Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
avetinja

#46951 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:
avetinja wrote:Manijaci bi inače plakali da Željo komšijama vjerovatno krade titulu. :lol:

LSD, bio si među rijetkima koji su uvijek tu, i kad je pobjeda i kad je poraz. Reci: "Jebiga, izgubili, pa šta sad". Nije ni prvi ni zadnji put. KO kaže da u skorije vrijeme nećemo nešto slično prijuštiti mi njima? Ko kaže da nećemo uzeti titulu? Ima još jedno kolo.
Umjesto što me rušiš pred pitarima.
Tebi bi bilo najbolje da se sam i dostojanstveno pokupiš foruma, ako Željo ne uzme titulu ove sezone ;-) znaš i sam zbog cega vec, da se sad ne ponavljamo ;-)
Ne rušite niko. Samo treba sportski čestitati i to je to. I treba biti realan.

Zašto bih se trebao pokupiti sa foruma? :lol:
LSD

#46952 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

saabsa wrote:
LSD wrote:Šta je ba CPU, stalno nešto kukate ovdje...dosta vas je više

Željo ne da obraza :!: obraz i čast nisu na prodaju.

Uzimamo titulu na koševu, kraj price :skoljka:
:run:
Vrhunac mu je roviti po arhivi, po tuđim postovima i spuštati raji nakon svega.....bravo, najjaci si u raji :thumbup:
Fudo Bosna

#46953 Re: Premijer liga BiH

Post by Fudo Bosna »

@"saabsa"

I sta je pisac htio da kaze, da odron od trenera , Cala, treba biti " slavljen", jer je sve bitne utakmice zijanio?
Da ovaj gubitnik ima moralno pravo sto je ponizio ovaj grad i nazigu se HZHB klubovima ?
Uzgred , Zeljo u tom slucaju nije " euforicno" i samoubilacki slavio svoj neuspjeh a "uspjeh" samo sto su
titulu izbili iz vitrina ovog grada Sarajeva, EDIT: Ovo je tema o PLBiH, a to je priča od prije 30+ godina! Cala je , iako je u ovoj sezoni bio cisti GUBITNIK, (Siroki, kup, Zrinjski zijan za titulu), istinskski sve ucinio da pobijedi u derbiju , ali ne zbog derbija nego da za.ebe Zelju, ili da obraduje Covica i kompaniju?

EDIT: Ovo je tema o PLBiH, a to je priča od prije 30+ godina!
alberto_tomba

#46954 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Komsije izvinite molim vas sto smo vas pobijedili i sto smo se radovali golu Zrinjskog. Trebali ste zamoliti za sadaku, kao sto radite cijeli zivot, mozda bi vam gospodin Čala i pustio bod.
LSD

#46955 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Fudo Bosna wrote:@"saabsa"

I sta je pisac htio da kaze, da odron od trenera , Cala, treba biti " slavljen", jer je sve bitne utakmice zijanio?
Da ovaj gubitnik ima moralno pravo sto je ponizio ovaj grad i nazigu se HZHB klubovima ?
Uzgred , Zeljo u tom slucaju nije " euforicno" i samoubilacki slavio svoj neuspjeh a "uspjeh" samo sto su
titulu izbili iz vitrina ovog grada Sarajeva, EDIT: Ovo je tema o PLBiH, a to je priča od prije 30+ godina! Cala je , iako je u ovoj sezoni bio cisti GUBITNIK, (Siroki, kup, Zrinjski zijan za titulu), istinskski sve ucinio da pobijedi u derbiju , ali ne zbog derbija nego da za.ebe Zelju, ili da obraduje Covica i kompaniju?

EDIT: Ovo je tema o PLBiH, a to je priča od prije 30+ godina!
:thumbup: :thumbup:
alberto_tomba

#46956 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Fudo na drogama
avetinja

#46957 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Najjače mi je razmišljenje pojedinih moji Željovaca. Eto Sarajevo je trebalo pustiti Želji, pustiti da ih mi zajebavamo, da slavimo titulu na Koševu, sve to samo da Zrinjski ne bude prvak. I ovo plakanje oko njihovog slavlja je za smijeha. Neka slave ljudi. Slavili bi i naši.
HowForWhom

#46958 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Kmeeeeeeee Fudo
Kmeeeeeeee Fudooooooooo
bjelave

#46959 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Najace su nas izradili kad su nam Sampprasa ispred nosa oteli :D
emigrazione

#46960 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Mrvica je sinoc dva odojka maznuo da se smiri
bosanska senzacija

#46961 Re: Premijer liga BiH

Post by bosanska senzacija »

Ja stvarno ne razumijem ovu raspravu.

Sarajevo i Željo su najveći rivali.

Koga boli kurac za Zrinjskim.

Izbiti rivalu već proslavljenu titulu iz ruke je scenario koji bi svaki pravi navijač poželio.
north

#46962 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Fudo, torbicom nas i to sve po glavi :D ....Opleo po Ćali od sinoć koji se naguzio hrvatskim klubovima, a uzeo junačkog Želju kojem u dvije utakmice trebaju samo dva boda I za to nije sposoban....Srami se Ćala, nisi smio to uraditi, nikad ti to nećemo oprostiti, ugledaj se na Slavkeca i na njegovu fizičku spreme ekipe i kombinatoriku :D ...

U nemoći ne znaju kud gone , od bezobraznog Ćale koji pojede Slavkeca na terenu sa ekipom koja diše na škrge, a nije to smio, do slavlja pitara nakon gola Zrinjskog....U tome je kvaka znači :D ....Čekamo još australijanca da nam se javi, da imamo potpun ugođaj :D , nakon onakvog šamaranja od strane mohikanca last night 8) ..... svaka mu je bila njegova zlatna i u sridu :D
5korpus

#46963 Re: Premijer liga BiH

Post by 5korpus »

SmokingMan wrote:Samo bi frljoka Asima Zeca u Mostaru mogla baciti Grbavicu u delirijum. :D
prije ce sunce sa zapada :D
emigrazione

#46964 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Image
Fudo Bosna

#46965 Re: Premijer liga BiH

Post by Fudo Bosna »

north wrote:Fudo, torbicom nas i to sve po glavi :D ....Opleo po Ćali od sinoć koji se naguzio hrvatskim klubovima, a uzeo junačkog Želju kojem u dvije utakmice trebaju samo dva boda I za to nije sposoban....Srami se Ćala, nisi smio to uraditi, nikad ti to nećemo oprostiti, ugledaj se na Slavkeca i na njegovu fizičku spreme ekipe i kombinatoriku :D ...

U nemoći ne znaju kud gone , od bezobraznog Ćale koji pojede Slavkeca na terenu sa ekipom koja diše na škrge, a nije to smio, do slavlja pitara nakon gola Zrinjskog....U tome je kvaka znači :D ....Čekamo još australijanca da nam se javi, da imamo potpun ugođaj :D , nakon onakvog šamaranja od strane mohikanca last night 8) ..... svaka mu je bila njegova zlatna i u sridu :D
Ja ne aboliram igrace ili trenera Zelje zbog neuspjeha ali mi se gadi , hvaljenje Cale i ovakvo ofirno namjestanje penala Zrinjskom, Cali ne smeta , on je zezno eto Zelju, a vama kao nofi jer ste nas zagrebali a ko posljednje capi ste zijanili sve vazne tekme od "kamenjara"?

Cime se to Cala dici, sta je uspio , sta je osvojio?

Vama je veci " uspjeh", sto ste kamenjarima pomogli nego sto nista ove sezone niste napravili, jednostavno ste najveci gubitnici ove sezone od vecih BIH klubova...
Nadzorna_ploca

#46966 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Jesmo ali poslije vas.
Fudo Bosna

#46967 Re: Premijer liga BiH

Post by Fudo Bosna »

emigrazione wrote:Image

Bravo a ti se malo zaapisni, sa Calom, "big strategom" kazu u Sirikom i Z Mostaru, kada spomenes Calu , daju robu i toce gorivo i na veresiju, pa Cala im se redovno "nazigu", sto ne bi? Vazda im daje nikad ih ne uzima :izet:
NajdraziVodjaa

#46968 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

emigrazione wrote:Nemam sta listati forum, znam cujem i slusam sta se prica po kafanama i na ulici...evo vidim da se i ovdje stidljivo to nabacuje, ne svi ali ima ih dosta
Kakva laz u rangu one o kupljenim sudijama...U okruzenju sam takvom da mi ej vecina raje navijaca Zelje a mnogo ih je i nijedan nije bio za to da nas Sarajevo pusti niti bi zelio da osvojimo titulu tako sto bi nam prvaci u kmecanju pustili bodove koje nismo zasluzili. Poserem se ja na tako osvojenu titulu, ne bi je ni slavio.

Sigurno je da ima i nekih koji misle da je kao sarajevo trebalo pustiti zelju ali to je ubjedljiva manjina ja ne poznajem nikoga sa takvim stavom.
Nadzorna_ploca

#46969 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Navijaci koji idu na tekme i tzv ultrasi ako ih ima razmisljaju tako.. a dosta ovih neutralnih i onih sto samo prate upravo se ibrete zasto nije dogovoreno.. a njih je velika vecina.. takav vakat dosao.
FreakyStyley

#46970 Re: Premijer liga BiH

Post by FreakyStyley »

Niko ne misli da je Sarajevo trebalo pustit Zelji niti bi iko htio da Zeljo pusti Sarajevu da vam treba. To misli pokoji patriota dijasporac i ovi sto nalete na podforum fudbal, a nikad ne gledaju nijednu tekmu sem derbija, pa se onda iscudjavaju "kakva je ovo karina od lige", sve dok se ne vrate na maticne teme na Politici ili o Bayernu, Unitedu itd.

U stvarnom zivotu, ne znam stvarno ikoga da tako misli. Hvala Bogu sto ne znam.

Mi se mozda medjusobno preziremo ali ljudi smo, nismo Hercegovci. Nema pustanja i nece ga nikad ni bit.
NajdraziVodjaa

#46971 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

Pa ja nisam ultras ne idem na gostovanja cak ne odem ni na svaku domacu imam raje koja ide na svaku imam jos vise onih sto su ko ja niko nema takav stav, koji se onda kurac igra fudbal ako te mora najveci rival pustiti da budes prvak? :-) dva boda iz dvije utakmcie ti trebaju i ti odigras dvije utakmice u kojima nisi stvorio nijednu sansu i kmecati treba sad na pitare sto nas ne puste ili sto slave? smijesno...

Iako mislim da je Zrinjski Sloboda gotova stvar, zgrazavam se na samu pomisao da npr. tu premiramo Slboodu pa oni kao skinu bodove i mi osvojimo titulu pobjedom nad Radnikom, sa ovakve dvije kriminalne kljucne utakmice bila bi teska nepravda iako realno i Zrinjski je nije zasluzio jer ono juce je bilo smijurija a vidim niko ne kmeci i ne prica o tome. Ja sam poslije silnog trabunjanja o sudijama mislio da ce nama onako nesto u Krupi svirati jer smo kupili sudije ali izgleda da je neko drugi kupio sudije...
LSD

#46972 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

NajdraziVodjaa wrote: Ja sam poslije silnog trabunjanja o sudijama mislio da ce nama onako nesto u Krupi svirati jer smo kupili sudije ali izgleda da je neko drugi kupio sudije...
Sad ce ti Bjelave i Tomba pokušati objasniti da je Željo taj koji je kupovao sudije i kupio titulu, a koja je na volšeban nacin završila u Mostaru :-) u prevodu - Željo kupio titulu Zrinjskom :lol:

Pitarska mitomanija je posvađana sa svakom logikom, ali zato nikad ne zakaže :thumbup:
Radar71

#46973 Re: Premijer liga BiH

Post by Radar71 »

emigrazione wrote:Image
Oj jebo te kralj :lol: :lol:
Kinaski

#46974 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

:shock: :shock:
NajdraziVodjaa

#46975 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

A zamisli tek da nam je sviran slican penal u Krupi sutradan bi bio drzavni udar, kmecalo bi se na svim stranama, pao bi forum, portali bi samo o tome pisali sedmicama ovako Zrinjski odradio posao sutradan nikom nista kao da se nista nije ni desilo sta ima veze pao lik metar od igraca dva metra od lopte normala :mrgreen: nama da je cist penal sviran u devedesetoj rekli bi da smo to kupili :lol:
Locked