Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lakilaka

#46776 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/hasanbeg ... nje/237720

toliko o pitarskim mitomanisanjima.
Pitarrr82

#46777 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitarrr82 »

Sta ce zapeti danas su vec pokazali da su s glavama na odmoru...
Charuga
Globalni moderator

#46778 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Kakva crna Sloboda, ljudi ne mogu Krupu kući uzeti, a da uzmu Zrinjskom bod/ove u Mostaru ... 8-)
bjelave

#46779 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

http://www.avaz.ba/clanak/293516/drama- ... dnik-begic

Posteno, samo su trebali ranije. Penal u Bijeljini nidje veze. Samo jel prvi takav ove sezone?

Bili se komsije sad mogle sloziti, veceras, da je cijela sezona neregularna?
Last edited by bjelave on 20/05/2017 22:36, edited 1 time in total.
sumirprimus

#46780 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

LSD wrote:
bersK wrote:I Zeljo i Sarajevo imaju sansu za titulu, pa kakva je takva je. Sad hocel Sloboda ispast normala i probat igrat fudbal protiv dokazanih neprijatelja svega u drzavi ili ce se povuc i rec "ma boli nas tuki, oni nas izbacili iz lige, mi njima da titulu stelujemo." Ce da vidimo.
Jasta ce :-) Slobodanka ce se naguziti da je plemići natrpaju :izet: oni su svoje odradili na tušnju, kad su Želji izbili dva boda, to je njihova svrha postojanja.
dosta o guzenju za jedan dan molicu lijepo :lol: :lol:
a sad vazeljin nevenovu mst i mazimo se drugovi mazimo se :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#46781 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:Kakva crna Sloboda, ljudi ne mogu Krupu kući uzeti, a da uzmu Zrinjskom bod/ove u Mostaru ... 8-)
kakav crni zeljo kupljenu titulu uzet ne mogu gledaj ostavki sto prste,uzeli anisu odradili :lol: :lol: :sax: :kiss: :fazlija: :chmoljava: :zdravkocolic: :kiselavoda:
N.N.

#46782 Re: Premijer liga BiH

Post by N.N. »

Pa i trebaju da idu svi jebemimmater u picku !

Sve je neregularno...dvadeset sudija je suspendovano, materijalne dolaze o namjestanju imaju i nista.
Ponistiti cijelo prvenstvo i to je to :D

Samo me strah da mi Celika ne zavale sutra, a vrlo je moguce da Metalci OEPT uzimaju Listicu i Vitez Mladost :-D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#46783 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

:zzzz:
lakilaka wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hasanbeg ... nje/237720

Pa šta će, frajeri uzeli pare od Želje i ispalili ih. Nešto se moralo poduzeti......

Ono kad smo kod mitomanije. :)
Fuzzy Dunlop

#46784 Re: Premijer liga BiH

Post by Fuzzy Dunlop »

Bolje da Sloboda ne zapinje... Realno nismo ni zaslužili. Mogao bi sad srati za ovaj penal Zrinjskom, ali opet kažem, nismo zaslužili.

Samo toliko o kupljenoj tituli :)
Pitarrr82

#46785 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitarrr82 »

Pitar sa Kariba wrote::zzzz:
lakilaka wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hasanbeg ... nje/237720

Pa šta će, frajeri uzeli pare od Želje i ispalili ih. Nešto se moralo poduzeti......

Ono kad smo kod mitomanije. :)

Ma ne bi to Pilav, inace zeljovac on je to iz moralnih razloga :mrgreen:
sumirprimus

#46786 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

jebote nolike suspenzije dzaba :lol: :lol:

cvrcak kako cash flow??? :pisnuo: :pisnuo:
nesto ga nema...
on samo pred najvu titule bahne :lol:
lakilaka

#46787 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

jebote sumirprimus , krupa vas razvali a ti pises o zelji i manijacima. to je taj kompleks.
avetinja

#46788 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Sumire, daj vlahov da se povratim. :lol:

Koliko tražite da izborite remi? :mrgreen:
UnKnownBA

#46789 Re: Premijer liga BiH

Post by UnKnownBA »

Nije valjda da se ova liga igra samo da je Željo ne osvoji pa da krene slavlje na državnom nivou? Pali smo mi na niske grane i kao liga i kao klubovi ako je tako, da ne idemo dublje.
5korpus

#46790 Re: Premijer liga BiH

Post by 5korpus »

Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod :-) :roll:
Jebote pustanje, ja prvi ne bih pustio da je ispadanje iz lige u pitanju..ako ne mozes X igrat sa mrtvacima jebo te titula :run:
splinter

#46791 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

U nekom normalnom, paralelnom svijetu danas bi pred nekih 25.000 gledalaca mi i kone odigrali meč za pamćenje i uz dosta golova i pravih poteza podijelili bodove uz možda 2:2.
Nas bi to još više približilo tituli, ali što je najvažnije vratilo bi vjeru u sarajevski fudbal. U nekom normalnom svijetu večaras bi K.K Bosna uzela titulu i sve bi bilo ok. Nažalost u ovom svijetu mi smo na teži način saznali da kone ipak nisu umorne, pa ako se kao vrsni strateg uzdaš u umor protivnika onda šta očekivati. Kone su na teži način saznale da je centar fudbala u državi danas u zapadnoj hercegovini a svi smo saznali da se košarka odavno preselila u Laktaše. U ovom svijetu danss se derbi igra pred nekih 6-7.000 ako i toliko. al šta ćeš i to je pritisak za igrače.
Danas su se naši igrači solidarisali sa nedolaskom naših navijačica na stadion, pa su 90 min izigravali dame.
Mnogi su danas skočili na istoku i sjeveru kad rekoše da zrinjski povede iz penala u 93. min.
Na sreću Mostar nije daleko, pa idućeg vikenda pravac na proslavu titule, red je a možda bude raje i iz širokog. Ova sezona je završena, al glavu gore, slijedeća će vjerovatno biti još i gora!
bersK

#46792 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

Ajd vise da se i ova patnja od lige zavrsi. Zeljo me je razocarao, Sarajevu zelim sve najbolje iako ne mogu ih ocima smisliti (ne kao klub, nego kao neku organizaciju ukljucujuci navijace i njihov mentalitet diveva), da je vidjet kako da se Celik izvuce iz govana. Za sad mi je to pratit. Ovo ostalo po strani.
ultima_palabra

#46793 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

I u Federalnoj bilo neko sranje, GOSK izbio na prvo mjesto... Covicevci jebu i ne vade. A sto ne i bi kad im je sve dopusteno.
lakilaka

#46794 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

5korpus wrote:Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod :-) :roll:
Jebote pustanje, ja prvi ne bih pustio da je ispadanje iz lige u pitanju..ako ne mozes X igrat sa mrtvacima jebo te titula :run:
u derbijima je uvijek sve moguce. ko ih prati zna da je tako. ali ovaj rezultat iz derbija ne bi bio toliko bitan, da zrinjski nije dao gol u 93 minuti iz nepostojeceg i presmijesnog penala. zato pljuste ostavke u n/fsbih, jer se zbog afere "cener" ukljucila malo detaljnije i uefa koja vidi sta se radi i koja ne prelazi olako preko nepravilnosti.
N.N.

#46795 Re: Premijer liga BiH

Post by N.N. »

5korpus wrote:Najgore je kad vidim po fb komentari tipa neka balije,nek sad ustase osvoje,trebali su pustiti bod :-) :roll:
Mislim da je to vise revolt na sva ostala desavanja u ovoj kukuruz ligi.
Svjedoci smo mi da je Zrinjski i Siroki sigurno dao Metalcima dole bodove da zavale Celik i Olimpik, da je Siroki i Vitezu dao, da se ustasluk i orgijanje nastavilo u Sirokom dole prije nekoliko dana i svi mi vidimo da ONI cuvaju jedni drugima ledja, kako god mi okretali glave od toga.

E sada druga stvar je nasa percepcija i treba li dati u derbiju nekome bodove :D

Da je sve "posteno i cisto ovdje", ne bi se to ni pisalo ni spominjalo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#46796 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

Kakanjci ne vole Visoko, očekivana dvica :mrgreen:
Nadzorna_ploca

#46797 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Izvini, danas su se vasi pokazali mrtvacima.. i dokazali. A nasi na drogama izgleda.. trce ko da nije ubitacan ritam.
LSD

#46798 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

lakilaka wrote:jebote sumirprimus , krupa vas razvali a ti pises o zelji i manijacima. to je taj kompleks.
Izjebala ih Krupa u njihovoj avliji, al Sumira boli q za to, on bi radije o nekoj Željinoj "kupljenoj tituli" koju Zrinjski uze na kraju :nargila: nisu to nikako kompleksi.
Last edited by LSD on 20/05/2017 23:02, edited 1 time in total.
Šibicar

#46799 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Nadzorna_ploca wrote:
Izvini, danas su se vasi pokazali mrtvacima.. i dokazali. A nasi na drogama izgleda.. trce ko da nije ubitacan ritam.

Sramota je to ali i ziva istina,jedino sto vasi nisu imali nikakav pritisak i bukvalno su igrali fudbal,a nasi su bili u standardnom derbi modu i nisu napravili ni jednu priliku.
todd_smith

#46800 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Sta to o vama kaze kada vas takva ekipa danas isprskala. :lol:
Locked