Ljudi se apsolutno ne informisu sta i kako.
Ne znam je li u bosni ima Quark sir da se kupi, u 100g ima 0.3g masti, 4g secera i 12g proteina... meni je to super ko latenight snack.
Moderator: anex
Ajm sori al' dizanje tegova je odlicno za mrsanje, pogotovo kad je neko tako sitan previse tezak. Ona ni ne moze raditi cardio npr, mogla bi bodyweight vjezbe al opet i to joj je sa tom tezinom zeznuto. Vidjela sam ljude koji su samo dizanjem tegova postigli odlicne rezultate, a onda poslije, u zavisnosti od volje i zelje, radili i druge stvarićiribiribela wrote:Jedna radna kolegica ima 107 kg, visoka mozda 165, i krenula u teretanu, dize tegove.![]()
Ne znam je li u bosni ima Quark sir da se kupi, u 100g ima 0.3g masti, 4g secera i 12g proteina... meni je to super ko latenight snack.
Ne vjerujem da je ikome ko ima 40-50 kg viska dobro ikako da diže ikakve dodatne tezine. Tim ljudima se preprucuju aktivnosti tipa plivanja i hodanja. Nikakva dodatna opterecenja.VenomousV wrote:Ajm sori al' dizanje tegova je odlicno za mrsanje, pogotovo kad je neko tako sitan previse tezak. Ona ni ne moze raditi cardio npr, mogla bi bodyweight vjezbe al opet i to joj je sa tom tezinom zeznuto. Vidjela sam ljude koji su samo dizanjem tegova postigli odlicne rezultate, a onda poslije, u zavisnosti od volje i zelje, radili i druge stvarićiribiribela wrote:Jedna radna kolegica ima 107 kg, visoka mozda 165, i krenula u teretanu, dize tegove.![]()
Djes vv, long time no see.VenomousV wrote:Ajm sori al' dizanje tegova je odlicno za mrsanje, pogotovo kad je neko tako sitan previse tezak. Ona ni ne moze raditi cardio npr, mogla bi bodyweight vjezbe al opet i to joj je sa tom tezinom zeznuto. Vidjela sam ljude koji su samo dizanjem tegova postigli odlicne rezultate, a onda poslije, u zavisnosti od volje i zelje, radili i druge stvarićiribiribela wrote:Jedna radna kolegica ima 107 kg, visoka mozda 165, i krenula u teretanu, dize tegove.![]()
Intenzivno trcanje unisti koljena i mrsavim osobama.Daj prvo smršaj u kuhinji, nemoj žderat po 2 litra soka, 30 ćevapa i 13 sladoleda na dan, bavi se aktivnošću koja ne zahtjeva da lomiš zglobove. Pa samo zamisli muškarca od 80 KG i da nosi vreću od 50 kg i tako hoda ili trči, spizdio bi koljena, ne bi hodao mjesec dana.
glistebiggrin wrote:da ne čitam sad sve ovo, jeste li skontali neku varijantu koja ne iziskuje fizički napor i odricanje od hrane?
djes' ciribirićiribiribela wrote:
Djes vv, long time no see.![]()
Ona jedva hoda, lagani kardio bi za pocetak bio odlican, ali eto...
eh toooplain vanilla wrote:glistebiggrin wrote:da ne čitam sad sve ovo, jeste li skontali neku varijantu koja ne iziskuje fizički napor i odricanje od hrane?
Sta ima jesmo li skontali, skontali su ljudi davnobiggrin wrote:da ne čitam sad sve ovo, jeste li skontali neku varijantu koja ne iziskuje fizički napor i odricanje od hrane?
triconja wrote: Sta ima jesmo li skontali, skontali su ljudi davno![]()
Il zasit usta il metat kilu zeljeza na zube i zatvorit usta da se ne mogu otvorit
haj sad ponovobiggrin wrote:...koja ne iziskuje fizički napor i odricanje od hrane?
Ne odrices se hrane, mozes jest sta si i prije jeobiggrin wrote:triconja wrote: Sta ima jesmo li skontali, skontali su ljudi davno![]()
Il zasit usta il metat kilu zeljeza na zube i zatvorit usta da se ne mogu otvorithaj sad ponovobiggrin wrote:...koja ne iziskuje fizički napor i odricanje od hrane?
biggrin wrote:pa ne možeš...fizički si onemogućen u tome
Guzici svejednobiggrin wrote:ne jedeš već piješ
Jebo ga ono racunanje carbs, proteina i masti...DzordzHodzic wrote:Samo keto, jedno 3 mjeseca, ima da se prepolovite
Pa nemas sta racunat, izbacis tjesteninu, rizu, slatkise i sokove, pojacas meso, bademe i kikiriki ako vec hoces nesto da grickas, crna cokolada takodjer moze, malo rekreacije i gubis 1-2 kg sedmicno.Bloo wrote:Jebo ga ono racunanje carbs, proteina i masti...DzordzHodzic wrote:Samo keto, jedno 3 mjeseca, ima da se prepolovite
Prava keto ishrana je malo zajebanija od toga.DzordzHodzic wrote:Pa nemas sta racunat, izbacis tjesteninu, rizu, slatkise i sokove, pojacas meso, bademe i kikiriki ako vec hoces nesto da grickas, crna cokolada takodjer moze, malo rekreacije i gubis 1-2 kg sedmicno.Bloo wrote:Jebo ga ono racunanje carbs, proteina i masti...DzordzHodzic wrote:Samo keto, jedno 3 mjeseca, ima da se prepolovite
Dva puta probao, oba puta par kg skinuo.
Keto je low-carb dijeta, i ovo gore sto sam naveo sadrzi minimalno ili nikako ugljikohidrata, ne vidim cemu komplikovanje. Uostalom dva puta se uvjerio da djeluje tako da valjda znam sta pricam jbg.Bloo wrote:Prava keto ishrana je malo zajebanija od toga.DzordzHodzic wrote: Pa nemas sta racunat, izbacis tjesteninu, rizu, slatkise i sokove, pojacas meso, bademe i kikiriki ako vec hoces nesto da grickas, crna cokolada takodjer moze, malo rekreacije i gubis 1-2 kg sedmicno.
Dva puta probao, oba puta par kg skinuo.