RUSIJA

Post Reply
Opetja033

#4701 Re: RUSIJA

Post by Opetja033 »

Da i na ovoj temi napomenem kako se dobro naserem u razvaljene zvalje Rusima, rusofilima i putincadi.
celava_dlaka

#4702 Re: RUSIJA

Post by celava_dlaka »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Iz srca zelim da gledaju kako im majcica gori do temelja
Tesla10

#4703 Re: RUSIJA

Post by Tesla10 »

Opetja033 wrote:Da i na ovoj temi napomenem kako se dobro naserem u razvaljene zvalje Rusima, rusofilima i putincadi.
Nisam rusofil već sam čovjek koji racionalno razmišlja. Putin ima hrabrost i čestitam mu na tome.
jefferson

#4704 Re: RUSIJA

Post by jefferson »

Opetja033 wrote:Da i na ovoj temi napomenem kako se dobro naserem u razvaljene zvalje Rusima, rusofilima i putincadi.
Rusija do sada Srbiji nije dala dolara nepovratnih grantova, nego je sve sa kamatom uracunala (doduse dali su im dva akumulatora za MIG-ove :lol: ).
Do sada je SAD Srbiji dala oko 650 miliona dolara nepovratnih sredstava.
Srbiaj i dalje bi jela Rusko govno sa kamatama.
To su slucajevi za psihijatrije a ne zaludjenost.
Opetja033

#4705 Re: RUSIJA

Post by Opetja033 »

Tesla10 wrote:
Nisam rusofil već sam čovjek koji racionalno razmišlja. Putin ima hrabrost i čestitam mu na tome.
Kada sam pisao komentar nisi mi bio ni na kraj pameti. Podvlacim: kada sam pisao komentar.
LBVIEW

#4706 Re: RUSIJA

Post by LBVIEW »

_BataZiv_0809 wrote:Ocekivan stav Rusije, ne znam da li je iko imao iluzija da ce oni biti za.

Ono sto ce ostati upisano u udzbenike je da je da postoji sudska presuda koja kaze da je pocinjen genocid i da nijedna politicka odluka, a rezolucija to jeste, ne moze mijenjati konacno utvrdjenu istinu, sto je definicija sudske presude.

I baj d vej :D

Vidim mnogi su ovdje jedva docekali da krenu sa lovom na vjestice. Nece vam se javljati ti koje prozivate jer , niko nije lud da vam se napenali, da ga vas 6-7 odjednom cipelira.

Krenuli ste sa uvredama, neko je i moj nick spomenuo, evo prvi put vas molim ljubazno da me ne etiketirate rusofilom i da me ne vrijedjate.

Drugi put cu biti prisiljen da upotrijebim ono dugme za prijavu.
Neko ko se lazno predstavlja po forumu glumatajuci toboznjeg Bosanca bosnjackih korijena a u biti radi se o zenickom Binusr koji je nekoc pod drugim nickom postirao na ovim podforumu te popio ban,bi prijavljivao moderaciji? :mrgreen: Kako rece ono,"zakuvavaju",nece jezik neg pravo,subaras. :mrgreen:
Inace,Putinovim uvlakacima,rusoljupcima i rusofilima se sjetim zenskih clanova familije. :izet:
jefferson

#4707 Re: RUSIJA

Post by jefferson »

Tesla10 wrote:
Hrabrost u vezi cega?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4708 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

LBVIEW wrote:
Neko ko se lazno predstavlja po forumu glumatajuci toboznjeg Bosanca bosnjackih korijena a u biti radi se o zenickom Binusr koji je nekoc pod drugim nickom postirao na ovim podforumu te popio ban,bi prijavljivao moderaciji? :mrgreen: Kako rece ono,"zakuvavaju",nece jezik neg pravo,subaras. :mrgreen:
Inace,Putinovim uvlakacima,rusoljupcima i rusofilima se sjetim zenskih clanova familije. :izet:
Pozivam moderaciju da se, provjerom ip adresa sa kojih pisem, ocituju o ovim navodima.
StupskaBitanga

#4709 Re: RUSIJA

Post by StupskaBitanga »

Rusija ovim evidentno ne zeli dobro niti mir i dobre odnose sa BiH i ovo ce dati takav vjetar u ledja nacionalističkoj politici u Srbiji i RS da se sada situacija tako usloznjava da vreli politički dani su pred nama
LBVIEW

#4710 Re: RUSIJA

Post by LBVIEW »

_BataZiv_0809 wrote:
LBVIEW wrote:
Pozivam moderaciju da se, provjerom ip adresa sa kojih pisem, ocituju o ovim navodima.
A IP adresa se ne moze fejkati? :mrgreen:
5 0 5

#4711 Re: RUSIJA

Post by 5 0 5 »

_BataZiv_0809 wrote: Pa ko ga je dovlacio? Daj 505 inteligentniji si od toga.

Dobro haznadar napisa na onoj temi, dosta je vise igranja na kartu zrtve, na sadaku, sazaljenje, na ulogu poslusnika koji treba biti nagradjen. To nam je trebalo biti jasno poslije pada tuzbe za genocid, ali jok.
ma kakva uloga zrtve. dobijem osip od toga. stvari treba postaviti kakve jesu. hoces me sad ubijediti da danasnji ruski veto ide u bilo kakvu korist bosanskohercegovacke drzave? vec 2 puta sam te pitao da mi napises bar jedan ruski potez koji bi mogli nazvati probosanskim, i naravno da nisi dao nijedan primjer. jer ne postoji. danasnji veto je vjetar u separatisticka ali i fasisticka ledja. govorim samo o danasnjici. ne o srebrenici ili ratu ili bilo cemu.
kamen spoticanja

#4712 Re: RUSIJA

Post by kamen spoticanja »

Stati na stranu genocidnih radnji mogu samo ovi i ovakvi
Historija ce pamtiti ovaj cin
A sadasnjost savez srbije i rusije
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4713 Re: RUSIJA

Post by JoseMujica »

_BataZiv_0809 wrote:
5 0 5 wrote: a gdje su bili rusi 1992? dovlacili nam oruzije krseci britanski embargo. plus slali nam pomoc u ljudstvu. :D
Pa ko ga je dovlacio? Daj 505 inteligentniji si od toga.

Dobro haznadar napisa na onoj temi, dosta je vise igranja na kartu zrtve, na sadaku, sazaljenje, na ulogu poslusnika koji treba biti nagradjen. To nam je trebalo biti jasno poslije pada tuzbe za genocid, ali jok.
za pad tužbe smo sami krivi...birali se podobni advokati
desni

#4714 Re: RUSIJA

Post by desni »

jefferson wrote:
Tesla10 wrote:
Hrabrost u vezi cega?
Hrabrost da zabrani donosenje rezolucije o Genocidu u Srebrenici.Time je pokazao sta mozemo ocekivati u Bosni od njega.Samo zlo i dalje podrzavanje Dodicka u stvaranju atmosfere straha i mrznje.Nista dobro od Rusa i Rusije.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#4715 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

5 0 5 wrote:[
ma kakva uloga zrtve. dobijem osip od toga. stvari treba postaviti kakve jesu. hoces me sad ubijediti da danasnji ruski veto ide u bilo kakvu korist bosanskohercegovacke drzave? vec 2 puta sam te pitao da mi napises bar jedan ruski potez koji bi mogli nazvati probosanskim, i naravno da nisi dao nijedan primjer. jer ne postoji. danasnji veto je vjetar u separatisticka ali i fasisticka ledja. govorim samo o danasnjici. ne o srebrenici ili ratu ili bilo cemu.
Dragi 505, fakat me iznenadjujes ili sam te pak precijenio. Sta bolan ima Rusija ili bilo ko ima povlaciti probosanske poteze, to je nas zadatak. Ako se nekad neciji interesi podudare sa nasim, to ne znaci da su oni koji ih vuku probosanski orijentisani. Odrasti. Pa ko jos vjeruje medjunarodnoj zajednici?

Mi ne radimo nista da sebi pomognemo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#4716 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

JoseMujica wrote:
za pad tužbe smo sami krivi...birali se podobni advokati
Naravno. Zato i kazem da treba prestati moliti pravednu silu da nas stavi pod svoje skute i raditi na sebi. A kad posaljes Sakiba Softica na megdan prekaljenim vukovima, izgubices vlasnistvo makar u ZK izvatku bio napisan kao 1/1 :izet:
Ali Kemal

#4717 Re: RUSIJA

Post by Ali Kemal »

jefferson wrote:
Rusija do sada Srbiji nije dala dolara nepovratnih grantova, nego je sve sa kamatom uracunala (doduse dali su im dva akumulatora za MIG-ove :lol: ).
Do sada je SAD Srbiji dala oko 650 miliona dolara nepovratnih sredstava.
Srbiaj i dalje bi jela Rusko govno sa kamatama.
To su slucajevi za psihijatrije a ne zaludjenost.
To bi bilo tako da SAD nije prvo malo bombardovala Srbiju. Ne mozes davati takve zakljucke, a preskakati takve stvari :shock:
Drugo, Rusija je velika sila, najveca drzava na svijetu cijeg se prirodnog bogatstva svijet ne moze odreci. Mislim moze, ali niko od toga ne bi imao koristi. Npr Bosna ne bi imala plin za grijanje, opet bi se morao loziti ugalj.
Zapad pravi veliku gresku sto od Rusije ne pravi partnera, umjesto sto pravi neprijatelja.
Koja je logika nastojanje da se unisti Rusija?
LBVIEW

#4718 Re: RUSIJA

Post by LBVIEW »

Cuj Bate,sad govori k'o fol u mnozini i to ni manje ni vise svrstava se u "bosnjacki tor". :D
Last edited by LBVIEW on 08/07/2015 20:31, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#4719 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Nisi ti taj koji ce odredjivati u koji cu ja tor. Ali sa takvim kao ti, sigurno nisam u istom toru, makar mozda u necemu imali i isto misljenje i teznje ;-)
5 0 5

#4720 Re: RUSIJA

Post by 5 0 5 »

_BataZiv_0809 wrote: Dragi 505, fakat me iznenadjujes ili sam te pak precijenio. Sta bolan ima Rusija ili bilo ko ima povlaciti probosanske poteze, to je nas zadatak. Ako se nekad neciji interesi podudare sa nasim, to ne znaci da su oni koji ih vuku probosanski orijentisani. Odrasti. Pa ko jos vjeruje medjunarodnoj zajednici?

da se ne uvlacimo u tu pricu. hajde crno bijelo kad ne moze drukcije. danas je rusija bila protiv bosne i hercegovine a na strani srbije. je li tako? ruski interesi nikako da se poklope sa nasim. a svaki put se poklope sa srpskim. srbija lobira, ili placa ili voli rusiju, sta god da je razlog. ali o cemu onda pricao ovdje. i tako je od kako je bosna i hercegovina nastala kao samostalna drzava. pa drug, ako se ruski interesi nikako ne poklapaju sa bosanskim (osim sa bosancima iz republike srpske), onda dozvoli da i ja nemam nikakve simpatije prema ruskoj politici i ruskim interesima. cisto k'o suza.
and

#4721 Re: RUSIJA

Post by and »

5 0 5 wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Dragi 505, fakat me iznenadjujes ili sam te pak precijenio. Sta bolan ima Rusija ili bilo ko ima povlaciti probosanske poteze, to je nas zadatak. Ako se nekad neciji interesi podudare sa nasim, to ne znaci da su oni koji ih vuku probosanski orijentisani. Odrasti. Pa ko jos vjeruje medjunarodnoj zajednici?

da se ne uvlacimo u tu pricu. hajde crno bijelo kad ne moze drukcije. danas je rusija bila protiv bosne i hercegovine a na strani srbije. je li tako? ruski interesi nikako da se poklope sa nasim. a svaki put se poklope sa srpskim. srbija lobira, ili placa ili voli rusiju, sta god da je razlog. ali o cemu onda pricao ovdje. i tako je od kako je bosna i hercegovina nastala kao samostalna drzava. pa drug, ako se ruski interesi nikako ne poklapaju sa bosanskim (osim sa bosancima iz republike srpske), onda dozvoli da i ja nemam nikakve simpatije prema ruskoj politici i ruskim interesima. cisto k'o suza.
danas se pričalo o onima koji su počinili zločin i žrtvama.
svak je stao na stranu gdje je i stajao.
javno
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#4722 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

5 0 5 wrote: da se ne uvlacimo u tu pricu. hajde crno bijelo kad ne moze drukcije. danas je rusija bila protiv bosne i hercegovine a na strani srbije. je li tako? ruski interesi nikako da se poklope sa nasim. a svaki put se poklope sa srpskim. srbija lobira, ili placa ili voli rusiju, sta god da je razlog. ali o cemu onda pricao ovdje. i tako je od kako je bosna i hercegovina nastala kao samostalna drzava. pa drug, ako se ruski interesi nikako ne poklapaju sa bosanskim (osim sa bosancima iz republike srpske), onda dozvoli da i ja nemam nikakve simpatije prema ruskoj politici i ruskim interesima. cisto k'o suza.
Slazem se. Danas je Rusija bila na strani Srba, a kontra Bosnjaka.

Nikako kontra drzave BiH, jer nasa delegacija nije smjela ni prisustvovati sjednici ni davati izjave o ovom pitanju. Nema konsenzusa i to je stav BiH. Zvanicni.

Koliko god tebi ili meni bila bliska ideja da je bosansko po automatizmu bosnjacko, nije tako. Ovo je neko potpisao i valja sa tim zivjeti.
Kikibombona

#4723 Re: RUSIJA

Post by Kikibombona »

Opetja033 wrote:Sta je rusofili? Pobjegli ste u misije rupe, sakrili se.

Salonci. Svi ste vi jebeni salonci.
I tvoje pisanje je puno patetike brate mili. Ni traga principima, moralu, pravdi.

Ti si na ovom forumu velicao Sadamovog genocidasa koji je odgovoran za genocid nad 50 000 Kurda. Hej, 50 000. Pedeset hiljada ljudi usmrcenih izmedju ostalog hemijskim oruzjem. Poruseno preko 90% stambenih objekata tokom etnickog ciscenja i sistematskog unistavanja jednog naroda.

Da li osjecas makar malu nelagodu radi sudbine tih ljudi? Osjecas taman toliko koliko Rusi pate za Srebrenicanima. Dakle, nimalo.

Ovdje neki ocekuju nesto od Turske? Koje Turske, one sto odbija priznati genocid nad Armenima?

Ocekujete od Amerike, Francuske i Britanije, glavnih krivaca za MILIONE mrtvih i desetine miliona unesrecenih na BI i u Africi. O cemu pricamo? Kakva jebena patetika se ovdje prosipa.

Pa ti Amerikanci i njihovi saveznici su direktni krivci za patnju palestinskog naroda. Koliko puta su Ameri ulozili veto u korist sadistickog cionistickog rezima?

Pa ovi moralisti na Balkanu...

Ko je od vas spreman osuditi genocide u reziji Rusije?
Ko je od vas spreman osuditi genocide u reziji Turske?
Ko je od vas spreman osuditi genocide u reziji Amerike?

Jadna i ljigava patetika.
The 51st State

#4724 Re: RUSIJA

Post by The 51st State »

Kikibombona wrote:

I tvoje pisanje je puno patetike brate mili. Ni traga principima, moralu, pravdi.

Ti si na ovom forumu velicao Sadamovog genocidasa koji je odgovoran za genocid nad 50 000 Kurda. Hej, 50 000. Pedeset hiljada ljudi usmrcenih izmedju ostalog hemijskim oruzjem. Poruseno preko 90% stambenih objekata tokom etnickog ciscenja i sistematskog unistavanja jednog naroda.

Da li osjecas makar malu nelagodu radi sudbine tih ljudi? Osjecas taman toliko koliko Rusi pate za Srebrenicanima. Dakle, nimalo.

Ovdje neki ocekuju nesto od Turske? Koje Turske, one sto odbija priznati genocid nad Armenima?

Ocekujete od Amerike, Francuske i Britanije, glavnih krivaca za MILIONE mrtvih i desetine miliona unesrecenih na BI i u Africi. O cemu pricamo? Kakva jebena patetika se ovdje prosipa.

Pa ti Amerikanci i njihovi saveznici su direktni krivci za patnju palestinskog naroda. Koliko puta su Ameri ulozili veto u korist sadistickog cionistickog rezima?

jebali te kurdi, ovo je suludo razmisljanje osim ako nisi kurd.
Opetja033

#4725 Re: RUSIJA

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote:

Nemoj mi samo ti tako licemjerno i pateticno moralisati o nevinim zrtvama, ljudskim pravima, milionima i hiljadama ubijenih, sadizmu. Samo ti nemoj.

Sifra: Sisi.
Post Reply