Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Converse

#4701 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

Ovo bice, spodoba, dupelizac, zderacica, ne znam kako bih je nazvala vise, Aneta, Slaneta, samo je posmatram i ne mogu da vjerujem, koja faca, koja prica, cak mi se i onaj njen naglasak gadi, (a bio mi je simpatican)...povraca mi se od nje ljudi!
Kako ONO u svakoj prilici pokusava nekoga otracati, ali bas u svakoj potpiruje vatru...
Smetnje

#4702 Re: Veliki Brat 2013

Post by Smetnje »

Converse wrote:Ovo bice, spodoba, dupelizac, zderacica, ne znam kako bih je nazvala vise, Aneta, Slaneta, samo je posmatram i ne mogu da vjerujem, koja faca, koja prica, cak mi se i onaj njen naglasak gadi, (a bio mi je simpatican)...povraca mi se od nje ljudi!
Kako ONO u svakoj prilici pokusava nekoga otracati, ali bas u svakoj potpiruje vatru...
Govono koje viri vendi iz guze = govneta
Ambrozija

#4703 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

Vendi brani Maju :shock: Da i to docekam.
Converse

#4704 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

Ambrozija wrote:Vendi brani Maju :shock: Da i to docekam.
Nuzda zakon mijenja :)
astrid

#4705 Re: Veliki Brat 2013

Post by astrid »

Vendi i Maja se vole :nija:
:jbt: ..sta sam ja sve propustila
Converse

#4706 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

Kaze Zarko kako se aneta trudi da prica srpski...
Milic: Ona ce, tracajuci sa ove dvije, super jezik da nauci!
Ambrozija

#4707 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

Converse wrote:
Ma znam, ali zar poslije svega?
Converse

#4708 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

Ambrozija wrote:
Converse wrote:
Ma znam, ali zar poslije svega?
To sve govori, pa Ava je za njih prepredobra, preinteligentna osoba!
thesting

#4709 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

E nek je VB malo poremetio planove Maji V i Topu za podjelu uloga.
Converse

#4710 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

A Top-ic nam se bio nalozio na ulogu pravo, cijeli dan se veselio, eno ga sad nije mu dobro nimalo :)
yildiz

#4711 Re: Veliki Brat 2013

Post by yildiz »

astrid wrote:Vendi i Maja se vole :nija:
:jbt: ..sta sam ja sve propustila
nisi nista propustila ipak si obavjestena to ne mozes propustit :skoljka: :skoljka:
ČičineBrčine

#4712 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

Ova hijena vendi u Avi opisa sebe :lol: :lol:
Psihicki labilna licnost, radodajka, narkomanka, ali u potpunosti svoju licnost ubaci :jbt:
Tears

#4713 Re: Veliki Brat 2013

Post by Tears »

ja da sam na avinom mestu vec davno bih udario maju n , zena majke mi nije normalna jos ono vracarenje s francuzom pred kamerama wtf :O , i pocelo me nervirati non-stop se dere VEEELIKIII BRATEEE , VELIKI BRAT , VEEEEEEELIKI BRATEEEEEEEE .

a koliko je samo namazana do pre par sedmica govorila da je slavko alfa muzijak , a sad govori da je debeli francuz alfa muzijak , stvarno zena nije oke s mozgom , dobro nije ni ava nesto bolja , kad krene pricati nesto pa se zavrsi na necemu desetom o.O , al Maja N je prevrsila svaku meru ja njoj vise nikada ne bih dao da udje u neki taj rijaliti kak se vec zove

Po meni jedine osobe koje su ostale normalne u kuci su : Top , Maja V ,Milic , Slavko

Ovo sve ostalo namazano al videcete vi kad vendi za koji dan pocne opet kontru udarati Maji N , sad je svim zemskima tu cilj da iznerviraju Avu .... Cista zenska ljubomora ko sto je bilo i sa Sindi majke mi smorile su i one i njihovi ceuliti -.-
gradskadjeca

#4714 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

Tears wrote:ja da sam na avinom mestu vec davno bih udario maju n , zena majke mi nije normalna jos ono vracarenje s francuzom pred kamerama wtf :O , i pocelo me nervirati non-stop se dere VEEELIKIII BRATEEE , VELIKI BRAT , VEEEEEEELIKI BRATEEEEEEEE .

a koliko je samo namazana do pre par sedmica govorila da je slavko alfa muzijak , a sad govori da je debeli francuz alfa muzijak , stvarno zena nije oke s mozgom , dobro nije ni ava nesto bolja , kad krene pricati nesto pa se zavrsi na necemu desetom o.O , al Maja N je prevrsila svaku meru ja njoj vise nikada ne bih dao da udje u neki taj rijaliti kak se vec zove

Po meni jedine osobe koje su ostale normalne u kuci su : Top , Maja V ,Milic , Slavko

Ovo sve ostalo namazano al videcete vi kad vendi za koji dan pocne opet kontru udarati Maji N , sad je svim zemskima tu cilj da iznerviraju Avu .... Cista zenska ljubomora ko sto je bilo i sa Sindi majke mi smorile su i one i njihovi ceuliti -.-
Slazem se sa izborom jedinih osoba koje su normalne, i za koje se primjeti ( sa izuzetkom Slavka ) da ih malo drugacije tretiraju producenti od samog pocetka. Slavko se meni licno ne svidja nesto previse ali scena u kojoj je nogama od sebe gurao Maju Nikolic mi je extra i kapu mu skidam, nije se kokreten naroko i pravio gluposti, covjeku je zauista bitan zivot i poslije reality show-a. Sto se tice ostalih oni su ubaceni da povecaju gledanost. Ranije je za Maju Nikolic znalo 3 od 100 ljudi, sad bar 20 ljudi na njih 100 je svjesno da ona uopste postoji, iskreno ja je nisam vidio u zivotu, da o ostalim ne govorim ANeta, Sindi :shock: , Soraja - Nikad ali bas nikad cuo za nju nisam :? , Slavka sam gledao u filmu i u Kini jedu pse i tako ga prepoznao, Vendi sam slusao i gledao sa kumom u pauzama kada hocemo da se malo odmorimo od Marilyn Mansona, Maiden-a i muzike uz koju inace pjemo, nadjemo Vendi na Youtube-u i placemo od smijeha kretenluku.

Maja Nikolic je ovdje dovedena i placena da poveca gledanost, pa na osnovu nje i Ave se sou gleda bar 30% vise nego sto bi se gledao da njih nema. Zamislite da ostanu samo Top, Maja Volk, Milic i Slavko. Daj im sah i uzivaj, ne ide to tako, mora se poveacti gledanost, privuci sponzori, rapslamsati strasti po portalima i forumima itd, ali se slazem da krajnju pobjedu ne trebaju nikada odnijeti takve osobe nego upravo neko od nasih favorita. Dakle sve ove fufice su samo marionete, odnosno sredstvo povecanja gledanosti SOU-a, Sindi nije htjela da ucestvuje i pa pa, Sad pretpostavljam da ce Aneta izaci, nakon toga bi takticki mogao Brat da udalji Zarka jer je Zeljko mnogo razuzdan i ne kontrolise se kad je u kuci Zarko koji je onako malo trezveniji, zajbaniji i namazaniji.

Mislim da se razumijemo, vraga mi glasamo ko ce ostati u kuci, sve to produkcija odredjuje siguran sam u to. Jer je bar neko od ukucana do sada postao omrazen kod gledalaca cak i vise nego SIndi cije telo bi svio da gledaju ali klinac, ona je dosadna ne radi nista interesantno i hajde ti brate polako ciku.

Po meni od svih ljudi ipak sve ovo najbolje balansira upravo ovo 4 takmicara sto ih cini eventualnim pobjednicima.
Not My Idea

#4715 Re: Veliki Brat 2013

Post by Not My Idea »

Sta cemo mi kad ovo zavrsi? :mrgreen:
Dugi nožni nokti

#4716 Re: Veliki Brat 2013

Post by Dugi nožni nokti »

Kad će više iznenadne nominacije i izbacivanje iz kuće (barem) 2x sedmično? :-) Ili su se nafurali na ZMBT pa ćemo u finalu gledati 10 takmičara? :lol:

A nerviraju me ovi nedjeljni zadaci - pa bukvalno su napravljeni da ih moraju proći i da na kraju imaju luksuzan budžet. Jarane, odvadi malo. Nisu u kući sestre Hilton, J-Lo i ostala bagra, pa da im ugađaš do bola. :evil:

Kad sam već ovdje (a kad nisam? :lol: ), šta vi mislite da li će biti javnih nominacija? Od koga bi krenulo to glasanje?
Converse

#4717 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

A sinoc je trojka tracibaba (aneta vendi maja n) pricala o tome kako Soraja ima nekoga u produkciji ko je gura, mozda joj je to cak i decko, i naravno scena se odmah prebacila na druge ukucane.
Ali i ja vjerujem da joj decko radi tu jer je jednom Urosu spominjala nesto oko toga.
To objasnjava njeno "fino" ponasanje i stav "ja sam iznad svih"
dofu89

#4718 Re: Veliki Brat 2013

Post by dofu89 »

Converse wrote:A sinoc je trojka tracibaba (aneta vendi maja n) pricala o tome kako Soraja ima nekoga u produkciji ko je gura, mozda joj je to cak i decko, i naravno scena se odmah prebacila na druge ukucane.
Ali i ja vjerujem da joj decko radi tu jer je jednom Urosu spominjala nesto oko toga.
To objasnjava njeno "fino" ponasanje i stav "ja sam iznad svih"
To je to! Zbog toga je Uros i ispao jer se motao oko Soraje..

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
jabidapitam

#4719 Re: Veliki Brat 2013

Post by jabidapitam »

gradskadjeca wrote:
Tears wrote:ja da sam na avinom mestu vec davno bih udario maju n , zena majke mi nije normalna jos ono vracarenje s francuzom pred kamerama wtf :O , i pocelo me nervirati non-stop se dere VEEELIKIII BRATEEE , VELIKI BRAT , VEEEEEEELIKI BRATEEEEEEEE .

Slazem se sa izborom jedinih osoba koje su normalne, i za koje se primjeti ( sa izuzetkom Slavka ) da ih malo drugacije tretiraju producenti od samog pocetka. Slavko se meni licno ne svidja nesto previse ali scena u kojoj je nogama od sebe gurao Maju Nikolic mi je extra i kapu mu skidam, nije se kokreten naroko i pravio gluposti, covjeku je zauista bitan zivot i poslije reality show-a. Sto se tice ostalih oni su ubaceni da povecaju gledanost. Ranije je za Maju Nikolic znalo 3 od 100 ljudi, sad bar 20 ljudi na njih 100 je svjesno da ona uopste postoji, iskreno ja je nisam vidio u zivotu, da o ostalim ne govorim ANeta, Sindi :shock: , Soraja - Nikad ali bas nikad cuo za nju nisam :? , Slavka sam gledao u filmu i u Kini jedu pse i tako ga prepoznao, Vendi sam slusao i gledao sa kumom u pauzama kada hocemo da se malo odmorimo od Marilyn Mansona, Maiden-a i muzike uz koju inace pjemo, nadjemo Vendi na Youtube-u i placemo od smijeha kretenluku.

Maja Nikolic je ovdje dovedena i placena da poveca gledanost, pa na osnovu nje i Ave se sou gleda bar 30% vise nego sto bi se gledao da njih nema. Zamislite da ostanu samo Top, Maja Volk, Milic i Slavko. Daj im sah i uzivaj, ne ide to tako, mora se poveacti gledanost, privuci sponzori, rapslamsati strasti po portalima i forumima itd, ali se slazem da krajnju pobjedu ne trebaju nikada odnijeti takve osobe nego upravo neko od nasih favorita. Dakle sve ove fufice su samo marionete, odnosno sredstvo povecanja gledanosti SOU-a, Sindi nije htjela da ucestvuje i pa pa, Sad pretpostavljam da ce Aneta izaci, nakon toga bi takticki mogao Brat da udalji Zarka jer je Zeljko mnogo razuzdan i ne kontrolise se kad je u kuci Zarko koji je onako malo trezveniji, zajbaniji i namazaniji.

Mislim da se razumijemo, vraga mi glasamo ko ce ostati u kuci, sve to produkcija odredjuje siguran sam u to. Jer je bar neko od ukucana do sada postao omrazen kod gledalaca cak i vise nego SIndi cije telo bi svio da gledaju ali klinac, ona je dosadna ne radi nista interesantno i hajde ti brate polako ciku.

Po meni od svih ljudi ipak sve ovo najbolje balansira upravo ovo 4 takmicara sto ih cini eventualnim pobjednicima.

Ne govori da si metalac i da gledas velikog brata sviju ti, sramota bolan.
ho oponopono

#4720 Re: Veliki Brat 2013

Post by ho oponopono »

Maja Nikolić igra igrice, a Avica se pali, i kad počne da uzvraća Majčeku ispada tuplja, plus joj mentor Milić! :D

...uuu Sorajice glumice, šuti i muti, davno bi ona puhnula, ali je produkcija drži iz njima poznatih razloga i njoj naravno, kompenziraće joj ili su odveć! :mrgreen:

Vendi, više nije simpa pretjeruje i onda gubi svaki smisao njen pokušaj da bude glavna u inteligenciji, pokajanju :mrgreen: duhovitosti, sarkazmu!
Converse

#4721 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

:lol: :lol:
Image
P308

#4722 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

A dobro rece Zeljko jucer Vendi i Aneti da im je svaka druga recenica o Avi. Pa su se kao dogovorile da je vise nece spominjati. Bas da vidimo.
Converse

#4723 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

P308 wrote:A dobro rece Zeljko jucer Vendi i Aneti da im je svaka druga recenica o Avi. Pa su se kao dogovorile da je vise nece spominjati. Bas da vidimo.
Vec je taj dogovor pao u vodu :-)
P308

#4724 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

Converse wrote:
P308 wrote:A dobro rece Zeljko jucer Vendi i Aneti da im je svaka druga recenica o Avi. Pa su se kao dogovorile da je vise nece spominjati. Bas da vidimo.
Vec je taj dogovor pao u vodu :-)
Zar vec :shock: Nisu se ni dogovorile kako treba a vec pocele :lol:
Dugi nožni nokti

#4725 Re: Veliki Brat 2013

Post by Dugi nožni nokti »

Ma to poput najveće studentske laži - od sutra krećem učiti. To je VendiJEV i Anetin princip. :D
Locked