Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I am Happy wrote:
Sad ce onaj biser sto cita strip da nam sve napise o njima.
Ja izbjegavam sve stranice na kojima mogu naletiti na spoiler bilo koje serije koju gledam, i onda lik, mrtav-hladan kaze da ce XXX umrijeti u stripu
Uhh da sam mod, kako bi ga slatko izbrisao sa foruma
Neka spoilera, sad se imam cemu radovati, Glennovoj smrti.
I am Happy wrote:
Ja izbjegavam sve stranice na kojima mogu naletiti na spoiler bilo koje serije koju gledam, i onda lik, mrtav-hladan kaze da ce XXX umrijeti u stripu
Neka spoilera, sad se imam cemu radovati, Glennovoj smrti.
Ove porodice se ne sjecam.
Šta? Glenn će 'pandrknuti'? Pa ti scenaristi baš mrze Maggie, pobiše joj sviju. Još će joj dovesti nekog gratis člana da bi i njega ubili.
E vidiš, ja ne gledam ni film ni seriju a da predhodno ne pročitam detaljan sadržaj.
Perdita_Durango wrote:
Šta? Glenn će 'pandrknuti'? Pa ti scenaristi baš mrze Maggie, pobiše joj sviju. Još će joj dovesti nekog gratis člana da bi i njega ubili.
Valjda u stripu umre, ne mora znaciti da ce i u seriji.
Ja mislim da ovaj frajer sa porodicom nije ugrizen. Oni su htjeli svojim putem pa su se rastali od rika i ekipe. To je mozda treca cetvrta epizoda prve sezone.
al-em wrote:Ja mislim da ovaj frajer sa porodicom nije ugrizen. Oni su htjeli svojim putem pa su se rastali od rika i ekipe. To je mozda treca cetvrta epizoda prve sezone.
Pa i nije, ali šta se sa njima kasnije desilo, to bi bilo dobro saznati.
Meni je solidna epizoda, sinoc pogledao, koliko kenjaju u seriji opcenito ovo je jos bilo i solidno.
To sto su scenaristi cijeli ovaj drugi dio sezone potrosili na neke unutrasnje teme i dileme stanovnika Aleksandrije, te ovi novi se osjecaju kao u kavezu, te ovi stari su ko djeca i nisu svjesni okoline, to se moglo u dvije epizode rijesiti. Ali valja razvuci radnju, sisanje sise dok ima mlijeka.
O nelogicnostima je vise i glupo, 4 zombija povale konja od par stotina kilograma ko od sale, a Daryl i onaj homic prolete kroz more od 30-ak zombija i udju u automobil dok se zombiji sudaraju jedan sa drugim, pa kasnije izadju i jos kapiju zatvore uz pomoc Shaolin majstora.
I tako dalje, ali hajde, navikli smo. Samo me zanima gdje ide prica, sad slijede Wukovi, kad potamane njih, sta onda?
dječak sa šibicama wrote:Meni je solidna epizoda, sinoc pogledao, koliko kenjaju u seriji opcenito ovo je jos bilo i solidno.
To sto su scenaristi cijeli ovaj drugi dio sezone potrosili na neke unutrasnje teme i dileme stanovnika Aleksandrije, te ovi novi se osjecaju kao u kavezu, te ovi stari su ko djeca i nisu svjesni okoline, to se moglo u dvije epizode rijesiti. Ali valja razvuci radnju, sisanje sise dok ima mlijeka.
O nelogicnostima je vise i glupo, 4 zombija povale konja od par stotina kilograma ko od sale, a Daryl i onaj homic prolete kroz more od 30-ak zombija i udju u automobil dok se zombiji sudaraju jedan sa drugim, pa kasnije izadju i jos kapiju zatvore uz pomoc Shaolin majstora.
I tako dalje, ali hajde, navikli smo. Samo me zanima gdje ide prica, sad slijede Wukovi, kad potamane njih, sta onda?
Ne vjerujem da su oni protjerani iz aleksandrije.
Inace, oni su razorili ono krisovo selo. I nesto mi bezveze da su samo dvojica, ali sigurno imaju najjace oruzje, zombije.