Mislis?SSemir wrote:gdje su teoraticari zavjera. padose vam u vodu mnoge teorije sa ovim banom na trasfere realu.
Meni se cini da su se pokazale tacnim. Pao Florentinov covjek u FIFA-i odma ban stupi na snagu, koje li slucajnosti mo's mislit
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislis?SSemir wrote:gdje su teoraticari zavjera. padose vam u vodu mnoge teorije sa ovim banom na trasfere realu.
Ne daju da CR 007 bude pichichCrvena Tifoza wrote:Ne sviđa mi se nimalo ova sebičnost Neymara i Suareza u posljednjih par napada.
tzipiripi wrote:Ne daju da CR 007 bude pichichCrvena Tifoza wrote:Ne sviđa mi se nimalo ova sebičnost Neymara i Suareza u posljednjih par napada.
Nema nigdje nista. Vjerovatno odmaranje za srijedu.Vertig0 wrote:Sta je sa leom?
Smetnje misicVertig0 wrote:Sta je sa leom?
Edit: Messi was subbed off out of precaution at half-time, as he had thigh muscle discomfortVertig0 wrote:Sta je sa leom?
I na svakoj dobar ili makar solidanskenderija04 wrote:Koja je ovo pozicija S. Roberta ove godine? 5/6?
7 poziicijaskenderija04 wrote:Koja je ovo pozicija S. Roberta ove godine? 5/6?
Minimum dvije sedmice.LSD wrote:Nije ni onaj Alba baš bistar momakkako naivno se ozljedi
ono je bila zadnja loža
zna li se koliko ce biti out
Bolji su bez Messijaascari wrote:Minimum dvije sedmice.LSD wrote:Nije ni onaj Alba baš bistar momakkako naivno se ozljedi
ono je bila zadnja loža
zna li se koliko ce biti out
Ali Neymar veceras
Ne treba nikom da se tolerise nekorektno ponasanje, pa tako ni Ronaldu.Distortion wrote:@Tomahawk
Ronaldo i dalje nastavlja da se ponasa nekorektno prema ljudima koji isto tako zaradjuju hljeb samo mnogo manje. Jel mislis da ovi i dalje trebaju da tolerisu onakvo ponasanje? Ono je nepostivanje protivnickog igraca. Ja ono nisam vidio ni u nasoj ligi. Kakav gaf i bezobrazluk Ronalda. Zato Suarez dobije 2 tekme za navodno vrijedjanje. To je La liga...