Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@jarobot
Golemo,ovo nisam znao
da nije neka prvoaprilska
Ako možeš to malo pojasniti jer mi ne ide u glavu da ne moram kupovati kredit a da mogu zvati nakon isteka istog
Znači,imam bruku para na fonu,skoro ništa ne trošim a i što potrošim je unutar bht..sad sam kupio kredit od 10km a ističe mi u 10 mjesecu
Nakon 10-og sam slobodan odnosno oslobođen kupovine kartice,ili
kema wrote:@jarobot
Golemo,ovo nisam znao
da nije neka prvoaprilska [emoji38]
Ako možeš to malo pojasniti jer mi ne ide u glavu da ne moram kupovati kredit a da mogu zvati nakon isteka istog
Znači,imam bruku para na fonu,skoro ništa ne trošim a i što potrošim je unutar bht..sad sam kupio kredit od 10km a ističe mi u 10 mjesecu
Ja sam pitao za situaciju kada je mobilni uključen u mojizbor.
channel10 wrote:Ima li ih jos na stanju? Prije nekih 15-20 dana u Zenici rekli da nema nigdje S7 edge!
Cak im na stranici stoji da nemaju na stanju nijedan S7
U Visokom, ako danas nije otišao, ima zlatni S7 Edge. Kažu mi da je došlo 5 komada i u 2 dana eto jedan ostao, kao i 2 iPhone koji su odmah otišli, danas tip ispred mene uze zadnji dok sam cekao zamjenu sim kartice.
kema wrote:@jarobot
Golemo,ovo nisam znao
da nije neka prvoaprilska [emoji38]
Ja sam pitao za situaciju kada je mobilni uključen u mojizbor.
To je već druga stvar jer mi je ovo bilo malo čudno
Imam jedan ultra broj,fiksnu telefoniju i net flat 5 mb/s
Ne bi valjda trebalo biti problema sa tom uslugom moj izbor
Last edited by kema on 21/07/2016 10:25, edited 1 time in total.
channel10 wrote:Ima li ih jos na stanju? Prije nekih 15-20 dana u Zenici rekli da nema nigdje S7 edge!
Cak im na stranici stoji da nemaju na stanju nijedan S7
U Visokom, ako danas nije otišao, ima zlatni S7 Edge. Kažu mi da je došlo 5 komada i u 2 dana eto jedan ostao, kao i 2 iPhone koji su odmah otišli, danas tip ispred mene uze zadnji dok sam cekao zamjenu sim kartice.
REDDEVILS wrote:Ako sutra ne dodju da mi zamjene modem i STB Motorola jer je počeo da pisti koliko je star STB ja cu fino da podnesem zahtjev za raskid ugovora jer nemam uslugu koju plaćam redovno cirka 100 KM mjesečno a moram reci da su ljudi sa 1444 podrške korektni dostavili su naloge do montera, ali su monteri stoka kaže mi lik vako kad si čeko dva i pol mjeseca da ti priključimo dodatni paket i jos cekam, čekaj jos dva i po mjeseca da ti otklonimo kvar
Ma ja bi'i nabio nogom iz moje kuće, ne pada mi na pamet da se tako lik ponaša, a ja da plaćam matičnoj firmi 100 KM mjesečno.
I jos uvijek cekam da mi otklone kvar valjda ce se sjetiti do zime da dodju a dotad ja cu pisati reklamacije jbg. kad sam pod ugovorom uže tablet prošli mjesec za marku.
Isti sam ti takav, dnevno zovem dva puta saljem mailove, ali nista.Svaki odgovor isti, monteri sa ilidze.Nabijem na kurac i njih i telekom.Kad sam debil pa prikljuci moja tv.
heat wrote:jesu li azurniji i kulturniji ovi na 1444 ? kontam da ugasim Telemaša
1444 su zaista ok. Uslužni ali brate ovo sve dalje što treba odraditi ono što dobiju sa 1444 najblže rečeno grozno. Mjesec i 10 dana čekam da realizuju do kraja dodatni paket 1 .
heat wrote:jesu li azurniji i kulturniji ovi na 1444 ? kontam da ugasim Telemaša
1444 su zaista ok. Uslužni ali brate ovo sve dalje što treba odraditi ono što dobiju sa 1444 najblže rečeno grozno. Mjesec i 10 dana čekam da realizuju do kraja dodatni paket 1 .
Poslano sa mog 6045K koristeći Tapatalk
Jel i kod tebe poslato na realizaciju kod montera sa ilidze.
Jel i kod tebe poslato na realizaciju kod montera sa ilidze. [emoji38]
Meni juce dodjose i prikljucise dodatni paket 1 tj.s novim modemom inbox VDSL nakon dva i pol majeseca,i to u roku 2 min. a mozda da nisam prijavio kvar mozda bi jos ceko da im nisam im bio dosadan svaki dan po cetiri puta sam zvao 1444 i na kraju dodjose i rece mi monter da mi je vec signal za VDSL bio pusten pa mi zato internet i tv nisu radili i da je nalog bio dva i pol mjeseca na ilidzi. Uglavnom neznam sto komplikuju ovoliko posebno monteri i njihovi sefovi koji drze naloge po dva ipol mjeseca u ladicama. a ovi iz call centra 1444 su bili uvjek korektni pohvale za ljude iz call centra 1444
obicno su ti "sefovi" ljudi starijih godina i pred penziju i oni ne mogu pratiti ove danasnje trendove i oni usporavaju procese
njihova pamet je stala u osamdesetim,kada su bile analogne centrale
jedan ovakav je sef i ovdje u nasem telekom centru ,pa radnici moraju zavrsavati neke stvari kada on nije tu,jer je to u biti par klikova a on veze nema o tome
do sada sam se dva puta prepirao sa njim,vidim da bas nema veze o ovim novim tehnologijama
jarobot wrote:
Jel i kod tebe poslato na realizaciju kod montera sa ilidze. [emoji38]
Nije Ilidža al izgleda isto svagdje
koliko mogu skontati..da im je usluga tj realizacija servisa i prikljucka s*anje cisto
Hajmo još malo o ažurnosti uposlenika. Sad zovem 1444 da pitam dokle su došli sa dodatnim paketom1. Ljubazno mi se javi uposlenik provjeri sve i kaže da ja od 05.07.2016 imam realiziran dodatni paket1 , a mene niko ni kontaktirao nije niti je donii VDSL modem ništa. Čovjek se uljudno izvinuo ali on je izgleda tu nemoćan , a ja se evo spremam ponovo da pišem žalbu na račun zato što će 100% krenuti da naplate ono što nemam
Da li neko zna moze li se ova usluga koristiti na moru u Hrvatskoj?
kupovina Ultra Internet Start – Special Edition paketa po promotivnoj cijeni od 10 KM (sa PDV-om),
sadržaj Ultra Internet Start – Special Edition paketa u toku trajanja akcije: 5GB mobilnog interneta i 1000 SMS poruka prema mobilnoj i fiksnoj mreži BH Telecoma, sa trajanjem od 10 dana,
mogućnost dokupa postojećih Buy&Surf opcija.
adoadop wrote:Da li neko zna moze li se ova usluga koristiti na moru u Hrvatskoj?
kupovina Ultra Internet Start – Special Edition paketa po promotivnoj cijeni od 10 KM (sa PDV-om),
sadržaj Ultra Internet Start – Special Edition paketa u toku trajanja akcije: 5GB mobilnog interneta i 1000 SMS poruka prema mobilnoj i fiksnoj mreži BH Telecoma, sa trajanjem od 10 dana,
Hvala
Veći dio Dalmacije i skoro 90% Pelješca je pokriveno BH Mobile mrežom tako da može. Također i u Dubrovniku je moguće koristiti BHT mrežu.
adoadop wrote:Da li neko zna moze li se ova usluga koristiti na moru u Hrvatskoj?
Hvala
Veći dio Dalmacije i skoro 90% Pelješca je pokriveno BH Mobile mrežom tako da može. Također i u Dubrovniku je moguće koristiti BHT mrežu.
U Drveniku i Zaostrogu ne radi.
Meni BH Mobile radi samo kad dodjem na Bijacu xD. Doduse radi u Kleku i Dubrovniku.
jarobot wrote:Hajmo još malo o ažurnosti uposlenika. Sad zovem 1444 da pitam dokle su došli sa dodatnim paketom1. Ljubazno mi se javi uposlenik provjeri sve i kaže da ja od 05.07.2016 imam realiziran dodatni paket1 , a mene niko ni kontaktirao nije niti je donii VDSL modem ništa. Čovjek se uljudno izvinuo ali on je izgleda tu nemoćan , a ja se evo spremam ponovo da pišem žalbu na račun zato što će 100% krenuti da naplate ono što nemam
Identicna situacija kod mene, sa malo drugacijim datumom jedino