Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
statixx

#46751 Re: Premijer liga BiH

Post by statixx »

ultima_palabra wrote:Suplju nacionalnu pucaju likovi koji nisu navijaci Zelje... znate vi dobro, ali fino se je budala praviti.

Od vas ne ocekujem milostinju, niti bih vam je dao.
:thumbup:
nema me tamo

#46752 Re: Premijer liga BiH

Post by nema me tamo »

ultima_palabra wrote:Suplju nacionalnu pucaju likovi koji nisu navijaci Zelje... znate vi dobro, ali fino se je budala praviti.

Ovo sam prvo ja napisao. :D

Samo da dodam da se pojedinci ne prave budale vec nemaju dovoljno mozga da to shvate. :D
emigrazione

#46753 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Zato sad ima da kmecis, nema ti nista gore u fudbalskom zivotu nego da ti pitari poture nogu pred titulu koju si vec proslavio i metnuo u vitrinu i to da njih zajebavas... :per: kurko dokoljenko
bjelave

#46754 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

emigrazione wrote:

Zato sad ima da kmecis, nema ti nista gore u fudbalskom zivotu nego da ti pitari poture nogu pred titulu koju si vec proslavio i metnuo u vitrinu i to da njih zajebavas... :per: kurko dokoljenko
A bahatali se i kurcili nevidjeno. Da nije toga mozda bi im sevap bio poklonit bod. Nama taj bod nista, a njima pregolemo.
Samo nisu zasluzili svojim vladanjem i ponasanjem.
avetinja

#46755 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Šta ako Željo bude prvak? :mrgreen:
north

#46756 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Uhhhh šta ovo bi danas :D .....Mrtvo Sarajevo koje bi po svim paramterima trebalo da je već u tabutu, a danas da im bude zakucan posljedni esker, sva moguća negativa, igraju derbi za manje od tri dana nakon unakve utakmcie u Širokom gdje ispadosmo nesretno na penale, problem sa igračima kurčeva atmosfera I dobiju Želju kome treba bod za titulu :lol: Da nije smiješno bilo bi žalosno :oops: ...Čestitajte košpicari, nije sramota, mi smo loši do bola, ali danas i protiv Krupe vam je trebalo samo 2 boda od mogućih 6 gdje je čak bilo realno da sve uzmete, a vi uzmete 1 bod, šampionski nema šta :thumbup: ....I sad se mantra se okreće kako pitari slave što je Zrinjski zabio iz penala koji očito nije bio, i to je sad glavni problem, samo ćemo se na to fokusirati jel de :lol: , nema veze što Slavko od genijalca postade ublehaš što od plavog proljeća postade preko noći crno proljeće :lol:

Sarajevu svak ast što pored toliko problema je zadnje dviej utakmice ovako odigralo, iako to ne mijenja čijenicu da smo čitavu sezonu u globalu bili odron I da smo kurton što se kvaliteta ekipe tiče, ali smo kad je trebalo zapeti pokazalo da se znamo fajtati ako već ne znamo igrati lijepo :oops: , ....Mada to ne mijenja činjenicu da sam jako nezadovoljan sezonom :evil:

Da Zrinjski zadnju igra sa Krupom ili Radnikom rekao bih da nije sve gotovo, ali uzimajući u obzir koliko Vlado I Sloboda gotive Želju reklo bi se mrka kapa :oops: ...A ako šta I krene naopako, uvijek na poluvremenu može proraditi crna aktovka :oops:
Last edited by north on 20/05/2017 21:39, edited 1 time in total.
north

#46757 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

avetinja wrote:Šta ako Željo bude prvak? :mrgreen:
Zapeće Sloboda I Vlado za Želju pravo :D
avetinja

#46758 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

north wrote:
avetinja wrote:Šta ako Željo bude prvak? :mrgreen:
Zapeće Sloboda I Vlado za Želju pravo :D
Za pare hoće. Samo što bi bila neka veća cifra u pitanju. :mrgreen:
MOSALJOZE

#46760 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Napisao sam,savez zvani ograda..
bersK

#46761 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

Ono kad Horde pricaju o kurcenju. Ko je vas trpio dok ste overloadovali sve moguce sajtove i forume o vanzemaljskom fudbalu, dovodjenju Misimovica, da cete se prosetat kroz ligu, Tanovim milionima, Turkish Airlines na dresovima?
Logovan

#46762 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

bersK wrote:Ono kad Horde pricaju o kurcenju. Ko je vas trpio dok ste overloadovali sve moguce sajtove i forume o vanzemaljskom fudbalu, dovodjenju Misimovica, da cete se prosetat kroz ligu, Tanovim milionima, Turkish Airlines na dresovima?
To je bilo i prošlo, sad ste vi glavni, vi se šetate, kurčite po forumima i medijima, tribina, iskačete iz pašteta, itd. Isto će i ovo vaše proći, mi ćemo vas zamijeniti u kurčenju i tako idemo u krug.
LSD

#46763 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

bersK wrote:Ono kad Horde pricaju o kurcenju. Ko je vas trpio dok ste overloadovali sve moguce sajtove i forume o vanzemaljskom fudbalu, dovodjenju Misimovica, da cete se prosetat kroz ligu, Tanovim milionima, Turkish Airlines na dresovima?
Sad ce ti onaj logovan odgovoriti, inace svakom loncu poklopac, a niko ga ne yebe ni 2%
ultima_palabra

#46764 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Nesto ne vjerujem da bi ovi napustili fotelje bez atomskog udara.

Samo cinjenica je da smo popusili foru. Zrinjski vikao 'drzi lopova' citavo vrijeme, a oni trpali u dzepove. Ko i 2014. kad je Hamzic pustao golove, a pitarluk euforisao.
bjelave

#46765 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Tu si u pravu. Samo sto smo se mi sabrali i tu fazu okoncali. A vas prenijelo tako da ste nas prevazisi s bahacenjem.
Valjada se i vi dozovete.
Uvijek nekako kaskate za nama.
Charuga
Globalni moderator

#46766 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

TESLA_EDISON wrote:Komunjaro, prvo jesam klon ali klon iz razloga što sam zaboravio šifru a ne taj koji ti spominješ. Opcija forget password ne radi.

Drugo, ako sam Bošnjak nisam nacionalosta. Volim Srbe i Hrvate kao i Bošnjake a poštujem ih više jer imaju svoje ja. Komuniste, ustaše i četnike mrzim.

Treće, tebi komunjaro ko god nosi Bošnjačko ime je nacionalosta. Ti i onaj retard Sanin Čepalo kao da ste jedna te ista osoba.

Četvrto, ko ima razuma shvatiće šta sam pisao na ovoj temi a ko je zatucan neće. Toliko od mene i pitarima čestitam titulu Zrinjskog. Okreću prase da proslave uz stihove Thompsona pa bujrum pridružite im se.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» TESLA_EDISON

14 dana
Charuga
Globalni moderator

#46767 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Ovi koji krenu sa nekom "patriotskom" pričom bolje da ne pišu ništa. Manite se toga.
zipoo

#46768 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Sada kada nam Bevanda bude predsjednik. :mrgreen:
sumirprimus

#46769 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

izvini ja mislio crvcak shedonizmom :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#46770 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

vryzas wrote:cash flow ganjaju Glavas, Kostic, Fatic, Mehidic i Govedarica :gunjastajl: :kakoste:
a odsad bogami i misimovic :pisnuo: :pisnuo:
sad ide povrat porezaaaa... :lol: :kiss:
Nadzorna_ploca

#46771 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Sloboda moze uzeti bod ali mozete li vi pobijediti Radnika pitanje je. :mrgreen:
bersK

#46772 Re: Premijer liga BiH

Post by bersK »

I Zeljo i Sarajevo imaju sansu za titulu, pa kakva je takva je. Sad hocel Sloboda ispast normala i probat igrat fudbal protiv dokazanih neprijatelja svega u drzavi ili ce se povuc i rec "ma boli nas tuki, oni nas izbacili iz lige, mi njima da titulu stelujemo." Ce da vidimo.
sumirprimus

#46773 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

bersK wrote:I Zeljo i Sarajevo imaju sansu za titulu, pa kakva je takva je. Sad hocel Sloboda ispast normala i probat igrat fudbal protiv dokazanih neprijatelja svega u drzavi ili ce se povuc i rec "ma boli nas tuki, oni nas izbacili iz lige, mi njima da titulu stelujemo." Ce da vidimo.
pa ne igramo protiv zelja i sarajva?? u cemu jeprobleeem :D
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#46774 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Sloboda sigurno nece zapeti u Mostaru. A i da zapnu zrnjaki je jaci barem duplo, i tu se nase sanse zavrsavaju.
LSD

#46775 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

bersK wrote:I Zeljo i Sarajevo imaju sansu za titulu, pa kakva je takva je. Sad hocel Sloboda ispast normala i probat igrat fudbal protiv dokazanih neprijatelja svega u drzavi ili ce se povuc i rec "ma boli nas tuki, oni nas izbacili iz lige, mi njima da titulu stelujemo." Ce da vidimo.
Jasta ce :-) Slobodanka ce se naguziti da je plemići natrpaju :izet: oni su svoje odradili na tušnju, kad su Želji izbili dva boda, to je njihova svrha postojanja.
Locked