sad su im izgleda nakon pvoa krenuli rokat sam sistem unutrašnje sigurnosti
IRAN
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#46801 Re: IRAN
-
moimoi
#46802 Re: IRAN
Ne kontam vas i to neko navijanje. MIlioni Iranaca ne zele da zive u islamskoj drzavi. Milioni su je i napustili. U isti mah, milioni amera su protiv narandzastog.. i ne zele da zive u njegovoj ideji usa. Nema ovdje dobrog i loseg. Ovdje su dva losa. Tj tri.. zajedno sa Izraelom.Kako god navijate, navijate za pogresnog.
A para vrti gdje burgija nece. Ostalo je- hljeba i igara za sitnu buraniju.
A para vrti gdje burgija nece. Ostalo je- hljeba i igara za sitnu buraniju.
- Zombi_Rex
#46803 Re: IRAN
Uz to ovo je sarajevski forum i okoline ovdje piše 50 ljudi i to je to zanemarivoSaraFina wrote: ↑23/06/2025 20:02 Suludo je raju koja učestvuje na temi zvati huškačkom. Ovaj forum, a i općenito naši portali nisu arapski. Postoji znaci govorna barijera kao prvo. Stoga ovo sigurno niko i ne prati, te nismo mjerodavni ni zašto. Mi s balkana smo totalno beznačajni anonimusi. Koji lupetaju. Malo se unesemo vise u navijanje za Iran, obzirom da smo mjesecima pratili predhodno situaciju u Gazi.
No niko ne želi 100% da se Izrael izbriše sa lica zemlje. No da se trebaju dovesti u red, trebaju. A to mora naravno USA uraditi.
Mislim da je normalno priželjkivati da se Iran pozicionira dobro za dalje pregovore. Stoga ovi napadi, bili lažnjak ili ne, sluze tome da Iranci ne “izgube obraz”.
Nije pozeljno nikako da USA Iran izbaci totalno iz sedla, i da jedina zemlja koja je “suverena protuteža” zidovima bude desetkovana.
Zato većina nas navoja za Iran. Samo lud čovjek bi poželio da oni roknu atomskom Izrael.
Ali nekima je ovaj forum život jebte zamisli da shvatas ozbiljno mjesto imaginarno na netu gdje piše dnevno 50 jednih te isti ljudi
-
sumirprimus
#46804 Re: IRAN
Odluka s vrha. Ruse sistem.
- JoseMujica
#46805 Re: IRAN
pa kako god...završili bi poso...jal dobili bombu, jal se sjaranili s OrandžinomEdin H. wrote: ↑23/06/2025 20:33Zar nije Kim haver s Trumpom?JoseMujica wrote: ↑23/06/2025 20:28ispali seoske budaletine s kojima niko neće...a to je cijena svake radikalne politikeStatic-X wrote: ↑23/06/2025 19:48 Ovo iranu uopste nije trebalo. Eto kao da pokazu da ce im vratiti istom mjerom (istim brojem raketa) a nikakvog ucinkaSad se mole u bunkerima da ih ameri ne zatrpaju raketama.
Al hebiga tako ti je to kad svo ovo vrijeme nisu mogli napraviti bolju koaliciju sa malo jacom rajom (rusijom i kinom) a imali su dobru sansu zbog svih okolnosti trenutno i napetosti izmedju istoka i zapada.
Na kraju iran nije ispao iskusan i mudar igrac.
nemaju niti jednu prijateljsku zemlju, sem Huta, Hamasa i Hezbolaha i nekih još luđih pokreta u regiji
bracke im Kina i Rusija hladno češu muda i kalkulišu kako da se ogrebu...majke mi, pametnije im je bilo da su se s onom luđakom Kimom sjaranili![]()
![]()
![]()
-
Romanija
#46806 Re: IRAN
Vratio se ti iz Gradca? Znas da je jos rat u Ukr, nema te nesto tamo ili ti nije vise interesantno?sumirprimus wrote: ↑23/06/2025 20:22 Kazu da su izraleci danas dobro nacepili ircg u teheranu i drugdje.
- Leopard_SA
#46807 Re: IRAN
Javio ti Trump na Viber il te zvao Netanjahu da ti kaze?
- GandalfSivi
#46808 Re: IRAN
A ti nikada nisi u kafani bio pa sa drustvom uletio u nakvu raspravu? Kakvih je rasprava bilo, rekao bi covjek buducnost svijeta se tu rjesavaZombi_Rex wrote: ↑23/06/2025 20:35Uz to ovo je sarajevski forum i okoline ovdje piše 50 ljudi i to je to zanemarivoSaraFina wrote: ↑23/06/2025 20:02 Suludo je raju koja učestvuje na temi zvati huškačkom. Ovaj forum, a i općenito naši portali nisu arapski. Postoji znaci govorna barijera kao prvo. Stoga ovo sigurno niko i ne prati, te nismo mjerodavni ni zašto. Mi s balkana smo totalno beznačajni anonimusi. Koji lupetaju. Malo se unesemo vise u navijanje za Iran, obzirom da smo mjesecima pratili predhodno situaciju u Gazi.
No niko ne želi 100% da se Izrael izbriše sa lica zemlje. No da se trebaju dovesti u red, trebaju. A to mora naravno USA uraditi.
Mislim da je normalno priželjkivati da se Iran pozicionira dobro za dalje pregovore. Stoga ovi napadi, bili lažnjak ili ne, sluze tome da Iranci ne “izgube obraz”.
Nije pozeljno nikako da USA Iran izbaci totalno iz sedla, i da jedina zemlja koja je “suverena protuteža” zidovima bude desetkovana.
Zato većina nas navoja za Iran. Samo lud čovjek bi poželio da oni roknu atomskom Izrael.
Ali nekima je ovaj forum život jebte zamisli da shvatas ozbiljno mjesto imaginarno na netu gdje piše dnevno 50 jednih te isti ljudi
-
harisl
#46809 Re: IRAN
Gledam jutros CNN, uhvatili neku curu, Iranku i pitaju je za misljenje, kao eto sta misli Iranska dijaspora u SAD-u, treba li mijenjati rezim u Iranu. Ona se okrece oko sebe da je neko ne opuca lopatom po glavi i vice "Jeste, treba, treba... ". A reporter kaze "Eto vidite...".
Mislim, kad nema opozicije kako treba, dobra je i dijaspora u Cikagu kada podje po hljeb u granap...
- JoseMujica
- dembele
#46811 Re: IRAN
Znači samo Iran i Hifa uzvratili narandžastom 
- Čitalac
#46812 Re: IRAN
Je suis Qatar.
- Zombi_Rex
#46813 Re: IRAN
Pa postujem uleti se u raspravu, ali s kime? Drugo je uletit u raspravu s nekim koga znaš uživo i duzi period nego ovdje uleti u raspravu pa vrijedja pa se ljuti pa plače pa provocira hahahahGandalfSivi wrote: ↑23/06/2025 20:38A ti nikada nisi u kafani bio pa sa drustvom uletio u nakvu raspravu? Kakvih je rasprava bilo, rekao bi covjek buducnost svijeta se tu rjesavaZombi_Rex wrote: ↑23/06/2025 20:35Uz to ovo je sarajevski forum i okoline ovdje piše 50 ljudi i to je to zanemarivoSaraFina wrote: ↑23/06/2025 20:02 Suludo je raju koja učestvuje na temi zvati huškačkom. Ovaj forum, a i općenito naši portali nisu arapski. Postoji znaci govorna barijera kao prvo. Stoga ovo sigurno niko i ne prati, te nismo mjerodavni ni zašto. Mi s balkana smo totalno beznačajni anonimusi. Koji lupetaju. Malo se unesemo vise u navijanje za Iran, obzirom da smo mjesecima pratili predhodno situaciju u Gazi.
Ali nekima je ovaj forum život jebte zamisli da shvatas ozbiljno mjesto imaginarno na netu gdje piše dnevno 50 jednih te isti ljudi![]()
Forum je za ubijanje onih pola sata na Toalet solji dok vrsis nuzdu i ni zasta drugo
- JoseMujica
#46814 Re: IRAN
i Trump je rekao da je američka misija gotova i da je ovo bio očekivan odgovor...sad i iranci da su za diplomatiju i razgovore...sad mogu mir mir niko nije kriv
ma udarajmo se svi u guzove što je na ovom završilo...bar se nadam da jeste
- SaraFina
#46815 Re: IRAN
Da. I ja sam na forumu iz regionalnog patriotizma.Zombi_Rex wrote: ↑23/06/2025 20:35Uz to ovo je sarajevski forum i okoline ovdje piše 50 ljudi i to je to zanemarivoSaraFina wrote: ↑23/06/2025 20:02 Suludo je raju koja učestvuje na temi zvati huškačkom. Ovaj forum, a i općenito naši portali nisu arapski. Postoji znaci govorna barijera kao prvo. Stoga ovo sigurno niko i ne prati, te nismo mjerodavni ni zašto. Mi s balkana smo totalno beznačajni anonimusi. Koji lupetaju. Malo se unesemo vise u navijanje za Iran, obzirom da smo mjesecima pratili predhodno situaciju u Gazi.
Nekad i sama znam gurati spiku kontra židovskih postupaka. No daleko od toga da cijeli narod treba i može se mrziti. Ali da je nužno da se dovedu u red jeste. Sad koliko će USA imati sluha zato, teško je reci.
-
sumirprimus
#46816 Re: IRAN
Ne n3go su izraelci otvoreni i to je vec bilo u medijima, da je odrzan sastank premijera,.min odbrane i sefa glavngi staba. Da se pojacaju udari na rezim i poluge rezuma
Poslejdice se vide i na ova dva klipa. Nesto smijesno? kažu u ircg umiru od smijeha.
- GandalfSivi
#46817 Re: IRAN
Meni je danas jal ovo jal pisanje nakvog glupog projekta. Prevruce je vani da se izadje barem jos par sati, projekat je pegla, znaci ja sam bukvalno primoran da ovdje visimZombi_Rex wrote: ↑23/06/2025 20:42 Pa postujem uleti se u raspravu, ali s kime? Drugo je uletit u raspravu s nekim koga znaš uživo i duzi period nego ovdje uleti u raspravu pa vrijedja pa se ljuti pa plače pa provocira hahahah
Forum je za ubijanje onih pola sata na Toalet solji dok vrsis nuzdu i ni zasta drugo
A i realno, kada se nesta desava, ovdje informacije najbrze dodju…
-
sumirprimus
#46818 Re: IRAN
Sto u gradcu? To je blizu za Čapljince i Mostarce za jednodnevne izlete.Romanija wrote: ↑23/06/2025 20:37Vratio se ti iz Gradca? Znas da je jos rat u Ukr, nema te nesto tamo ili ti nije vise interesantno?sumirprimus wrote: ↑23/06/2025 20:22 Kazu da su izraleci danas dobro nacepili ircg u teheranu i drugdje.![]()
- dembele
#46819 Re: IRAN
A i najveća koncentracija vojno-političkih analitičara na jednom mjestuGandalfSivi wrote: ↑23/06/2025 20:45Meni je danas jal ovo jal pisanje nakvog glupog projekta. Prevruce je vani da se izadje barem jos par sati, projekat je pegla, znaci ja sam bukvalno primoran da ovdje visimZombi_Rex wrote: ↑23/06/2025 20:42 Pa postujem uleti se u raspravu, ali s kime? Drugo je uletit u raspravu s nekim koga znaš uživo i duzi period nego ovdje uleti u raspravu pa vrijedja pa se ljuti pa plače pa provocira hahahah
Forum je za ubijanje onih pola sata na Toalet solji dok vrsis nuzdu i ni zasta drugo![]()
A i realno, kada se nesta desava, ovdje informacije najbrze dodju…
- Ludzak
#46820 Re: IRAN
Iran ima dovoljno unutardržavnih Mosadovaca da mogu komotno sastaviti opoziciju i pokrenuti raspad režima.sumirprimus wrote: ↑23/06/2025 20:44Ne n3go su izraelci otvoreni i to je vec bilo u medijima, da je odrzan sastank premijera,.min odbrane i sefa glavngi staba. Da se pojacaju udari na rezim i poluge rezuma
Poslejdice se vide i na ova dva klipa. Nesto smijesno? kažu u ircg umiru od smijeha.
-
sumirprimus
#46821 Re: IRAN
Op i njemqcka uz Izrael i usa. Lol
- JoseMujica
#46822 Re: IRAN
šta kaže kralj...muslimanski NATO
-
Škobo Habu
#46823 Re: IRAN
Teško onome ko se uzda u islamski ummet i ono što on predstavlja.
Odjebati alijiće i vehabose za sva vremena.
Odjebati alijiće i vehabose za sva vremena.
- GandalfSivi
#46824 Re: IRAN
Trenera, selektora, ekonomskih strucnjaka, filmskih kriticaradembele wrote: ↑23/06/2025 20:48A i najveća koncentracija vojno-političkih analitičara na jednom mjestuGandalfSivi wrote: ↑23/06/2025 20:45Meni je danas jal ovo jal pisanje nakvog glupog projekta. Prevruce je vani da se izadje barem jos par sati, projekat je pegla, znaci ja sam bukvalno primoran da ovdje visimZombi_Rex wrote: ↑23/06/2025 20:42 Pa postujem uleti se u raspravu, ali s kime? Drugo je uletit u raspravu s nekim koga znaš uživo i duzi period nego ovdje uleti u raspravu pa vrijedja pa se ljuti pa plače pa provocira hahahah
Forum je za ubijanje onih pola sata na Toalet solji dok vrsis nuzdu i ni zasta drugo![]()
A i realno, kada se nesta desava, ovdje informacije najbrze dodju…![]()
-
sumirprimus
#46825 Re: IRAN
San o Panislamizmu zivi još samo u bosni
Avaj