Pridružio mu se i Rugafet, mLogo ružne tene uzeo
Jordanke imam za basketa, crne, koža (valjda). Hoću reći, nema platnenih dijelova.
Ne znam koji ćeš klinac na kafi u, recimo, jordankama
Valjda se to može i treba u nekim normalnim tenama.
Moderator: anex
sumirprimus wrote:ma njemu su dobre to je najvaznije, meni je crnje sto iza ovakvih tena ocekujem bar kolutas za trenerkom
Ja ti neću reći da si seljak, ali ne ide da si na kafi u jordankama u SCC ili na FerhadijiNjanjavi wrote:Ko prvo njanjavi se ne ljuti sto mi je par likova reklo da su patike ruzne.
Meni su vrh od izbora boja do kalupa modela.
Coporaske i flejmerske pokusaje trollanja na taj nacin njanjavi prerastao prije x godina na klixu.
Nego kao po obicaju ne zelite da se suočite sa istinom da imate jako nazadne obicaje u pogledu toga.
U kosarkaskim sam kao seljak, ok, a garantujem da od deset likova koji tako misle, barem ih je pet nosilo puma fast cat u grad ne znajući da je to patika za voznju.
Mislim ono, tuknete mi na taj profil spicera, fast cat puma i tole na peglu za prvi dejt
Zavisi koji model Jumpman-aTomahawk11 wrote:Ja ti neću reći da si seljak, ali ne ide da si na kafi u jordankama u SCC ili na FerhadijiNjanjavi wrote:Ko prvo njanjavi se ne ljuti sto mi je par likova reklo da su patike ruzne.
Meni su vrh od izbora boja do kalupa modela.
Coporaske i flejmerske pokusaje trollanja na taj nacin njanjavi prerastao prije x godina na klixu.
Nego kao po obicaju ne zelite da se suočite sa istinom da imate jako nazadne obicaje u pogledu toga.
U kosarkaskim sam kao seljak, ok, a garantujem da od deset likova koji tako misle, barem ih je pet nosilo puma fast cat u grad ne znajući da je to patika za voznju.
Mislim ono, tuknete mi na taj profil spicera, fast cat puma i tole na peglu za prvi dejt![]()
Tole na peglu...pa to sam jednom obukao i nikad više.
Čak i kad je košulja pod moranje, ide uz farmerke.
U pravu si, dosta raje nosi ovaj Puma Fast Cat![]()
![]()
Nisam nikad imao Puma tene
Bas takvi kao ti koji kazu - 'bas me briga' se najvise uspanice kada dobiju 'pogled'nlt wrote:svako nosi šta mu se sviđa, u čemu je problem?
Može neko i u kineskim onim papučama na kafu, šta me briga :D

dont worry, pazim šta nosim i kupujemmoonca wrote:Bas takvi kao ti koji kazu - 'bas me briga' se najvise uspanice kada dobiju 'pogled'nlt wrote:svako nosi šta mu se sviđa, u čemu je problem?
Može neko i u kineskim onim papučama na kafu, šta me briga :Duperen u cipele ili teniske.
Bitno je, ali ima druga stvar koja je bitna za onoga koji ih nosi- problem sa stopalom -limitiran je izborom kao i novac kao i ukus.
Bit ces siguran i dobro se osjecati ako ih platis skupo - izgled nije bitan --- svi ce ti zavidjeti i![]()
pogled ima drugi smisao..
hahahaha nosi.kosarkaske protiv izvrtanja clanaka a ne veze pertleBluemore wrote:To za izvrtanje clanaka kao dijete....
Pomaze jedino kretanje jacanje sport
A ne cuvanje i obuca do clanka jer tako jos vise slabe![]()
Zacarani krug
gdje ono tvoj izbor ??konektovan wrote:Mene stid vaseg izbora....