Fudo Bosna wrote:Cala je "vise ucinio" za projekat HZHB, nego Covic i HDZ , zajedno.

?
Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno.
U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite

?
EDIT: Kup na drugoj temi!
Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno"

?
Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?
Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!
Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi!
P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo !