Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
geralt wrote: ↑09/01/2024 21:28
Ja bih ti preporucio da direktno uzmes igrati BG3 bez ikakvog uvoda. Prilicno je "beginner-friendly", ne moras nista znati sta se desavalo u prethodne dvije igre.
Ako bas hoces neki fantasy RPG prije toga, probaj Skyrim ili Witcher 3, sve ostalo ti je znatno komplikovanije za nauciti. Dragon Age Inquisition je isto solidan izbor za pocetnika, ali i on ima prilicno grinda i dosadnih borbi i losiji je od prethodne dvije igre.
Pogresno sam se izrazio, mislio sam na top-down, a konkretno ove D&D igre. Imam tu neku bolest gdje me kopka ako nesto propustim, npr da se bacim u BG3 a nemam pojma o prethodnim igrama, pogotovo D&D svijet. No, pregolemo je to da bi se zamaro u detalje, kao sto kazes probati sa BG3 pa vidjeti kako ce ici
A ova tri legendarna klasika koja si nabrojao se itekako igralo. Na stotine sati
Mozda malo cudno pitanje ali je li iko imao od vas ovaj slucaj da na lijevoj šaci ovaj dio u ćošku otekne od igranja na tastaturi i kako ste rijesili ....citajuci po forumima dosta gamera ima problem s ovim, ja sam prije imao neku podlogu od misa sa ispupcenjem koju sam podmetao i nije me bolilo ni oticalo, ali raspala se više ...sad kako sam jedno 2 mjeseca igrao upalilo se bas od tvrdog stola i boli
Tito_i_Partija wrote: ↑10/01/2024 15:57
De pitaj svoje japance hoćel' bit' kakve priče ovaj put.
Pitao sam Hideakija, kaze "reci mu ako hoce pricu, nek procita neku knjigu."
Fakat seru s ovim DRM-om, Capcom je zadnjih godina hvaljen na sva usta jer konacno izbacuju dobre PC portove i kvalitetnije igre nego ikad, a oni ovako odgovaraju. Dick move.
Tito_i_Partija wrote: ↑10/01/2024 15:57
De pitaj svoje japance hoćel' bit' kakve priče ovaj put.
Pitao sam Hideakija, kaze "reci mu ako hoce pricu, nek procita neku knjigu."
Moraću se nekad vratit' i završit' DD1, nije bila toliko loša, al' samo k'o archer ili sorcerer. Jebeš ba ono veranje po čudovištima, nisam majmun da im se penjem na glavu.
ferratilis wrote: ↑09/01/2024 00:47
Ako ce me ista natjerati da bacim pare na VR headset, onda je to ova igra.
I bez VR je cista perverzija, pogotovo sa volanom i slusalicama.
Ogromno iznenađenje je Lethal Company. Igru je napravio sam jedan čovjek, igra je još uvijek u Early Accessu, a već je postala nevjerovatan hit sa odličnim ocjenama. Po nekim procjenama je prodano oko 5 miliona kopija.
Svaka mu čast. Čovjek sam napravi igru sa boljim gameplayom nego Bethesda sa Starfieldom.
Citam iz onog leaka o Dragon Age Dreadwolf da ce gameplay biti slican novom God of War, samo sa vise likova. EA standardno gleda sta je popularno neke godine, i onda upregne Bioware da to kopira (Old Republic - kopija WoW, Anthem - kopija klix, itd).
Najjace bi bilo ako sljedeci Dragon Age (kojeg vjerovatno nece biti) bude kopija Baldur's Gate 3
geralt wrote: ↑12/01/2024 16:58
Citam iz onog leaka o Dragon Age Dreadwolf da ce gameplay biti slican novom God of War, samo sa vise likova. EA standardno gleda sta je popularno neke godine, i onda upregne Bioware da to kopira (Old Republic - kopija WoW, Anthem - kopija klix, itd).
Najjace bi bilo ako sljedeci Dragon Age (kojeg vjerovatno nece biti) bude kopija Baldur's Gate 3
geralt wrote: ↑12/01/2024 16:58
Citam iz onog leaka o Dragon Age Dreadwolf da ce gameplay biti slican novom God of War, samo sa vise likova.
Neka vala i bude, jer je Dragon Ageov queue-based RTWP combat nešto što mrzim iz dubine duše. Volim sve tri igre i rado bi ih opet odigr'o, al' kad pomislim na one mic-po-mic bitke, padne mi mrak na oči.
Samo kopirajte GoW, Elden Ring, Lies of P, i šta god još stignete. Sve vam halalim.
Politicarko wrote: ↑12/01/2024 18:23
Kako ste mi svi?
Evo borim se s leđima meštre, stigle me haman godine. A i provodim puno vremena sjedeći, kako na poslu tako i kod kuće.
Mene zena uslikala kako sjedim, udebljo se u pm. Jos m ise majica skupila u masini. Da me vidi greenpeace odguro bi me nazad u more
Tako da sam trenutno latentno sjeban.
Ma i ja naveče krenem udarat' po pivi i čipsu, pa sam se malo i udeblj'o. A volim inače svaki dan u šetnju kad je lijepo vrijeme, al' nemereš zimi nikud mrdnut'.
Reče doktorica moraš na masaže i kod fizioterapeuta, i moraš pazit' kako sjediš. Jesam se vala znao izvalit' kad igram igre, rek'o bi čovjek da ležim na krevetu a ne da sjedim na stolici.