smijesno...mojaTV Full, dodatni paket 1 jos nije aktiviran iako je nalog poslan na realizaciju
Moderator: Benq
Prijavljen si zbog: kloniranje dileje, off topic, psovanja sa prijašnjim nickom, zbog konvertovanja,...badrudin wrote:itekako se zna i ko pije i ko plaćajarobot wrote: Vjeruj mi da se u BH telekomu nezna ni ko pije ni ko plaća ( plaćamo mi korisnici ) .
piju i uživaju 3.400 zaposlenih u bht koji godišnje imaju plate i dodatke 127 miliona KM
pa prosta matematička računica kaže da svaki uposleni bude prosječno "dobar" mjesečno 3.700 KM bruto !!!!!
a plaćate VI koji i dalje zadrto ostajete pri takvom najgorem operateru i omogućujete im da piju, arče i bahato se i dalje ponašaju

nije dobro uradjeno, ali je standard.BarbaDue wrote:
Samo da pitam, jeli ovo dobro urađeno i jel ovo standard?
Uvijek se plaća. Oprema je njihova, a mi plaćamo korištenje. Jedino na prvi stb se ne plaća ali uz vezanje ugovorom.Semo28 wrote:Raja,da li se placa korištenje drugog STB uredjaja nakon 2 godine korištenja,tj.potpisivanjem novog ugovora na 24 mjeseca.
Hvala ti puno.sencobih wrote:Uvijek se plaća. Oprema je njihova, a mi plaćamo korištenje. Jedino na prvi stb se ne plaća ali uz vezanje ugovorom.Semo28 wrote:Raja,da li se placa korištenje drugog STB uredjaja nakon 2 godine korištenja,tj.potpisivanjem novog ugovora na 24 mjeseca.
Kako onda kad ti prodje 24 mjeseca mozes uzeti neki uredjaj sa popustom jer nisi vise vezan na osnovu iznajmljivanja STB uredjaja ??? logicno je da si otplatio taj jedan STB jer si potpisao na 2 godine,...sencobih wrote:Uvijek se plaća. Oprema je njihova, a mi plaćamo korištenje. Jedino na prvi stb se ne plaća ali uz vezanje ugovorom.Semo28 wrote:Raja,da li se placa korištenje drugog STB uredjaja nakon 2 godine korištenja,tj.potpisivanjem novog ugovora na 24 mjeseca.
Da, kad prodju 24 mj. mozes uzeti neki uredjaj sa popustom jer nisi vise vezan na osnovu iznajmljivanja STB uredjaja.k1ks wrote: Kako onda kad ti prodje 24 mjeseca mozes uzeti neki uredjaj sa popustom jer nisi vise vezan na osnovu iznajmljivanja STB uredjaja ??? logicno je da si otplatio taj jedan STB jer si potpisao na 2 godine,...

Radi ovaj link https://www.bhtelecom.ba/webtv.html a taj tvoj neće ni kod mene.erotica wrote:radi li kod vas stranica bhtelecom.ba/webtv ?
e><pert wrote:Evo nesto zanimljivo da podijelim sa vama, naime jedna stvar me baš zaintrigirala, a možda neko od vas ima neko obrazloženje.
Jučer sam od jedne djevojke preuzeo iPhone da joj promijenim razbijeni displej i nakon obavljenog posla trebao sam kontaktirati BH Mobile podršku jer se servis za razmjenu poruka odnosno iMessage nije mogao aktivirati i to samo sa BH Mobile SIM karticom.
Podršku sam zvao sa broja te djevojke jer je ostavila i SiM karticu bas iz razloga otklanjanja navedenog problema. Nakon par neuspješnih pokušaja da dobijem podršku (automatska poruka o zauzetosti svih operatera), nakon 4 puta javio mi se njihov agent i prvo sto je rekao bilo je: "Dobar dan "*MOJE IME*" kako vam mogu pomoći".
Ja sam na trenutak ostao bez teksta.
Kako je on mogao znati moje ime ako zovem sa njenog broja? Također isto pitanje sam postavio njemu, ali nisam dobio odgovor...
Sent from my iPhone using Tapatalk
mozda se zove isto kao i tie><pert wrote:Evo nesto zanimljivo da podijelim sa vama, naime jedna stvar me baš zaintrigirala, a možda neko od vas ima neko obrazloženje.
Jučer sam od jedne djevojke preuzeo iPhone da joj promijenim razbijeni displej i nakon obavljenog posla trebao sam kontaktirati BH Mobile podršku jer se servis za razmjenu poruka odnosno iMessage nije mogao aktivirati i to samo sa BH Mobile SIM karticom.
Podršku sam zvao sa broja te djevojke jer je ostavila i SiM karticu bas iz razloga otklanjanja navedenog problema. Nakon par neuspješnih pokušaja da dobijem podršku (automatska poruka o zauzetosti svih operatera), nakon 4 puta javio mi se njihov agent i prvo sto je rekao bilo je: "Dobar dan "*MOJE IME*" kako vam mogu pomoći".
Kako je on mogao znati moje ime ako zovem sa njenog broja? Također isto pitanje sam postavio njemu, ali nisam dobio odgovor...
Najvjerovatnije da je njegovo ime kao i tvoje jer se po rečenici on predstavio.e><pert wrote:Evo nesto zanimljivo da podijelim sa vama, naime jedna stvar me baš zaintrigirala, a možda neko od vas ima neko obrazloženje.