Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam tačno u čemu je sve fora, ali definitivno ne idu sva auta iste klase, težine i snage isto, neka čak ni približno.
Što se tiče konkretnog Galanta, meni je unutra vrlo zanimljiv, a plišana sjedišta obožavam. I jedan od meni najvećih razočarenja auto industrije je izbacivanje pliša. Ko nije imao auto ove klase sa plišanim sjedištima, ne zna šta je udobnost. Meni lično draži od kože. Galant mi je spolja jedan od boljih masovnih japanaca tog doba.
Ufff i ovaj je bombastičan. Iz nekog razloga vuče me na modele BMW-a iz perioda kada su mi bili najmoćniji.
B6Redhell wrote: ↑14/04/2022 19:48
Meni jednostavno pliš ne paše. Bilo u autu ili nekom namještaju.
Dobro, stvar ukusa, ja rekoh za sebe.
Nova auta koliko god naprednija bila, meni su po osjećaju unutra miljama nazadovala za onim starim. Prije mi je bio puno prijatniji i prirodniji osjećaj u autu.
Ovaj galant sto je throtle postavio po vanjskom dizajnu je bio ispred vremena. Pogotovo prednja maska i farovi. Jako fin dizajn bio. Tek sad kije i pezo 508, aerton nesto slicno imaju.
Ljutit prednji izgled
Felge mi i nisu loše da su u drugoj boji, zlatna mi je kičerica na svemu što nije Subaru Impreza. Displej je totalni višak, ali najveći papanluk ovde je milje na sjedištima. Jebalo ga heklanje...