TAFKAP wrote:Preminuo je švajcarski glumac Bruno Ganz
Odličan je bio u Nebu nad Berlinom. Najtoplija peporuka.
Moderator: _BataZiv_0809
TAFKAP wrote:Preminuo je švajcarski glumac Bruno Ganz

jel na ovu mislis?Atego wrote:Jel ima neki prevod za novu suspiriu , a da pokriva i njemacke dijaloge ? Moze i engleski prevod naravno
kakav je ovo produkt izmedju babe Bend of brothers i majke RtCWjohnnykola wrote:
Vrlo dobar. Smrt fašizmu, sloboda narodu.
[url=hhtp://filmnatv.com]Film na TV-u[/url]
Iznenadujuce dobar.Filter wrote:kakav je ovo produkt izmedju babe Bend of brothers i majke RtCWjohnnykola wrote:
Vrlo dobar. Smrt fašizmu, sloboda narodu.
[url=hhtp://filmnatv.com]Film na TV-u[/url]al nije lose, dobro su prenijeli nocnu atmosferu iz igre
Altsa wrote:jel na ovu mislis?Atego wrote:Jel ima neki prevod za novu suspiriu , a da pokriva i njemacke dijaloge ? Moze i engleski prevod naravno
https://titlovi.com/titlovi/suspiria-287623/

I razvalit ga u 150 komada..Partijaner wrote:Dovoljno jednom pogledat i to je to.
I ja se pitam.suad-sarajevo wrote:Šta se dešava pa još uvijek nema prijevoda za True Detective 6. epizodu a večeras ide već 7. epizoda?
Šta je se dogodilo? Je li išla na HBO, je li tamo bilo titla?Point. wrote:I ja se pitam.suad-sarajevo wrote:Šta se dešava pa još uvijek nema prijevoda za True Detective 6. epizodu a večeras ide već 7. epizoda?
Burazeru, samo torrenti.johnnykola wrote:Šta je se dogodilo? Je li išla na HBO, je li tamo bilo titla?Point. wrote:I ja se pitam.suad-sarajevo wrote:Šta se dešava pa još uvijek nema prijevoda za True Detective 6. epizodu a večeras ide već 7. epizoda?![]()
![]()
Hvala.kakavdanakneiskustvu wrote:https://forum.klix.ba/true-detective-t121148s1750.html

uu da! i jedna od najboljih preporuka od tebe ovdje ikad. taj film mi je bio takvo otkrice i zahvaljujem i dalje.johnnykola wrote:
Možda i ponajbolji mi Jarmuschov film. Mada bi mnogi ka Vojkan rekli: Kako to? Pa fino.
Razaranje od boja i priče(a) odlične(ih). Najtoplija preporuka.
Film na TV-u