Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
phillie wrote:Jel ovaj Ljulj (igrac real madrida, da ne bude zabune ) ikad otisao u over? Nisam ga igrao veceras, ali pratim njegove igre u EL od prosle godine, i stvarno vrlo rijetko prelazi ionako nisku granicu od 9,5 poena.
phillie wrote:Jel ovaj Ljulj (igrac real madrida, da ne bude zabune ) ikad otisao u over? Nisam ga igrao veceras, ali pratim njegove igre u EL od prosle godine, i stvarno vrlo rijetko prelazi ionako nisku granicu od 9,5 poena.
pu majklu mu jebem na ljulji citavu utakmicu vuce cetiri poena i onda umjesto da ode u over ode u pizdu materinu dsa 10 poena
at Anadolu Efes Istanbul 34:14 20 2/5 5/10 1/2
kazem vrlo rijetko... evo sad sam pogledao od osam utakmica dvije je prosao granicu od 11,5. Doduse i ne uzima puno suteva, ima dosta asistencija (skoro pet po utakmici).
Veceras Bjelica i Olten (hokej, Swi) udruzenim snagama sjebase mi lijep tiket. Bjelica stade na pola kosa od granice, a Olten nakon sto je vodio 2:0 do kraja regularnog primi dva gola, da bi u produzetku i to u prvoj minuti postigli gol A zao mi jer sam uhvatio 2,9 na Fehervaru....
Ne radi premier iza 1 pa mogu napisati sta sam igro a da ne prepise neko
Karemlo preko 25
Kari preko 24
Dejvis preko 24
Florida 1/1
Detroit (opet) hendikep
54.31
Sistem 8/10. Fix florida kp1 i detroit kp1
Carolina 5+
Pitsburg 5+
Otawa manje od 6
Toronto kp1
Nesvil manje od 6
L angeles kp2
Kalgari kp1
San jose manje od 6
Kari +
Dejvis +
Ono kad skines undere Carmela, Jamesa i Aldridgea i....onda ti se ujutro ushere u cejf Anthony Obrva Davis. Za tog covjeka izgleda ne postoji BO. Nema veze sto gube 20 razlike u 4/4, on se naso trpati
Ma cim svi igraju treba bjezat od toga.Po meni poklon kvota 1.85 na hendikep da cedevita nece izgubit vise od 19 razlike.Prvu si ih sa 4 dobili jos su se osigurali za dalje.Cedeviti treba pobjeda a rusi su stvoreni za namjestaljke.Nebi me cudilo kad bi cedevita cak pobjedila danas.