Ne govorim ja o ovoj firmi i o ovome slucaju, prvi put cujem o ovome, nego generalno. To da drzava daje poticaje, daje, da cesto daju prema politickoj relaciji daju, e sad ko je to zloupotrebio, a ko nije, to njemu na dusu...cadburry wrote:Poznajem nekoliko firmi koje zaposljavaju invalide i ono sto znam je da taj Fond ima toliko love, da ne moze podijeliti. Svaki put na javni poziv se prijavi toliko mlai broj aplikanata, da svima daju lovu. Tako da ja iskreno ne vidim nista pogresno u tome.kiligonzales wrote:Haram je haram, pa ko god na taj nacin steko...
Nekidan sam gledao na N1 prilog o firmi od brata od Irfana Cengica i iskreno mogu reci samo "sevap im bilo". Na stranu sta ja sve mislim o SDP-u.
http://ba.n1info.com/a261651/Video/Ceng ... tetom.html
SDP
-
kiligonzales
#46776 Re: SDP
- O'zone
- Globalni moderator
-
putokaz1
#46778 Re: SDP
Opa
Jedan od krivaca za Centar 2016
Naučio se pameti
-
last mohicans
#46779 Re: SDP
Nikšić, al Damir, donosi prevagu.
Lik je uzeo 3000 hiljade glasova zadnje izbore, očito da ima background, sto god mislili pojedinci o njemu.
-
putokaz1
#46780 Re: SDP
SDP Raste a dali do prvog mjesta evo sad i HDZ90 kaže da će SDP pobjediti kod Bošnjaka?
- Kejn
#46781 Re: SDP
Al što će se usrećiti sa ovim genijalcem....
-
last mohicans
#46782 Re: SDP
Ma SDP uzima KS, hladno. Nekako sam uvijek imao neko čulo ko ce se vinuti, a ko pasti. Prošle izbore sam im prognozirao pad, baš kao što sad prognoziram veliki rast, da li dovoljan da uzmu vecinu, vidjet cemo. Jednostavno, u KS oni i NS idu gore, ostali down. Bit ce zanimljivo da li ce prag preci Kiflini, Šepicevi, a Hadzibajric vjerovatno hoce.
-
last mohicans
#46783 Re: SDP
Ma niko ne govori da ce se usreciti, ali je Damir jedan od najvecih kritičara svega sto ne valja, na tako satiričan način. Naravno, ne razumije to svako, ali ima dosta ljudi koji takav vid umjetničkog performansa cijeni i vrijednuje.Kejn wrote:Al što će se usrećiti sa ovim genijalcem....
Na stranu sto to sve izgleda kao jeftina zajebancija, ali je on na svojoj zajebanciji i bez ikakve strančke mašinerije i infrastrukture osvojio nemali broj glasova. Bolje i on, nego ofucani sportski znalci ala Mekic koji je izmuzao sve što se moglo izmusti.
-
putokaz1
#46784 Re: SDP
Ko će ti znat,možda se u Kampanji okrene u Korist SDA i Trećih...
SDP skoro nema u Trnovu,Hadžićima
Nije nešto i u ostatku bar bio 2016
Moraju pokupiti glasove DF 2016 te SDU i USD,naravno i od SBB mora ukrast
Bit će mnogo svađe SDP-NS-GS i podjele glasova naročito u gradu dok je SDP jači od ovih na Periferiji KS
SDP skoro nema u Trnovu,Hadžićima
Nije nešto i u ostatku bar bio 2016
Moraju pokupiti glasove DF 2016 te SDU i USD,naravno i od SBB mora ukrast
Bit će mnogo svađe SDP-NS-GS i podjele glasova naročito u gradu dok je SDP jači od ovih na Periferiji KS
- Kejn
#46785 Re: SDP
Damir je najobičniji ublehaš. Sa ovim SDP nije ništa dobio. Ono što SDP-u treba je tehnokratski kadar koji nije socijalno korumpiran kao onaj u SDA. Trebaju mu privrednici i ljudi koji su uspješni u realnom sektoru na polju primjenjenih nauka sa vizijom i idejom a ne nekakve "zafrkancije" kao što si ga i sam dobro opisao. Dosta je zafrkancija više 20 godina od kraja ratalast mohicans wrote:Ma niko ne govori da ce se usreciti, ali je Damir jedan od najvecih kritičara svega sto ne valja, na tako satiričan način. Naravno, ne razumije to svako, ali ima dosta ljudi koji takav vid umjetničkog performansa cijeni i vrijednuje.Kejn wrote:Al što će se usrećiti sa ovim genijalcem....
Na stranu sto to sve izgleda kao jeftina zajebancija, ali je on na svojoj zajebanciji i bez ikakve strančke mašinerije i infrastrukture osvojio nemali broj glasova. Bolje i on, nego ofucani sportski znalci ala Mekic koji je izmuzao sve što se moglo izmusti.
-
putokaz1
#46786 Re: SDP
Treba SDP,neće biti rasipanja glasova na ''Nezavisne ljevičare'' ko onomad prije 2 godine
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
last mohicans
#46788 Re: SDP
Ne znam bi li se u potpunosti slozio je li ublehaš ili ne. Zeljko Komsic je pravi ublehaš, Damir nije ni imao prilike raditi nesto ozbiljno. Ja nesto vjerujem da bi na polju kulture bio odličanKejn wrote:Damir je najobičniji ublehaš. Sa ovim SDP nije ništa dobio. Ono što SDP-u treba je tehnokratski kadar koji nije socijalno korumpiran kao onaj u SDA. Trebaju mu privrednici i ljudi koji su uspješni u realnom sektoru na polju primjenjenih nauka sa vizijom i idejom a ne nekakve "zafrkancije" kao što si ga i sam dobro opisao. Dosta je zafrkancija više 20 godina od kraja ratalast mohicans wrote:Ma niko ne govori da ce se usreciti, ali je Damir jedan od najvecih kritičara svega sto ne valja, na tako satiričan način. Naravno, ne razumije to svako, ali ima dosta ljudi koji takav vid umjetničkog performansa cijeni i vrijednuje.Kejn wrote:Al što će se usrećiti sa ovim genijalcem....
Dosta više Rileta, koji je by the way obični klošar, i Šarića, vječitog kadra SDA. Svakako im treba ljudi iz primjenjenih nauka, a sto se tiče privrednog sektora, imamo Fadila, za kojeg su i najveci kritičari SDA bili suzdrzani u pocetku mandata. Pa nas je popišao s svojim realnim vizijama.
-
invincible1921
#46789 Re: SDP
Daj segmedinu srnu, nedzada fazliju i comagu da izginemo

Sto se tice niksica realno pljuno na sebe radi neke pozcije ili koristi koju ce dobit....nek slbodono vise ne sere ni o cemu
Sto se tice niksica realno pljuno na sebe radi neke pozcije ili koristi koju ce dobit....nek slbodono vise ne sere ni o cemu
- cyprus
#46790 Re: SDP
Dobra odluka... Puno bolje nego da solira odvlačeći glasove ljevici, a realno nema šanse da išta postigne sam...
-
elSaik
#46791 Re: SDP
Poptuna podrska. Sto vise kvalitetnih ljudi u jednlm pokretu, bolji pokret. 
- Kejn
#46792 Re: SDP
Željko Komšić je ublehaš ali ublehaš koji može izbaciti Čovića sa mjesta člana predsjedništva.last mohicans wrote: Ne znam bi li se u potpunosti slozio je li ublehaš ili ne. Zeljko Komsic je pravi ublehaš, Damir nije ni imao prilike raditi nesto ozbiljno. Ja nesto vjerujem da bi na polju kulture bio odličan
Dosta više Rileta, koji je by the way obični klošar, i Šarića, vječitog kadra SDA. Svakako im treba ljudi iz primjenjenih nauka, a sto se tiče privrednog sektora, imamo Fadila, za kojeg su i najveci kritičari SDA bili suzdrzani u pocetku mandata. Pa nas je popišao s svojim realnim vizijama.
Damir je samo ublehaš..
-
Heller
#46793 Re: SDP
Ovaj DF je isto onaj lik u strategiji kad ga ostavis na jednom posjedu i onda on skakuce i trosi prihod na vojske i trebaju ti dva tri poteza da ga dobiješ a mrtav je ustvari.
-
The BEN10
#46794 Re: SDP
Apsolutno.Kejn wrote:Sa ovim SDP nije ništa dobio. Ono što SDP-u treba je tehnokratski kadar koji nije socijalno korumpiran kao onaj u SDA. Trebaju mu privrednici i ljudi koji su uspješni u realnom sektoru na polju primjenjenih nauka sa vizijom i idejom a ne nekakve "zafrkancije" kao što si ga i sam dobro opisao. Dosta je zafrkancija više 20 godina od kraja rata
- JThomas
#46795 Re: SDP
a gdje je kod nas taj takav kadar koji nije korumpiran?
- kmirsad
#46796 Re: SDP
Jedina dva čovjeka iz redova SDP-a, koji zaslužuju i mogu na pravi način obavljari najviše funkcije u državi, a nemaju kriminalnr repove iza sebe su Denis Bečirević i Boguić Bogičević...
- Ned071
#46797 Re: SDP
oj sunce ti zarko, damir niksic
kakvo pojacanje... dezerter koji nije mogao prat tanjure u milanu, izdrzavala ga tamo zena koja je razgulila od njega nakon sto vise nije mogla trpit njehove "vaspitne"... pa se vratio ovdje, smucat s mobitelom po ulici, da ga i ovdje zena izdrzava... dana radnog staza nema, nista teze od kasike uzeo i nije i naravno sad u politiku
pa ova je stranka fakat stendap komedija... idite se ba malo

kakvo pojacanje... dezerter koji nije mogao prat tanjure u milanu, izdrzavala ga tamo zena koja je razgulila od njega nakon sto vise nije mogla trpit njehove "vaspitne"... pa se vratio ovdje, smucat s mobitelom po ulici, da ga i ovdje zena izdrzava... dana radnog staza nema, nista teze od kasike uzeo i nije i naravno sad u politiku
pa ova je stranka fakat stendap komedija... idite se ba malo
- seln
#46799 Re: SDP
Skolski primjer teme "kako minderasi iz SDA dezavuiraju politicke protivnike".Ned071 wrote:oj sunce ti zarko, damir niksic![]()
pa ova je stranka fakat stendap komedija... idite se ba malo![]()
![]()
Ne tvrdim da to nije tako, ali pisati o nekome s toliko prezira i mahalanja, a podrzavati zlocinacku organizaciju zvanu SDA, za to stvarno treba solidan deficit obraza.
-
Nadzorna_ploca
#46800 Re: SDP
Gledaj ovih faca na predstavljanju novih pojacanja u stabu SDPa. Na koliko su ugovore potpisali? Obostrani interes rusi sve granice. Mislim da je i ovih narod sit vise.