Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#46777 Re: Premijer liga BiH
Sta ce zapeti danas su vec pokazali da su s glavama na odmoru...
- Charuga
- Globalni moderator
#46778 Re: Premijer liga BiH
Kakva crna Sloboda, ljudi ne mogu Krupu kući uzeti, a da uzmu Zrinjskom bod/ove u Mostaru ... 
-
bjelave
#46779 Re: Premijer liga BiH
http://www.avaz.ba/clanak/293516/drama- ... dnik-begic
Posteno, samo su trebali ranije. Penal u Bijeljini nidje veze. Samo jel prvi takav ove sezone?
Bili se komsije sad mogle sloziti, veceras, da je cijela sezona neregularna?
Posteno, samo su trebali ranije. Penal u Bijeljini nidje veze. Samo jel prvi takav ove sezone?
Bili se komsije sad mogle sloziti, veceras, da je cijela sezona neregularna?
Last edited by bjelave on 20/05/2017 22:36, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#46780 Re: Premijer liga BiH
dosta o guzenju za jedan dan molicu lijepoLSD wrote:Jasta cebersK wrote:I Zeljo i Sarajevo imaju sansu za titulu, pa kakva je takva je. Sad hocel Sloboda ispast normala i probat igrat fudbal protiv dokazanih neprijatelja svega u drzavi ili ce se povuc i rec "ma boli nas tuki, oni nas izbacili iz lige, mi njima da titulu stelujemo." Ce da vidimo.Slobodanka ce se naguziti da je plemići natrpaju
oni su svoje odradili na tušnju, kad su Želji izbili dva boda, to je njihova svrha postojanja.
a sad vazeljin nevenovu mst i mazimo se drugovi mazimo se
-
sumirprimus
#46781 Re: Premijer liga BiH
kakav crni zeljo kupljenu titulu uzet ne mogu gledaj ostavki sto prste,uzeli anisu odradiliCharuga wrote:Kakva crna Sloboda, ljudi ne mogu Krupu kući uzeti, a da uzmu Zrinjskom bod/ove u Mostaru ...
- N.N.
#46782 Re: Premijer liga BiH
Pa i trebaju da idu svi jebemimmater u picku !
Sve je neregularno...dvadeset sudija je suspendovano, materijalne dolaze o namjestanju imaju i nista.
Ponistiti cijelo prvenstvo i to je to
Samo me strah da mi Celika ne zavale sutra, a vrlo je moguce da Metalci OEPT uzimaju Listicu i Vitez Mladost
Sve je neregularno...dvadeset sudija je suspendovano, materijalne dolaze o namjestanju imaju i nista.
Ponistiti cijelo prvenstvo i to je to
Samo me strah da mi Celika ne zavale sutra, a vrlo je moguce da Metalci OEPT uzimaju Listicu i Vitez Mladost
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#46783 Re: Sarajevski derbi
Pa šta će, frajeri uzeli pare od Želje i ispalili ih. Nešto se moralo poduzeti......lakilaka wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hasanbeg ... nje/237720
toliko o pitarskim mitomanisanjima.
Ono kad smo kod mitomanije.
- Fuzzy Dunlop
#46784 Re: Premijer liga BiH
Bolje da Sloboda ne zapinje... Realno nismo ni zaslužili. Mogao bi sad srati za ovaj penal Zrinjskom, ali opet kažem, nismo zaslužili.
Samo toliko o kupljenoj tituli
Samo toliko o kupljenoj tituli
- Pitarrr82
#46785 Re: Sarajevski derbi
Pitar sa Kariba wrote:
Pa šta će, frajeri uzeli pare od Želje i ispalili ih. Nešto se moralo poduzeti......lakilaka wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hasanbeg ... nje/237720
toliko o pitarskim mitomanisanjima.
Ono kad smo kod mitomanije.
Ma ne bi to Pilav, inace zeljovac on je to iz moralnih razloga
-
sumirprimus
#46786 Re: Premijer liga BiH
jebote nolike suspenzije dzaba
cvrcak kako cash flow???
nesto ga nema...
on samo pred najvu titule bahne
cvrcak kako cash flow???
nesto ga nema...
on samo pred najvu titule bahne
-
lakilaka
#46787 Re: Premijer liga BiH
jebote sumirprimus , krupa vas razvali a ti pises o zelji i manijacima. to je taj kompleks.
- avetinja
#46788 Re: Premijer liga BiH
Sumire, daj vlahov da se povratim.
Koliko tražite da izborite remi?
Koliko tražite da izborite remi?
- UnKnownBA
#46789 Re: Premijer liga BiH
Nije valjda da se ova liga igra samo da je Željo ne osvoji pa da krene slavlje na državnom nivou? Pali smo mi na niske grane i kao liga i kao klubovi ako je tako, da ne idemo dublje.
-
5korpus
#46790 Re: Premijer liga BiH
Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod
Jebote pustanje, ja prvi ne bih pustio da je ispadanje iz lige u pitanju..ako ne mozes X igrat sa mrtvacima jebo te titula
Jebote pustanje, ja prvi ne bih pustio da je ispadanje iz lige u pitanju..ako ne mozes X igrat sa mrtvacima jebo te titula
-
splinter
#46791 Re: Premijer liga BiH
U nekom normalnom, paralelnom svijetu danas bi pred nekih 25.000 gledalaca mi i kone odigrali meč za pamćenje i uz dosta golova i pravih poteza podijelili bodove uz možda 2:2.
Nas bi to još više približilo tituli, ali što je najvažnije vratilo bi vjeru u sarajevski fudbal. U nekom normalnom svijetu večaras bi K.K Bosna uzela titulu i sve bi bilo ok. Nažalost u ovom svijetu mi smo na teži način saznali da kone ipak nisu umorne, pa ako se kao vrsni strateg uzdaš u umor protivnika onda šta očekivati. Kone su na teži način saznale da je centar fudbala u državi danas u zapadnoj hercegovini a svi smo saznali da se košarka odavno preselila u Laktaše. U ovom svijetu danss se derbi igra pred nekih 6-7.000 ako i toliko. al šta ćeš i to je pritisak za igrače.
Danas su se naši igrači solidarisali sa nedolaskom naših navijačica na stadion, pa su 90 min izigravali dame.
Mnogi su danas skočili na istoku i sjeveru kad rekoše da zrinjski povede iz penala u 93. min.
Na sreću Mostar nije daleko, pa idućeg vikenda pravac na proslavu titule, red je a možda bude raje i iz širokog. Ova sezona je završena, al glavu gore, slijedeća će vjerovatno biti još i gora!
Nas bi to još više približilo tituli, ali što je najvažnije vratilo bi vjeru u sarajevski fudbal. U nekom normalnom svijetu večaras bi K.K Bosna uzela titulu i sve bi bilo ok. Nažalost u ovom svijetu mi smo na teži način saznali da kone ipak nisu umorne, pa ako se kao vrsni strateg uzdaš u umor protivnika onda šta očekivati. Kone su na teži način saznale da je centar fudbala u državi danas u zapadnoj hercegovini a svi smo saznali da se košarka odavno preselila u Laktaše. U ovom svijetu danss se derbi igra pred nekih 6-7.000 ako i toliko. al šta ćeš i to je pritisak za igrače.
Danas su se naši igrači solidarisali sa nedolaskom naših navijačica na stadion, pa su 90 min izigravali dame.
Mnogi su danas skočili na istoku i sjeveru kad rekoše da zrinjski povede iz penala u 93. min.
Na sreću Mostar nije daleko, pa idućeg vikenda pravac na proslavu titule, red je a možda bude raje i iz širokog. Ova sezona je završena, al glavu gore, slijedeća će vjerovatno biti još i gora!
- bersK
#46792 Re: Premijer liga BiH
Ajd vise da se i ova patnja od lige zavrsi. Zeljo me je razocarao, Sarajevu zelim sve najbolje iako ne mogu ih ocima smisliti (ne kao klub, nego kao neku organizaciju ukljucujuci navijace i njihov mentalitet diveva), da je vidjet kako da se Celik izvuce iz govana. Za sad mi je to pratit. Ovo ostalo po strani.
- ultima_palabra
#46793 Re: Premijer liga BiH
I u Federalnoj bilo neko sranje, GOSK izbio na prvo mjesto... Covicevci jebu i ne vade. A sto ne i bi kad im je sve dopusteno.
-
lakilaka
#46794 Re: Premijer liga BiH
u derbijima je uvijek sve moguce. ko ih prati zna da je tako. ali ovaj rezultat iz derbija ne bi bio toliko bitan, da zrinjski nije dao gol u 93 minuti iz nepostojeceg i presmijesnog penala. zato pljuste ostavke u n/fsbih, jer se zbog afere "cener" ukljucila malo detaljnije i uefa koja vidi sta se radi i koja ne prelazi olako preko nepravilnosti.5korpus wrote:Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod![]()
![]()
- N.N.
#46795 Re: Premijer liga BiH
Mislim da je to vise revolt na sva ostala desavanja u ovoj kukuruz ligi.5korpus wrote:Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod![]()
![]()
Svjedoci smo mi da je Zrinjski i Siroki sigurno dao Metalcima dole bodove da zavale Celik i Olimpik, da je Siroki i Vitezu dao, da se ustasluk i orgijanje nastavilo u Sirokom dole prije nekoliko dana i svi mi vidimo da ONI cuvaju jedni drugima ledja, kako god mi okretali glave od toga.
E sada druga stvar je nasa percepcija i treba li dati u derbiju nekome bodove
Da je sve "posteno i cisto ovdje", ne bi se to ni pisalo ni spominjalo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#46796 Re: Premijer liga BiH
Kakanjci ne vole Visoko, očekivana dvica 
-
Nadzorna_ploca
#46797 Re: Premijer liga BiH
Izvini, danas su se vasi pokazali mrtvacima.. i dokazali. A nasi na drogama izgleda.. trce ko da nije ubitacan ritam.5korpus wrote:Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod![]()
![]()
-
LSD
#46798 Re: Premijer liga BiH
Izjebala ih Krupa u njihovoj avliji, al Sumira boli q za to, on bi radije o nekoj Željinoj "kupljenoj tituli" koju Zrinjski uze na krajulakilaka wrote:jebote sumirprimus , krupa vas razvali a ti pises o zelji i manijacima. to je taj kompleks.
Last edited by LSD on 20/05/2017 23:02, edited 1 time in total.
- Šibicar
#46799 Re: Premijer liga BiH
Nadzorna_ploca wrote:Izvini, danas su se vasi pokazali mrtvacima.. i dokazali. A nasi na drogama izgleda.. trce ko da nije ubitacan ritam.5korpus wrote:Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod![]()
![]()
Sramota je to ali i ziva istina,jedino sto vasi nisu imali nikakav pritisak i bukvalno su igrali fudbal,a nasi su bili u standardnom derbi modu i nisu napravili ni jednu priliku.
-
todd_smith
#46800 Re: Premijer liga BiH
Sta to o vama kaze kada vas takva ekipa danas isprskala.