Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Daryl Dixon

#46926 Re: Premijer liga BiH

Post by Daryl Dixon »

Ricken wrote:
emigrazione wrote:Penal ispravan 100%, covjek ga nabije sa ledja i svi se prave slijepi i mutavi zato sto je u 90 i nekoj, jer zaboga tada se u nas ne sviraju penali, nidje veze :-)
Čist penal ko suza, neznam šta je i kome je problem?
joj sto ne gumo ove šatro ccb objektivne raje :-) :-) onda je ovo trebao biti i penal i crveni i zabrana igranja 3 utakmice, a ne samo penal :-D :izet: :-) :-)

Image
todd_smith

#46927 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Zeljini da su tako dobre patriote pustili bi nas na Grbavici i uzeli bi Siroki u polufinalu Kupa da Sarajevo sada duplu krunu slavi, ovako macku o rep pricu. :(
Charuga
Globalni moderator

#46928 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

ibizza wrote:
Charuga wrote:
emigrazione wrote:Ja ne kontam ove strumfice nikako zivota mi, kakva je to odjednom sad navala patriotizma i bosnjastva?! Kakve gluposti ljudi pisu pa to je za nevjerovati, zasto da se lazemo da nam nam je drazi zeljeznicar od Zrinjskog kada svi dobro znamo da nije, vidjeli ste i jucer nakon posljednjeg zvizduka sudije sta navijaci FKS misle o zeljeznicaru i opciji da taj klub mazne titulu...90% dusmanluka i podmetacina na stetu FKS doslo je i dilazi iz komsiluka, pa ko je taj da gaji i mrvicu simpatije prema vama da mi samo znati
Mislim da je najmanje navijača Želje koji se hvataju na "patriotizam". Vrlo malo. Prelistaj malo forum od juče, ako ti se da, pa ćeš vidjeti da je tako. Ima čak i navijača Sarajeva.
Mišljenje vecine navijača Želje je takvo da nisu bili ni za kakvo puštanje.
i hajde ti sa njima u ozbiljnu diskusiju ulazi :-) :run:
Jesi li pročitao sve ili je bio samo cilj da napišeš to ... 8-)

:thumbup: :thumbup:
ultima_palabra

#46929 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

channel10 wrote:
ultima_palabra wrote:Slazem se da nije trebalo biti nikakvog pustanja.
S druge strane, realno je da su 'bosnjacki' klubovi ove sezone popusili foru... Listica uzela kup, Zrinjski prvenstvo, do kraja ce naguziti Celika za opstanak i Goska provuci u Premijer. U tom kontekstu, neko radovanje je pravo kratkovidno, koliko nas se radovalo nakon Sirokog? 1-2% plafon.

Ova garnitura u savezu nas ne moze zastititi od hrvatsko-srpske kuhinje i vrijeme je da odu.
Nece oni Celika istjerati. Ima Olimpik i Mladost da to poguraju kad vec nece ovi najveci da slično rade.
Mislis? Dobri i preposteni Olimpik?

Sjetim se Veleza i prodaje Gosku, pa onda kad zapese protiv Zelje iz sve snage, dok je Olimpik pustao Zrinskom. Bosnjo je stoka nevidjena.
Charuga
Globalni moderator

#46930 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

todd_smith wrote:Zeljini da su tako dobre patriote pustili bi nas na Grbavici i uzeli bi Siroki u polufinalu Kupa da Sarajevo sada duplu krunu slavi, ovako macku o rep pricu. :(
Vala baš, šupci pravi ... :oops:
ibizza

#46931 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

Charuga wrote:
Jesi li pročitao sve ili je bio samo cilj da napišeš to ... 8-)

:thumbup: :thumbup:
:run: :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#46932 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Tako je, idemo dalje ... :run:
ibizza

#46933 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

Eh, da je uprava Sarajeva pametna, pa da premiraju SLobodu 8-) :D
todd_smith

#46934 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:
Sjetim se Veleza i prodaje Gosku, pa onda kad zapese protiv Zelje iz sve snage, dok je Olimpik pustao Zrinskom. Bosnjo je stoka nevidjena.
Vala zabiti vam 4 komada jedan direktno sa driblingom od centra terena nije nikakvo zapinjanje
todd_smith

#46935 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

ibizza wrote:Eh, da je uprava Sarajeva pametna, pa da premiraju SLobodu 8-) :D
Punac na aparatima.
Sarlo Akrobata

#46936 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarlo Akrobata »

Fudo Bosna wrote:Cala je "vise ucinio" za projekat HZHB, nego Covic i HDZ , zajedno. :-) ?

Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno. :-)

U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite :izet: ?

EDIT: Kup na drugoj temi!

Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno" :izet: ?

Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?

Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!

Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi! :D

P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo ! :bih:

dujaspora 1000000000%.
Mea_parvitas

#46937 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Slicno ovako titulu je prokockao i Dzurbuzovic, samo jos malo ranije... Pa onda Odovic da uzme titulu pitarima, odigra ziheraski, bezvoljno... Tako da nista novo za nas... Meni je teze pala onako mlohava igra protiv Krupe, a ovdje jedino nisam ocekivao ovako tesku pobjedu Zrinjskog. Zeljo ove godine igra kao da je Metaleghe u pitanju a ne Zeljo i borba za titulu, sa ubjedljivo najboljom posjetom u ligi, umjesto da se naloze, oni jos vise sjebani... :-) :-) :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#46939 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Igrat ce otvoreno i na pobjedu i primiti 3 komada u prvih 45' :D
bingov buraz

#46940 Re: Premijer liga BiH

Post by bingov buraz »

Ako udje Gabela eto jos jednog kluba za medjuhrvatsko stimanje :izet:
SmokingMan

#46941 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

Samo bi frljoka Asima Zeca u Mostaru mogla baciti Grbavicu u delirijum. :D
SmokingMan

#46942 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

Samo bi frljoka Asima Zeca u Mostaru mogla baciti Grbavicu u delirijum. :D
splinter

#46943 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Tomahawk11 wrote:
Charuga wrote:
Ti što tako pričaju nisu bolesni za klubom, možda rijetko i odu na utakmice, i ne čudi onda takva priča. Takvih ima na obje strane, ako ćeš iskreno. Juče jedan u mahali navijao da Željo izvuče bod, a on navija za Sarajevo. Ali to su oni što odu svaku 15-u utakmicu. Onaj ko je bolestan za klubom, neće nikada reči tako nešto.
Hmmm....evo ja idem na sve utakmice (domace), a ne bi mi bilo krivo da ste uzeli taj bod juce :)
Zaslugom, naravno. Da se sklonimo....nismo Radnik i ta kompanija.
Hmmm....evo ja idem na sve utakmice (domace), a ne bi mi bilo krivo da ste uzeli taj bod juce :)
Zaslugom, naravno. Da se sklonimo....nismo Radnik i ta kompanija.[/quote]
Ma Toma ti si stvarno rega i jedan od rijetko objektivnih možda u oba tabora pa i šire. Ali koliko je realno takvih. Ipak činjenice ne lažu, mi jučer odigrali ispod prosjeka, na stadionu nastao delirijum kad su čuli rezultat iz Bijeljnine, što i nema veze s proslavom pobjede svog tima. Jbg ja sam se u srijedu nadao uspijehu kona, posebice poslije onog folklora na stadionu, draže bi mi bilo da su kone osvojile kup bar dok se bagra ne opameti al šta je tu.
Također nije frka i da je zrinjski uzeo regularno jučer ali nije svi znamo. Kao što rekoh već fudbal se u BiH preselio u zapadnu hercegovinu košarka u Laktaše. To je fakt narednih nekoliko sezona. Nema veze, idemo dalje. Vidjeće se najbolje stanje u BH fudbalu uskoro već u Zenici kad bude igrala repka al o tom po tom . . .
Tomahawk11
Globalni moderator

#46944 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ma ono kad sam vidio 1-0 za Radnik i jos crveni, poceo sam vjerovati da ce ovo do zadnje minute biti ko regularno, ali....vidjeli smo sve.
saabsa

#46945 Re: Premijer liga BiH

Post by saabsa »

Sarlo Akrobata wrote:
Fudo Bosna wrote:Cala je "vise ucinio" za projekat HZHB, nego Covic i HDZ , zajedno. :-) ?

Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno. :-)

U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite :izet: ?

EDIT: Kup na drugoj temi!

Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno" :izet: ?

Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?

Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!

Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi! :D

P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo ! :bih:

dujaspora 1000000000%.
https://youtu.be/ojubZhvV0H0

Ne tako davno, Zeljeznicaru bod nije nista znacio a mi bi sa pobjedom izborili igranje u europi. Slucajnost ili ne umjesto nas te godine Zrinjski igrao europu
LSD

#46946 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

emigrazione wrote:Ja ne kontam ove strumfice nikako zivota mi, kakva je to odjednom sad navala patriotizma i bosnjastva?! Kakve gluposti ljudi pisu pa to je za nevjerovati, zasto da se lazemo da nam nam je drazi zeljeznicar od Zrinjskog kada svi dobro znamo da nije, vidjeli ste i jucer nakon posljednjeg zvizduka sudije sta navijaci FKS misle o zeljeznicaru i opciji da taj klub mazne titulu...90% dusmanluka i podmetacina na stetu FKS doslo je i dilazi iz komsiluka, pa ko je taj da gaji i mrvicu simpatije prema vama da mi samo znati
Vidjeli smo juce svi jasno da vam je Zrinjski mnogo draži od komšija (momenat kad ste saznali da je Zrinjski pobjedio) i onaj vaš delirijum na kraju, je bio dosad neviđena patetika na našim stadionima....više ste se radovali, skakali, pjevali pobjedi Zrinjskog i cinjenici da ce oni biti šampioni, nego pobjedi Sarajeva. To je dno dna.
Siguran sam da se tako ultrasi ili škripari nikad (niti u bilo kojim okolnostima) ne bi radovali pobjedama sarajeva ili Želje.

Onaj dušmanluk na kraju sa radovanjem tuđoj nesreci, što Željo nece uzeti titulu, vam manijaci nikad nece zaboraviti :nargila:
ZonFon

#46947 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Volim citati ove srceparajuce postove.....kmee, kmeeee....oni su slavili gol Zrinjskog....kme, kmeee, oni nas pobjedili... :lol: :lol: :lol:
saabsa

#46948 Re: Premijer liga BiH

Post by saabsa »

LSD wrote:Šta je ba CPU, stalno nešto kukate ovdje...dosta vas je više

Željo ne da obraza :!: obraz i čast nisu na prodaju.

Uzimamo titulu na koševu, kraj price :skoljka:
:run:
avetinja

#46949 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Manijaci bi inače plakali da Željo komšijama vjerovatno krade titulu. :lol:

LSD, bio si među rijetkima koji su uvijek tu, i kad je pobjeda i kad je poraz. Reci: "Jebiga, izgubili, pa šta sad". Nije ni prvi ni zadnji put. KO kaže da u skorije vrijeme nećemo nešto slično prijuštiti mi njima? Ko kaže da nećemo uzeti titulu? Ima još jedno kolo.
LSD

#46950 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

avetinja wrote:Manijaci bi inače plakali da Željo komšijama vjerovatno krade titulu. :lol:

LSD, bio si među rijetkima koji su uvijek tu, i kad je pobjeda i kad je poraz. Reci: "Jebiga, izgubili, pa šta sad". Nije ni prvi ni zadnji put. KO kaže da u skorije vrijeme nećemo nešto slično prijuštiti mi njima? Ko kaže da nećemo uzeti titulu? Ima još jedno kolo.
Umjesto što me rušiš pred pitarima.
Tebi bi bilo najbolje da se sam i dostojanstveno pokupiš sa foruma, ako Željo ne uzme titulu ove sezone ;-) znaš i sam zbog cega vec, da se sad ne ponavljamo ;-)
Locked