citas li ti sta? makar ovo sto sam napises?rahmanjin wrote:Sve mogu da razumijem, da si vojnik SDP-a, da si odan starnci, sve ok, ali ovo sto napisa je smijesno. Cuj okruzen nekoliko minuta nakon napada. Cuj sta je trebao da uradi MUP? Pa rijesi situaciju za par minuta a ne da im covjek hoda naoruzan 42 minute u centru, da puca na sve strane, da rani jednog policajca( po tebi on nije ni trebao da bude tu, trebao je da naplacuje neku saobracajnu kaznu ). Al ako je to tebi ok, onda mora biti i svima nama.Alfons Kauders wrote:lik okruzen nekoliko minuta nakon napada, kada se odbio predati upucan je u dupe, taman da prezivi i ide na sudjenje... ne znam sta je to mup trebao uraditi da tebi bude po volji...rahmanjin wrote: Ama bolan covjece, hoda ti cojvek u sred grada naoruzan i da nema MUP nikakve odgovornosti? Ne pricajte svasta majke vam, ok branite SDP ali da MUP ne radi nista da onesposobi naoruzanu osobu u sred grada i da neko kaze da za to nema ovlasti e to je smijurija.
a rekao sam da mup nema ovlasti nad agencijama na drzavnom nivou - tvoj problem ako si nepismen...
mup kriv sto je lik ranio lika iz obezbjenjena ambasade u prvih nekoliko sekundi napada...
nemas blage veze o cemu pises i umjesto da se poklopis ti i dalje nastavljas... bujrum, da se smijemo...