Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
- honky tonk
#4677 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ima li nastavka o onom boratu od 25KM??? 
-
Grunge GSP 2101
#4678 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Imali koja zenska osoba da smije iznijeti jedan svoj bas pikantan dejt gdje je bilo i nekih komicnih situacija.
Npr. ovo je meni bilo prije 25 god. odprilike . Znam kad su starci na poslu i kad se vracaju. Doveo svoju curu u moj
krasni 27 kvadratski stan od kojih 2 kvadrata odpadaju na supu. Preskocicu samo da objasnim sta sam mislio..
Mi se volimo samo tako..kad kluc u vrata . Skaciiiii ko je jebem ti . Na brzinu se obucemo , stari ranije dosao s posla
kud nije prekovremeno danas radio jebo ga patak. Vani kad smo izasli osjetim ja da me steze
Ja u onoj frtutmi obukao njene ona moje gace i to one bijele sa dzepom za piskiti
Navece smo izvrsili razmjenu dobara
Npr. ovo je meni bilo prije 25 god. odprilike . Znam kad su starci na poslu i kad se vracaju. Doveo svoju curu u moj
krasni 27 kvadratski stan od kojih 2 kvadrata odpadaju na supu. Preskocicu samo da objasnim sta sam mislio..
Mi se volimo samo tako..kad kluc u vrata . Skaciiiii ko je jebem ti . Na brzinu se obucemo , stari ranije dosao s posla
kud nije prekovremeno danas radio jebo ga patak. Vani kad smo izasli osjetim ja da me steze
Ja u onoj frtutmi obukao njene ona moje gace i to one bijele sa dzepom za piskiti
Navece smo izvrsili razmjenu dobara
- ultima_palabra
#4679 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Lady će napraviti teksaški masakr kad vidi ovo 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4680 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pila ce murije zaglaviti ako ne slaze sta je stvarno bilo na kraju . predlazem da kazes da nema dalje
-
1 x 2
#4681 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja jednom iš'o u travnik da se nađem sa jednom curom.
preporuka preko rodice.
ja se skocko, najbolje odijelo obuko, namiriso, gela u kosmulju nalijepio, pazuhe obrijao.
nešto crkavice u novčaniku ponio.
i dostojanstveno se u travnik dovuko.
i tako fino se mi nađemo, sjednemo , pijuckamo kaficu.
ona nako...ni lijepa ni ružna, samosvjesna, poso-kuća, vrlo malo- gotovo nikako seksipila iz nje zrači.
hemije nema, priča šuplja, odma se vidi da smo beznadežan slučaj.
na njenoj majici neka masna mrlja, i ja se pitam ko zna otkad stoji tu, sve mi oči na tu mrlju lete.
kaže ona meni da treba da dođe neka njena drugarica pa će nam se i ona pridružit.
kad joj je drugarica došla, koljena su mi počela klecati, dlanovi su mi se počeli znojiti, oči samo što mi nisu ispale jer ljepšu djevojku u životu nisam vidio.
visoka plavuša, nevjerovatne oči, utegnuta, meso se iz nje preljeva, vječiti osmijeh lebdi na prelijepom licu.
i k tomu je apsolutno neufurana, opuštena, ljubazna, slatka, pristupačna...
na majici nosi bedž Eros Ramazzotti, jer je tad trebo biti njegov koncert u Sa.
I tako sam kao hipnotisan gledao u drugaricu, s pažnjom osluškivao i analizirao svaku njenu riječ.
ova zbog koje sam u stvari došao u travnik kao da nije ni postojala.
preporuka preko rodice.
ja se skocko, najbolje odijelo obuko, namiriso, gela u kosmulju nalijepio, pazuhe obrijao.
ona nako...ni lijepa ni ružna, samosvjesna, poso-kuća, vrlo malo- gotovo nikako seksipila iz nje zrači.
na njenoj majici neka masna mrlja, i ja se pitam ko zna otkad stoji tu, sve mi oči na tu mrlju lete.
kaže ona meni da treba da dođe neka njena drugarica pa će nam se i ona pridružit.
kad joj je drugarica došla, koljena su mi počela klecati, dlanovi su mi se počeli znojiti, oči samo što mi nisu ispale jer ljepšu djevojku u životu nisam vidio.
visoka plavuša, nevjerovatne oči, utegnuta, meso se iz nje preljeva, vječiti osmijeh lebdi na prelijepom licu.
I tako sam kao hipnotisan gledao u drugaricu, s pažnjom osluškivao i analizirao svaku njenu riječ.
- spreca
#4682 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bio u Travniku i nisi nista1 x 2 wrote:ja jednom iš'o u travnik da se nađem sa jednom curom.
preporuka preko rodice.
- berenice
#4683 Re: Vasa najgora date iskustva :P
To ti je totalno glupa izjava... Kao dokaz tome imaš sigurno i dosta primjera oko sebe, samo se malo osvrni. MoRe bit' da je tako u većini slučajeva kod ljudi koje ti poznaješ. Ja ću ti samo reći da sam ja sa 18 izgledala k'o 13... i to mi je uvijek bio problem. Tek sada, sa 33, izgledam kao žena... od, recimo, nekih dvaespešes. Doduše, sad mi je to super. Nadam se samo da će se taj trend kod mene nastavitiJokericious wrote:Muskarci bolje izgledaju sa 28, nego sa 18. Kod zena je suprotno.berenice wrote: Uf, samo da znašBubi teta
- Kinesko prkno
#4684 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jesi bar kakvog fakulteta zavrsio dok si pio kafu?1 x 2 wrote:ja jednom iš'o u travnik da se nađem sa jednom curom.
preporuka preko rodice.
- klixoris
#4685 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kinesko prkno wrote: Jesi bar kakvog fakulteta zavrsio dok si pio kafu?
ultima_palabra wrote:Lady će napraviti teksaški masakr kad vidi ovo
-
Grunge GSP 2101
#4686 Re: Vasa najgora date iskustva :P
"berenice"]="Jokericious"]"berenice"]
Uf, samo da znaš
Bubi teta
[/quote]
Muskarci bolje izgledaju sa 28, nego sa 18. Kod zena je suprotno.
[/quote]
To ti je totalno glupa izjava... Kao dokaz tome imaš sigurno i dosta primjera oko sebe, samo se malo osvrni. MoRe bit' da je tako u većini slučajeva kod ljudi koje ti poznaješ. Ja ću ti samo reći da sam ja sa 18 izgledala k'o 13... i to mi je uvijek bio problem. Tek sada, sa 33, izgledam kao žena... od, recimo, nekih dvaespešes. Doduše, sad mi je to super. Nadam se samo da će se taj trend kod mene nastaviti
[/quote]
Dobre trendove , u ovom slucaju mladolikost, ne treba mijenjati . Imas dobru genetiku i vodis sigurno uredan zivot.
Uf, samo da znaš
Muskarci bolje izgledaju sa 28, nego sa 18. Kod zena je suprotno.
To ti je totalno glupa izjava... Kao dokaz tome imaš sigurno i dosta primjera oko sebe, samo se malo osvrni. MoRe bit' da je tako u većini slučajeva kod ljudi koje ti poznaješ. Ja ću ti samo reći da sam ja sa 18 izgledala k'o 13... i to mi je uvijek bio problem. Tek sada, sa 33, izgledam kao žena... od, recimo, nekih dvaespešes. Doduše, sad mi je to super. Nadam se samo da će se taj trend kod mene nastaviti
Dobre trendove , u ovom slucaju mladolikost, ne treba mijenjati . Imas dobru genetiku i vodis sigurno uredan zivot.
-
Grunge GSP 2101
#4687 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozda je covjek jeo sira.spreca wrote:bio u Travniku i nisi nista1 x 2 wrote:ja jednom iš'o u travnik da se nađem sa jednom curom.
preporuka preko rodice.
ova zbog koje sam u stvari došao u travnik kao da nije ni postojala.![]()
![]()
![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4688 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ammm, koja je ovo stilska figura? visočka?1 x 2 wrote: visoka plavuša, nevjerovatne oči, utegnuta, meso se iz nje preljeva, vječiti osmijeh lebdi na prelijepom licu.
- Ramzess Veliki
#4689 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E i ja da to potvrdim, čuj klinka od 18 da bude zgodnija od one sa 28 ...berenice wrote:To ti je totalno glupa izjava... Kao dokaz tome imaš sigurno i dosta primjera oko sebe, samo se malo osvrni. MoRe bit' da je tako u većini slučajeva kod ljudi koje ti poznaješ. Ja ću ti samo reći da sam ja sa 18 izgledala k'o 13... i to mi je uvijek bio problem. Tek sada, sa 33, izgledam kao žena... od, recimo, nekih dvaespešes. Doduše, sad mi je to super. Nadam se samo da će se taj trend kod mene nastavitiJokericious wrote:Muskarci bolje izgledaju sa 28, nego sa 18. Kod zena je suprotno.berenice wrote: Uf, samo da znašBubi teta
Evo jedna od 41 a nek neko nađe klinku od 18 da joj parira:

- lavorpunvode
#4690 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovo nije do njenih godina koliko do plasticne hirurgije, raznih sminkera, frizera, drugih tretmana itd itd. mada, slazem se, sve je to individualno, i zaista ima zrelih zena koje u tim zrelim godinama bolje izgledaju nego sto su izgledale kao klinke. ali one su opet izuzeci, i jako, jako drze do sebe.
-
Grunge GSP 2101
#4691 Re: Vasa najgora date iskustva :P
U pravu si. Iza ovakvih stoji jedan dobar tim za izgled i svasta jos nesto.lavorpunvode wrote:ovo nije do njenih godina koliko do plasticne hirurgije, raznih sminkera, frizera, drugih tretmana itd itd. mada, slazem se, sve je to individualno, i zaista ima zrelih zena koje u tim zrelim godinama bolje izgledaju nego sto su izgledale kao klinke. ali one su opet izuzeci, i jako, jako drze do sebe.
- Ramzess Veliki
#4692 Re: Vasa najgora date iskustva :P
OK, shvatili smo da ti ne izgledaš ovako dobro ...lavorpunvode wrote:ovo nije do njenih godina koliko do plasticne hirurgije, raznih sminkera, frizera, drugih tretmana itd itd. mada, slazem se, sve je to individualno, i zaista ima zrelih zena koje u tim zrelim godinama bolje izgledaju nego sto su izgledale kao klinke. ali one su opet izuzeci, i jako, jako drze do sebe.
- lavorpunvode
#4693 Re: Vasa najgora date iskustva :P
izgledat cu za 20 godinaRamzess Veliki wrote:OK, shvatili smo da ti ne izgledaš ovako dobro ...lavorpunvode wrote:ovo nije do njenih godina koliko do plasticne hirurgije, raznih sminkera, frizera, drugih tretmana itd itd. mada, slazem se, sve je to individualno, i zaista ima zrelih zena koje u tim zrelim godinama bolje izgledaju nego sto su izgledale kao klinke. ali one su opet izuzeci, i jako, jako drze do sebe.
- sheilak
#4694 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije to tacno. lavor je jako lijepa, koliko sam uspjela vidjetiRamzess Veliki wrote:OK, shvatili smo da ti ne izgledaš ovako dobro ...lavorpunvode wrote:ovo nije do njenih godina koliko do plasticne hirurgije, raznih sminkera, frizera, drugih tretmana itd itd. mada, slazem se, sve je to individualno, i zaista ima zrelih zena koje u tim zrelim godinama bolje izgledaju nego sto su izgledale kao klinke. ali one su opet izuzeci, i jako, jako drze do sebe.
- lavorpunvode
#4695 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sta ti je zenska solidarnostsheilak wrote:nije to tacno. lavor je jako lijepa, koliko sam uspjela vidjetiRamzess Veliki wrote:OK, shvatili smo da ti ne izgledaš ovako dobro ...lavorpunvode wrote:ovo nije do njenih godina koliko do plasticne hirurgije, raznih sminkera, frizera, drugih tretmana itd itd. mada, slazem se, sve je to individualno, i zaista ima zrelih zena koje u tim zrelim godinama bolje izgledaju nego sto su izgledale kao klinke. ali one su opet izuzeci, i jako, jako drze do sebe., a i puno je mladja od ove gore.
- Ramzess Veliki
#4696 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Niko nije ljepši od Sophie Vergare ... da ima bile bi mi izljepljene po zidu ... a nema ih kako vidim ...sheilak wrote: nije to tacno. lavor je jako lijepa, koliko sam uspjela vidjeti, a i puno je mladja od ove gore.
- sheilak
#4697 Re: Vasa najgora date iskustva :P
lavoru
a nije solidarnost, vec sam samo realna
a ramzessu, hajd ok, nastojacemo biti poput nje, u tim godinama....
a ramzessu, hajd ok, nastojacemo biti poput nje, u tim godinama....
- klixoris
#4698 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja sam ljepsi ! A stariji sam od njesheilak wrote:nije to tacno. lavor je jako lijepa, koliko sam uspjela vidjetiRamzess Veliki wrote:OK, shvatili smo da ti ne izgledaš ovako dobro ...lavorpunvode wrote:ovo nije do njenih godina koliko do plasticne hirurgije, raznih sminkera, frizera, drugih tretmana itd itd. mada, slazem se, sve je to individualno, i zaista ima zrelih zena koje u tim zrelim godinama bolje izgledaju nego sto su izgledale kao klinke. ali one su opet izuzeci, i jako, jako drze do sebe., a i puno je mladja od ove gore.
- sheilak
#4699 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jesi, ti si najljepsi

-
Grunge GSP 2101
#4700 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro napisa Ladyplava..ne sve ali mnoge teme su u off
Bal=maskenbal
Bal=maskenbal