Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
#46801 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ujedno sta me briga koju ti smatras svojom zemljom ... brate ovo nije izlizata floskula , ali ako ti ne pase idi u zemlju koju volis niko za tobom suzu nece prolit
- sWeeT_Companion
#46802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije to izlizana floskula, to je fašistička misao.
U zemlji sam koju volim.
Samo sam se nadovezao na ovog što kaže da je 5000 ljudi ograničeno što je učestvovalo u sportskoj utakmici koja je pri tome imala i humanitarni karakter. Moguće da su moji aršini za ograničenost idiotski, dabogda onda na osnovu ovog primjera vječito bio idiot...
U zemlji sam koju volim.
Samo sam se nadovezao na ovog što kaže da je 5000 ljudi ograničeno što je učestvovalo u sportskoj utakmici koja je pri tome imala i humanitarni karakter. Moguće da su moji aršini za ograničenost idiotski, dabogda onda na osnovu ovog primjera vječito bio idiot...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46803 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jovan Bosnjak, recimo?! No way, Jose! Ili te nisam dobro razumio....a ako je to sto sam napisao, Jovan moze biti Bosanac ili bosanski Srbin, Srbin Bosnjak nikako.sWeeT_Companion wrote:Trebali bi kontati da na forumu ima i forumaša sa srpskim imenima koji su Bošnjaci... Ali dobro, nisam ja Vanga da se bavim teorijama. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priče kako je neko ograničen zato što je došao na košarkašku utakmicu i navijao za zemlju koju smatra svojom i sa kojom se u poptunosti može poistovjetiti + nigdje nije vrijeđan nijedan drugi narod, nacija ili vjera + bio dio humanitarne akcije je za psihološke analize....
Nije to ogranicenost. Cudno ti kad ljudi reaguju na reakciju banjalucke javnosti prema reprezentaciji Srbije u kosarci....ok....kako onda objasnjavas animozitet prema reprezentaciji BiH?!
Da se razumijemo, meni je jasno i nemam problem s tim. Jasno da vecina u Banja Luci ili bilo kojem drugom gradu RS navija za reprezentaciju Srbije u bilo kom sportu, a istovremeno podvlaci da ga ne zanima reprezentaciji BiH. Sto se mene tice, cudno je i tuzno sto je tako, ali....to je cinjenica. Navijaju i u zapadnom Mostaru za Hrvatsku, sta sad....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
draganbl wrote:Da je pameti kao što je nema, sinoćni "spektakl" u Boriku je mogao biti nastavak lijepe košarkaške bajke, koja je drmala BiH prethodne dvije - tri sedmice. Banja Luka je sinoć ugostila svjetske vicešampione, sportiste koji zaslužuju da im se aplaudira i skandira gdje god da dođu.
Bila je to prilika, naravno propuštena, da specijalni gosti sportskog spektakla budu naši zlatni momci, Banjalučani Bojović i Labus, ali i Musa, Sikiraš, Čampara, Čerkezović i ostali. Bila je to prilika da se iskoristi autoritet Aleksandra Đorđevića, vjerovatno najvećeg sportskog idola u Srba uz Novaka Đokovića, pa da u zagrljaju sa njim na parket Borika izađu zlatni dječaci banjalučke i bosanskohercegovačke košarke. Bila je to prilika da ograničeni Banjalučanin sa tribina, koji je Srbiju možda vidio jednom ili dvaput kao klinac, kada je putovao na Sajam knjiga u Beograd (ali zato himnu Bože pravde zna bolje od bilo kog Beograđanina), vidi da u njegovom gradu, njegovoj zemlji ima mladića koji su možda budući Đorđevići, Bodiroge, Kukoči, Draženi, Mirze i zovu se isto ili slično kao pomenuti košarkaški bogovi.
Ovako, sinoćni "spektakl" nije bio ništa drugo već emotivno pražnjenje kompleksaša i još jedna propuštena prilika da krenemo naprijed, barem jedan dvokorak.
Nije tesko biti normalan. Nije, uopste. Yebem nas uglavnom nenormalne. Dok drugi zive, mi se koljemo i jedemo govna.
- mO k3
#46805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta je tu fasisticko??sWeeT_Companion wrote:Nije to izlizana floskula, to je fašistička misao.
U zemlji sam koju volim.
Osim toga koju ti to zemlju volis??
- Danguba
#46806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sWeeT_Companion wrote:Trebali bi kontati da na forumu ima i forumaša sa srpskim imenima koji su Bošnjaci... Ali dobro, nisam ja Vanga da se bavim teorijama. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priče kako je neko ograničen zato što je došao na košarkašku utakmicu i navijao za zemlju koju smatra svojom i sa kojom se u poptunosti može poistovjetiti + nigdje nije vrijeđan nijedan drugi narod, nacija ili vjera + bio dio humanitarne akcije je za psihološke analize....
preCednice, 'ste to vi...
po sto ne zivite u zemlji koju smatrate svojom i sa kojpom se poistovjecujete...
hebo zemlju u kojoj MORAS da zivis...nazor krepavati, nema druge.
- mO k3
#46807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danguba wrote:sWeeT_Companion wrote:Trebali bi kontati da na forumu ima i forumaša sa srpskim imenima koji su Bošnjaci... Ali dobro, nisam ja Vanga da se bavim teorijama. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priče kako je neko ograničen zato što je došao na košarkašku utakmicu i navijao za zemlju koju smatra svojom i sa kojom se u poptunosti može poistovjetiti + nigdje nije vrijeđan nijedan drugi narod, nacija ili vjera + bio dio humanitarne akcije je za psihološke analize....![]()
![]()
preCednice, 'ste to vi...![]()
po sto ne zivite u zemlji koju smatrate svojom i sa kojpom se poistovjecujete...
ali voli on i Bosnu
- CSKA
#46808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidi slovenaca sto provociraju
A pare nece da vrate
A pare nece da vrate
- Danguba
#46809 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nisu jedini sa povlastenim polozajem. 
- sWeeT_Companion
#46810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Baš naprotiv, zemlju u kojoj živim ne bih dao nizašta na svijetu. Nisam siguran da je i kod vas to slučaj.Danguba wrote:sWeeT_Companion wrote:Trebali bi kontati da na forumu ima i forumaša sa srpskim imenima koji su Bošnjaci... Ali dobro, nisam ja Vanga da se bavim teorijama. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priče kako je neko ograničen zato što je došao na košarkašku utakmicu i navijao za zemlju koju smatra svojom i sa kojom se u poptunosti može poistovjetiti + nigdje nije vrijeđan nijedan drugi narod, nacija ili vjera + bio dio humanitarne akcije je za psihološke analize....![]()
![]()
preCednice, 'ste to vi...![]()
- General War
#46811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iiii ono precednik: bla bla bla, referendum, ocepljenje....
"Važno je kada premijer Srbije Aleksandar Vučić ili bilo koji zvaničnik Srbije, koja je garant i potpisnik Dejtonskog sporazuma, to kaže", rekao je Milorad Dodik."
-Koje reko-Vucic reko..
A Vucic nije nista rek'o
Tanjug: Vučić nije dao intervju za Press
Tanjug je uputio poziv svim redakcijama da povuku delove intervjua koje je premijer Srbije Aleksandar Vučić navodno dao za "Press onlajn" u Republici Srpskoj, a koje je ta agencija prenela.
Premijer nije dao nikakav intervju za "Press onlajn" i ono što je taj medij objavio je potpuno izmišljeno, naveli su u Kabinetu premijera, prenosi Tanjug.
"Tanjugu to nije bilo poznato u trenutku kada je preneo pojedine delove. Uz izvinjenje što smo vas doveli u zabludu, u koju smo i sami dovedeni, molimo vas da, kao i Tanjug, povučete sve informacije priređene na osnovu onoga što je "Press onlajn" objavio kao navodni intervju", navodi se u informaciji prosleđenoj iz deska Tanjuga.
Izvor: Tanjug
"Važno je kada premijer Srbije Aleksandar Vučić ili bilo koji zvaničnik Srbije, koja je garant i potpisnik Dejtonskog sporazuma, to kaže", rekao je Milorad Dodik."
-Koje reko-Vucic reko..
A Vucic nije nista rek'o
Tanjug: Vučić nije dao intervju za Press
Tanjug je uputio poziv svim redakcijama da povuku delove intervjua koje je premijer Srbije Aleksandar Vučić navodno dao za "Press onlajn" u Republici Srpskoj, a koje je ta agencija prenela.
Premijer nije dao nikakav intervju za "Press onlajn" i ono što je taj medij objavio je potpuno izmišljeno, naveli su u Kabinetu premijera, prenosi Tanjug.
"Tanjugu to nije bilo poznato u trenutku kada je preneo pojedine delove. Uz izvinjenje što smo vas doveli u zabludu, u koju smo i sami dovedeni, molimo vas da, kao i Tanjug, povučete sve informacije priređene na osnovu onoga što je "Press onlajn" objavio kao navodni intervju", navodi se u informaciji prosleđenoj iz deska Tanjuga.
Izvor: Tanjug
- Danguba
#46812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma nijeee isti slucaj, ali sam je morao puskom braniti od cetnickih govana...sWeeT_Companion wrote:
Baš naprotiv, zemlju u kojoj živim ne bih dao nizašta na svijetu. Nisam siguran da je i kod vas to slučaj.
- sWeeT_Companion
#46813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Interesantno gledište. I mi smo od četnika branili... tako bar kažu... istina u toj borbi protiv četnika proglasiše nas agresorom na vlastito dvorište...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sWeeT_Companion wrote:Interesantno gledište. I mi smo od četnika branili... tako bar kažu... istina u toj borbi protiv četnika proglasiše nas agresorom na vlastito dvorište...
Stvarno bih volio objasnjenje, ako je moguce. Bez ironije i dvostrukih znacenja. Zahvaljujem unaprijed.
- Danguba
#46815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima li koga da izadje na liniju...
Nudim trajni ban mog profila ako preCednik provede referendum
Ima li ko da ulaze svoj makar neki mladji profil ako vjeruje u njegov referendum.
Stovaoci lika i djela preCednika, izvolite.
Nudim trajni ban mog profila ako preCednik provede referendum
Ima li ko da ulaze svoj makar neki mladji profil ako vjeruje u njegov referendum.
Stovaoci lika i djela preCednika, izvolite.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#46816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
SRAMOTA!!!!
Pa ima li iko sposoban u bezbjedonosnim strukturama šumske da stane ukraj ovom orgijanju terorista i vrijeđanju najuglednijih ličnosti
šumske?
"Crni bombarder" neometano emituje svoju propagandu,ovaj "Revolt" orgija po BL ničim ometan......Pa dokle ovo?
Niko ništa ne preduzima a čak i mala djeca znaju da oko 10 000 autobusa u Federaciji samo čeka mig njihovih mračnih gospodara,pa da
dođu i pokrenu "spontane" proteste u šumskoj.
Dževade.....?!

Plakati u BL: Stani bando - dosta je bilo
Nedelja 30. Aug 2015 15:14
U Banjaluci su se danas pojavili plakati sa porukom upućenoj predsjednici Vlade Republike Srpske Željki Cvijanović, koje je potpisao “Revolt BL”.
Na plakatima piše:
Građani Srpske:
Je li Vas sramota ove lažljive “gospođe”? Nju nije, ona nema obraza, kućnog odgoja niti zna šta je moral i ljudsko dostojanstvo.
Šta još treba da nam urade, pa da kažemo
STANI BANDO – DOSTA JE BILO, navodi se u poruci koju je potpisao REVOLT BL.
Pa ima li iko sposoban u bezbjedonosnim strukturama šumske da stane ukraj ovom orgijanju terorista i vrijeđanju najuglednijih ličnosti
šumske?
"Crni bombarder" neometano emituje svoju propagandu,ovaj "Revolt" orgija po BL ničim ometan......Pa dokle ovo?
Niko ništa ne preduzima a čak i mala djeca znaju da oko 10 000 autobusa u Federaciji samo čeka mig njihovih mračnih gospodara,pa da
dođu i pokrenu "spontane" proteste u šumskoj.
Dževade.....?!
-
junior3
#46817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neko nepismen pravio plakat. 
- Mr.Sojic
#46818 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A kao Zeljko pismenijijunior3 wrote:Neko nepismen pravio plakat.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46819 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pismen, nepismen....to je bitno, a nije bitno ono sto je napisano 
- sWeeT_Companion
#46820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Omladina našeg SDS-a... Jbg previše oni politiku shvataju kao igru... a plaćaju danak neiskustvu.junior3 wrote:Neko nepismen pravio plakat.
- sWeeT_Companion
#46821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Omladina našeg SDS-a... Jbg previše oni politiku shvataju kao igru... a plaćaju danak neiskustvu.junior3 wrote:Neko nepismen pravio plakat.
- spreca
#46822 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nemozes ti to shvatiti...@dragan bl je srbin ali na svu srecu ne takav kao ti a nije ni jedini...idi uzmi tabletu za stressWeeT_Companion wrote:Trebali bi kontati da na forumu ima i forumaša sa srpskim imenima koji su Bošnjaci... Ali dobro, nisam ja Vanga da se bavim teorijama. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priče kako je neko ograničen zato što je došao na košarkašku utakmicu i navijao za zemlju koju smatra svojom i sa kojom se u poptunosti može poistovjetiti + nigdje nije vrijeđan nijedan drugi narod, nacija ili vjera + bio dio humanitarne akcije je za psihološke analize....
- draganbl
#46823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije potrebno naglašavati da li je neko Srbin, Bošnjak ili nešto treće, a posebno nije potrebno komentarisati nečije pisanje na osnovu njegove nacionalnosti.spreca wrote:nemozes ti to shvatiti...@dragan bl je srbin ali na svu srecu ne takav kao ti a nije ni jedini...idi uzmi tabletu za stressWeeT_Companion wrote:Trebali bi kontati da na forumu ima i forumaša sa srpskim imenima koji su Bošnjaci... Ali dobro, nisam ja Vanga da se bavim teorijama. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priče kako je neko ograničen zato što je došao na košarkašku utakmicu i navijao za zemlju koju smatra svojom i sa kojom se u poptunosti može poistovjetiti + nigdje nije vrijeđan nijedan drugi narod, nacija ili vjera + bio dio humanitarne akcije je za psihološke analize....
Ja na ovom forumu nikada nijedan post nisam napisao kao Srbin, već isključivo kao građanin Bosne i Hercegovine.
Usput, ako neko ima živaca i višak vremena, može u ranijim diskusijama da pogleda ostale moje stavove i vrlo brzo će se uvjeriti da ne pripadam nijednoj "strani", ili kako vi kažete toru.
Da se vratim na temu o kojoj sam pisao...
Naravno da je prije neki dan bila čast ugostiti svjetske vicešampione u košarci i naravno da je Borik trebao i morao biti pun. Naravno da će publika navijati za Srbiju (svaka čast i Sloveniji). Ja lično jedva čekam evropsko prvenstvo i nadam se novoj medalji Srbije. To su dobri momci, pravi sportisti, u reprezentaciji vlada sportski duh i upravo košarkaši Srbije, između ostalih vrhunskih sportista sa našeg podneblja i trebaju da budu idoli mladima, kako u Srbiji, tako i u Bosni i Hercegovini.
Meni je Đorđević, uz Kukoča i Dražena bio idol kad sam bio mlađi, gledao sam ga nekoliko puta uživo i ponavljam, zaista je za čast i ponos što je reprezentacija koju on predvodi gostovala u Banjaluci.
Ja sam u svom postu govorio o nečemu drugom, o propuštenoj prilici da se napravi korak ili dva u smjeru poboljšanja stanja u BiH, relaksacije odnosa, približavanja jednih drugima, a sve na osnovu zajedničkog uspjeha mladih BH košarkaša.
Šta mislite, koliko bi usta bilo zapušeno da su Njegoš, Musa, Bojović i ostali zajedno na parket Borika izašli sa Đorđevićem, Teodosićem, Raduljicom i ostalima? Šta mislite da li bi i koliki aplauz dobili zlatni momci da ih je Sale Đorđević mikrofonom predstavio publici?
Šta mislite kako bi mediji prenijeli vijest da su na primjer, ranije tog dana mladi kadeti trenirali zajedno sa reprezentacijom Srbije, makar pola sata? Pa zar ne bi i tim mladim dječacima bila čast da se upoznaju sa Đorđevićem, Teodosićem i drugim košarkašima evropskog kalibra?
Šta mislite, kako je mladom košarkašu da trenira sa čovjekom koji je imao srce da 10 sekundi prije kraja, kada njegov tim gubi dva razlike u finalu lige šampiona uzme loptu pod svojim košem, dotrči do linije 6,25 i ubaci trojku za evropsku titulu? BH kadeti su pobijedili litvanske vršnjake u finalu, a tim istim Litvancima je Đorđević u finalu 1995 ubacio 41 poen!
O tome ja govorim, samo o tome. Bar u ovom postu.
-
hizo ramidovic
#46824 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zvanicna (idiotska) cestitka predsjednika bh entiteta rs upucena je samo mladim kosarkasima bih srpske nacionalnosti.draganbl wrote:Da je pameti kao što je nema, sinoćni "spektakl" u Boriku je mogao biti nastavak lijepe košarkaške bajke, koja je drmala BiH prethodne dvije - tri sedmice. Banja Luka je sinoć ugostila svjetske vicešampione, sportiste koji zaslužuju da im se aplaudira i skandira gdje god da dođu.
Bila je to prilika, naravno propuštena, da specijalni gosti sportskog spektakla budu naši zlatni momci, Banjalučani Bojović i Labus, ali i Musa, Sikiraš, Čampara, Čerkezović i ostali. Bila je to prilika da se iskoristi autoritet Aleksandra Đorđevića, vjerovatno najvećeg sportskog idola u Srba uz Novaka Đokovića, pa da u zagrljaju sa njim na parket Borika izađu zlatni dječaci banjalučke i bosanskohercegovačke košarke. Bila je to prilika da ograničeni Banjalučanin sa tribina, koji je Srbiju možda vidio jednom ili dvaput kao klinac, kada je putovao na Sajam knjiga u Beograd (ali zato himnu Bože pravde zna bolje od bilo kog Beograđanina), vidi da u njegovom gradu, njegovoj zemlji ima mladića koji su možda budući Đorđevići, Bodiroge, Kukoči, Draženi, Mirze i zovu se isto ili slično kao pomenuti košarkaški bogovi.
Ovako, sinoćni "spektakl" nije bio ništa drugo već emotivno pražnjenje kompleksaša i još jedna propuštena prilika da krenemo naprijed, barem jedan dvokorak.
to je veoma jasna poruka ostalima, tako da nisam siguran da bi na ovom okupljanju musa i ostali nesrbi bili dobrodosli.
- sWeeT_Companion
#46825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kao što sam i mislio.draganbl wrote:Nije potrebno naglašavati da li je neko Srbin, Bošnjak ili nešto treće, a posebno nije potrebno komentarisati nečije pisanje na osnovu njegove nacionalnosti.spreca wrote:nemozes ti to shvatiti...@dragan bl je srbin ali na svu srecu ne takav kao ti a nije ni jedini...idi uzmi tabletu za stressWeeT_Companion wrote:Trebali bi kontati da na forumu ima i forumaša sa srpskim imenima koji su Bošnjaci... Ali dobro, nisam ja Vanga da se bavim teorijama. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priče kako je neko ograničen zato što je došao na košarkašku utakmicu i navijao za zemlju koju smatra svojom i sa kojom se u poptunosti može poistovjetiti + nigdje nije vrijeđan nijedan drugi narod, nacija ili vjera + bio dio humanitarne akcije je za psihološke analize....
Ja na ovom forumu nikada nijedan post nisam napisao kao Srbin, već isključivo kao građanin Bosne i Hercegovine.
Usput, ako neko ima živaca i višak vremena, može u ranijim diskusijama da pogleda ostale moje stavove i vrlo brzo će se uvjeriti da ne pripadam nijednoj "strani", ili kako vi kažete toru.
Da se vratim na temu o kojoj sam pisao...
Naravno da je prije neki dan bila čast ugostiti svjetske vicešampione u košarci i naravno da je Borik trebao i morao biti pun. Naravno da će publika navijati za Srbiju (svaka čast i Sloveniji). Ja lično jedva čekam evropsko prvenstvo i nadam se novoj medalji Srbije. To su dobri momci, pravi sportisti, u reprezentaciji vlada sportski duh i upravo košarkaši Srbije, između ostalih vrhunskih sportista sa našeg podneblja i trebaju da budu idoli mladima, kako u Srbiji, tako i u Bosni i Hercegovini.
Meni je Đorđević, uz Kukoča i Dražena bio idol kad sam bio mlađi, gledao sam ga nekoliko puta uživo i ponavljam, zaista je za čast i ponos što je reprezentacija koju on predvodi gostovala u Banjaluci.
Ja sam u svom postu govorio o nečemu drugom, o propuštenoj prilici da se napravi korak ili dva u smjeru poboljšanja stanja u BiH, relaksacije odnosa, približavanja jednih drugima, a sve na osnovu zajedničkog uspjeha mladih BH košarkaša.
Šta mislite, koliko bi usta bilo zapušeno da su Njegoš, Musa, Bojović i ostali zajedno na parket Borika izašli sa Đorđevićem, Teodosićem, Raduljicom i ostalima? Šta mislite da li bi i koliki aplauz dobili zlatni momci da ih je Sale Đorđević mikrofonom predstavio publici?
Šta mislite kako bi mediji prenijeli vijest da su na primjer, ranije tog dana mladi kadeti trenirali zajedno sa reprezentacijom Srbije, makar pola sata? Pa zar ne bi i tim mladim dječacima bila čast da se upoznaju sa Đorđevićem, Teodosićem i drugim košarkašima evropskog kalibra?
Šta mislite, kako je mladom košarkašu da trenira sa čovjekom koji je imao srce da 10 sekundi prije kraja, kada njegov tim gubi dva razlike u finalu lige šampiona uzme loptu pod svojim košem, dotrči do linije 6,25 i ubaci trojku za evropsku titulu? BH kadeti su pobijedili litvanske vršnjake u finalu, a tim istim Litvancima je Đorđević u finalu 1995 ubacio 41 poen!
O tome ja govorim, samo o tome. Bar u ovom postu.
Ti si potegao i okarakterisao 5k ljudi ograničenim, jer zaboga nisu pozdravili uspjeh selekcije U16 u punom boriku na utakmici Srbije i Slovnije, dakle ne Bosne i Hercegovine, ne Republike Srpske... itd, itd...
Dakle uopšte izrekao si generalizatorsku konstataciju i uvrijedio narod.
A mogli su se i dovesti momci koje pominješ, ali onda bi krenuo spin kako su dovedeni da ih Đorđević pridobije i okrene da igraju za Srbiju... itd itd...