Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sparky
#4676 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Fin dečko, zamisli da je klipaca izletila izletila 
- amar1994
#4677 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kriva na sedreniku je zajebana ulica pravo,mora covjek bas znat vozitNabucco wrote:Vozio sam gotovo po svim ulicama u sarajevu, i najgore brdo u kojem se mora krenuti je u ulici Kraljice Jelene ( od Otoke, ispod Suda prema ulici Safeta Hadžića) . I to kada je suho stanem, i krenem bez problema. Ali jednom sam nabelaio kad je kiša padala. Stanem ja pred sami semafor, ( ima ja msm 45 stepeni nagib) , da krenem auto ni da mrdne. Šlajdra. Jedva sam ja uz to izasao, znam dobro da sam sje*o gume, da mi je auto mjesec dana smrdilo na poderane gume, i da sam ih odma sutradan otišao zamjeniti
. Doduše gumama( Neki GoodYear ne znam model, dimenzija 17/45/235 ) bila je 4ta sezona, mada su imale ekstra šaru, jer malo vozim.
- dadoka84
#4678 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A toka, berkuša, komatin, bostarići, mojmilo iznad dječijeg sela 
- Sephora
#4679 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Motoristi sa onim malim motorićima, (sto su bučni uh...) na semaforu..i dok cekaju zeleno da se upali, pojačavanje gasa ..u damar me baš dirnu.. 
- Filter
#4680 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
rucka izbacena kroz prozor, al ono od ramena... jbte ko lopata, pola metra viri sa strane
ne kontam kako sjedi u autu, skroz navaljen na vrata?
ne kontam kako sjedi u autu, skroz navaljen na vrata?
- Sephora
#4681 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4682 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
čuj kako uz dalmatinsku
pa kod katedrale skreneš desnopa pored muzičke škole slijevo pa lijevo
pa kod bošnjačke desno
pa kod kšca lijevo
i eto te na vrh dalmatinske
pa kod katedrale skreneš desnopa pored muzičke škole slijevo pa lijevo
pa kod bošnjačke desno
pa kod kšca lijevo
i eto te na vrh dalmatinske
-
dgL_
#4683 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sephora wrote:Motoristi sa onim malim motorićima, (sto su bučni uh...) na semaforu..i dok cekaju zeleno da se upali, pojačavanje gasa ..u damar me baš dirnu..
HAHAAAHAHAHAHAHHAA, jeste jeste, potpis... i jos povrh svega prodjepored 5 auta koji cekaju semafor i cim se semafor otvori svih pet ga uzmu... jer on ne moze ic vise od 50 ili 60 km/h
-
The BEN10
#4684 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
šta ste zavidni ljudima što se provjetravaju, a vi se u autima kuhate.

-
l33t
#4685 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bacanje cigare i drugih stvari iz auta tokom voznje ili stajanja
seljakluk
juce bmw x5 i frajko zafrljaci cigaru, pu mamu ti imas pepeljaru
seljakluk
juce bmw x5 i frajko zafrljaci cigaru, pu mamu ti imas pepeljaru
- dadoka84
#4686 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A, nista pepeljara na semaforu kroz odskrinuta vrata, pa pljas na sred ceste 
- Filter
#4687 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa jos malo da glavu izbaci i eto ga ko ker na prozoruThe BEN10 wrote:šta ste zavidni ljudima što se provjetravaju, a vi se u autima kuhate.![]()
- Sephora
#4688 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne zavidimo i ne kuhamo se - jer imaamo klimu ..The BEN10 wrote:šta ste zavidni ljudima što se provjetravaju, a vi se u autima kuhate.![]()
- Sephora
#4689 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dgL_ wrote:Sephora wrote:Motoristi sa onim malim motorićima, (sto su bučni uh...) na semaforu..i dok cekaju zeleno da se upali, pojačavanje gasa ..u damar me baš dirnu..
HAHAAAHAHAHAHAHHAA, jeste jeste, potpis... i jos povrh svega prodjepored 5 auta koji cekaju semafor i cim se semafor otvori svih pet ga uzmu... jer on ne moze ic vise od 50 ili 60 km/hhahahaha a na semaforu, brrrm, brrrm brrrm
-
direstraits0078
#4690 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ljudima mala auta, moraju se nekako smjestiti.Filter wrote:pa jos malo da glavu izbaci i eto ga ko ker na prozoruThe BEN10 wrote:šta ste zavidni ljudima što se provjetravaju, a vi se u autima kuhate.![]()
-
The BEN10
#4691 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
direstraits0078 wrote:Ljudima mala auta, moraju se nekako smjestiti.Ko je vama kriv sto vam je obim grudi mali, a biceps kao kod tinejdzerki, pa imate prostora da se namjestite i u Smartu.
-
mirza_15
#4692 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Idem juce sa Dobrinje prema Nedzaricima. Prilazim semaforu na ulazu u Olimpijsko naselje. Primice mi se golf (5 cini mi se) nesto vecom brzinom. Crveno na semaforu. Stajem u lijevu traku. On staje pored mene u desnu i vec je nervozan. Pomice se po malo naprijed. Na semaforu jos uvijek zeleno za pjesake. U njegovoj traci ispred raskrsnice stoji automobil sa upaljena sva cetiri zmigavca. Mlad momak u golfu, kratko osisan. Ne gleda u mene. Sprema se za brzi start. Pali se zeleno. Ja startam malo brze, tek toliko da ne moze da se uvali u moju traku. On pokusava da jos ubrza i onda vidi da ne moze da prodje, naglo koci i svira
Negdje kod Fahdove prolazi pored mene i ljutito gleda prema meni. Ja samo podigao ruke i izgovaram "sta je" tako da mi moze procitati sa usana. On produzi dalje. Mahnito sve, a pogotovo ova mladja raja kojima su roditelji kupili dobro auto pa se nesto kurce. Umislili da su ceste njihove i da je jedino pravilo na cesti to da on moze sta hoce. Ono negdje zuri. I opet da me pitao da ga pustim, ja bih ga pustio, mada ga nista nije kostalo da saceka malo. Na kraju skontam, mozda je bolje da sam budalu pustio. Zena i dijete sa mnom u autu. Mogao je kakav belaj napraviti (odmah ili poslije). Hebo i ganjanje principa. Ove pameti bih sacekao da on prodje i nastavio bez srkleta. Ali bas me neki kapric bio spucao 
- Filter
#4694 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
direstraits0078 wrote: Ljudima mala auta, moraju se nekako smjestiti.Ko je vama kriv sto vam je obim grudi mali, a biceps kao kod tinejdzerki, pa imate prostora da se namjestite i u Smartu.
- dadoka84
#4695 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mirza_15 wrote:Idem juce sa Dobrinje prema Nedzaricima. Prilazim semaforu na ulazu u Olimpijsko naselje. Primice mi se golf (5 cini mi se) nesto vecom brzinom. Crveno na semaforu. Stajem u lijevu traku. On staje pored mene u desnu i vec je nervozan. Pomice se po malo naprijed. Na semaforu jos uvijek zeleno za pjesake. U njegovoj traci ispred raskrsnice stoji automobil sa upaljena sva cetiri zmigavca. Mlad momak u golfu, kratko osisan. Ne gleda u mene. Sprema se za brzi start. Pali se zeleno. Ja startam malo brze, tek toliko da ne moze da se uvali u moju traku. On pokusava da jos ubrza i onda vidi da ne moze da prodje, naglo koci i sviraNegdje kod Fahdove prolazi pored mene i ljutito gleda prema meni. Ja samo podigao ruke i izgovaram "sta je" tako da mi moze procitati sa usana. On produzi dalje. Mahnito sve, a pogotovo ova mladja raja kojima su roditelji kupili dobro auto pa se nesto kurce. Umislili da su ceste njihove i da je jedino pravilo na cesti to da on moze sta hoce. Ono negdje zuri. I opet da me pitao da ga pustim, ja bih ga pustio, mada ga nista nije kostalo da saceka malo. Na kraju skontam, mozda je bolje da sam budalu pustio. Zena i dijete sa mnom u autu. Mogao je kakav belaj napraviti (odmah ili poslije). Hebo i ganjanje principa. Ove pameti bih sacekao da on prodje i nastavio bez srkleta. Ali bas me neki kapric bio spucao
I ja sam to cesto radio, ali posto danas svaka budala nosa pistolj okanio sam se gluposti i ispravljanja krive drine. A najradije bi mu auto zapalio skupa sa njim unutra
-
tempuser
#4696 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer se meni desila ista situacija u Hrasnom kod skretanja za Robot, samo sto nije bio osisani momak u golfu, nego nekakav debeli taksista u mercedesu i sto ja nisam ubrzavao nego normalo vozio svoju voznju. Da je dao zmigavac pustio bih ga bez rijeci 2 sekunde mi nista ne znace, ali kad je krenuo nasilu bez zmigavca kao da me me nema u traci onda sam ga sa zadovoljstvom navukao na zaustavljeni Kiseljak kamion i da saceka kolonu iza mene da prodje. Kasnije proleti pored i zastaje na uzbrdici prema AS-u da mi kao nesto kaze, prikocim i ja, dam doznanja da mi se moze napusiti i prodjem dalje.mirza_15 wrote:Idem juce sa Dobrinje prema Nedzaricima. Prilazim semaforu na ulazu u Olimpijsko naselje. Primice mi se golf (5 cini mi se) nesto vecom brzinom. Crveno na semaforu. Stajem u lijevu traku. On staje pored mene u desnu i vec je nervozan. Pomice se po malo naprijed. Na semaforu jos uvijek zeleno za pjesake. U njegovoj traci ispred raskrsnice stoji automobil sa upaljena sva cetiri zmigavca. Mlad momak u golfu, kratko osisan. Ne gleda u mene. Sprema se za brzi start. Pali se zeleno. Ja startam malo brze, tek toliko da ne moze da se uvali u moju traku. On pokusava da jos ubrza i onda vidi da ne moze da prodje, naglo koci i sviraNegdje kod Fahdove prolazi pored mene i ljutito gleda prema meni. Ja samo podigao ruke i izgovaram "sta je" tako da mi moze procitati sa usana. On produzi dalje. Mahnito sve, a pogotovo ova mladja raja kojima su roditelji kupili dobro auto pa se nesto kurce. Umislili da su ceste njihove i da je jedino pravilo na cesti to da on moze sta hoce. Ono negdje zuri. I opet da me pitao da ga pustim, ja bih ga pustio, mada ga nista nije kostalo da saceka malo. Na kraju skontam, mozda je bolje da sam budalu pustio. Zena i dijete sa mnom u autu. Mogao je kakav belaj napraviti (odmah ili poslije). Hebo i ganjanje principa. Ove pameti bih sacekao da on prodje i nastavio bez srkleta. Ali bas me neki kapric bio spucao
- Ned071
#4697 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
crveni golf 7, otoka prije pijace, iz pravca bosmala... idem u koloni, treci u redu. prvi takso. daje sva 4 i staje zeni s cekerima, iza nejga staje auto, pa ja. i mlada oblajhana iza mene na sirenu. meni djeca u autu. nakon tri sekunde osjetim udar. kontam djeca skacu, opomenem ih, kazu tata nismo. opet udar. pogledam,, tuka me kucka odozada, u karambolku, ko biva da se pomaknem. i tako tri puta. gledam i ne vjerujem....
-
mirza_15
#4698 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma mahnito sve. Uglavnom ne ispravljam krivu Drinu, pogotovo kada sam na otvorenom putu i kada se vozi vecim brzinama. Kada npr. vidim budalu kako pokusava da me prestigne preko pune, prikocim, pomaknem se malo ustranu i dam mu desni zmigavac. Donedavno nisam, ali nagledao sam se svega po portalima, imam godina zivota i iskustva za volanom dijete koje je cesto sa mnom u autu..... Idi pasa. Samo nagazi. Bolje da mi takav nisi blizu.
-
The BEN10
#4699 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Veliki potpis.dadoka84 wrote:I ja sam to cesto radio, ali posto danas svaka budala nosa pistolj okanio sam se gluposti i ispravljanja krive drine. A najradije bi mu auto zapalio skupa sa njim unutramirza_15 wrote:Na kraju skontam, mozda je bolje da sam budalu pustio. Zena i dijete sa mnom u autu. Mogao je kakav belaj napraviti (odmah ili poslije). Hebo i ganjanje principa. Ove pameti bih sacekao da on prodje i nastavio bez srkleta. Ali bas me neki kapric bio spucao
Mada ima i ona - da nije vjetra pauci bi nebo premrežili. Popusti danas, popusti sutra - ono uhvati fursat i onda se podrazumijeva da si vazda donji...
-
direstraits0078
#4700 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kuka. Ovakva jedna i nema brige:Ned071 wrote:crveni golf 7, otoka prije pijace, iz pravca bosmala... idem u koloni, treci u redu. prvi takso. daje sva 4 i staje zeni s cekerima, iza nejga staje auto, pa ja. i mlada oblajhana iza mene na sirenu. meni djeca u autu. nakon tri sekunde osjetim udar. kontam djeca skacu, opomenem ih, kazu tata nismo. opet udar. pogledam,, tuka me kucka odozada, u karambolku, ko biva da se pomaknem. i tako tri puta. gledam i ne vjerujem....