Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam,i ja sam mislila da sam krivo cula prodavacicu kad mi je rekla al jok,to je cifra mislim,lijepa je jakna,ja bih dala do neke stotke,ipak je pijaca,kad ono skoro ko Max Mara....
Gdje mogu kupiti haljine za svaki dan? Znači mislim na pamučne, eventualno teksasne, cvijetni dezeni, ništa sa šljokicama. Trebala bi mi (ako postoji) neka radnja gdje ima malo veći izbor nekih fazoniranih haljinica...
lua wrote:Gdje mogu kupiti haljine za svaki dan? Znači mislim na pamučne, eventualno teksasne, cvijetni dezeni, ništa sa šljokicama. Trebala bi mi (ako postoji) neka radnja gdje ima malo veći izbor nekih fazoniranih haljinica...
Ljudi, hitno mi treba crna tunika sa sismis rukavima danas sam pola grada obisla i nigdje nisam nasla. Imam jos sutra vremena da je kupim, jedino nisam otisla na Ciglane pa se nadam da cu je gore uspjeti naci...bas sad kad mi treba nigdje ih nema
BIONA wrote:Ljudi, hitno mi treba crna tunika sa sismis rukavima danas sam pola grada obisla i nigdje nisam nasla. Imam jos sutra vremena da je kupim, jedino nisam otisla na Ciglane pa se nadam da cu je gore uspjeti naci...bas sad kad mi treba nigdje ih nema
Orsay, Sisley? Moja kolegica kupila neki dan u Sisley-u crnu tuniku sa šišmiš rukavima, doduše nije potpuno crna, ima neku čizu po sredini u srebrenoj boji meni se čini, tako mi je ona objasnila.
Zna li neko gdje bi se dobro slim fit muško odijelo moglo naći u Sarajevu, vidio sam nešto u Cacharelu, mada nisam siguran kakve su cijene, pa ako neko zna otprilike gdje i kakve su cijene i kvalitet
seketa88 wrote:Zna li neko gdje bi se dobro slim fit muško odijelo moglo naći u Sarajevu, vidio sam nešto u Cacharelu, mada nisam siguran kakve su cijene, pa ako neko zna otprilike gdje i kakve su cijene i kvalitet
Cijene su oko milje, bar su tako bile, ako nema nekih sniženja. Inače, nisu loša u Jordi's. Pristojna odijela za solidnu cijenu (sad mi se čini da ima akcija odijelo i košulja 199 KM). Granoff, onako. Ne vrijede koliko koštaju (cijene su oko 400-500 KM). U Cesar's su fina odijela, ali su malo skuplja (oko 400-600 KM, naravno da ima i skupljih)......