johnnykola wrote:Fakat, šta ti bi. Najobičniji propagandni materijal i bez gledanja istog.kakavdanakneiskustvu wrote:ne znam sta mi bi da ovo pogledam
ma nisam bas sjeo i gledao nego uz laptop vise slusao
Moderator: _BataZiv_0809
johnnykola wrote:Fakat, šta ti bi. Najobičniji propagandni materijal i bez gledanja istog.kakavdanakneiskustvu wrote:ne znam sta mi bi da ovo pogledam
johnnykola wrote:Vidim zaredao si po domaćim. Pogledaj Pored mene.
kakavdanakneiskustvu wrote:johnnykola wrote:Vidim zaredao si po domaćim. Pogledaj Pored mene.
okjohnnykola wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:johnnykola wrote:Vidim zaredao si po domaćim. Pogledaj Pored mene.
P.S. Možeš i V leru.

Vidi ovo, stvarno Clint Eastwood rezir'o, a nikad nisam cuo za ovaj film.JoseMujica wrote:The 15:17 to Paris (2018)
PG-13 | 1h 34min | Biography, Drama | 9 February 2018 (USA)
https://www.imdb.com/title/tt6802308/?ref_=nm_flmg_dr_1
kakav shit
ugasio nakon pola sata..Clinte dragi šta mi uradi![]()
ExNihilo wrote:Anon. Pregledao pola sata, ugasio, obrisao i otišao povratiti.
ma tu sam...nego mi se neda u tuđe neboloze upadatTito_i_Partija wrote:
PS: pa gdje si Mujice, nema te ni za lijeka.
Jebiga, spletom okolnosti si ost'o suh sto se tice preporuka.ExNihilo wrote:15:17 do Pariza. Odron. Vidim ja da ću morati opet aktivirati Excel sa preporukama/odronima forumaša.
nikad ni pokusao da ga gledamKB9 wrote:
kakvo smece majko mila
Tito_i_Partija wrote:ExNihilo wrote:Anon. Pregledao pola sata, ugasio, obrisao i otišao povratiti.
Znaci Niccol definitivno pao kurcu za usi.
Tito_i_Partija wrote:ExNihilo wrote:Anon. Pregledao pola sata, ugasio, obrisao i otišao povratiti.
Znaci Niccol definitivno pao kurcu za usi.
pretentious hrpa govanabeni-bu-man wrote:nikad ni pokusao da ga gledamKB9 wrote:
kakvo smece majko mila
al zato je anime vrh

Odgledao sam sve dijelove, da me ubiješ ne mogu ti ispričati o čemu se radi i koji je koji film.jasko_ba wrote:Divergent/Hunger Games/Maze Runner serijali. Dok je prvi dio kod sva tri filma imao nekog smisla, ono sto su uradili poslije toga je zalost. Kakvo razocaranje.