Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#46876 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Penal ispravan 100%, covjek ga nabije sa ledja i svi se prave slijepi i mutavi zato sto je u 90 i nekoj, jer zaboga tada se u nas ne sviraju penali, nidje veze :-)
bjelave

#46877 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ko sa sudijama tikve sadi.....
Ricken

#46878 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

emigrazione wrote:Penal ispravan 100%, covjek ga nabije sa ledja i svi se prave slijepi i mutavi zato sto je u 90 i nekoj, jer zaboga tada se u nas ne sviraju penali, nidje veze :-)
Čist penal ko suza, neznam šta je i kome je problem?
emigrazione

#46879 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Kako li je konama jutros,smiju li uopste oci otvoriti :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#46880 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:Fora bi bilo da Zrinjski popusi zadnje kolo od Slobode :mrgreen:
Mada, ne vidim kako bi se to moglo desiti....danas hladno popuse od Krupe, jos ovo u gostima....zamisljam vec dole mobilizaciju, kad su zavrsili ovo u Bijeljini, zavrsice i ovo kuci, kakogod.
I da mozemo i hocemo pobijediti Zrinjski, ko zna moze li Zeljo pobijediti Radnik :mrgreen:

a ne mozemo :mrgreen:
:mrgreen:
splinter

#46881 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Ne znam šta se toliko raspravlja oko ateriranja igrača zrinjskog i lakrdije od penala. Naravno da nije bio penal al šta sad ne kontam. Ko da je to bitno. Da ga nije svirao u 92., sviro bi ga u 93., 94., 95. Produžio bi tekmu još 5-6 min. Stvarno nebitne stvari za raspravljanja.
Radar71

#46882 Re: Premijer liga BiH

Post by Radar71 »

Pa da je svirao i 5 penala Vi ste samo trebali ne izgubiti od Sarajeva ali.... :lol:
splinter

#46883 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Radar71 wrote:Pa da je svirao i 5 penala Vi ste samo trebali ne izgubiti od Sarajeva ali.... :lol:
Pa to i kažem. Ne bi ga on ni svirao da je bilo x juče al nije , pa je zašiljio kako je zašiljio. JBg kraj priče. Idemo dalje, evropa, Jug, ima još puno lijepih stvari a šta je bilo, nebitno je više.
HowForWhom

#46884 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Boli vas cuna imate istok. Ha ja
maxell_sarajevo

#46885 Re: Premijer liga BiH

Post by maxell_sarajevo »

I nebo jutros place za Željom :D
bjelave

#46886 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ima li dje onog Ganjete, Crvrcka, onog hudog Grka.
Steta sto se sad isparit, bili su fina raja.
MOSALJOZE

#46887 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Pitar_na_motoru wrote:Boli vas cuna imate istok. Ha ja
I novi jug do jeseni akoBogda,a mozda i legne teren,i Ojropa na Grbavici.

Pazite tu perilicu rublja ko oči u glavi.
bjelave

#46888 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Sad bi vam se moglo desiti da vam izvuku one 7% ugovore kad je jasno da od UEFA para nema nista.
Pazi ti da vam ja jugu ne niknu kakvi Tibra tornjevi.
ultima_palabra

#46889 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

bjelave wrote:Ima li dje onog Ganjete, Crvrcka, onog hudog Grka.
Pa gdje si ti bio zadnje dvije sedmice?

Da ih bilo ko drugi proziva imalo bi nekog smisla.
shbc

#46890 Re: Premijer liga BiH

Post by shbc »

splinter wrote:
Radar71 wrote:Pa da je svirao i 5 penala Vi ste samo trebali ne izgubiti od Sarajeva ali.... :lol:
Pa to i kažem. Ne bi ga on ni svirao da je bilo x juče al nije , pa je zašiljio kako je zašiljio. JBg kraj priče. Idemo dalje, evropa, Jug, ima još puno lijepih stvari a šta je bilo, nebitno je više.
Sarajevo zabilo gol u 20. minuti. Zrinjskom dodijelio smijesan crveni u 48. Cekao do 94. da im svira penal.

Logicno :mrgreen:
Radar71

#46891 Re: Premijer liga BiH

Post by Radar71 »

Us and them

#46892 Re: Premijer liga BiH

Post by Us and them »

Upada mi u oči da kad god neki bivši igrač krahira kao trener tog kluba i vrijeme je za promjenu navijači komentarišu da "ne možeš legendu izbaciti na ulicu, mora mu se pronaći mjesto u oml. kategorijama" a čini se da se i uprave vode tom logikom. Slično je i sa "legendama" kad završe karijeru, "mora mu se odužiti i pronaći mjesto u oml. kategorijama".

Da li je taj rezon poguban, da neko ko eto ne može nigdje pa daj makar da mu se nađe mjesto "da radi sa djecom", da su oml. kategorije u suštini đubrište kadra? Zar ne bi trebalo raditi baš suprotno, obezbjediti toj djeci u najosjetljivim godinama najkvalitetnije moguće instrukture!

Zamišljam kako se postaje trener u omladinskim selekcijama Ajaxa, Anderlechta, Standard Liega..."daj ga da makar radi sa djecom". Zato svaki od tih klubova u svakoj sezoni izbaci više igrača nego čitava Premijer liga BiH.
bjelave

#46893 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

ultima_palabra wrote:
bjelave wrote:Ima li dje onog Ganjete, Crvrcka, onog hudog Grka.
Pa gdje si ti bio zadnje dvije sedmice?

Da ih bilo ko drugi proziva imalo bi nekog smisla.
Banovan bio do jucer pred derbi.Pitaj sefa svoje raje ako meni ne vjerujes.
Ima li sad smisla?
SSemir

#46894 Re: Premijer liga BiH

Post by SSemir »

Svi slozni da je utakmica u bijeljini namjestena, sredjena, i onda u narednoj recenici se nadaju kiksu zrinjskog u mostaru i diskutuju da li ce sloboda se truditi ili ne. Pa ljudi kad su ono u bijeljini uradili jel vjerujete u postenje neko u mostaru?? Da barcelona dodje dole sljedece sedmice, zrinjski ne bi izgubio. Taman i da im se povrijedi 5 igraca i ostanu samo na 9 u ekipi, opet ce pobijediti.
Fudo Bosna

#46895 Re: Premijer liga BiH

Post by Fudo Bosna »

Cala je "vise ucinio" za projekat HZHB, nego Covic i HDZ , zajedno. :-) ?

Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno. :-)

U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite :izet: ?

EDIT: Kup na drugoj temi!

Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno" :izet: ?

Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?

Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!

Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi! :D

P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo ! :bih:
Last edited by Fudo Bosna on 21/05/2017 11:39, edited 1 time in total.
al-em

#46896 Re: Premijer liga BiH

Post by al-em »

Zeljo je naguzio slobodu prije par sezona tako sto je pustio leotaru, tako da ce se sloboda truditi svim silama da zagorca zivot zelji dok je zivota na zemlji.

Mislim da tuzlaci mrze vise zelju nego ista drugo na svijetu.

Zrinjski ce dobiti 3-0 dole hladno.

A penal protiv radnika je smijesan, sudijska odluka kakvih je zeljo u ovoj sezoni imao hejbet.
p206

#46897 Re: Premijer liga BiH

Post by p206 »

Nego čini mi se da je onaj Kajkut igrač sa najviše titula naše lige?
Ima li gdje podatak koji je igrač najviše puta osvojio našu ligu?
MOSALJOZE

#46898 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

al-em wrote:Zeljo je naguzio slobodu prije par sezona tako sto je pustio leotaru, tako da ce se sloboda truditi svim silama da zagorca zivot zelji dok je zivota na zemlji.

Mislim da tuzlaci mrze vise zelju nego ista drugo na svijetu.

Zrinjski ce dobiti 3-0 dole hladno.

A penal protiv radnika je smijesan, sudijska odluka kakvih je zeljo u ovoj sezoni imao hejbet.
Postoje navijači drugih klubova na ovoj temi,postavi video onog penala od jučer I BILO KOJEG PENALA koji je dosudjen Želji.Mislim da ne mogu u isti koš,nema šanse.
Tomahawk11
Globalni moderator

#46899 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Fudo, nalupo si gluposti za medalju.
Nismo jos uvijek izgubili sanse za titulu, bez obzira kolike one bile, jel tako?!
Odigrali smo samo posteno, a motiv je svakako bio na strani komsija. Znaju i oni kako su odigrali i znaju da je jedini i najveci krivac njihov klub, odnosno igraci i trener koji su odigrali gluho bilo utakmicu.
A prvi bih vise volio da titulu uzme Zeljo nego Siroki, Zrinjski, ali to sto drugi muljaju, zavrsavaju utakmice ne mora znaciti nuzno da i mi moramo tako.
Zato pusti tu pricu, nisu pitari juce igrali ni za koga nego za sebe, sa Zrinjskim smo igrali odlicno, vracali se i izgubili na kraju, sa Sirokim jos bolje i to smo dobili, da nismo ekipa koja svaku utakmicu fuli po jedan nemoguc zicer, mi bi slavili duplu, ali da su babi muda....
al-em

#46900 Re: Premijer liga BiH

Post by al-em »

Oba penala protiv sirokog su u istom kosu, jadni i bijedni.
Locked