Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#46901 Re: Premijer liga BiH
nešto gledam, izgleda da će poslije ovih 10 dodatnih kola Sarajevo, Željo i Zrinjski imati omjer 541...tako da ispade da je rastojanje ostalo isto nakon ona prva 22 kola
- Raigor Stonehoof
#46902 Re: Premijer liga BiH
onaj penal kojim ste prosle godine izbacili krupu iz kupa je najofirniji penal od rata naovamo u BiHMOSALJOZE wrote:Postoje navijači drugih klubova na ovoj temi,postavi video onog penala od jučer I BILO KOJEG PENALA koji je dosudjen Želji.Mislim da ne mogu u isti koš,nema šanse.al-em wrote:Zeljo je naguzio slobodu prije par sezona tako sto je pustio leotaru, tako da ce se sloboda truditi svim silama da zagorca zivot zelji dok je zivota na zemlji.
Mislim da tuzlaci mrze vise zelju nego ista drugo na svijetu.
Zrinjski ce dobiti 3-0 dole hladno.
A penal protiv radnika je smijesan, sudijska odluka kakvih je zeljo u ovoj sezoni imao hejbet.
- alberto_tomba
#46903 Re: Premijer liga BiH
Slavko zvani Kartoteka je uspio prosuti kupljenu titulu. Nevidjena situacija u bh fudbalu
-
channel10
#46904 Re: Premijer liga BiH
Za PS.Fudo Bosna wrote:Cala je "vise ucinio" za projekat HZHB, nego Covic i HDZ , zajedno.?
Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno.![]()
U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite?
EDIT: Kup na drugoj temi!
Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno"?
Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?
Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!
Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi!![]()
P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo !
Nazalost, malo je takvih. Ja nisam iz Sa pa sam navijao za jučerašnji X. Nisam iz Sa pa sam navijao za Sarajevo protiv Sirokog. Ja kad napišem da je Zrinjski dao bodove jajcanima ovdje me ismijavaju. Nazalost, pogan smo narod i nije ni cudo sto nam se svakakve stvari dešavaju.
-
Udbas
#46905 Re: Premijer liga BiH
kome će te vi dati 5 %? Pa to nije vaš stadion.Fudo Bosna wrote:Cala je "vise ucinio" za projekat HZHB, nego Covic i HDZ , zajedno.?
Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno.![]()
U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite?
EDIT: Kup na drugoj temi!
Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno"?
Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?
Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!
Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi!![]()
P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo !
Kupićemo ulaznice za pola zapada i istoka.
Slavimo titulu na lovoru.
Bum, tres.... kmeeeeeeee kmeeeeeee kmeeeeee kmeeeee IZDAJA kmeeeeee kmeeeeeee kmeeeeeee
- ultima_palabra
#46906 Re: Premijer liga BiH
Smijesno je porediti kontekst tih penala, i ovoga u Bijeljini.al-em wrote:Oba penala protiv sirokog su u istom kosu, jadni i bijedni.
-
maxell_sarajevo
#46907 Re: Premijer liga BiH
Kmeci Fudo, kmeci
Mislili bod uzeti guzov...,
Cala i igraci su gospoda jer su u veoma bitnoj utakmici jasno dali do znanja da mi nismo klub koji ce se prodati za šaku para...
Drugi put kad vam budu trebali bodovi dodjite i potucite se sa nama za njih, pustanja nema.
Mislili bod uzeti guzov...,
Cala i igraci su gospoda jer su u veoma bitnoj utakmici jasno dali do znanja da mi nismo klub koji ce se prodati za šaku para...
Drugi put kad vam budu trebali bodovi dodjite i potucite se sa nama za njih, pustanja nema.
- emigrazione
#46908 Re: Premijer liga BiH
Ja ne kontam ove strumfice nikako zivota mi, kakva je to odjednom sad navala patriotizma i bosnjastva?! Kakve gluposti ljudi pisu pa to je za nevjerovati, zasto da se lazemo da nam nam je drazi zeljeznicar od Zrinjskog kada svi dobro znamo da nije, vidjeli ste i jucer nakon posljednjeg zvizduka sudije sta navijaci FKS misle o zeljeznicaru i opciji da taj klub mazne titulu...90% dusmanluka i podmetacina na stetu FKS doslo je i dilazi iz komsiluka, pa ko je taj da gaji i mrvicu simpatije prema vama da mi samo znati
- Charuga
- Globalni moderator
#46909 Re: Premijer liga BiH
Mislim da je najmanje navijača Želje koji se hvataju na "patriotizam". Vrlo malo. Prelistaj malo forum od juče, ako ti se da, pa ćeš vidjeti da je tako. Ima čak i navijača Sarajeva.emigrazione wrote:Ja ne kontam ove strumfice nikako zivota mi, kakva je to odjednom sad navala patriotizma i bosnjastva?! Kakve gluposti ljudi pisu pa to je za nevjerovati, zasto da se lazemo da nam nam je drazi zeljeznicar od Zrinjskog kada svi dobro znamo da nije, vidjeli ste i jucer nakon posljednjeg zvizduka sudije sta navijaci FKS misle o zeljeznicaru i opciji da taj klub mazne titulu...90% dusmanluka i podmetacina na stetu FKS doslo je i dilazi iz komsiluka, pa ko je taj da gaji i mrvicu simpatije prema vama da mi samo znati
Mišljenje vecine navijača Želje je takvo da nisu bili ni za kakvo puštanje.
- emigrazione
#46910 Re: Premijer liga BiH
Nemam sta listati forum, znam cujem i slusam sta se prica po kafanama i na ulici...evo vidim da se i ovdje stidljivo to nabacuje, ne svi ali ima ih dosta
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#46911 Re: Premijer liga BiH
Tetkica koje kmece ima na obje strane samo zavisi od situacije.
Miseva koji se javljaju samo kad im odgovara jos i vise.
Neko je dobro rekao,milost ne trazim niti bi je dao.
Ima jos sezona,ima jos utakmica,ima jos derbija.
Cherat cemo se sto bi rekli.
Neko je dobro rekao,milost ne trazim niti bi je dao.
Last edited by mali_milojica on 21/05/2017 12:21, edited 1 time in total.
-
vryzas
#46912 Re: Premijer liga BiH
Miske sve po zakonu ili ti 7%sumirprimus wrote:a odsad bogami i misimovicvryzas wrote:cash flow ganjaju Glavas, Kostic, Fatic, Mehidic i Govedarica![]()
![]()
![]()
sad ide povrat porezaaaa...![]()
- Daryl Dixon
#46913 Re: Premijer liga BiH
jebo majku svima se sude penali samo nama nikada.. ono start za crveni karton??
inace ovi bandici su porijeklom sa bjelasnice..
smrdim/vijest/bandic-bez-dile ... ine-249332
smrdim/vijest/bandic-bez-dile ... ine-249332
- Mea_parvitas
#46914 Re: Premijer liga BiH
Nema se ovdje sta nikome zamjerati. Sarajevo odigralo za svoje navijace i ko biva nekakvo iskupljenje i zasluzeno pobijedili, Zeljo se bori za titulu, u gostima ne moze meda ni protiv Slobode ni protiv Krupe ni protiv Sarajeva, a ni Radnika nisu trebali pobijediti da nije Veca odbranio 100% priliku Obradovica. Znaci prema svim parametrima nismo zasluzili titulu ove sezone, previse turbulencija, promjena trenera, igraca, itd. Nova tribina je tu, Evropa je tu, idemo dalje... Ja sam protiv Krupe znao da slijedi ovakav scenario samo nisam ocekivao da ce Zrinjski ovako tesko do pobjede, ali sve je to ono kad te hoce... jbg... Sljedece sezone je bas bas bitno ko ce biti prvak...
- animus
#46915 Re: Premijer liga BiH
Jebes takvu ligu gdje ce se gledati nacionalno a ne sportski. Treba je ukinuti odmah. Osim sirokog nema jednonacionalnih klubova u bih. Bas suprotno najbolji igraci su po pravilu iz druge nacije. Mrzim ovo nacionalno stimanje sto rade hrvati ali sta ces kad su uvijek "ugrozeni" pa moraju uzeti obe titule.
Obit ce im se to stimanje o glavu kad tad i platit ce to skupo budite sigurni. Drago mi je da je moje sarajevo odigralo ovako muski na kraju sezone. Jedino ono protiv sirokog na kosrvu je bilo sranje ali trebalo je imati snage svaka tri dana igrati. Moralo se negdje kiksati. Zasluzili su trofej farplay ekipe.
Obit ce im se to stimanje o glavu kad tad i platit ce to skupo budite sigurni. Drago mi je da je moje sarajevo odigralo ovako muski na kraju sezone. Jedino ono protiv sirokog na kosrvu je bilo sranje ali trebalo je imati snage svaka tri dana igrati. Moralo se negdje kiksati. Zasluzili su trofej farplay ekipe.
- Charuga
- Globalni moderator
#46916 Re: Premijer liga BiH
Ti što tako pričaju nisu bolesni za klubom, možda rijetko i odu na utakmice, i ne čudi onda takva priča. Takvih ima na obje strane, ako ćeš iskreno. Juče jedan u mahali navijao da Željo izvuče bod, a on navija za Sarajevo. Ali to su oni što odu svaku 15-u utakmicu. Onaj ko je bolestan za klubom, neće nikada reči tako nešto.emigrazione wrote:Nemam sta listati forum, znam cujem i slusam sta se prica po kafanama i na ulici...evo vidim da se i ovdje stidljivo to nabacuje, ne svi ali ima ih dosta
- slucajan
#46917 Re: Premijer liga BiH
Osjećaji su mi totalno pomiješani...
Ne znam šta mi je draže, pobjeda Sarajeva ili poraz željezničara
Vjerovatno ovo drugo.
U svakom slučaju:
Biće željezničar ..... šampion!!
Ne znam šta mi je draže, pobjeda Sarajeva ili poraz željezničara
Vjerovatno ovo drugo.
U svakom slučaju:
Biće željezničar ..... šampion!!
- Charuga
- Globalni moderator
#46918 Re: Premijer liga BiH
To je to ..mali_milojica wrote:Tetkica koje kmece ima na obje strane samo zavisi od situacije.
Neko je dobro rekao,milost ne trazim niti bije dao.
- ultima_palabra
#46919 Re: Premijer liga BiH
Slazem se da nije trebalo biti nikakvog pustanja.
S druge strane, realno je da su 'bosnjacki' klubovi ove sezone popusili foru... Listica uzela kup, Zrinjski prvenstvo, do kraja ce naguziti Celika za opstanak i Goska provuci u Premijer. U tom kontekstu, neko radovanje je pravo kratkovidno, koliko nas se radovalo nakon Sirokog? 1-2% plafon.
Ova garnitura u savezu nas ne moze zastititi od hrvatsko-srpske kuhinje i vrijeme je da odu.
S druge strane, realno je da su 'bosnjacki' klubovi ove sezone popusili foru... Listica uzela kup, Zrinjski prvenstvo, do kraja ce naguziti Celika za opstanak i Goska provuci u Premijer. U tom kontekstu, neko radovanje je pravo kratkovidno, koliko nas se radovalo nakon Sirokog? 1-2% plafon.
Ova garnitura u savezu nas ne moze zastititi od hrvatsko-srpske kuhinje i vrijeme je da odu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46920 Re: Premijer liga BiH
Da je bilo pustanje, imali bismo temu za cijelo ljetoCharuga wrote:
Mislim da je najmanje navijača Želje koji se hvataju na "patriotizam". Vrlo malo. Prelistaj malo forum od juče, ako ti se da, pa ćeš vidjeti da je tako. Ima čak i navijača Sarajeva.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46921 Re: Premijer liga BiH
I ove i prosle....postaje to vec hronicno i naredne sezone se treba uozbiljiti ili prihvatiti cinjenicu da nismo ono zasta se izdajemo.ultima_palabra wrote:Slazem se da nije trebalo biti nikakvog pustanja.
-
ibizza
#46922 Re: Premijer liga BiH
i hajde ti sa njima u ozbiljnu diskusiju ulaziCharuga wrote:Mislim da je najmanje navijača Želje koji se hvataju na "patriotizam". Vrlo malo. Prelistaj malo forum od juče, ako ti se da, pa ćeš vidjeti da je tako. Ima čak i navijača Sarajeva.emigrazione wrote:Ja ne kontam ove strumfice nikako zivota mi, kakva je to odjednom sad navala patriotizma i bosnjastva?! Kakve gluposti ljudi pisu pa to je za nevjerovati, zasto da se lazemo da nam nam je drazi zeljeznicar od Zrinjskog kada svi dobro znamo da nije, vidjeli ste i jucer nakon posljednjeg zvizduka sudije sta navijaci FKS misle o zeljeznicaru i opciji da taj klub mazne titulu...90% dusmanluka i podmetacina na stetu FKS doslo je i dilazi iz komsiluka, pa ko je taj da gaji i mrvicu simpatije prema vama da mi samo znati
-
channel10
#46923 Re: Premijer liga BiH
Joj ja ti price predsjedniceCharuga wrote:Ti što tako pričaju nisu bolesni za klubom, možda rijetko i odu na utakmice, i ne čudi onda takva priča. Takvih ima na obje strane, ako ćeš iskreno. Juče jedan u mahali navijao da Željo izvuče bod, a on navija za Sarajevo. Ali to su oni što odu svaku 15-u utakmicu. Onaj ko je bolestan za klubom, neće nikada reči tako nešto.emigrazione wrote:Nemam sta listati forum, znam cujem i slusam sta se prica po kafanama i na ulici...evo vidim da se i ovdje stidljivo to nabacuje, ne svi ali ima ih dosta
Pa gdje su jucer ti bolesni bili,jer stadion je bio prazan?! Toliko o bolesnim i onim razumnim. Dok drugi jebu, ti Muzafere se kupaj.
-
channel10
#46924 Re: Premijer liga BiH
Nece oni Celika istjerati. Ima Olimpik i Mladost da to poguraju kad vec nece ovi najveci da slično rade.ultima_palabra wrote:Slazem se da nije trebalo biti nikakvog pustanja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46925 Re: Premijer liga BiH
Hmmm....evo ja idem na sve utakmice (domace), a ne bi mi bilo krivo da ste uzeli taj bod juceCharuga wrote:
Ti što tako pričaju nisu bolesni za klubom, možda rijetko i odu na utakmice, i ne čudi onda takva priča. Takvih ima na obje strane, ako ćeš iskreno. Juče jedan u mahali navijao da Željo izvuče bod, a on navija za Sarajevo. Ali to su oni što odu svaku 15-u utakmicu. Onaj ko je bolestan za klubom, neće nikada reči tako nešto.
Zaslugom, naravno. Da se sklonimo....nismo Radnik i ta kompanija.