Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#46826 Re: Premijer liga BiH
Nisam gledao utakmice. Nisam ostrašćeni navijač (kad bi bilo stani, pa'ni - izabrao bih FKS), ali ovo je već objektivno lakrdija i papazijanija.
Da je rezultat u Sarajevu bio drugačiji mislim da sudija ne bi ono sudio ni u teoriji. Tim više što je glavni sudija Antoni Bandić, što dosad i nije baš bila praksa.
Sve u svemu, čini se da bi taj penal mogao biti odlučujući za prvaka. I to je tek tužno i žalosno u ionako tužnoj i žalosnoj žabokrečini bosanskohercegovačkih fudbalskih livada.
Da je rezultat u Sarajevu bio drugačiji mislim da sudija ne bi ono sudio ni u teoriji. Tim više što je glavni sudija Antoni Bandić, što dosad i nije baš bila praksa.
Sve u svemu, čini se da bi taj penal mogao biti odlučujući za prvaka. I to je tek tužno i žalosno u ionako tužnoj i žalosnoj žabokrečini bosanskohercegovačkih fudbalskih livada.
-
LSD
#46827 Re: Premijer liga BiH
Prije ce biti da si ti posvađan sa logikom, ali hajde debjelave wrote:Streberi cuda radeLSD wrote:Mi kupili titulu, a ona nekako završila u Mostaru, vrhunski zakljucak.bjelave wrote: Klub koji nije znao uzeti kupljenu titulu. Kakvi velicanstaveni loseri.
Zato sad i pljuste ostavke. Uzeli im lovu a nidje titule.
Vazda te je krasila logika
-
bjelave
#46828 Re: Premijer liga BiH
Ne sekiraj se brate LSD. Sad se morate malo sabrati jer vam dolaze troskovi na naplatu za ovu titulu za koju ste se uvalili a niste je uzeli. Sve ce vam to streberi objasniti.I povesti vas u nove pobjede.
Odo spavat.
Probaj i ti ako mognes.
Odo spavat.
Probaj i ti ako mognes.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46829 Re: Premijer liga BiH
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/veli ... avke/83147
Sta kaze, podnijeli ostavke iz moralnih razloga...objesite se, ionako niste nizasta....natrpali dzepove, pa sad ostavke, nema vise, prazna kasa....boli vas klinac, sto ste dopustili cirkus u Bijeljini, to nije bilo drugog sudije?? Treba ih sad sve krivicno goniti, kakve ostavke.
Sta kaze, podnijeli ostavke iz moralnih razloga...objesite se, ionako niste nizasta....natrpali dzepove, pa sad ostavke, nema vise, prazna kasa....boli vas klinac, sto ste dopustili cirkus u Bijeljini, to nije bilo drugog sudije?? Treba ih sad sve krivicno goniti, kakve ostavke.
- bersK
#46830 Re: Premijer liga BiH
Željina titula koje nema je namještena. Mora da im je Željo namješto tarabljenja protiv Slobode dvije tekme za redom. Namjestio Željo da sa Krupom neriješeno igraju kad i njima treba. Namjestio Željo sve. Željo na nebesima ima izaslanika, pa im i ovu kišu poslao.
-
LSD
#46831 Re: Premijer liga BiH
ma bjež tamo bjelave, fak ju mučki provokatoru jedanbjelave wrote:Ne sekiraj se brate LSD. Sad se morate malo sabrati jer vam dolaze troskovi na naplatu za ovu titulu za koju ste se uvalili a niste je uzeli. Sve ce vam to streberi objasniti.I povesti vas u nove pobjede.
Odo spavat.
Probaj i ti ako mognes.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46832 Re: Premijer liga BiH
Fora bi bilo da Zrinjski popusi zadnje kolo od Slobode
Mada, ne vidim kako bi se to moglo desiti....danas hladno popuse od Krupe, jos ovo u gostima....zamisljam vec dole mobilizaciju, kad su zavrsili ovo u Bijeljini, zavrsice i ovo kuci, kakogod.
Mada, ne vidim kako bi se to moglo desiti....danas hladno popuse od Krupe, jos ovo u gostima....zamisljam vec dole mobilizaciju, kad su zavrsili ovo u Bijeljini, zavrsice i ovo kuci, kakogod.
-
nema me tamo
#46833 Re: Premijer liga BiH
Ceka Sloboda dugo, dugo da im vrate za ono..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46834 Re: Premijer liga BiH
Ma vracali ne vracali, koji motiv imaju? A i da imaju, kolike sanse imaju u Mostaru?
- Point.
#46835 Re: Premijer liga BiH
Ove takozvane hrvatske športske klubove iz Hercegovine treba izbaciti iz lige. Pokradose i namjestise sve zivo.
Dok se pitari i manijaci kolju ko je veci luzer. Zalosti.
Dok se pitari i manijaci kolju ko je veci luzer. Zalosti.
-
nema me tamo
#46836 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Ma vracali ne vracali, koji motiv imaju? A i da imaju, kolike sanse imaju u Mostaru?
Pa jebiga lopta je okrugla, a Zrinjski nije puno kvalitetniji od njih..
Al' gdje motiv sto kazes..
Mada kako god okrenes bukvalno ce im pustiti reda radi i to u prvom ce biti jedno 2-0 za lagan put u nastavku..
Joj jes to loše sto matematicki mi i dalje imamo sanse..
-
channel10
#46837 Re: Premijer liga BiH
Motiv je lako naći, ali je problem sudija. Ako su sve odradili u Bijeljini, završit ce i u Mostaru. Zrinjski ko ekipa nije nesto i Sloboda im sigurno moze uzeti bod postenom igrom, ali sudije jebu stvar. Ja bih lično sve to prijavio Uefi pa taman i repka imala problema zbog toga.
-
nema me tamo
#46838 Re: Premijer liga BiH
channel10 wrote:Motiv je lako naći, ali je problem sudija. Ako su sve odradili u Bijeljini, završit ce i u Mostaru. Zrinjski ko ekipa nije nesto i Sloboda im sigurno moze uzeti bod postenom igrom, ali sudije jebu stvar. Ja bih lično sve to prijavio Uefi pa taman i repka imala problema zbog toga.
https://image.prntscr.com/image/4ba022d ... 7a815c.png
Prvo evo ti penal.
Drugo Zrinjski cijelo drugo igrao s igracem manje, Radnik iz kontri trebao dat 3 gola znaci hladnokrvno..
Sve sanse ko ona Hebibovica kad je predriblao golmana vam.
Zrinjski je najbolja ekipa lige i vise nego zasluzeno ce biti pobjednici iste.
-
sumirprimus
#46839 Re: Premijer liga BiH
ma ako popucaju korener zastavice nemogucece bit odigrat utakmicu,,
a mozda nestanei vode..
ko hzna... krhko jeznanje..
a mozda nestanei vode..
ko hzna... krhko jeznanje..
-
channel10
#46840 Re: Premijer liga BiH
Kad oni truhlog Celika nisu uspjeli dobiti, ne treba ti nista vise.nema me tamo wrote:channel10 wrote:Motiv je lako naći, ali je problem sudija. Ako su sve odradili u Bijeljini, završit ce i u Mostaru. Zrinjski ko ekipa nije nesto i Sloboda im sigurno moze uzeti bod postenom igrom, ali sudije jebu stvar. Ja bih lično sve to prijavio Uefi pa taman i repka imala problema zbog toga.
Prvo evo ti penal.
Drugo Zrinjski cijelo drugo igrao s igracem manje, Radnik iz kontri trebao dat 3 gola znaci hladnokrvno..
Sve sanse ko ona Hebibovica kad je predriblao golmana vam.
Kad sam vidio sansu u Bijeljini u 83.minuti, rekao sam ljudima koji su bili sa mnom da ce ovo Zrinjski dobiti i da je teKM a namjestena. Igrači Radnika su izbjegavali sutati na gol i ako osutaju, to je trebao biti lak plijen za golmana ili daleko od gola.
Last edited by channel10 on 21/05/2017 00:49, edited 1 time in total.
-
LSD
#46841 Re: Premijer liga BiH
Ne nasmijavaj raju u ove kasne sate.nema me tamo wrote:
Gled'o sam zrinjskog protiv Želje oba puta ove sezone , 4-0 u sred Mostara kad ih je Stevanović kvasio
Da vidimo Baku sad šta ce reci za onaj smiješni penal u 93 minuti. Skoro je kukao kako Sloboda protiv njih zapela, a nije protiv Sarajeva
-
nema me tamo
#46842 Re: Premijer liga BiH
Igraci Radnika su sve osim izbjegavali da dadnu go samo cinjenica sto igraju u ovoj ligi ti sve govori zasto nisu uspjeli povest 3 ili 4-1..
Pa jebote gledam Boavistu sad protiv Benfice ljudi imali 5 kontri 1 na 1 3 na 1 i svaki put se spetljaju to ti je fudbal..
LSD nije brate sve u tim okršajima evo dacu ti npr Boavistu kao primjer koja je recimo govorim onako dobila Benficu u gostima 0 1 kuci nerjeseno odigrala i jel to automatski znaci da njima treba titula pripast od Benfike?
Zapitaj se dobro pa mi odgovori.
A evo opet penal smijesni
Pa jebote gledam Boavistu sad protiv Benfice ljudi imali 5 kontri 1 na 1 3 na 1 i svaki put se spetljaju to ti je fudbal..
LSD nije brate sve u tim okršajima evo dacu ti npr Boavistu kao primjer koja je recimo govorim onako dobila Benficu u gostima 0 1 kuci nerjeseno odigrala i jel to automatski znaci da njima treba titula pripast od Benfike?
- Ricken
#46843 Re: Premijer liga BiH
Od troškova jedino Amar može doći na naplatu. Danas ste ga vjerovatno nominovali novim šefom, nakon što se spuste zastori PLBiH..bjelave wrote:Ne sekiraj se brate LSD. Sad se morate malo sabrati jer vam dolaze troskovi na naplatu za ovu titulu za koju ste se uvalili a niste je uzeli. Sve ce vam to streberi objasniti.I povesti vas u nove pobjede.
Odo spavat.
Probaj i ti ako mognes.
Što se tiče troškova, koji su vama došli glave prije dvije godine, toga nije bilo, jer da jest, u Krupi bi bilo 1:2.
- Ricken
#46844 Re: Premijer liga BiH
Čist penal, ko suza.nema me tamo wrote:Igraci Radnika su sve osim izbjegavali da dadnu go samo cinjenica sto igraju u ovoj ligi ti sve govori zasto nisu uspjeli povest 3 ili 4-1..
-
LSD
#46845 Re: Premijer liga BiH
Nema me tamo
Ja samo kažem da Zrinjski nije najbolja ekipa ove države (kako ti veliš), uvijerio sam se svojim ocim da nisu najbolja, niti su zaslužili titulu ove sezone (to pogotovu). Ma jbm njihovu titulu fujj
A nabijem na q i Baku i Bilbiju i onog pokemona Kukoča ili kako vec koji sad nešto psuje Želju
sjoooo
Ja samo kažem da Zrinjski nije najbolja ekipa ove države (kako ti veliš), uvijerio sam se svojim ocim da nisu najbolja, niti su zaslužili titulu ove sezone (to pogotovu). Ma jbm njihovu titulu fujj
A nabijem na q i Baku i Bilbiju i onog pokemona Kukoča ili kako vec koji sad nešto psuje Želju
-
al-em
#46846 Re: Premijer liga BiH
Najneregularnija sezona u zadnjih 5,6 godina. Tu se ne radi o greski sudije ili neznanju, to je namjera da se neko pogura ili osteti. A savezu ocigledno to ne smeta.
I mogu misliti kaznu za siroki brijeg nakon fasizma u kupu, 2000 km kazne i suspendovan stadion do kraja sezone.
I mogu misliti kaznu za siroki brijeg nakon fasizma u kupu, 2000 km kazne i suspendovan stadion do kraja sezone.
-
nema me tamo
#46847 Re: Premijer liga BiH
A jebiga brate covjek bi rekao sad da smo mi bolja ekipa od vas što po mom misljenju i jesmo..
A naguzio nas je zrinjski 3-2 i na kosevu su x izvukli zato ti kazem liga je to..
Kako imas u Engleskog npr Manchester sve dere i dodje mu Norwich muški odigra i izvuce pobjedu..
A naguzio nas je zrinjski 3-2 i na kosevu su x izvukli zato ti kazem liga je to..
Kako imas u Engleskog npr Manchester sve dere i dodje mu Norwich muški odigra i izvuce pobjedu..
- Logovan
#46848 Re: Premijer liga BiH
Bravo.5korpus wrote:Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod![]()
![]()
Jebote pustanje, ja prvi ne bih pustio da je ispadanje iz lige u pitanju..ako ne mozes X igrat sa mrtvacima jebo te titula
Ma nisu ofirni nikako.Tomahawk11 wrote:http://sport1.ba/premijer-liga-bih/veli ... avke/83147
-
LSD
#46849 Re: Premijer liga BiH
Pa eto, pobjedili ste danas nas zasluženo, ja sam vec to davno cestitao.nema me tamo wrote:A jebiga brate covjek bi rekao sad da smo mi bolja ekipa od vas što po mom misljenju i jesmo..
A naguzio nas je zrinjski 3-2 i na kosevu su x izvukli zato ti kazem liga je to..![]()
A bolji ste i od Zrinjskog, sigurno....jednostavno, oni nisu najbolja ekipoa države, kako ne kontaš...ali su zato danas odradili posao u Bijeljini, plus iskoristi naše međusobno klanje i jbg...odoše obje titule u hercegovački kamenjar .
- avetinja
#46850 Re: Premijer liga BiH
Polahko, ljudi. Živi se i poslije derbija. Nije se zemlja otvorila. Biće derbija, biće titula, biće svega.