Monaco, pare, zena moze skitat po Monte Carlu s rajom i tako to. Eto nek sad skita po BelgijiTomahawk11 wrote:Jes lik propo!![]()
Nece on vise zu Barci, pa eto sad brani u Standardu!
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- NK33
#46901 Re: FC Barcelona
- Distortion
#46902 Re: FC Barcelona
Cudan je Victor Valdes. Sam pao sam se ubio...
Momak napravio nevidjenu glupost u trenutku kad mu je klub nudio novi ugovor i vjecnu jedinicu jos nekoliko godina. Umjesto da i dalje osvaja trofeje i uziva sa ekipom, lik propade samo tako. Kad zavrsis u Belgiji onda mozes okacit kopacke o klin.
Ko zna sta mu je zena savjetovala i zasto je otisao iz Barcelone...
Momak napravio nevidjenu glupost u trenutku kad mu je klub nudio novi ugovor i vjecnu jedinicu jos nekoliko godina. Umjesto da i dalje osvaja trofeje i uziva sa ekipom, lik propade samo tako. Kad zavrsis u Belgiji onda mozes okacit kopacke o klin.
- Saian
#46903 Re: FC Barcelona
navrati Victora da trgaju jabuke ...Distortion wrote:Cudan je Victor Valdes. Sam pao sam se ubio...
- skenderija04
#46904 Re: FC Barcelona
Maksimalno postovanje prema covjeku koji je vise od 10 godina bio golman Barcelone. Gladni menadzer, katastrofalne poslovne odluke i kurata sreca. Kad se sve to spoji dobije se ova situacija. Ipak, Victor ce uvijek imati mjesto u klubu ...Ako on odluci da se vrati.
- MOSALJOZE
#46905 Re: FC Barcelona
Španska verzija Adnana Guše 
-
LSD
#46906 Re: FC Barcelona
Malo mu bila jedna Barcelona, pa je sad dogurao do Liježa
treba i za to biti mudar.
Ne može se žaliti za Valdesom iz više razloga :
1. sam odlucio- sam pao
2. da nije on otišao ne bi došli Ter Stegen i Bravo
3. samo uporediti golmanski tandem Valdes - Pinto sa ovim sadašnjim
4. protiv Čelzija (u polufinalu LP prije par godina) niti jedan jedini šut u okvir svog gola nije zaustavio ( a bilo ih je ukupno 3 u tom dvomeču
), s druge strane njegov kolega Čeh branio sve živo i odveo svoju ekipu u minhensko finale ( u kojem su i došli do titule LP)
1. sam odlucio- sam pao
3. samo uporediti golmanski tandem Valdes - Pinto sa ovim sadašnjim
4. protiv Čelzija (u polufinalu LP prije par godina) niti jedan jedini šut u okvir svog gola nije zaustavio ( a bilo ih je ukupno 3 u tom dvomeču
- Tito_i_Partija
#46907 Re: FC Barcelona
U tih 10 godina koje proveo u Barceloni A, uvijek mi se cinio k'o najslabija karika u timu. Licno mislim da su Bravo i Ter Stegen vise svjetlosnih godina ispred njega u kvaliteti. Na kraju se ispostavio i malo bezobrazan, al' mozda je to do zene, brata, finansijske nevolje, il' sta li vec.
Sve u svemu, sam sebe sjeb'o. Sretno u Standardu.
Sve u svemu, sam sebe sjeb'o. Sretno u Standardu.
Last edited by Tito_i_Partija on 25/01/2016 23:46, edited 1 time in total.
- skenderija04
#46908 Re: FC Barcelona
1.Sjeti se Pariza LSD, i finala protiv Arsenala.LSD wrote:Malo mu bila jedna Barcelona, pa je sad dogurao do Liježatreba i za to biti mudar.
1. sam odlucio- sam pao
3. samo uporediti golmanski tandem Valdes - Pinto sa ovim sadašnjim![]()
4. protiv Čelzija (u polufinalu LP prije par godina) niti jedan jedini šut u okvir svog gola nije zaustavio ( a bilo ih je ukupno 3 u tom dvomeču), s druge strane njegov kolega Čeh branio sve živo i odveo svoju ekipu u minhensko finale ( u kojem su i došli do titule LP)
2.Ako i jedan od ove dvojice bude bar pola vremena na golu Barse koliko je bio Victor, moći cemo porediti
3.U polufinalu protiv Chelsea je usrao napad, a ne Victor.
4.Ja mu želim sve najbolje i volio bih da se vrati u klub.
-
LSD
#46909 Re: FC Barcelona
OK, za tu utakmicu mu skidam kapuskenderija04 wrote:1.Sjeti se Pariza LSD, i finala protiv Arsenala.LSD wrote:Malo mu bila jedna Barcelona, pa je sad dogurao do Liježatreba i za to biti mudar.
1. sam odlucio- sam pao
3. samo uporediti golmanski tandem Valdes - Pinto sa ovim sadašnjim![]()
4. protiv Čelzija (u polufinalu LP prije par godina) niti jedan jedini šut u okvir svog gola nije zaustavio ( a bilo ih je ukupno 3 u tom dvomeču), s druge strane njegov kolega Čeh branio sve živo i odveo svoju ekipu u minhensko finale ( u kojem su i došli do titule LP)
2.Ako i jedan od ove dvojice bude bar pola vremena na golu Barse koliko je bio Victor, moći cemo porediti
3.U polufinalu protiv Chelsea je usrao napad, a ne Victor.
4.Ja mu želim sve najbolje i volio bih da se vrati u klub.
Čelzi je u prvoj utakmici imao jedan šut za 90 minuta i naravno to je bio gol Drogbe
U drugoj utakmici, 2 šuta = 2 gola...Ramirez ga lobovao ko Smječanin Gušu
- skenderija04
#46910 Re: FC Barcelona
I Messi pogodio prečku iz penala, a Alexis fulio dva puta prazan gol...
-
LSD
#46911 Re: FC Barcelona
I Alexis u prvom meču pogodio precku...istina je sve to što velišskenderija04 wrote:I Messi pogodio prečku iz penala, a Alexis fulio dva puta prazan gol...
- skenderija04
#46912 Re: FC Barcelona
Ok, ne kažem ali 12 godina staviti u jedan dvomec mi nekako neposteno. Ne kažem da je bio vrhunski golman, ali je bio najbolji za Barcelonu. Dovoljno hrabar ili lud da prihvati ono sto se ni od jednog golmana na svijetu tada nije trazilo.LSD wrote:I Alexis u prvom meču pogodio precku...istina je sve to što velišskenderija04 wrote:I Messi pogodio prečku iz penala, a Alexis fulio dva puta prazan gol...ja to ne sporim.... ali je istina da je Čeh bio 3X korisniji za svoj tim, nego VV sa druge strane. Prakticno bio beskoristan u tom dvomeču.
-
LSD
#46913 Re: FC Barcelona
e ovako da to sumiramo kad je Valdes i Barca u pitanjuskenderija04 wrote:Ok, ne kažem ali 12 godina staviti u jedan dvomec mi nekako neposteno. Ne kažem da je bio vrhunski golman, ali je bio najbolji za Barcelonu. Dovoljno hrabar ili lud da prihvati ono sto se ni od jednog golmana na svijetu tada nije trazilo.LSD wrote:I Alexis u prvom meču pogodio precku...istina je sve to što velišskenderija04 wrote:I Messi pogodio prečku iz penala, a Alexis fulio dva puta prazan gol...ja to ne sporim.... ali je istina da je Čeh bio 3X korisniji za svoj tim, nego VV sa druge strane. Prakticno bio beskoristan u tom dvomeču.
plusevi - bio je dijete Barce, vojnik kluba punu deceniju, znao je odbraniti nemoguce
minusi - znao je primiti gol koji ne bi primio ni golman visocke Bosne
Ne pljujem ja toliko Valdesa, cijenim ga zbog nekih starih zasluga - ali ga i ne žalim puno što je otišao
Mislim da Barca trenutno ima bolje golmane od njega. Zapravo siguran sam u to.
- dinty2
#46914 Re: FC Barcelona

i ovaj haman sa nepune 24 ima vise gresaka nego valdez kroz 15 godina karijere
i opet ga smatram odlicnim golmanom,,,sto kaze skender,, nije posteno suditi na osnovu jedne utakmice. i to one u kojoj je valdez najmanje kriv
- mbenz
#46915 Re: FC Barcelona
Ovi malo "stariji navijaci barcelone koji se sjecaju ruuda hespa i drugih rupa , poslje njih vv je dosao kao strasan golman, i po meni i jest bio, sto neko gore napisa 1na1 strasan golman bio, imao je i svojih gresaka kao i svaki golaman i igrac sto imaju sto je normalo , i ja se sjecam da barca 5-6 godina prije valdesa imala problem iskljucivo s golmanima, sada hvala Bogu nema
- samo sa zakonom 
- skenderija04
#46916 Re: FC Barcelona
To je to. Od Zubizarrete do Victorambenz wrote:Ovi malo "stariji navijaci barcelone koji se sjecaju ruuda hespa i drugih rupa , poslje njih vv je dosao kao strasan golman, i po meni i jest bio, sto neko gore napisa 1na1 strasan golman bio, imao je i svojih gresaka kao i svaki golaman i igrac sto imaju sto je normalo , i ja se sjecam da barca 5-6 godina prije valdesa imala problem iskljucivo s golmanima, sada hvala Bogu nema- samo sa zakonom
Hesp, Dutruel, Enke, Rustu, Arnau, Lopetegui, Angoy, Busquets, Reina,.. Ovo je na prvu, bez gledanja. Bilo ih je jos sigurno.
Sa VV je mjesto bilo zapečaćeno
- skenderija04
#46917 Re: FC Barcelona
Nolito ne dolazi. Logično i pošteno. Kako da predsjednik Celte objasni svojim ljudima da ce posuditi najboljeg igraca za 0 eura i da ce ga na ljeto Barcelona kupiti... ili nece. Nije bilo nikakve garancije. E sad ovo je fudbal i Španija, tako da do 1 februara ko zna.
Dnevni list Ara, obično dobro obavjesten, tvrdi da se za juni sprema super ugovor za Messija. 40 miliona po sezoni, cisto.!!!!! 82 miliona godišnje ce klub izdvajari za Leove usluge.
Sponzor za dres.... USA gazirano pice. Za sada nepotvrdjeno. Ali suska se!
Dnevni list Ara, obično dobro obavjesten, tvrdi da se za juni sprema super ugovor za Messija. 40 miliona po sezoni, cisto.!!!!! 82 miliona godišnje ce klub izdvajari za Leove usluge.
- Tito_i_Partija
#46919 Re: FC Barcelona
Pepsi? Jer oni vole bit' onako ekstravagantni kad je u pitanju reklama, pogotovo unajmljivanje poznatih za svrhu iste (puno vise nego Coca-Cola). A mislim da je Messi vec za njih pravio reklame nekad ne tako davno.skenderija04 wrote:Nolito ne dolazi. Logično i pošteno. Kako da predsjednik Celte objasni svojim ljudima da ce posuditi najboljeg igraca za 0 eura i da ce ga na ljeto Barcelona kupiti... ili nece. Nije bilo nikakve garancije. E sad ovo je fudbal i Španija, tako da do 1 februara ko zna.
- skenderija04
#46920 Re: FC Barcelona
Ne znam. Samo je to danas procurilo. Katar je izgleda zavrsena priča. Nisu htjeli da prime delegaciju kluba, i Barcelona ih je ignorisala na dvije promocije kluba u januaru,i na dodjeli zlatne lopte sve zvanicne fotografije kluba su bile sa dresom na strani gdje je broj (unicef)Tito_i_Partija wrote:Pepsi? Jer oni vole bit' onako ekstravagantni kad je u pitanju reklama, pogotovo unajmljivanje poznatih za svrhu iste (puno vise nego Coca-Cola). A mislim da je Messi vec za njih pravio reklame nekad ne tako davno.skenderija04 wrote:Nolito ne dolazi. Logično i pošteno. Kako da predsjednik Celte objasni svojim ljudima da ce posuditi najboljeg igraca za 0 eura i da ce ga na ljeto Barcelona kupiti... ili nece. Nije bilo nikakve garancije. E sad ovo je fudbal i Španija, tako da do 1 februara ko zna.
-
LSD
#46921 Re: FC Barcelona
i kakav crni Nolito i neka pojacanjaskenderija04 wrote:Nolito ne dolazi. Logično i pošteno. Kako da predsjednik Celte objasni svojim ljudima da ce posuditi najboljeg igraca za 0 eura i da ce ga na ljeto Barcelona kupiti... ili nece. Nije bilo nikakve garancije. E sad ovo je fudbal i Španija, tako da do 1 februara ko zna.
pa ko ce to sve placati
- skenderija04
#46922 Re: FC Barcelona
Ni meni nije jasno šta misle. Ili ce napraviti nešto sa najkom i sponzorom za dres, ili novi stadion ide pod upitnik Za ovo treba milijarda godišnje.LSD wrote:i kakav crni Nolito i neka pojacanjaskenderija04 wrote:Nolito ne dolazi. Logično i pošteno. Kako da predsjednik Celte objasni svojim ljudima da ce posuditi najboljeg igraca za 0 eura i da ce ga na ljeto Barcelona kupiti... ili nece. Nije bilo nikakve garancije. E sad ovo je fudbal i Španija, tako da do 1 februara ko zna.
Sponzor za dres.... USA gazirano pice. Za sada nepotvrdjeno. Ali suska se!![]()
šta vam je....još na to sve dodaj da se i Neymaru sprema novi pojacani ugovor koji se potpisuje na ljeto.
pa ko ce to sve placatiodakle
- skenderija04
#46923 Re: FC Barcelona
NOVO: Manel Arroyo i Francesco Calvo hitno otputovali u Katar.
Ko zna zasto. Ili su Arapi popustili ili definitivni razlaz.
Ko zna zasto. Ili su Arapi popustili ili definitivni razlaz.
-
Crvena Tifoza
#46924 Re: FC Barcelona
Razlaz bi vjerovatno bio preko telefona. Sumnjam da bi im išli na noge da im ovi korpicu uvale. Vjerovatno Arapi popustili.
- skenderija04
#46925 Re: FC Barcelona
Jebeni su Arapi. Ne bi me cudilo da im kazu da dodju pa da im se nasmiju u facu. Barcelona se nije fino ponijela u ovim pregovorima,tako da ne krivim Arape bude sta bude. Faus je prije odlaska napravio ugovor na 60 i oslobadjanje trening dresa. Nakon izbora,Barto je trazio da se ugovor "popravi" Da li je Barto imao bolju ponudu u ruci, ili su blefirali vidjecemo.Crvena Tifoza wrote:Razlaz bi vjerovatno bio preko telefona. Sumnjam da bi im išli na noge da im ovi korpicu uvale. Vjerovatno Arapi popustili.