Haveru saberi suspendovane sudije Zrinskom, Zelji i Sarajevu pa ces vidjeti kakav je situacija .LSD wrote:Sad ce ti Bjelave i Tomba pokušati objasniti da je Željo taj koji je kupovao sudije i kupio titulu, a koja je na volšeban nacin završila u MostaruNajdraziVodjaa wrote: Ja sam poslije silnog trabunjanja o sudijama mislio da ce nama onako nesto u Krupi svirati jer smo kupili sudije ali izgleda da je neko drugi kupio sudije...u prevodu - Željo kupio titulu Zrinjskom
![]()
Pitarska mitomanija je posvađana sa svakom logikom, ali zato nikad ne zakaže
A da ne govorim o onim ne suspendiranim kao recimo sa onim lopovom koji nas je pokrao na derbiju na Grbavici gdje nam nije svirao 2 penala.
Da nije bilo toga sad bi mi bili prvi.
To sto je u Bijeljini jucer bila pljacka ne znaci da iste takve nije bilo i ranije. Samo sto ste uvijek tvrdili da je sve regularno, da sudije grijese, da toga ima svugdje ali nema namjere i slicne suplje. Generalno do jucer vam je sezona bila super regularna, i prvenstvo i kup, ali od sinoc nije. Pa jel moguce da regularnost sezone zavisi od jednog penala, sudijskog previda?
Nego znam ja kako se vi osjecate. Sve posteno platis i kupis a onda ti titulu ukradu ispred nosa. Savez napolje.
Tragedija prava.