Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote:Najsmješnije u svim ovim aferama oko poreza, kod bilo kojeg sportiste, je to kao da su oni smislili šemu kako da zaje8u državu. Nigdje se ne spominju njihovi savjetnici koji su im i poturili matricu po kojoj da igraju.
Negdje je bio info da je ista firma "savjetovala" Maschea, Ikera i Xabija. Bas ih ljudi pogurali
Igraci Barcelone po ovom dosad uopste nemaju volje za igrom. Koja nonsalancija, koja sporost i nepovezanost u igri. Odbrana je grijesila dok ovi nisu dali gol
Ovako se ne pobjedjuje...ovakvom igrom se gubi!
Bio igrac manje na terenu i izvadio ga u 56 minuti. Gol je dao jer se nasao na pravom mjestu nakon prodora Suareza. Mislim da je Suarez bio u ofsajdu kod te akcije.
Inace Suarez je prespavao u ofsajdu!
Jako losa utakmica Barcelone u kojoj je vrijedno osvajanje tri boda i nista vise.
Saian wrote:ne vidjeh prvo, jel to munir poslije gola nekog ubio pa ga ovaj morao izvadit?
Sajo, skoncentrisi se, nemoj da te ja ucim. Pedeset i neka minuta, rezultat 1:2, znaci pos'o zavrsen. Ostavis djecicu (citaj: Messija, Suareza, itd.) da se igraju ostalih pola sata, a vadis napolje najboljeg igraca da se ne povrijedi. Logicno, zar ne?
Piši 3 briši igru teška utakmica. Prošle sezone u dvije utakmice Barca protiv ovih osvojila 1 bod (u gostima 0:0, kod kuće izgubili 0:1) tako da je ovo puna šaka brade
Barcelona ako dobije Atletica bice mnogo rasterecenija u februaru. Januar je zestok i ako ga zavrse s dvije pobjede bice
Prva polovina februara bez utakmica srijedom sto je svakako olaksavajuca okolnost.
hoce li sad UDARAlda kazniti poslje udaranja igraca betisa, znaci dugi put u 2 utakmice ? Znam da ce biti sudije ovo sudije ono ,ali evo ovako : dobro se sjecam kad je ramos dobio crveni karton na utakmici , pa su "SNIMKOM" utakmice utvrdili da nije bilo za crvenog i crveni je ponisten, i jos je sudija dobio zabranu sudjenja realu do kraja sezone, e sad mi nije jasno sto ne gledaju snimke i sankcionisu pomocu njih kao nekada , ovo je ronaldu 5 ispad a niko nista, gazenje messija jasno k'o dan da je bilo namjerno i opet niko nista. Da nebude paranoj barceloninog navijaca , sve sto sam naveo tako je bilo sto se veoma lako moze provjeriti , i zamolio bi skendera da ovaj post posalje u spanski fudbalsi savez jer on ima tih veza samo prevedi na spanski ili katalonski sta ti je lakse
Nadzorna_ploca wrote:Pa dobro, lik se zasitio i to je to. Probao u Manchesteru nije uspio i sta sad. Da se izborio za prvo mjesto bilo bi Valdez najbolji svih vremena.
Koliko se ja sjecam, on je probao u Monacu i tu je vec bio down. U United je dosao kao debelo rezervna varijanta, ne znam je li dvije utakmice branio.
Ma lik je obiljezen da bude propast, sve sto je zaradio u Barci je sprzio.
Nadzorna_ploca wrote:Pa dobro, lik se zasitio i to je to. Probao u Manchesteru nije uspio i sta sad. Da se izborio za prvo mjesto bilo bi Valdez najbolji svih vremena.
Koliko se ja sjecam, on je probao u Monacu i tu je vec bio down. U United je dosao kao debelo rezervna varijanta, ne znam je li dvije utakmice branio.
Ma lik je obiljezen da bude propast, sve sto je zaradio u Barci je sprzio.
Ocigledno da je u losem trenutku krenuo u potragu za klubom ili je nesto slicno u pitanju jer njegove golmanske kvalitete nisu upitne. U Manchesteru biti drugi golman znaci braniti u FA kupu i slicnim takmicenjima kojih ima na pretek i eventualno uskociti u ligi i ligi prvaka sto opet nije losa stvar.
U svakom slucaju ga ne krivim sto se odlucio za novi korak u karijeri, da je znao da ce ovako biti vjerovatno bi nesto trece uradio. Eh sad sta je radio sa parama ne znam, to je njegov problem ja ih nisam zaradio.