SDP

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#46901 Re: SDP

Post by pici »

Image

meni poslije ovoga su potop :lol: :lol: :lol: :lol:
vatrogasac

#46902 Re: SDP

Post by vatrogasac »

Image
putokaz1

#46903 Re: SDP

Post by putokaz1 »

vatrogasac wrote:Image
gdje to nadje
vatrogasac

#46904 Re: SDP

Post by vatrogasac »

putokaz1 wrote: gdje to nadje
Na FB neko postavio. Nije jedina.

Image
Bosanski_kralj

#46905 Re: SDP

Post by Bosanski_kralj »

Čitam da SDP i A-SDA potpisuju sutra sporazum o podršci ove stranke Denisu Bećiroviću.

Ovo već daje ozbiljne šanse Bećiroviću u odnosu na ostale kandidate.
kiligonzales

#46906 Re: SDP

Post by kiligonzales »

pici wrote:Image

neko iskoci iz torte, a neko iz balona hah
kiligonzales

#46907 Re: SDP

Post by kiligonzales »

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#46908 Re: SDP

Post by Chmoljo »

Bosanski_kralj wrote:Čitam da SDP i A-SDA potpisuju sutra sporazum o podršci ove stranke Denisu Bećiroviću.

pogotovo u odnosu na Komšića, jer on dosta svojih glasova crpi iz Krajine.
Matzan

#46909 Re: SDP

Post by Matzan »

vatrogasac wrote:Image

Zar još neko Sefera uzima za ozbiljno?
Najveći domet što je uhljebio i rasporedio sebe, kćerku i sina po raznim parlamentima, komisijama, donacijama ....
General War

#46910 Re: SDP

Post by General War »

kiligonzales wrote:

neko iskoci iz torte, a neko iz balona hah
Ne znam vala je balon ili...

Image
Matzan

#46911 Re: SDP

Post by Matzan »

@pici :thumbup:

ova slika mi popravi dan :lol: :lol: :lol: :lol:
kiligonzales

#46912 Re: SDP

Post by kiligonzales »

Chmoljo wrote:
Bosanski_kralj wrote:Čitam da SDP i A-SDA potpisuju sutra sporazum o podršci ove stranke Denisu Bećiroviću.

Ma u Sa ce dosta raje baciti x Komsicu. Nek crknu ovi u Kiseljaku. :lol:
Bosanski_kralj

#46913 Re: SDP

Post by Bosanski_kralj »

Chmoljo wrote:

Relano gledajući za BiH bi najbolje bilo da obojica prođu, ma šta im se sve imalo zamjeriti.

Samo bojim se da jedan drugog ne eliminišu, pa ni jedan ne uđe.
Heartbeats

#46914 Re: SDP

Post by Heartbeats »

Trenutno najgrlatiji simpatizer SDP-a, inaće poznatija kao nezavisna analitičarka Ivana Marić u ugodnom razgovoru sa Dinom Grabljivicom , pardon Grabovicom i savjetnikom predsjednika Nikšića, g Mujanovićem..pričaju o vremenu, gdje će ko na odmor itd itd..
https://urbanfeniks.net/bitanga-i-polovna-princeza/
Roccohljup

#46915 Re: SDP

Post by Roccohljup »

Heartbeats wrote:Trenutno najgrlatiji simpatizer SDP-a, inaće poznatija kao nezavisna analitičarka Ivana Marić u ugodnom razgovoru sa Dinom Grabljivicom , pardon Grabovicom i savjetnikom predsjednika Nikšića, g Mujanovićem..pričaju o vremenu, gdje će ko na odmor itd itd..
Jel ti ovo bogati nekin fahrin portal? Izgledao kao pepravljena verzija avaza.....i po izgledu i po članicima......a bira i iste din-dušmane velikog (pardon visokog :)) vođe :D :D :D
johntra

#46916 Re: SDP

Post by johntra »

Ma ovo je GS hardcore varijanta DF-ove Republike...ništa novo... :D
Heartbeats

#46917 Re: SDP

Post by Heartbeats »

Roccohljup wrote:
Heartbeats wrote:Trenutno najgrlatiji simpatizer SDP-a, inaće poznatija kao nezavisna analitičarka Ivana Marić u ugodnom razgovoru sa Dinom Grabljivicom , pardon Grabovicom i savjetnikom predsjednika Nikšića, g Mujanovićem..pričaju o vremenu, gdje će ko na odmor itd itd..
Jel ti ovo bogati nekin fahrin portal? Izgledao kao pepravljena verzija avaza.....i po izgledu i po članicima......a bira i iste din-dušmane velikog (pardon visokog :)) vođe :D :D :D
I meni tako izgleda ali stvarno ne znam sa sigurnošću :D
Roccohljup

#46918 Re: SDP

Post by Roccohljup »

johntra wrote:Ma ovo je GS hardcore varijanta DF-ove Republike...ništa novo... :D
ma ne bih rekao, masa clanaka je sa avaza prenesena, isti formati, a pogledaj i clanke o fahri....samo hvalospjevi :)
Heartbeats

#46919 Re: SDP

Post by Heartbeats »

Roccohljup wrote:
johntra wrote:Ma ovo je GS hardcore varijanta DF-ove Republike...ništa novo... :D
ma ne bih rekao, masa clanaka je sa avaza prenesena, isti formati, a pogledaj i clanke o fahri....samo hvalospjevi :)
Pričinjava se SDPovcima svašta ovih dana, od toga da je ovo GS-ov portal do tog da su ASDA progresivna snaga.
putokaz1

#46920 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Pričinjava se SDPovcima svašta ovih dana, od toga da je ovo GS-ov portal do tog da su ASDA progresivna snaga.[/quote]
ASDA je progresivna njihova kandidatkinja na listi potpuno pokrivena
Roccohljup

#46921 Re: SDP

Post by Roccohljup »

Vaka koliko se vi ljevičari prepucavate, bolje da ste pritisnuli stanačke šefove da malo spuste loptu i ego te naprave kakvu koaliciju z aizbore.
Altsa

#46922 Re: SDP

Post by Altsa »

Ja govana i stranke. Odose u koaliciju sa ASDA. :lol:
Roccohljup

#46923 Re: SDP

Post by Roccohljup »

Evo i komšiću nije pravo :)
REAKCIJE

SDP i A-sda potpisali sporazum / DF: Ako laže koza, ne laže rog
Avaz.ba
prije 46 minuta
A
A
A
1
Nakon što su danas SDP BiH i A-SDA potpisali Sporazum o podršci SDP-ovom kandidatu za člana Predsjedništva BiH, oglasili su se i iz DF-a.

Saopćenje DF-a prenosimo u cijelosti:

- Danas smo svjedočili da su SDP BiH i A-SDA potpisali Sporazum o podršci SDP-ovom kandidatu za člana Predsjedništva BiH. Tom prilikom saznali smo iz obraćanja prvog čovjeka SDP-a da je "ovo početak procesa stvaranja širokog fronta progresivnih snaga...", te "Drago mi je da krećemo s A-SDA jer oni pokazuju stalni rast, imaju stabilno biračko tijelo..."

Dakle, konačno su neke stvari postale bjelodano jasne, a prije svega ta da je umjesto najavljenog koaliranja i zajedničkog izbornog nastupa svih lijevo-građanskih stranaka, SDP za početak odabrao stranku koja ni po čemu nije ni lijeva ni građanska. Neće stoga čuditi da, u sličnom maniru, vrlo brzo negdje pročitamo da su to uradili i sa drugim strankama koje ne pripadaju bloku stranaka kojima bi i SDP trebao pripadati, kao npr. PDA i njima slične stranke. Nimalo principijelno, ali su barem sada sve karte i namjere SDP-a na stolu!

Također je više nego jasno da takva strategija SDP-a nije od jučer.

A još koliko jučer poslali smo još jedan poziv za saradnju i zajednički nastup na izborima istom tom, nadali smo se, političkom partneru s kojim (barem smo tako mislili) imamo ista ili slična ideološka opredjeljenja, a odgovor na, kako jučerašnji tako i na prethodne pozive, dobili smo danas. I mi i građani Bosne i Hercegovine.

Sada postaje jasno zašto se naš potpis na Sporazum za uspostavljanje građanskog bloka stranaka u BiH "kiselio" u ladicama SDP-a puna dva mjeseca. U međuvremenu, od pojedinih zvaničnika iz ove partije stizale su optužbe na naš račun da DF nije za taj sporazum! U prilogu objavljujemo i Obavijest o prihvatanju te saradnje, odobrenu od strane GO DF-a 7. aprila ove godine, a koji smo SDP-u dostavili 9. aprila. (u fotogaleriji) "Ako laže koza, ne laže rog"!

Želimo ovom prilikom obavijestiti sve naše članove, simpatizere i građane Bosne i Hercegovine, da je dobro što se, kako se izbori približavaju, pomalo otkrivaju karte i nakane u borbi za vlast, te da Demokratska fronta ni za pedalj neće odstupiti od svojih principa i datih garancija svim građanima ove zemlje. Ukoliko u tome lijevo-građanski blok ne uspije, krivca za to već možemo naslutiti - piše u saopćenju DF-a.
kmirsad

#46924 Re: SDP

Post by kmirsad »

Meni stvarno nije jasno... čija to ideja bi... :? :? :?
exhtc

#46925 Re: SDP

Post by exhtc »

Ljudi koalicija i podrska kandidatu nisu isto... Nije koalicija potpisana, nego podrska A.SDA SDP-ovom kandidatu jer ljudi nemaju svog kandidata.
Post Reply