Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saint_mirad wrote: ↑18/07/2020 22:32
Ako je verovati ljudima koji pisu na Liverpoolovom engleskom forumu, Gini je taj koji ne želi produžiti ugovor. Ponuda kluba je na stolu već neko vreme.
Ok onda ako on ne želi, ali mislim da mogu dovesti bolju zamjenu i mlađu naravno. Uhvatili se svi tog Thiaga k'o da je Zidane.
Imas pravo, ima nezgodnu istoriju povreda, a EPL zahteva odličnu fizičku spremu. Ono što se meni sviđa je sto je on kreativac dobar na lopti koji može izbeći presing i dati pas za gol ili za asistenciju.
Takvi igraci fale Liverpoolu jer se u trenutnoj taktici kreativnost izvlači ili iz asistencija bekova ili štoperi daju duge lopte i traže Manea i Salaha koji onda individualnim kvalitetom donose golove. Sredina ne doprinosi ofanzivno puno ni golovima ni asistencijama, a Thiago je tip igrača koji to može promeniti.
Ovo sve, naravno, ako dođe uopšte i ako se uklopi u Kloppov sistem.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑18/07/2020 22:47
Ne znam što se vrti ta priča oko Wijnalduma i Thiaga, jedan sa drugim nemaju puno veze.
Ako dolazi da igra, ne vidim da ce menjati ni Fabinha, a jos manje kapitena. Ostaje samo Gini.
U zadnje dvije sezone vezni red je područje na kojem se redovno rotiralo, rijetko se dešavalo da dvije utakmice u nizu ista trojka počne utakmicu.
Za minute se ne brinem, kada imaš širinu imaćeš i dovoljno minuta za sve.
Ma ok, ali najcesce su pocinjala ova trojica. Slazem se s tobom za minute i da ce ih imati svi, ali ako gledamo najjacih 11 i ako se Thiago uklopi mislim da ce biti umesto Ginija.
Ma kakvo misljenje mi imali o MUtd, mora se priznati sa ih je Bruno preprodio. Za smijesne pare.
Ukoliko cicije iz Uprave kupuju zamjenu zamjene i planiraju dati 20 miliona, bolje da ne kupuju nikoga. Jos jedan grijac klupe uopce nije potreban.
Ako ne kupuju igraca koji po svojim kvalitetama i statistikama ne moze odmah igrati u prvih 11, onda komotno neka ostave Adema, Clyna, Sacira i tako dalje...
Kad tad firaunluk dodje na naplatu, pa tako za Lovrena koji vrijedi 20, ljudi ne daju ni 10
Liverpool are interested in signing Watford winger Ismaila Sarr, although bad blood between the clubs over the failed transfer of Piotr Zielinski from Udinese back in 2016, with Pozzo owning both clubs, could make it difficult.
Sarra priželjkujem još od vremena Rennesa, pisao sam kako je Watford super posao napravio što ga je doveo. Meni bi ovo bio super transfer.
U onoj utakmici 3:0 djelovao je kao kombinacija Ze Roberta i Riberya, medjutim u toku sezone, gled'o sam ga vise puta, frajer meni seprtljavo i pogubljeno djeluje.
Upravo je to što se nisu cenkali oko Alijeve cene jer su znali šta kupuju napravilo razliku između ispadanja u grupnoj fazi od Napolija i osvajanja Lige šampiona.
U onu odbranu stali su svi potrebni argumenti da igrače koji vrede treba platiti kako i dolikuje.
Van Dijk i Alisson su primjer gdje kvalitet moras zaista platiti, a ne se ciganski cjenkati do zadnjeg centa.
Tacno je da ima milion primjera gdje se nekakvi ublehasi pretplate, ali generalno je pravilo da prevaga i kvalitet kostaju.
Po trenutnoj prici, sticem dojam da je vlasnicima sad nakon osvajanja svega da se qrce najvecim zaradama u historiji kluba iz sezone u sezonu.
Moguce je da je i do Kloppa, ali cisto sumnjam da ne bi volio Koulibalya u ekipi ili Sancha.
BHF_Manijak wrote: ↑19/07/2020 16:36
Van Dijk i Alisson su primjer gdje kvalitet moras zaista platiti, a ne se ciganski cjenkati do zadnjeg centa.
Tacno je da ima milion primjera gdje se nekakvi ublehasi pretplate, ali generalno je pravilo da prevaga i kvalitet kostaju.
Po trenutnoj prici, sticem dojam da je vlasnicima sad nakon osvajanja svega da se qrce najvecim zaradama u historiji kluba iz sezone u sezonu.
Moguce je da je i do Kloppa, ali cisto sumnjam da ne bi volio Koulibalya u ekipi ili Sancha.
Slazem se. Bas zato se mora cjenkati oko polovnjaka kakav je Thiago.
Bogami ima se dosta probrati u relegacijskim momčadima ove godine, Edwards već trlja ruke:
Stoperi: Mings, Ake
Vezni: Cantwell, Grealish, Doucure
Krila / Napad: Fraser, Buendia, Sarr, Deulofeu
Ne zna se još hoće li watford ili villa dole pa sam stavio opcije iz oba tima. Ko će biti igrač koji će nastaviti niz Gini, Robbo, err Šaćiri
Kako se pisalo zimus, traži samo garanciju da će imati minute, novac nije toliki problem. Sad, malo je teško ikome išta garantovati, ali eto.
If the right player is available, Liverpool would sign a deputy left-back this summer.
Norwich’s Jamal Lewis is available and well thought of, while Bournemouth’s Lloyd Kelly, who was pursued last year could be another option. [@neiljonesgoal]
Obje opcije ok i vjerovatno vrlo jeftine. Možda Jamal malu prednost ima zbog bolje sezone, iako je Lloyd defanzivno raznovrsniji, može pokriti i stopersku poziciju pa i to može biti prednost. Plus što su bili zainteresovani već za njega i u vrijeme Championshipa.