Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#46876 Re: Premijer liga BiH
Penal ispravan 100%, covjek ga nabije sa ledja i svi se prave slijepi i mutavi zato sto je u 90 i nekoj, jer zaboga tada se u nas ne sviraju penali, nidje veze 
-
bjelave
#46877 Re: Premijer liga BiH
Ko sa sudijama tikve sadi.....
- Ricken
#46878 Re: Premijer liga BiH
Čist penal ko suza, neznam šta je i kome je problem?emigrazione wrote:Penal ispravan 100%, covjek ga nabije sa ledja i svi se prave slijepi i mutavi zato sto je u 90 i nekoj, jer zaboga tada se u nas ne sviraju penali, nidje veze
- emigrazione
#46879 Re: Premijer liga BiH
Kako li je konama jutros,smiju li uopste oci otvoriti 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46880 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:I da mozemo i hocemo pobijediti Zrinjski, ko zna moze li Zeljo pobijediti RadnikTomahawk11 wrote:Fora bi bilo da Zrinjski popusi zadnje kolo od Slobode![]()
Mada, ne vidim kako bi se to moglo desiti....danas hladno popuse od Krupe, jos ovo u gostima....zamisljam vec dole mobilizaciju, kad su zavrsili ovo u Bijeljini, zavrsice i ovo kuci, kakogod.![]()
a ne mozemo
-
splinter
#46881 Re: Premijer liga BiH
Ne znam šta se toliko raspravlja oko ateriranja igrača zrinjskog i lakrdije od penala. Naravno da nije bio penal al šta sad ne kontam. Ko da je to bitno. Da ga nije svirao u 92., sviro bi ga u 93., 94., 95. Produžio bi tekmu još 5-6 min. Stvarno nebitne stvari za raspravljanja.
- Radar71
#46882 Re: Premijer liga BiH
Pa da je svirao i 5 penala Vi ste samo trebali ne izgubiti od Sarajeva ali.... 
-
splinter
#46883 Re: Premijer liga BiH
Pa to i kažem. Ne bi ga on ni svirao da je bilo x juče al nije , pa je zašiljio kako je zašiljio. JBg kraj priče. Idemo dalje, evropa, Jug, ima još puno lijepih stvari a šta je bilo, nebitno je više.Radar71 wrote:Pa da je svirao i 5 penala Vi ste samo trebali ne izgubiti od Sarajeva ali....
- HowForWhom
#46884 Re: Premijer liga BiH
Boli vas cuna imate istok. Ha ja
-
maxell_sarajevo
#46885 Re: Premijer liga BiH
I nebo jutros place za Željom 
-
bjelave
#46886 Re: Premijer liga BiH
Ima li dje onog Ganjete, Crvrcka, onog hudog Grka.
Steta sto se sad isparit, bili su fina raja.
- MOSALJOZE
#46887 Re: Premijer liga BiH
I novi jug do jeseni akoBogda,a mozda i legne teren,i Ojropa na Grbavici.Pitar_na_motoru wrote:Boli vas cuna imate istok. Ha ja
Pazite tu perilicu rublja ko oči u glavi.
-
bjelave
#46888 Re: Premijer liga BiH
Sad bi vam se moglo desiti da vam izvuku one 7% ugovore kad je jasno da od UEFA para nema nista.
Pazi ti da vam ja jugu ne niknu kakvi Tibra tornjevi.
Pazi ti da vam ja jugu ne niknu kakvi Tibra tornjevi.
- ultima_palabra
#46889 Re: Premijer liga BiH
Pa gdje si ti bio zadnje dvije sedmice?bjelave wrote:Ima li dje onog Ganjete, Crvrcka, onog hudog Grka.
Da ih bilo ko drugi proziva imalo bi nekog smisla.
- shbc
#46890 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo zabilo gol u 20. minuti. Zrinjskom dodijelio smijesan crveni u 48. Cekao do 94. da im svira penal.splinter wrote:Pa to i kažem. Ne bi ga on ni svirao da je bilo x juče al nije , pa je zašiljio kako je zašiljio. JBg kraj priče. Idemo dalje, evropa, Jug, ima još puno lijepih stvari a šta je bilo, nebitno je više.Radar71 wrote:Pa da je svirao i 5 penala Vi ste samo trebali ne izgubiti od Sarajeva ali....
Logicno
- Radar71
-
Us and them
#46892 Re: Premijer liga BiH
Upada mi u oči da kad god neki bivši igrač krahira kao trener tog kluba i vrijeme je za promjenu navijači komentarišu da "ne možeš legendu izbaciti na ulicu, mora mu se pronaći mjesto u oml. kategorijama" a čini se da se i uprave vode tom logikom. Slično je i sa "legendama" kad završe karijeru, "mora mu se odužiti i pronaći mjesto u oml. kategorijama".
Da li je taj rezon poguban, da neko ko eto ne može nigdje pa daj makar da mu se nađe mjesto "da radi sa djecom", da su oml. kategorije u suštini đubrište kadra? Zar ne bi trebalo raditi baš suprotno, obezbjediti toj djeci u najosjetljivim godinama najkvalitetnije moguće instrukture!
Zamišljam kako se postaje trener u omladinskim selekcijama Ajaxa, Anderlechta, Standard Liega..."daj ga da makar radi sa djecom". Zato svaki od tih klubova u svakoj sezoni izbaci više igrača nego čitava Premijer liga BiH.
Da li je taj rezon poguban, da neko ko eto ne može nigdje pa daj makar da mu se nađe mjesto "da radi sa djecom", da su oml. kategorije u suštini đubrište kadra? Zar ne bi trebalo raditi baš suprotno, obezbjediti toj djeci u najosjetljivim godinama najkvalitetnije moguće instrukture!
Zamišljam kako se postaje trener u omladinskim selekcijama Ajaxa, Anderlechta, Standard Liega..."daj ga da makar radi sa djecom". Zato svaki od tih klubova u svakoj sezoni izbaci više igrača nego čitava Premijer liga BiH.
-
bjelave
#46893 Re: Premijer liga BiH
Banovan bio do jucer pred derbi.Pitaj sefa svoje raje ako meni ne vjerujes.ultima_palabra wrote:Pa gdje si ti bio zadnje dvije sedmice?bjelave wrote:Ima li dje onog Ganjete, Crvrcka, onog hudog Grka.
Da ih bilo ko drugi proziva imalo bi nekog smisla.
Ima li sad smisla?
-
SSemir
#46894 Re: Premijer liga BiH
Svi slozni da je utakmica u bijeljini namjestena, sredjena, i onda u narednoj recenici se nadaju kiksu zrinjskog u mostaru i diskutuju da li ce sloboda se truditi ili ne. Pa ljudi kad su ono u bijeljini uradili jel vjerujete u postenje neko u mostaru?? Da barcelona dodje dole sljedece sedmice, zrinjski ne bi izgubio. Taman i da im se povrijedi 5 igraca i ostanu samo na 9 u ekipi, opet ce pobijediti.
- Fudo Bosna
#46895 Re: Premijer liga BiH
Cala je "vise ucinio" za projekat HZHB, nego Covic i HDZ , zajedno.
?
Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno.
U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite
?
EDIT: Kup na drugoj temi!
Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno"
?
Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?
Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!
Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi!
P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo !
Da mi pitari i Cala ne djeluju glupo, bilo bi smijesno.
U odlucujucoj utakmici protiv Zrinjskog , bajni Cala zijani?
i gubi i teoretske sanse da FC Sarajevo, bude prvak, vi ga slavite i hvalite
EDIT: Kup na drugoj temi!
Na kraju , kao slag na tortu, da hercegbosanci ne bi slucajno ostali bez oba trofeja, klub mu, " gine", protiv gradskog rivala samo da ga zagrebe za titulu, u utakmici , bukvalno nebitnoj za Sarajevo, a samo je budala mislila da hercegovci nece "pobijediti" u Bijeljini i da ce igrati, "regularno"
Cala moj i opet te slave , a svome klubu si donio jedno veliko nista, a kao heroj si, jer si grad Sarajevo zagrebo da opet ostanemo bez ijednog trofeja, e ako ti je najveci gust zagrebati Zelju jadan si i ti i uprava koja stoji iza tebe?
Da se razumijemo, nije nista nenormalno cestitati Sarajevu na pobjedi u derbiju, ali igrati kao zadnja pic..
u prvenstvu, izgubiti sve bitne utakmice svoga kluba, i radovati se sto se "suknulo" Zelji, Cala jadan si i bijedan!
Ocekujem, u znak zahvalnosti , da se Srednoskolski Centar u Sirokom i glavna ulica kao i stadion, "Bijeli Brijeg" i glavna ulica u Zapadnom Mostaru , ubuduce zovu, Mehmeda Janjosa Cale - Gubitnika! To je najmanje sto mu Cova moze dati, da se nasem Cali , bar djelimicno oduzi!
P.S.
U finalu kupa u Sirokom, iako sam navijac Zelje, navijao sam za Sarajevo, neki su mi frendovi rekli da sam blesav, i da Cala i uprava Sarajeva to NE ZASLUZUJU.
Nazalost , ako im je najveca "sreca i uspjeh", uzasne sezone, "Zagrebali smo Zelju", da Bog da im prisjelo !
Last edited by Fudo Bosna on 21/05/2017 11:39, edited 1 time in total.
-
al-em
#46896 Re: Premijer liga BiH
Zeljo je naguzio slobodu prije par sezona tako sto je pustio leotaru, tako da ce se sloboda truditi svim silama da zagorca zivot zelji dok je zivota na zemlji.
Mislim da tuzlaci mrze vise zelju nego ista drugo na svijetu.
Zrinjski ce dobiti 3-0 dole hladno.
A penal protiv radnika je smijesan, sudijska odluka kakvih je zeljo u ovoj sezoni imao hejbet.
A penal protiv radnika je smijesan, sudijska odluka kakvih je zeljo u ovoj sezoni imao hejbet.
- p206
#46897 Re: Premijer liga BiH
Nego čini mi se da je onaj Kajkut igrač sa najviše titula naše lige?
Ima li gdje podatak koji je igrač najviše puta osvojio našu ligu?
Ima li gdje podatak koji je igrač najviše puta osvojio našu ligu?
- MOSALJOZE
#46898 Re: Premijer liga BiH
Postoje navijači drugih klubova na ovoj temi,postavi video onog penala od jučer I BILO KOJEG PENALA koji je dosudjen Želji.Mislim da ne mogu u isti koš,nema šanse.al-em wrote:Zeljo je naguzio slobodu prije par sezona tako sto je pustio leotaru, tako da ce se sloboda truditi svim silama da zagorca zivot zelji dok je zivota na zemlji.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46899 Re: Premijer liga BiH
Fudo, nalupo si gluposti za medalju.
Nismo jos uvijek izgubili sanse za titulu, bez obzira kolike one bile, jel tako?!
Odigrali smo samo posteno, a motiv je svakako bio na strani komsija. Znaju i oni kako su odigrali i znaju da je jedini i najveci krivac njihov klub, odnosno igraci i trener koji su odigrali gluho bilo utakmicu.
A prvi bih vise volio da titulu uzme Zeljo nego Siroki, Zrinjski, ali to sto drugi muljaju, zavrsavaju utakmice ne mora znaciti nuzno da i mi moramo tako.
Zato pusti tu pricu, nisu pitari juce igrali ni za koga nego za sebe, sa Zrinjskim smo igrali odlicno, vracali se i izgubili na kraju, sa Sirokim jos bolje i to smo dobili, da nismo ekipa koja svaku utakmicu fuli po jedan nemoguc zicer, mi bi slavili duplu, ali da su babi muda....
Nismo jos uvijek izgubili sanse za titulu, bez obzira kolike one bile, jel tako?!
Odigrali smo samo posteno, a motiv je svakako bio na strani komsija. Znaju i oni kako su odigrali i znaju da je jedini i najveci krivac njihov klub, odnosno igraci i trener koji su odigrali gluho bilo utakmicu.
A prvi bih vise volio da titulu uzme Zeljo nego Siroki, Zrinjski, ali to sto drugi muljaju, zavrsavaju utakmice ne mora znaciti nuzno da i mi moramo tako.
Zato pusti tu pricu, nisu pitari juce igrali ni za koga nego za sebe, sa Zrinjskim smo igrali odlicno, vracali se i izgubili na kraju, sa Sirokim jos bolje i to smo dobili, da nismo ekipa koja svaku utakmicu fuli po jedan nemoguc zicer, mi bi slavili duplu, ali da su babi muda....
-
al-em
#46900 Re: Premijer liga BiH
Oba penala protiv sirokog su u istom kosu, jadni i bijedni.