SDP
-
putokaz1
#46851 Re: SDP
Nemojte mi dirat SDP
Njavažniji razlog mogućeg mog glasa je :''Da ne bude SDA''
Drugi razlog je Ponašanje Načelnika i Vijećnika izSDP Lukavca
Ali ne vjerujem Nerminu Nikšiću,niti sviti oko njega
Ostale varijante ako ne glasam za SDP bi bile
DF,NS,NZBLOK,NBL...(GS NEMA NA TK)
Njavažniji razlog mogućeg mog glasa je :''Da ne bude SDA''
Drugi razlog je Ponašanje Načelnika i Vijećnika izSDP Lukavca
Ali ne vjerujem Nerminu Nikšiću,niti sviti oko njega
Ostale varijante ako ne glasam za SDP bi bile
DF,NS,NZBLOK,NBL...(GS NEMA NA TK)
-
zbiljovski
#46852 Re: SDP
Bez obzira na rezultate referenduma i kako SDP prosao na izborima, ovaj potez da clanovi predlazu kandidata je za sve druge stranke stvar fikcije. Gledam po Facebooku ( clanovi SDP-a se vole slikati ) more slika o izlasku obicne buranije/clanova na referendum, zaista fenomenalan potez i rukavica u lice svima nama, koji smo navikli sve pljuvati 
-
kiligonzales
#46853 Re: SDP
Haris.ba wrote:Ne znam je li ovo bilo u našim medijima.
- kmirsad
#46854 Re: SDP
Ja nikako da skontam šta se tačno bira na ovom referendumu...da li se odlučuje hoče li imati kandidata uopšte, da li samo kandidata za Predsjedništvo, da li idu i kandidatske liste za neke druge nivoe...
-
kiligonzales
#46855 Re: SDP
Prave rank listu unutar strankekmirsad wrote:Ja nikako da skontam šta se tačno bira na ovom referendumu...da li se odlučuje hoče li imati kandidata uopšte, da li samo kandidata za Predsjedništvo, da li idu i kandidatske liste za neke druge nivoe...
-
kiligonzales
#46856 Re: SDP
Bogi vazda u elementu. Steta sto se ovaj lik istopi ko sumeca u SDP.
https://www.youtube.com/watch?v=gFoRyKkeIsk
https://www.youtube.com/watch?v=gFoRyKkeIsk
- Bosanski_kralj
#46857 Re: SDP
Odlučuje se da li će SDP imati kandidata za člana Predsjedništva, i ako hoće ko bi to trebao biti.kmirsad wrote:Ja nikako da skontam šta se tačno bira na ovom referendumu...da li se odlučuje hoče li imati kandidata uopšte, da li samo kandidata za Predsjedništvo, da li idu i kandidatske liste za neke druge nivoe...
-
putokaz1
#46858 Re: SDP
-Kažu izbori protiču normalnim tokom,''neformalno'' se očekuje pobjeda Bećirovića ALI...Bosanski_kralj wrote:Odlučuje se da li će SDP imati kandidata za člana Predsjedništva, i ako hoće ko bi to trebao biti.kmirsad wrote:Ja nikako da skontam šta se tačno bira na ovom referendumu...da li se odlučuje hoče li imati kandidata uopšte, da li samo kandidata za Predsjedništvo, da li idu i kandidatske liste za neke druge nivoe...
- Bosanski_kralj
#46859 Re: SDP
Imam informaciju iz jedne OO SDP-a da je jučer od 99 glasova 98 bilo za Bećirovića.putokaz1 wrote:-Kažu izbori protiču normalnim tokom,''neformalno'' se očekuje pobjeda Bećirovića ALI...Bosanski_kralj wrote:Odlučuje se da li će SDP imati kandidata za člana Predsjedništva, i ako hoće ko bi to trebao biti.kmirsad wrote:Ja nikako da skontam šta se tačno bira na ovom referendumu...da li se odlučuje hoče li imati kandidata uopšte, da li samo kandidata za Predsjedništvo, da li idu i kandidatske liste za neke druge nivoe...
- kmirsad
#46860 Re: SDP
Bosanski_kralj wrote:Imam informaciju iz jedne OO SDP-a da je jučer od 99 glasova 98 bilo za Bećirovića.putokaz1 wrote:-Kažu izbori protiču normalnim tokom,''neformalno'' se očekuje pobjeda Bećirovića ALI...Bosanski_kralj wrote: Odlučuje se da li će SDP imati kandidata za člana Predsjedništva, i ako hoće ko bi to trebao biti.
- kmirsad
#46861 Re: SDP
Hvala Kralju...Tako sam i mislio, ali nisam bio siguran...Bosanski_kralj wrote:Odlučuje se da li će SDP imati kandidata za člana Predsjedništva, i ako hoće ko bi to trebao biti.kmirsad wrote:Ja nikako da skontam šta se tačno bira na ovom referendumu...da li se odlučuje hoče li imati kandidata uopšte, da li samo kandidata za Predsjedništvo, da li idu i kandidatske liste za neke druge nivoe...
Bilo bi mi drago da se i prijedlozi lista kandidata za druge nivoe vlasti, prethodno stave na stranačku provjeru...
Ne samo u SDP-u... u svim strankama...
-
Android Knego
#46862 Re: SDP
da im 100 Damira dodje (koji je i vise nego OK), malo je to da vrate povjerenje koje sam imao kad sam godinama glasao za njih...drag_gost wrote:Naravno da je Damir ok i zbog njega cu jedino i glasati za SDP.
-
Android Knego
#46863 Re: SDP
nek' se gone u PM i jedni i drugi. i za jedne i za druge sam glasao, i to samo za njih glasao, ali je sad ocito vrijeme za neki treci izbor.Roccohljup wrote:bonboni, žvakaće, kikiriki, košpe, kokice.....izvo'lteeeeee![]()
![]()
SAPUNICA SE NASTAVLJA, NIKŠIĆ UZVRAĆA UDARAC: "DF nas poziva na ujedinjenje, a kaže da smo lopovi i kriminalci"
Predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić danas je prokomentarisao optužbe koje na račun ove političke stranke dolaze od DF-a.
Politika
Prije 2h Prije 1h
"Ako smo toliko vremena izgubili na priči o ujedinjenju ljevice, ja da sam na mjestu DF-a, nikada ne bih sa SDP-om BiH ako smo lopovi i kriminalci. Pozivaju nas na ujedinjenje, a tako govore. SDP BiH je i do sada pružao obje ruke za saradnju, ali očekujemo u najmanju ruku takav partnerski odnos. Na iskrenim osnovama smo spremni za iskrenu saradnju", poručio je Nikšić.
On je u izjavi novinarima u Sarajevu potcrtao da SDP BiH nikada nije nagovarao članove DF-a da napuste ovu stranku i pristupe SDP-u BiH.
"Odgovorno tvrdim - nikada to nismo radili. O udbaškim metodama.... Pa neka se svako od nas osvrne i vidi ko su saradnici i ko sa kime radi", istakao je Nikšić.
ne bih nikog potencirao, ali svakako ce to biti neko lijevo-gradjanski...
- drag_gost
#46864 Re: SDP
Vidjecemo.Android Knego wrote:da im 100 Damira dodje (koji je i vise nego OK), malo je to da vrate povjerenje koje sam imao kad sam godinama glasao za njih...drag_gost wrote:Naravno da je Damir ok i zbog njega cu jedino i glasati za SDP.
- General War
#46865 Re: SDP
Jos vraca kvalitetan kadarputokaz1 wrote:SDP je doveo vratio mnoge
Otišli su Bešlagić u NS i Još poneki
Kvantitativno SDP se najviše pojačao
Kvantitativno SDA je najviše oslabila
Promjena dresova': Dvije bivše DF-ove zastupnice sa područja TK Amra Haračić i Nedžada Avdić pristupile SDP-u

Najvise volim ove svjeze snage
-
putokaz1
#46866 Re: SDP
Amra je baš iz Lukavca,najaktivniji Zastupnik od Lukavčana u FBIH parlamentu imala je mnoge incijative od kojih je ejdna oko Zagađenja,djevojka iz poštene familije,a to što je bila DF,takvo vrijeme bilo
slabe šanse da bude na listi SDP-a
Ona nije SDA igrač ko što kaže SODALIVE
se spominjalo da će možda kod Šepića
Jeste mlada ali kulturna poštena vrijedna
Ovi prelasci iz DF u SDP su klasičan tok stvari,prirodni put iz Broda koji Tone u pobjednički Tabor,tako je bilo i 2014 samo u Kontra smjeru
Kako očikivati od DF bilo kakav rezultat s obzorom na stanje
Ovi prelasci iz DF u SDP su klasičan tok stvari,prirodni put iz Broda koji Tone u pobjednički Tabor,tako je bilo i 2014 samo u Kontra smjeru
- sadie_forever
#46867 Re: SDP
cuj fina postena iz dobre porodice,,,pa ne opisujes je potencionalnom mladozenjiputokaz1 wrote:Amra je baš iz Lukavca,najaktivniji Zastupnik od Lukavčana u FBIH parlamentu imala je mnoge incijative od kojih je ejdna oko Zagađenja,djevojka iz poštene familije,a to što je bila DF,takvo vrijeme bilo
-
putokaz1
#46868 Re: SDP
cuj fina postena iz dobre porodice,,,pa ne opisujes je potencionalnom mladozenji
[/quote]
Da nije već udata sad bi je ženio
Da nije već udata sad bi je ženio
- Matzan
#46869 Re: SDP
putokaz1 wrote:Amra je baš iz Lukavca,najaktivniji Zastupnik od Lukavčana u FBIH parlamentu imala je mnoge incijative od kojih je ejdna oko Zagađenja,djevojka iz poštene familije,a to što je bila DF,takvo vrijeme bilo
Ma, potpisala bi ona i za HDZ i SNSD, samo da ide na listu.
I ne radi se tu samo o njoj, takav je kod kod većine političara.
Karakter nula, đon obraz, a tamo priča o principijelnosti i tobože nekoj ideji.
-
putokaz1
#46870 Re: SDP
Ma, potpisala bi ona i za HDZ i SNSD, samo da ide na listu.
Karakter nula, đon obraz, a tamo priča o principijelnosti i tobože nekoj ideji.[/quote]
Ako je poznajete lično onda u redu
Nije svako Stojnić ili Miladin
Ljudi se mijenjaju neki su vjerni ideji socijaldemokratije 40 godina pa u 41 prvoj se prodaju SDA u
SDP u iz Lukavca fali žena,pogotov takvih aktivnih,imaju MInu i Vahidu ali tanko je to
Uporedimo Amru i Hasidu iz SBB
Hasida ima samo 1 incijativu a Amra mnogo više(Hasiba ušla naknadno u parlament)
ili Uporedimo s Tarikom(SDA) ili Refikom(SBIH-sada PDA) Federalni parlament po 0 Incijativa Prijedloga a još predsjednici Stranaka na Lokalnom nivou
Sad sviDF oivci koji nisu ušli u zagrljaj SDA moraju s SDP direktno ili indirektno inače propadaju
Karakter nula, đon obraz, a tamo priča o principijelnosti i tobože nekoj ideji.[/quote]
Ako je poznajete lično onda u redu
Nije svako Stojnić ili Miladin
Ljudi se mijenjaju neki su vjerni ideji socijaldemokratije 40 godina pa u 41 prvoj se prodaju SDA u
SDP u iz Lukavca fali žena,pogotov takvih aktivnih,imaju MInu i Vahidu ali tanko je to
Uporedimo Amru i Hasidu iz SBB
Hasida ima samo 1 incijativu a Amra mnogo više(Hasiba ušla naknadno u parlament)
ili Uporedimo s Tarikom(SDA) ili Refikom(SBIH-sada PDA) Federalni parlament po 0 Incijativa Prijedloga a još predsjednici Stranaka na Lokalnom nivou
Sad sviDF oivci koji nisu ušli u zagrljaj SDA moraju s SDP direktno ili indirektno inače propadaju
- Janjicar
#46872 Re: SDP
Aj da vas opet pitam sta kazu drugovi i na ovo ?
http://zurnal.info/novost/21161/falsifi ... reba-novca
-
putokaz1
#46873 Re: SDP
Uživo sdp.ba gledajte pobjednike 2018
-
putokaz1
#46875 Re: SDP
Da se pohvalim
Denis Bećirević me spomenuo u svome govoru
...Kod mene nema dileme ''Ili'' ''ili'' već nam trebaju PUTOKAZI ''i i i ''...
Valja glast za njema smao da NEBUDE DŽAFEROVIĆ
Denis Bećirević me spomenuo u svome govoru
...Kod mene nema dileme ''Ili'' ''ili'' već nam trebaju PUTOKAZI ''i i i ''...
Valja glast za njema smao da NEBUDE DŽAFEROVIĆ