti u tom i tom pravcu. Saslusali su me ali cisto sumnjam da su ga trazili a i bas me briga. Konkurencija je prejaka.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#4710 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by un1ted »

Ma samo prijavite. Neka ih i samo zaustave, nešto se postigne. Naredni put će možda i razmisliti hoće li, jer ga neko moze prijaviti.
vjesticanametli

#4711 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vjesticanametli »

ma ne bih prijavila preticanje normalno hahahha cuj prepo se :lol: :D :-D ali ovo jucer je odron bio pa ubice nekog :roll: moracu poceti snimati i zvati policiju :)
Optimist

#4712 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Optimist »

esso_sa wrote:Ma nemaju ljudi pametnijeg posla...

E cuj brzo ga pretekao sa SDI-jem? :D
esso_sa

#4713 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

Optimist wrote:
esso_sa wrote:Ma nemaju ljudi pametnijeg posla...

E cuj brzo ga pretekao sa SDI-jem? :D
Ja i SDI ??? Malo si ti to pobrkao :mrgreen:
530i

#4714 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

mokhac wrote:

Steta auta.
A zato raspoloženje nije na nivou bilo jučer :roll: :-)
Danguba

#4715 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Danguba »

esso_sa wrote:
Mene je tako neki besposlicar prijavio policiji zato sto sam ga pretekao (zapisao mi tablice). Mjesec dana poslije tog preticanja (kojeg se uopste i ne sjecam), uredno mi policija osvanula na vratima i to u pola 10 navecer... Pitam ih sta je bilo, kazu "poslao nam taj i taj E-mail, zapisao ti tablice i prijavio da si ga prestigao".
Pitam ih ja: "pa sta je problem? Jel to zabranjeno preticanje ? Jesam li ga sta ugrozio svojim preticanjem? Jel sletio u jarak zbog mene i slicno"
Kazu: nisi, podnosilac prijave tvrdi samo da si ga brzo pretekao, pa se on prepao, zbog cega je smatrao da treba da te prijavi :lol:
Nisam mogao da vjerujem. Uglavnom, iako je prijava glupa i neosnovana, policija je bila u obavezi da dodju na adresu i naprave zapisnik, iako i sami kazu da sva prica nema osnova, jer nije policija bila tu na licu mjesta da svjedoce :-)
Da nisi labuda pretekao. On je tako strasljiv. :lol:

Esso Esso, gdje ce ti dusa. :D
Optimist

#4716 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Optimist »

esso_sa wrote:
Ja i SDI ??? Malo si ti to pobrkao :mrgreen:

Ocigledno. :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4717 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Truba »

jel pod labud mislite na mene :mrgreen:

ja nikog ne prijavljujem...nit me briga iskreno...
The BEN10

#4718 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by The BEN10 »

un1ted wrote:
Ne da često zovem policiju, već obavezno. I ne samo to.
Nedavno sam tako stao pored patrole da upozorim na majmuna koji je vozio iza, a kojeg sam vidio kroz retrovizor kako ludo vozi. Uspio sam ga ostaviti iza sebe na kružnom toku jer se nije stigao odmah iza mene uključiti. I Boga mi policajac ode da ga zaustavi. ;-)
Zašto ne bih prijavio, šta mi fali!? Samo prijavit stoku!
esso_sa

#4719 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

The BEN10 wrote: Ne da često zovem policiju, već obavezno. I ne samo to.
Nedavno sam tako stao pored patrole da upozorim na majmuna koji je vozio iza, a kojeg sam vidio kroz retrovizor kako ludo vozi. Uspio sam ga ostaviti iza sebe na kružnom toku jer se nije stigao odmah iza mene uključiti. I Boga mi policajac ode da ga zaustavi. ;-)
nazalost, ne pije ti to nista vode. Mora policija da ga vidi na djelu da bi ga kaznili. Ili da vas obojicu zaustave, pa da ti svjedocis protiv njega, ali i to slabo pije vode. Kako sam rekao, mora i policija sve to da vidi
Ovako mogu samo zaustaviti, na slijepo upozoriti i to je to...
The BEN10

#4720 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by The BEN10 »

esso_sa wrote:
The BEN10 wrote: Ne da često zovem policiju, već obavezno. I ne samo to.
nazalost, ne pije ti to nista vode. Mora policija da ga vidi na djelu da bi ga kaznili. Ili da vas obojicu zaustave, pa da ti svjedocis protiv njega, ali i to slabo pije vode. Kako sam rekao, mora i policija sve to da vidi
Ovako mogu samo zaustaviti, na slijepo upozoriti i to je to...
Pa i to je bolje nego da majmun nekoga ubije! Ovako će imati na umu da ga neko prati, nadzire.
Btw, ne znam kako je to, ali mi priča čovjek da je u Austriji dobio kaznu na osnovu prijave vozača od prije mjesec-dva. Fino kaže tamo stoji na osnovu prijave da ste vozili toliko i toliko kažnajvate se sa...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#4721 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

znaci sad ja nazovem i kazem esso je vozio prije dva mjeseca 79 km/h po glavnoj vidio sam ga ja i izmjerio okom puta fi ofrlje, kaznite ga majke vam .i on dobije kaznu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
commendatore

#4723 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

Image
esso_sa

#4724 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

:lol: :lol: :lol:
direstraits0078

#4725 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

Esso the flying Bosnian. :run: